- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
válasz
Teki1986 #62437 üzenetére
A Gold Hungary blog olvasása és a heti bevétel 99%-ának postázása a szerzőnek.
-
-
tskó
tag
válasz
Teki1986 #47586 üzenetére
Resire ne gemelj csak rakd ki a szetbónusz az elég. Arénához agi+crit-es gemet mindehova, rbg-hez inkább a agi+haste a jobb.
Sokan valami mágikus dolognak tarják pvp powert, meg kéne nézni a leirását. Ez nem spell penetration, hogy kötelező kirakni. A sebzést növeli az player-ekkel szemben, ahogy az agilty is... ami egy bizonyos szintig jobban, ugyanakkor crit-et is ad tehát jobb.
-
Wolverine
félisten
-
dudasj
tag
válasz
Teki1986 #47596 üzenetére
"Mit ad a PVE gear? Jóval több staminát, agilityt."
Ez csak régen volt így, már egy ideje 1/1 ugyanaz, csak a pvp-sen van pluszban pvp power és resilence.
Sokan így hiszik még amúgy, nekem is csak mostanában esett le hogy ez megváltozott már.
Ugyanolyan ilvl-ű cuccoknál a pvp is ugyanannyira jó pve-re, fordítva viszont nem.
Pl.:
http://www.wowhead.com/compare?items=86653;84792
Persze csak azonos ilvl-nél ugyanaz, értelemszerűen magasabb ilvl nagyobb statokat ad... -
Wolverine
félisten
válasz
Teki1986 #47586 üzenetére
Ne viccelj. A PvE cuccok nem adnak plusz sebzést PvP-ben, ahhoz PvP Power kell. Ráadásul az 5.3-ban mindenkinek 60% (vagy 65%? nem emlékszem hirtelen...) lesz az alap resilience-e, mint ma fullos PvP cuccban - azaz a PvP Power mellőzésével teljesen feladod a sebzésed.
szerk: a helyedben átmennék a PTR kliensre egy ismerőssel, és duelben letesztelném, hogy mekkora a dps-em PvE-cuccban, illetve PvP-cuccban.
-
Beri
addikt
válasz
Teki1986 #47392 üzenetére
Hunter trappekhez pedig az egyik legfontosabb skillek gyorsgombokon scattershot és trap. Ha megnézitek mindenki így csinálja az a pár sec amikor bolyong pont elég hogy belemenjen a trapbe.
Ha scatterből trapelsz, azzal csak az a baj, hogy meg tudja enni a healer helyett a dps, amíg az bolyong. Arénában gyors classok ellen védeni szokás disengage webbel, vagy pettel, hogy pontosabban tudd a karakter alá lőni, vagy megakadályozni, hogy a társa megegye a healer helyett. Persze webből is ki lehet jönni, de arra már legalább el kell nyomni valamit, nem elég csak simán odébbattyogni. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Teki1986 #46040 üzenetére
Legegyszerűbben őt tudod befogni. Teljesen kieső helyen van, szóval questelők / véletlen arra járók nem fogják leölni, és nem ad sem achit, sem lootot. Szóval gyakorlatilag 100%, hogy ott van, annyi hogy stealthel időnként, de wowhead mutatja merre kell keresgetni, legrosszabb esetben is 1-2 kör és megvan.
-
Wolverine
félisten
válasz
Teki1986 #45874 üzenetére
A sárga pötty fix. Meg lehet változtatni a kinézetét (régebben meg lehetett), de csak egységesen - azaz utána minden node-ot az új ikonnal fog jelezni a minimap.
#45875: nem vásárlod a receptet, hanem felfedezed, amikor valamit csinálsz alchemyvel - potit, flasket, transmute-ot...
-
-
Lirion
addikt
válasz
Teki1986 #44851 üzenetére
Én azt sem értem, miért erőltetik ezt a 10/25 fős raidelést. Ha a talent rendszerbe ilyen drasztikusan bele tudnak nyúlni, illetve anno a 40ről 25-re vágták a raideket, most miért nem tudják meglépni az egységes 15 fős raidelést... Ez a 10/25 totál értelmetlen rendszer.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Teki1986 #44768 üzenetére
A 80-as chest csak 81-ig működik, tovább nem.
Új, 90-ig működő, heirloomokat majd csak lvl90-en tudsz szerezni (heirloomoknak az a lényege, hogy altokat gyorsabban tudj szintezni). Guild banner az teljesen más történet, az fog működni 85 fölött is.Lirion:
"Az a vicc, hogy mindenki szidja, hogy nem változott a grafikája semmit 8 éve (és hát ránézésre tényleg kb. semit)"
Javaslom nézz meg akár csak jelenleg egy silithust, majd utána egy pandás helyet. Ha a kettő között nincs különbség szerinted, akkor nem tudok mit mondani...De még jobb, ha megnézel egy vanilla során készült screenshotot, meg egy mostanit... (ne adj Isten, vizet, árnyékokat, stb... )
-
echterion
nagyúr
válasz
Teki1986 #44504 üzenetére
DPS csökkenést én nem tapasztaltam, plusz elvileg növelték az íj bónuszait, viszont a petem határozottan keveseb ütést bír. Ezt elsősorban a raid solózásokkor érzem meg, van olyan boss, akit korábban simán ütöttem, most meg állandóan healelni kell a petet, hogy ne pusztuljon meg, így nehezítve a csatát.
-
-conrad-
addikt
válasz
Teki1986 #40599 üzenetére
Tegnap 47k dps-t toltam deathwing fighton - persze ez csak akkor összehasonlítási alap, ha te is voltál már ott, a haste buff miatt eléggé specifikus a fight. worldoflogs/ragnaros/deep tranquility itt nézd meg, Vivianne a hunterem neve.
Én MM-en tolom, ha van kérdésed akkor tedd fel és megpróbálok válaszolni, ill. a többiek is biztos segítenek. SV-t is próbáltam, nekem nem jött be annyira, kevesebbet tudtam tolni de mondjuk egy raidet majd végigmegyek azon a talenten is, mert a target dummy nem mérvadó. Talán majd Ultraxion fighton megnézem jövő héten. -
-conrad-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Táp ventilátor csere
- Zyxel NAS326
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest