- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ha meg egyedi mintás pólót szeretnél, akkor arra kismillió üzlet létezik itthon, másfél hónap alatt röhögve kész lesz a cucc.
-
Skyhunter
őstag
Én egy Asus ROG G551-et nyúzok 5 éve, teljes megelégedéssel, igaz csak 15 collban. Ennyi pénzért (400k) +17coll+jó hűtés kritériumokkal Asus ROG-ot mernék ajánlani. LINK
i7-6700HQ+8gb RAM+970M+Win10...kell ennél több? :p Most pont ákcijós is. Persze lehet hogy másol még olcsóbb ez a típus, rá kell guglizni. SSD nincs benne, de kevés ráfordítással bele lehet pattintani egyet.A GL sorozatot nem szabad megvenni, vékonyabb, rosszabb hűtéssel és anyagminőséggel.
UI : aki meg azt mondja fele ennyi pénzből jobb asztali gépet lehet venni igaza van...meg nem is. Mert egy komplett asztali gépet nem fogok magammal hurcolni az országban, amikor a munkám miatt egy héten 3 különböző helyen alszok...
-
Felejtse el a 17"-t. Mondjuk én a notebook mint gémer dolgot sem nagyon javaslom, throttling és egyéb hűtésbeli hiányosságok miatt. Nem erre van, vagy pedig tessék elviselni kompromisszumokat. 400k-ért olyan PC-t csinál hogy megszólal. 200-ért meg vesz egy gépet ami lemondásokkal de viszi a Wow-ot, és marad 200k-ja sörre
-
Plata
félisten
Jézus anyám 400 ropi ezért a gyengusz gépért?
2ghz szerintem kevés,a 4 giga ram nagyon kevés,1 giga vidkártya megint.
Én a wow miatt akarok egy jobb kártyát,4 gigás kellene vagy jobb.
No meg egy erősebb poci sem ártana,egy i7-et szeretnék talán és minimum 4 magos 3.4 ghz-es. -
Csapoati
nagyúr
Ugyan sok tapasztalatom, de barátnőm régi laptopján (i5, 8 giga RAM és valami gyengusz dedikált nV vga) épp, hogy elfutott 1024x768-ban 3-4-es grafikai szinten a játék. Ja és még az előző kieg alatt. Szóval ennél csak erősebb legyen, a 8 giga pedig szerintem kötelező minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest