- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tjhooker464 #4896 üzenetére
Viszont ha nincs buyout, mármint értékarányos, akkor sokkal több pénzt is megadhatnak érte. Nekem egy cloth köpenyért és vállvédőért adtak sokkal több pénzt, mint amit vártam érte, mert nem adtam buyoutot. Írhatnák be szemtelenűl nagy buyoutokat, de annak sincs értelme. Szerintem az AH pont arról szól, hogy a sok szemétből kell kiválasztani azt a pár igazán jó vételt. Egyébként pedig nem kell véresen komolyan venni az AH-t. Ki kell választani az olcsón bidelhető sorokat, aztán ha bejön nagyon OK, ha nem akkor sincs gond. Érdemes nézni a nagyobb tételeket kínáló eladókat, mert oda a magas buyout, meg induló bid miatt kevesen bidelnek, mert azt már nem nézik, hogy nem 1 db-ról, hanem pl. 5 db -ról van szó. A múltor vettem jade-t 5 db-ot 50 s-ért, amikor volt legalább 10 1 db-os tétel és mindenhol 30 s felett volt a bid. Amíg mások raktak a 1 db-osra 30 s.t én raktam az 5 db-osra 50s-t és meg is nyertem. Szóval nézzétek a darabszámokat és ne csak a bideket. Az is sokat számít, ha valami már short-on van, mert oda az idő rövidsége miatt várhatóan nem érkezik sok bid.
Persze mindez nem számít, ha valamit nagyon meg akar venni az ember, vagy valamit gyorsan el akar adni.
Nálam az AH-arra is jó, hogy a postán tartom az AH-ból visszajött cuccokat, hogy nem az én táskámban foglalják a helyet. -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4896 üzenetére
Ez mondjuk tény. Én vagy buyoutal veszek (általában nincs olyan nagy különbség, de lehet, hogy csak én látom így), vagy ha csak licitálni lehet, akkor esetleg licitálok, ha már csak short a hátralévő idő..de ez ritka...
Multkor is kinéztem egy jó kis kardot (jó, mondjuk nem volt olyan hatalmas upgrade, de jól jött volna), és kétszer licitáltam rá...mikor harmadszor is felűllicitáltak, és még mindig long time volt hátra, ráhagytam...annyit nem ért..instanceban előbb-utóbb úgyis jobb esik...
Szvl most már kerülöm az AH-t, mert nagyon viszi a pénzt...hopp, egy jó páncél: vegyük meg...áh...nézegetem a lila cuccokat is a maguk xxxxg-s árával...nekem meg van vagy 30g-m...majd ha 60 leszek, és már nem xp-ért hajtok, hanem sok időm lesz farmolni-professional foglalkozni-stb, akkor majd gyűjtök ilyen extra felszerelésre...addig meg jó nekem az is, ami lootból jön kék, vagy AH-ban nem csillagászati árú
Persze jó volna egy ilyen:
Bővebben: link
de miután elolvastam a thottboton, milyen quest kell hozzá, letettem arról, hogy jó darabig ilynem legyen...még ha 60-at el is érem...
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Gleatcher #4882 üzenetére
A leatherworking ugyanez. Még soha nem tudtam olyan chest-et csinálni amit 1G felett vettek volna meg, pedig van olyan több is, amihez spec. cuccok kellenek. A Ragnaroson is nagyon nyomottak az árak. Sajnos vannak sokan akik nem veszik észre, hogy csak vesztenek a bolton. Volt már olyan hogy egy gizda kis köpenyért kaptam majd 2 aranyat, az álatalam készített KÉK rare armorokért meg szinte semmi nem adnak. A vendoroknál szinte drágább a sokkal gagyibb cucc, mint AH-ban. Nem is készítek AH-ba semmit, a spec recepteket meg hanyagolom inkább (csak saját célra készítek)
Egyébként én már nem szoktam megadni buyoutot, mert arra max akkor van szükség, ha áron alúl sűrgősen kell eladni valamit. A kezdő összeget viszont magasra teszem, hogy nem járjak rosszúl. Néha nagyon kell valakinek a cucc és képes hihetetlen összegeket is kiadni érte, szóval a buyoutot hanyagolni kell.
Sajnos hiába nagyon jó cucc valami, amin nincs szintkorlát, vagy low leveles, mert egy 26-os szintű karinak jó esetben összesen van 20 aranya, amit nem fog egyből elkölteni.
A baj nem az AH-val van, hanem a különböző alapanyagok elérhetőségének, illetve a droppok százalékának egyensúlyával. Ha ritkább lenne a jó dropp, többen vennének AH-ban saját készítésű páncélt, fegyvert, potiont. -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4890 üzenetére
Az végülis nem is rosz...
Nekem most pajzsal(+1380) és úgy, hogy a sisakom plate (kb. +80), a többi cuccom mail, 3709 az armorom. Tehát ha csak mailban lennék, és mondjuk nem volna pajzsom, akkor lenne 2200-2300 körül...
Eddig azt hittem, a bőr sokkal gyengébb...Ha csak 300-400 a különbség, az még ok...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
faber24 #4881 üzenetére
Teknőspáncálból lehet csinálni, pontosabban az első ''model'' ilyen. Turtle Scale kell hozzá, bár nem tom hol vannak azok. Talán SS mellett valahol, mert oda még tartozok valami teknőshússal egy küldihez. Remélem a teknösök dobnak míndíg scale-t, mert elég sok kell hozzá.
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4887 üzenetére
Tényleg...bőr páncéllal, mondjuk pajzsal mennyi körül van az armor, ha mondjuk full fel vagy szerelve?
Tehát pl. mennyi volt a sámánod armorja, mielőttt váltottál? -
faber24
őstag
Ez az alakhazam tele van csupa bölcsességel:
Egyik kedvencem:
How come a Warhorse can't be summoned or used in combat? Perhaps it should be called a Peacehorse instead... [Submitted by: Tramapolean of Uther]
(vagyis: Hogy lehet, hogy a harci lovat nem lehet megidézni vagy használni a harcban? Talán inkább békelónak kellene hívni...) -
pooshi
tag
válasz
faber24 #4865 üzenetére
Zul-ba is mehetsz 45-os szint kornyeken, nagyon korrekt hely, nekem szimpi. Van 7 quest oda 45-os szinten 26k xp-t adtak es jo cuccokat dobnak a mob-ok, boss-ok. (rovid ido alatt megvan egy erosebb csapattal, de legyen 1-2 50 feletti is a csapatban)
Maraudon inkabb 50-es szintu. -
Gleatcher
aktív tag
A Fa**om kivan az emberekkel a világon!!!
Ezeket a trade skilleket nagyon elba**ták, legalábbis az ''előállítókat''. A skinning/herba/mining még okés, de a a többi.
Én speciel BS vagyok, de egyszerűen nem éri meg annak lennem.
A tanulható receptek szinte mind megvannak, de az AHban olyan 100g-os buyout-tal vannak az újak... így szinte lehetetlen fejlődni...
Ez az egyik gond. A másik, hogy az alapanyagokat ötször annyiért tudom eladni, mint a kész-terméket...Ezeket még lenyelem, mert jó, ne leygen könnyű elérni a 300-as BS-t DE
Azt már nehezen viselem, hogy valamit berakok AH-ba (mondjuk vmi kovácsolt fejszét) a normális áron, tehát mondjuk olyanon, amin nincs profit, csak az alapanyagok összeadva, de rá öt percre valaki még olcsóbban rakja be, csak hogy az övét vegyék meg. Ezáltal egymást gerjesztve nyomjuk lefele az árakat és a végül minden olcsó lesz, kivéve az alapanyagokat...Brühühühühüüüü
Másik érdekes dolog:
Asszem SM-ben esett egy jó kis egykezes balta, amit 26-os szinttől lehetett használni, tehát nem nagy cucc, de uezzel a sebzéssel rendelkező balta csak olyan 40-es szint körül lehet elérhető, ergó egy ''leszállított lvl-korlátozású'' balta jutott hozzám. Gyorsan thottbot-price nézés, ki is adott rá vagy 20g-ot.. Elkezdtem árulni és az ár közlése után mindenki kiröhögött, hogy nekik jobb van és pláne ennyiért (teszem hozzá, mind oylan lvl 40-es volt)...
Szerencsére jött egy 60-as és látta a jó lehetőséget és megvette az altjának -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4880 üzenetére
Tudom, hogy tud csinálni mailt...valamelyik nap guildtársam a guild-csatin mutogatta a bőrművesként készített mailt (asszem vmi murlock-pikely vagy mi vlot az alapja). Végül is nem rossz, ha a sámán nem csak addig tud magának rucikat csinálni, amíg bőrszerkóban jár, hanem még utánna is.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
faber24 #4879 üzenetére
A mailt nem viccből mondtam, tényleg tud csinálni a bőrműves mailt. Szerintem a bőrművesnek nagy előnye az, hogy mindig a legújabb cuccot készítheted magadnak. Nem kell várni több szintet, hogy megérje venni egy sokkal jobbat, nincs kompromisszum. Én folyamatosan cserélem a saját cuccaimat. Tegnap vartam magamnak egy voodoo robe-t, ma este talán már fel is veszem, ha elérem a 38-at. kiváncsi vagyok, hogy néz ki élőben.
-
faber24
őstag
Más: viccesek a blizardosok fegyverelképzelései: az még hagyán, hogy láttam egy macet vagy axe-t (már nem emlékszem, mi volt, csak azt tudom, hogy 2h volt), ami egy kapa volt...
De mostanában azon az 1h macen pörgök, ami tulajdonképp valakinek a korsója, olyan, mint egy üres sörös kupa. A poén az, hogy két embernél láttam eddig, (egyik Gamling), a másik egy haverom, akinek a karaktere a Jughead (jug=korsó, kancsó) névre halgat...mit mondjak, nagyon találó... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
faber24 #4872 üzenetére
Ha a sámán tud gyógyítani, nem biztos hogy megéri az alchemy, hiszen nem lenne sok szükségen health potionokra. Persze ha beálsz ritka potikat csinálni az jó lehet. Meg kell nézni mi kell a többi szakma receptjeihez és azokat kell csinálni. Nekem eddig kellett defense poti, shadow oil, swiftness poti, meg ilyenek. Ezeket AH-ban mindíg keresik.
Az enchantal magasabb szinten jól lehet keresni, persze az alapanyag beszerzése elég nehéz.
Bosszantó, hogy a bőrműves miért nem tud táskákat készíteni. Vagy mégis van valahol egy titkos recept? -
válasz
faber24 #4872 üzenetére
hát figy. magasabb szinten megéri sztem. kicsit pepecselős mert rohangálni kell virágokért, harcolni ha ugy adodik. mondjuk az elixir of demonylasinget, darabját 1.5g-ért tutira elviszik darabját. most oan 1g80 ahban de vitték már el 2g-ért is nekem. egy baja van neki hogy a gomba ami kell hozzá elég szar helyen terem. barlangokban. első ahol szereztem ott 47-48as mobok vannak és olykor betéved egykét hordás is learatni a gombát
a jo dolog hogy nem kell venni potionoket hanem magad megcsinálod. haveroknak is adhatsz és ők örömmel veszik mindig
de ha van alaptőkéd akkor ah-bol is kiveheted a növényeket, bár mondjuk néha olyan áron adják hogy legyökerezek -
Tigerclaw
nagyúr
-
faber24
őstag
LoL. Petie, te, mint alchemy-vel foglakozó: megéri? Ne váltsam le a sámánomnál enchantingra vagy ne áljak át a nyúzás-bőrművesség kombóra? Dilemmában vagyok...tudom, hogy magasabb szinten egész jó kotyvalékok lehetne, már az első 1-2 is tetszik... de nem tudom, kifizetődő-e?
-
válasz
faber24 #4865 üzenetére
desolace nyugat-dél nyugati részén van. van ott egy kanyargos szoros amiben kentaurok vannak és annak a végében van egy nagy kapu és ott van benn. 3 helyen lehet bemenni az instance-ba, én 1szer voltam ott két klántárssal (58as pala és 60as priest) és egy teleporton mentünk amivel egy naaaagyot zuhansz egy tocsába. a poén az volt hogy a pala átesett a vízen és szörnyet halt a to fenekén
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
faber24 #4843 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a leatherworking annak igazán jó, aki saját magának is készít armort, hiszen ezzel spórol meg egy rakás pénzt. A sámán magasabb szinten (40 felett) már talán mailos. Na ez is egy hülye dolog. Hogy jön össze a sámán, meg a mail? Ebből is látszik, hogy a Blizzard annyira sámán-mániákus, hogy még ilyenekbe is belemegy, csak azért hogy a kedvencüknek jó legyen.
Érdekesség: Bőrművesként készíthetek mail-armort is.
Lehet hogy ez is a Sámánok miatt van? Akkor ne vedd figyelembe az előbbi tanácsomat, mert jó a bőrművesség a sámánnak. Tényleg. -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4855 üzenetére
Ugy-e, ugy-e?
És gondolj bele, hogy 40 szinten keresztül nincs más lehetőséged, csak gyalogolni. No travel form, vagy hasonló...nem tudsz elfutni, ha gáz van, mert minden szörny.hordás-akárki utolér. Nem érsz utol egy menekülő hordást sem, aki nyúlcipőt húz, mert te csak cammoghatsz utánna.
Tehát szerintem se érdemli meg a paldin, vagyis a LOVAG a lovat... -
Tigerclaw
nagyúr
A Maraudon nem az egyik kentaúr tábor? Egyébként amennyire sivárnak tűnik Desolace, a keleti tengerpart melleti fennsík tele van célpontal. skorpiók, gyíkok (nagy gyíkok), elementálok, madarak, stb. Érdekes, hogy az elementálok hogy be tudnak gurulni. Tegnap kettőnket a kodó tememtőig üldözött vagy 5. Ma oda tuti visszamegyek, nagyon jó vadászterület.
-
Valaki legyen oly kedves a patch downloader-jét valahova felhelyezni, mert otthon modemmel kicsit szar lenne leszednem, de most megyek be egyetemre és ott le tudom húzni, és ha leszedtem akkor feltenném egy ftp-re és weben keresztül gyorsabban lejönne másoknak!
Köszönöm -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Wolverine #4834 üzenetére
Az első a Hungarian Brotherhoods. Velük semmi bajom nem volt. Csak azért léptem ki, mert nagyon kevesen voltak online egyszerre. Persze lehet hogy az érettségi időszak miatt volt. A mostani a Silver Flames. Itt általában a kisebbek összetartóak, meg egy-két nagy is, de sajnos van jópár aki nagyon el van szálva magától. Mintha 40 felett elmennének otthonról egyeseknél.
Olyan is van, hogy valaki a saját meggazdagodásához használja a klánt. Mostanában jópáran ki is léptek emiatt. Én maradok egyenlőre és próbálom levegőnek nézni az illetőt, mert a többség okés. Tegnap is nagyon jókat kvesteltünk páran Desolace-n. -
Tigerclaw
nagyúr
Érdekesek azok a Tarren Milli őrök. Tegnap campelték a hullámat.
Lehet hogy a Hordánál ez az alapbeállítás?
Leütöttek vagy öten és mind megállt azon a helyen. A mi őreink ilyenkor visszafutnak a helyükre. Persze lehet hogy a RAID miatt leállították az algoritmusukat a szerveren. -
Tigerclaw
nagyúr
Arra nem is gondoltam, hogy rám kell majd várni, de tényleg igazad van. Tegnap Desolace-n küldiztünk egy partival és muszájból gyalog mentem mindenhova, mert nem volt mindenki druida. Hát tényleg lassú volt. Szóval a hátasra szükség van, belátom.
A leatherworkingem 221/225, így tegnap este megpróbáltam átmenni Hinterlandra, mert állítólag ott van valami trainer, vagy küldi. Eltévedtem és valahol a plagueland-en lyukadtam ki, aztán már nem kerestem tovább. Érdekes, hogy a plagueland-en (asszen eastern volt) alig van valami. Persze nekem mind halálfejes, de kevesen vannak.
Hova kell menni? Aerie Peakre?
Annyi gondom van, hogy a leatherworkingem erősebb, mint ami a szintem.
Mivel elsősorban magamnak készítek armort, így olyan kellene ami intes, spirites, stamos cuccokban jó. Talán a Tribalt emlegették máshol, de nem tudom igazán. -
törölt tag
Ha végképp el akarod küldeni, akkor jobbklikk a pet portréjára és ''abandon pet''.
Ha csak el akarod küldeni (mondjuk ne kelljen annyit etetni) akkor ''dismiss pet''.
Lehetőséged van rá, hogy stable masternél bérelj ''istállót'' és oda berakd a meglévő petedet, így foghatsz újat és cserélgetheted is őket. -
Gdi
senior tag
Hi!
Lenne egy oylan problémém hogy ''Tame Beast'' (vagy hogy kell írni) képességét használtam a nightelf hunteremnek. Nos az összekapart állatocsak idáig jó szolgálatot tett, de átteleportáltam egy másik helyre és, ő biza ottmaradt.. ezáltal nem tudok ujat ''szerezni'' az uj helyen.
Próbáltam hogy visszamegyek, és kinyiratom, de szegényke túl erős, és képtelenség lecsapatni
Nos az lenne a kérdésem hogy meg ki lehet-e valahogy rugni? vagy mit tudok tenni hogy akadjon le rólam :S -
-Jackson-
őstag
én Brown Prarie Dog-ot vettem, jóllehet vele csajozni
.
ma meg nemtudom hogyan csináltam, de egy lvl 20 hunter kétszer is megölt duelben. én lvl 25 warrior, és nagyon nemtudom hogy mit csináltam ennyire bénán... mondjuk a szerencse az hogy ha ellennel találkozok, legtöbbször sikeresen kinyírom az akár 3-4 szinttel magasabbakat is -
Gleatcher
aktív tag
De nemcsak cicád, nyulad, papagájod, baglyod és egyéb ilyen 'normális'' állatod lehet, a CE tulajoknál már láttam a Pandájukat is (kiba**ott aranyos) és lehetett néha kapni AHban csótányt (!) is. Na az már durva volt...
Ja és láttam egy gnómnál egy farkas-hobby-petet. Vicces volt, ahogy a kis gnóm mellé beállt az a bazinagy farkas
A Warrior-páncél témához:
Én egy 50-es pala vagyok most (nemsokáig), de a plate armorok közül sikerült azokat kiválasztanom, amik rengeteg staminát és agility adnak, így igen sok esélyem van CH-ra és a HP-m is igen magas. DE
Megnéztem (inspect) egy rakat 60-as palát és nem tapasztaltam túl nagy különbséget köztük és köztem (a fegyverük kb 15 dmg-al volt jobb és a páncélok sem sokkal jobbak)
Ezek szerint vagy én vagyok nagyon jól felszerelt, vagy tényleg nincs nagy különbség 50-es és 60-as ok között ? Vagy akkor hogy is van ez? Miért SOKKAL jobb egy 60-as? -
Viktor77
titán
Paladinnak hogy lehet állata?
Egy tippem van, de nem mertem kipróbálni. Elwynn Forestben van egy macskás asszony egy házban, sok macskával. Itt 40 ezüstért vehetek egy ilyen állathordozót, amire azt írja, megidézhetem belőle az állatom (a hordozó neve, a megidézett állat nevére utal?). Ez lenne az? És ha igen, akkor csak macskám lehet? Lehet őt is fejleszteni? -
faber24
őstag
Szerintetek érdemes a sámánomnak átnyergelni herbalism-alchemy-ről skinning-letherworkingre?
Nagyon gondolkozom...még nem vagyok nagyon skilles, úgyhogy most még lehet, hogy váltanék...de megéri? Lesz több zsé abból? Már persze ez a ragnaros-i karim... -
faber24
őstag
válasz
Wolverine #4841 üzenetére
Nem próbáltam még ki az UD rugómat BG-on...fogalmam sincs, hogy osszam a talentjeit...de most nem is nagyon fogok vele foglalkozni...a palám végre átnyergelt a lovassághoz a gyalogságtól, és most instnce ezerrel..főleg RFD, mert ott még nem volatm..de Ulda is meg SM...
Végre nem kell 20 percekig gyalogolnom SS-SM között...és a platre is kell a zseton...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Csak kiváncsiságból: Maraudon az merre van?
-
faber24
őstag
Pedig milyen szép volna, ha örökké tartan...kár, hogy amíg nem tudnak sebezni, addig ütni sem tudok...
Bár van egy másik pajzs is, ami alatt tudok ütni, sebezni meg asszem nem tudnak...de az rövidebb ideig tart, és a támadási sebességem azalatt 50%..mint egy reumás egér...
De van egy 3. pajzs is, azt azonban csak talentből lehet megszerezni, és mivel én átrendeztem a talentemet, és legtöbb most Retributionon van, nem Protectionon...kb. 55 szintnél asszem lesz annyi a Protectionon is, hogy az is meglegyen (rohadt consecrationért elment sok pont Retribre), az 10 mp-ig tart, és nem veszi vissza a sebességet, és asszem részleges sebezhetetlenséget ad (valaki high lvl pala cáfolja-erősítse meg)...ráadásul annak a cooldownja is vmi pár mp, tehát gyakran használható (bár gondolom, manazabálló) -
d-boy
senior tag
válasz
faber24 #4824 üzenetére
No akkor én is leírom a véleményem.
Szerintem a pvp-ben a pala és a priest a legjobb.
De a pala amúgy is annyira tápos, hogy alig lehet megölni. Rengeteg élet, rengeteg armor és brutális sebzés (vengeance) jellemzi, ami mellett még gyógyítja is magát.
Ha elkezded ütni mit csinál? Negyed életnél magára nyomja a 9 mp-ig tartó sebezhetetlenség aurát, annyi idő alatt 2X fullra gyógyítja magát, és mehet tovább a harc. Én mindezt eddig nehezen hittem el, de a múltkor raideltünk SS-nél, és volt velünk egy 60-as pala. Tarren mill-nél 15-20 db level 55 mob ütötte, és szinte alig sebezték. Lazán levert vagy 15 mob-ot aztán visszafutott hozzánk.
Priestet meg láttam olyat, hogy 51-es szinten úgy verte le az 54-es druidát és az 53-as mage-t, hogy meg sem sebezték.
[Szerkesztve] -
4259 az armorom most 47en mark of the wild-dal
-
lanyoo
tag
válasz
Tigerclaw #4821 üzenetére
Én is sokáig úgy voltam vele, hogy majd akkor lesz mountom, ha már nem tudom másra költeni a pénzt. Azt hittem sima státusszimbólum, mint a valóságban az autó. Aztán mikor a velem egyszintű klántársak sorra vették meg a mountjaikat, akkor engem is elkapott az érzés, hogy nekem is kell. Volt aki egy napig csak lovagolt. Nagyon vagány dolog felpattani a mountodra és repeszteni vele, pont mintha kocsit vennél. (Aki a kocsiját munkához is használja az most ne hülyézzen le, nem erről van szó.)
És valamennyire hasznos is, 40 felett a parti rád fog várni mert ők gyorsabban eljutnak mindenhova.
A jó cuccokért meg instanceba kell menni. Thottboton vagy Allakhazamon nézd meg, hogy melyik boss mit dob, és oda kell járni míg meg nem lesz. Én még Maraudont meg fogom járni jópárszor.
Leatherworkinged hanyas szintű? Artisan után melyiket fogod választani?
És a paladinok nem érdemlik meg az ingyen lovat -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4821 üzenetére
Palának nincsen travel form...40ig gyalogoltam, mikor a druidák már 30 szintnél kapnak +40(asszem)%-ot, a sámán már 20nál spirit volfot...a vadász meg aspect of cheetatht...szval szerintem megérdemlem a pacit...az előbb felsorolt kasztok mind olcsón jutnak sebességhez...
Jó, mondjuk a harcos vagy pap ezirányú elhagyottságát ne feszegessük...ők is megérdemelnének vmit... -
Tigerclaw
nagyúr
Fel lehet tölteni valahogy azokat a fegyvereket, amik X charge-osak?
Nekem van egy mace-em, ami aktiválva 30 secre 50%-a növeli az attack rate-t, de csak 3 charge-os. Ha elhasználom a 3-at, akkor kész: gém over? Nincs valaki aki újratölti? Vann csizmám, ami gyorsít 40%-al 15 secig, meg van övem ami gyógyít, de ezek csak cooldownosok. Igaz 60 perc pl. az öv, de legalább nem merül le véglegesen .
Szóval, nincs valami recharge? -
Tigerclaw
nagyúr
Ha meg is lesz a megfelelő összeg 40-re biztos nem fogok rá költeni. Nem lenne szívem a nagy nehezen elköltött pénzt egy hátasra elkölteni. Nem sietek sehová
Fegyvereket nézek minden nap az AH-ban, de még nem találtam semmi használhatót. Legszivesebben valami jó tőrt, vagy ökölfegyvert szeretnék, de instance-ban valszeg hamarabb fogok találni. Teganap láttam egy 40-es druidát, akinek jóval gyengébb staff-ja volt, mint nekem 25-ön. Ha neki megfelel, nekem is meg fog felelni egy nem épp up to date fegyver.
AH-ban inkább ritka hozzávalókat próbálok elcsípni olcsón a receptekhez, meg ritka recepteket. Mivel bőrműves vagyok, eszembe se jut armorokat venni.
Szóval nemtom mire fogom elkölteni a pénzem.(Bár a tanulás is eléggé tudja apasztani a számlámat)
Egyébként nincs valami quest, amire olcsón adnak hátast? Miért van hogy a pala és a warlock ingyen lovat kap, mások meg nem? -
faber24
őstag
Kösz..nem érzem magam buzinak...amúgy a warlock vagy akármelyik másik human férfi is úgy fut, amíg nincs köpenye, ami eltakarja...
Megjegyzem a talentek nem haszontalanabbak mint más kainál...csak meg kell ismerni, mi mire jó...
És nekünk legalább nem kell 40en elbaxni 90g-t a lóra...(habár a spellekre 40en 10g-t hagytam csak ott, és még AH közelébe se mentem, hogy vegyek vmi normális plate cuccot) -
lanyoo
tag
válasz
Tigerclaw #4803 üzenetére
Ha takarékoskodsz, nem költesz csak a legfontosabb spellekre, meg javításra, és rászánod az időt, hogy napi1-2 órát farmolsz (hogy hol érdemes azt kérdezd meg a nagyobbaktól), akkor lvl40re össze fog jönni a 90g (ennyi kell a mounthoz ha honored a reputationöd Darnassussal), legfeljebb kölcsönkérsz 10-20g-t valakitől.
Mondom én aki a lvl40 örömére bementem AHba, és az összes pénzemet otthagytam.
Indítottam kiváncsiságból egy paladint Arathoron. Könnyű vele játszani, viszont a talentjei sztem nagyon gyengék vagy haszontalanok. A férfi human paladinok egészen biztosan b*zik, ez a mozgásukon is látszik,én kiscsajt indítottam. A human küldetések/táj legalább olyan unalmasak/csúnya mint az orkoké.
-
faber24
őstag
Most néztem, a BS-on a legnagyobb páncélja egy ork harcosnak van:
Azonban az összes szerver közül (legaábbi akiknek az adatai a Wowrankingson vannak) egy NE druidának a legnagyobb a páncélja (tegyük hozzá, hogy 4 tárgya is lila)
Bővebben: link -
faber24
őstag
Találtam egy olyan Sisakot(coronet), ami mail, és +24-et ad a nature spell damagehez...
Most ez kinek lehet jó? Hiszen aki mailt tud használni (paladin, hunter, warior, shaman), azok egyike sem használ nature spellt...vagy esetleg a sámán igen? Az elementális varázslatok nature spellek?
Tuttomal druidának vannak nature spelljei...De neki meg nem lehet mailt hordani...
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
faber24 #4813 üzenetére
Ja armor, így már okés. 3000-es defense nél senki nem ütne meg, de 300-as nál se igen.
Nálam az alap armor most olyan 1100 körül lehet. (36 druida) Buffal rámegy még olyan 200, meg a stat buff miatt is nő valamennyit talán. (Miért nem tudja kijavítani a Blizzard a Mark of Wild buff kijelzését?) Medvével ez már bőven 2000 felé visz, de pontosan nem tudom hova. Valszeg néhány szint és már én is 3000-es armoron leszek. -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4812 üzenetére
Bőrpáncélnál talán sok. Nekem pajzs és buff nélkül 2000, pedig még mail cucaim vannak...elértem a 40.et, úgyhogy csre platre, az kb. meg másfélszerezi, a pajzsal együtt buff nélkül kb. olyan 4000-5000 között lesz az armorom...ha megy a devotion aura, az még +kb. 300, tehát azért elég magas lesz...nem tudom, bőr cuccoknál milyen armorok vannak..de plate armor rulez!
[Szerkesztve]
Gondolom neki azért ''csak'' 3000 az armorja wariorként 42-n, mert vszleg nem használ pajzsot...de ez csak tipp...lehet, hogy tévedek...
[Szerkesztve]
Jaj...most olvasom..defence?Én armorra gondoltam...
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Tegnap lettem 36-os és elfelejtettem tanúlni, pedig egy csomó fincsi dolgot látok a thottboton
Lesz a macskámnak is stunja, tegnap épp ezen gondolkoztam, hogy milyen jó lenne. A medvém meg kap rage-ből gyógyulást bár ennek kétlem a hatásosságát (a rage másra kell általában, talán a harc végén a maradék rage-et használom erre)
-
d-boy
senior tag
A warrior is tud ütős lenni, ha jól fejleszted. Nem beszélve arról, hogy én 42-esen már 1000-es critical-okat ütök, aminek 20% körüli az esélye. alapból meg 500-600 a sebzésem. Öltem már meg velem egyszintű rugó-t, akkor bejött egy 500+960+450 kombó úgy 2 másodperc alatt. Ideje sem volt felfogni mi történt
Ja és 3000-es defense-nél úgy 60% az esélye egy veled egyszintű ellenfélnek, hogy eltaláljon. Magyarán közel minden második ütését véded.
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tjhooker464 #4804 üzenetére
Most az kell mondanom, hogy nagy frászt. Én már a második magyar szövis klánban vagyok, de nincs összetartás. Egy-egy instance erejéi állnak össze csapatok, meg néhány szervezett RAID-van, de semmi egyéb. A spontán barátságok sokkal erősebbek a klánokban tapasztalható, inkább érdekalapú ideiglenes szövetségnél. Bízok abban, ha a klán vezetése változik, változni fog az egész helyzet. Az se ártana, ha magyar klánok vezetése tartaná a kapcsolatot egymással.
-
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #4794 üzenetére
Én se raktam holyra, csak 5 pontot a spiritual focusra - így nem nagyon tudják megszakítani a healjeimet a mob-ok. A többi nem igazán érdekes ott, max. ha nagyon gyógyítani akarsz...de mivel a papot vagy druidát úgyse éred utol a palával gyógyításban, így inkább hanyagolom. Másodlagos healernek jó vagyok kevés holy talentel is.
-
Wolverine
félisten
válasz
Tigerclaw #4799 üzenetére
Na igen, a Nature's Grasp (
) sajnos szintén nem megoldás, ugyanis mire ellőné az ember, már stunban van...
Ráadásul csak akkor aktiválódik, ha fizikailag megütöttek. Entangling Roots meg könnyen megtörik sajna, igazán az a 45 másodperc tényleg csak akkor yóóó, ha 1 vs 1-ben harcolsz, és visszavonulhatsz healelni magad...
Mondjuk én a Nature's Grasp mellett az Improved Nature's Graspre is tettem talent pontot a tesztszerveres druidámnál - a talent elosztást vagy ide, vagy a wow.hu-s fórumba be is fogom tenni (asszem, eléggé hasonlít Darkfuryére, pedig nem emlékeztem már, milyen is az övé)
mod: ha yóóól emlékszem, a Gift of Nature-höz kell valamilyen segédanyag - de lehet, hogy keverem a Gift of the Wilddal...
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
Ragnaroson kicsit szervezettebb a szövis oldal ugye?
Aktív témák
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest