Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
lakisoft
üzenetére
Ja, hát azt nyilván nem tudom adni. Gondolom kevesen vannak itt, akik azóta tartalékolna bontatlan dobozt.
Én azzal kacérkodom egy ideje, hogy a hiányzó CE dobozokat, de csak azokat beszerzem. Milyen jól mutatnának egymás mellett. De a BC-t kb. lehetetlen emberi áron megkaparintani, még ha nem is kell belőle semmi. -
BoneDragon
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jó lett volna, ha benne van az összes kieg doboza. Így nem érdekel.
-
lakisoft
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A cd key kellene leginkább. Elég húzós az ára amúgy
. 
-
kemotox
addikt
válasz
Skyhunter
üzenetére
Azért mert a Blizz egy bunkó kapitalista cég
Viccen kívül nem tudom miért alakult ki ez a dolog, de ha egyenesen a kiadótól veszel akkor nagyon drága általában. Originen is pl az új játékok 50 eurós áron vannak (több, mint 15 ezer forint, míg boltban 10 körül vannak)
Régen az volt, hogy hát nincs doboz meg lemez, de legalább olcsóbb. Mostanra meg gondolom kialakult az a nézet, hogy a digitális vásárlás sokkal kényelmesebb, és ezt meg kell fizetni. -
parandroid
félisten
válasz
BoneDragon
üzenetére
Régebben benne voltak a lemezek is, de teljesen fölöslegesen, gyakorlatilag csak a kódot használod fel, és utána úgyis leszed vagy 20GB-ot, szóval teljesen hiába telepítenéd fel.
p
-
BoneDragon
veterán
Tényleg... a battlechestbe eredeti normál verziós dobozok vannak? Vagy csak 1 doboz és abba a dvd-k?
-
Skyhunter
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mondja meg valaki hogy ha a battlenet-en 45 euróba kerül a "pre-purchase" (cirka 14.000 ft), akkor a cdgalaxis-nál hogyan tudják 9990 ft-ért árulni ugyanezt a "pre-purchase"-t???
-
TBT
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
De sajnos MM sincs a közelben.

Fck this life.
-
lakisoft
veterán
Nincs valakinek Cata és Lich King kieg collector edition doboza? Szivesen megvenném
. 
-
TBT
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Igen, időközben "mindenki" megkapta a Cata kiegészítőt.
De nekem a doboz is fontos lenne.
-
TBT
addikt
válasz
Bazsa01129
üzenetére
Akkor a leírás is régi sajnos.
Burning Crusade és Lich King-es kiegészítőket ír. 70-es szint a max. Cataclysm sehol.Pedig 5 perc lenne feltölteni az új kiadás dobozát és adatait, de szegénykék még erre sem képesek. Így meg félre van informálva a jónép.
-
Bazsa01129
csendes tag
A Webshopban régi kép van. A boltban a [Blood Elf csajszisat] kaptam meg 2499 Ft-ért.
-
TBT
addikt
válasz
Bazsa01129
üzenetére
Csak ez még a korábbi Battlechest, nekem az újabb kiadás kéne ennyiért (amin a BloodElf csajszi van).
-
nonsen5e
veterán
válasz
pulcsi
üzenetére
Úgy számol, hogy tegyük fel van 14% hit ratingbol összejövo hited. Erre beteszel egy gemet ami ad tudomisén mennyi (1%-nak megfelelo) expertiset akkor amint beteszed látni fogod a karakterlapon, hogy a hit ratinged feljebb ugrott 1%-ot, nem kell külön neked összeadogatni oket.
-
k.kristof
őstag
válasz
kemotox
üzenetére
Az én MoP dobozomon sincs pandamaci

-
kemotox
addikt
válasz
k.kristof
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, mindkettőtöknek! Hát ez szívás. Ennyit azért nem akarok várni.
Nézegettem az árakat én is, tisztában vagyok vele, hogy ha csak kulcsot veszek milyen olcsó, de inkább dobozosan szerettem volna. De akkor marad a dobozos Battle + maradék kulcs formájában. (Dobozos Battle mindösszesen 4 ezer JMF, még olcsóbb is, mint Blizzéknél.)
Köszi még egyszer! -
k.kristof
őstag
válasz
kemotox
üzenetére
A Cataclysm 2013. október 15-én került be a Battle Chestbe, bő egy évvel a MoP megjelenése után. Szerintem nem érdemes várni, ha játszani akarsz, inkább vedd meg most, a Blizzardnál csak 15 euró a Battle Chest, és 10 euró a MoP. Ha itthon vennéd boltban, akkor drágább lenne.
-
kemotox
addikt
Sziasztok!
Régen elég sokat nyomtam törtön a játékot, de végre eljött az ideje, hogy megtérjek
Most fog kijönni ugyebár a legújabb kiegészítő, és utána minden bizonnyal az új Battlechest ami már a Pandariát is tartalmazza. Kérdésem a következő: Eddig mi volt a tendencia, új kieg után kb mennyi idővel jelent meg a legutóbbi részt tartalmazó Battlechest? Vagy esetleg lehet tudni konkrétan, hogy mikor jön?
Köszi a válaszokat! -
pulcsi
tag
Frost magenak kell az expertise, és ha igen miért? annyit félét írnak mindenfele, mert ha a hit cap megvan akkor minek?
-
ldave
félisten
2 év pihi után most hétvégén újra befizettem 60 napra. Nem tértem vissza a régi karaktereimhez, újat kezdtem inkább. Hiába a sok változtatás, olyan ez mint a biciklizés

-
lakisoft
veterán
A WOD PTR mikor indul?
-
norton2
csendes tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen, de nem csak goldért lehet venni bonusroll tokent.
Itt a lista (lehet változhat):100 Apexis Crystals
500 Honor
300 Garrison Resources
500 Gold -
norton2
csendes tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Még nem tudni pontosan, mert friss hír ez az egész és csak ködösen fogalmaztak. Annyi biztos, hogy a Justice és Valor megszűnik, helyettük gold fog járni. Geart nem biztos, hogy lehet venni JP és VP helyett goldért, mert bejön a régiúj currency, az Apexis Crystal.
Annyi biztos, hogy goldért lehet majd venni Seal of Tempered Fate-t, ami az új bonusroll token lesz és (többek közt) 500g/db áron lehet majd venni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Azt hittem, azt már eltörölték... Akkor lassan pakolhatom át a pénzt az altoknak

-
k.kristof
őstag
válasz
zola09
üzenetére
A War Crimes című regény és a WoD cinematic intro közti a történésekről most kiadtak egy novellát, ingyen el lehet olvasni.
-
norton2
csendes tag
A gold miatt nem kell aggódnod. A WoD-ban a gold lesz sokminden currency-je. Emiatt több goldhoz juthat majd a sima játékos is (pl lvl 100-ason 50%-al több goldot adnak a küldik MoP-os állapotokhoz képest). Mindenhonnan ömleni fog a gold, jobban mint eddig (persze kis adagokban és csak a játékoson múlik majd, hogy mennyit hajlandó seggelni érte) és a garrisonnak köszönhetően stabil bevételi forrásra is számíthatsz majd karakterenként.
Emellett insták/raidek végén is goldjutalom lesz már. -
Khelben
nagyúr
Szerintem TBC-ben sem lehetett mindent megvenni goldért, most sem lehet. Ha most elkezdesz egy új karaktert, kb. WoD elejére pont készen lesz arra, hogy elkezdd vele az új kiegészítőt (gear, gold). A questeket végignyomod, azok elég jól végigvezetnek a történeten. Utána raid finderrel a raideket, hogy a befejező történet is meglegyen, ennyi.
Gold limit meg szerintem már nincs, legalábbis nem olyan, amit ép ésszel el lehet érni. -
Yoru
csendes tag
Érdemes még WoD-ban visszatérni? Most újra kedvet kaptam.
TBC végén hagytam abba a játékot, szóval teljesen előröl kellene kezdenem, gear és gold nélkül. Rengeteg minden kimaradt, és nem tudom, hogy feltudnék e zárkózni raideléshez, amíg valaki már gold limitben van és gyakorlatilag bármit megvehet.
-
TBT
addikt
Érdemes még beruházni egy Mists of Pandaria CE-re 11k-ért?
Az Artbook gyönyörű és a játék OST-jét is imádom. Bár nem vagyok aktív játékos.

Az 576-nál is csökkentették a Mists of Pandaria árát. 3000 Ft lett, 10 euró a hivatalos oldalon.
-
cikasz
őstag
Az új Warchief :

-
csecso22
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Köszi
Mi az a BS professional? -
hemaka
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nincsen ra. Tobb, mint valoszinu, hogy mivel a jobb jatekosok nem akarnak szivni es kiveszik a listabol, igy gyengul a csapat. Ezt az allisok meg tudjak es persze, ha honor kell, akkor irany av.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
ez sok éve így van, valahogy kialakult ez. de szerintem Battlegrouptól is függ.
-
csecso22
tag
Sziasztok
Ma kaptam egy plant és az a kérdésem ezt hogy kell felhasználni? -
VanScore
tag
Elkezdtem kicsit pvp-ni, régebben sokat arenaztam és pvp-tem, de a pandába csak most. A ragnaroson van mindkét frakcióba karakterem, ez most jól is jött a kis tesztemhez... Miképp dobál össze a random BG? - tegnap óta egyetlen egy random BG-t se tudtunk megnyerni (horda). Én sem vagyok épp teljesem pvp gearbe egyenlőre, de gyakorlatilag az én csapatomba velem azonos gear-el rendelkező játékosokkal dob össze vagy rosszabbal, az ellenfél jelen esetben az allisok pedig full pride glad gear-be? Kicsit kínlódás így az egész nem pedig fun...
Jah és 3 napja AV illetve Isle of Conquest-be dob be. Értem én oda fér el a legtöbb ember, de mi van a többi BG-vel?
Mondom megnézem már a horda lett ennyire színvonalon aluli vagy másik oldalról és hasonló a helyzet. Játszottam az allis karakterrel is 5 db randomot, ott is kísérteties volt a hasonlóság csak +1 Eye of the Storm, de ezeknek is több, mint az ellenfél csapat fele full pride-ba volt. Ez régebben is így volt a kiegészítőbe, vagy csak most "end content" miatt érzem a teljes igazságtalanságot
-
zola09
aktív tag
Csak a storyt bogózzák ki mert eddig számomra elég nagy marhaságnak tűnik sajnos, no nem mintha valaha is a story miatt wowoztam volna.
-
BoneDragon
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Egyetértek. Számomra olyan ez a kiegészítő, ami a wow "becsületét" menti meg és mintha ezt ők is tudnák, hogy muszáj visszahozni a régi időket... Én nagyon reménykedem ebben a kiegészítőben, már alig várom!

-
VanScore
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetértek. Annak idején mikor megvásároltam a WoW-ot ,a Warcraft 3+TFT adta a lökést (mai napig előkapom néha napján). A WotLK végével elvesztett az a valami amit addig szerettem. Aztán jön egy nagy sárkány és mindenki berezel! - nem igazán adta már a bejelentésnél sem. Megvettem 1 hónapig játszottam... Ezt a "Panda kaland Kínában-t" nevetségesnek tartottam, Panda kieget leárazással SoO miatt vettem meg tavaly novemberbe, de az is 2 hónapig tartott. 2 hete töltöttem fel újra, 2 régi cimborával tértünk vissza/játszogatunk, de igazából a WoD-t várjuk.
Már csak ha meglátom Grommash-ékat, már az érezteti velem, hogy van köze a Warcraft-hoz. Remélem nem is fogok csalódni benne. -
ígyvanferi
addikt
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ez tényleg frankó! Emlékszem, amikor legelőször indítottam el a játékot és az öreg portál fogadott, lenyűgöző volt. Imádtam csak belogolni is. A BC-s is jó volt, a WotLK dermesztő hangulata is adta. A két utolsó már nem igazán. Különösen a MoP panda szobrai nem tetszettek. Semmi Warcraft hangulata nem volt. Na majd most ez.
Én egyre jobban úgy érzem, megint nem fogom tudni megállni, hogy megvegyem és játsszak vele pár hónapot. Ami új dolgokat olvasok, látok, mind egyre jobban felpiszkálnak, a számomra az utóbbi időben hiányzó ős-wow hangulat, ez a komor, könyörtelen világ újra megjelenik.
-
Phobion
addikt
Fene vigye el... most járt le az 5 nap játék idő amit a Blizzardtól kértem, de persze pont akkor járt le, amikor már csak két quest kellett volna az első legendary köpenyemhez (celestiel boss-ok és Garrosh)

A WoD még nagyon messze van, így szerintem felesleges lenne gc-t venni
-
zola09
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem a WoW-ja evett annyit, hanem az egész rendszer
-
parandroid
félisten
válasz
nonsen5e
üzenetére
"fővárosban sem evett többet mint 3.2giga a 4-ből ami van."
Persze hogy nem, nem volt mit, a maradékot felzabálta az oprendszer. Hidd el, jót tesz neki a minél több memória - bár nekem is "csak" 8GB van, meg SSD-ről fut, ráadásul proci is van azért alatta, ez így pont elég neki, kevesebbel szerintem azért néha malmoznék...
p
-
nonsen5e
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Mivel Watch_Dogs és egyéb memóriaigényesebb programok alatt eléggé kincentiződött a RAM - látni lehetett, hogy elfogy (3.95-öt evett a 4-ből és lassul) ezért nem hiszem, hogy a WoW csak úgy poénból eszik annyit amennyit, de majd ha kijön a WoD akkor átteszek ebbe a gépbe teszt erejéig mégegy sticket és majd meglátjuk.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nonsen5e
üzenetére
Nekem jelenleg csak a chrome 2,3gB ramot eszik, igaz kb. 5x ennyi tab van nyitva

Amúgy az nem sokat jelent, hogy mennyit fogyaszt 4gB ram mellett, mert nyilván nem fog többet enni, mint amennyi rendelkezésre áll. Plusz várhatóan WoD-al csak nő a memória fogyasztás. Szóval lehet elfér 4gB alatt is, de hogy én nem ezen centiznék, az biztos. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Amennyiben azonos FPS-t hoz más játékban egy AMD-s meg egy Nvidia-s kártya, akkor WoW-ban az Nvidia-s többet fog hozni. Ami viszont fontosabb, hogy Intel CPU-k sokkal jobbak WoW-ra (meg általában MMO-kra), mint AMD-sek (azonos árkategóriában is egyértelműen jobb az Intel).
Továbbá 8gB ram a nagyon minimum amit be kell rakni WoW alá (ha max graf közelében szeretnél játszani). Ha mellette használod is a gépet (értsd: háttérben fut mondjuk chrome, stb.), akkor javaslom a 16gB-ot is. -
TBT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, a Heroes of the Storm már a tavalyi BlizzCon óta be van jelölve.

-
ígyvanferi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem be, mind a kettőn. Bár én már megszoktam, hogy sosem kapok beta invite-ot.
-
tPedro_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Amiota letezik ez az opcio nekem mindig is be volt jelolve minharom (negy) jatek.
Most kaptam eloszor beta hozzaferest. -
Fl3x
aktív tag
Valakinek esetleg raidel itt disc pappal? Lenne pár kérdésem és ha ráér TS en valamikor megvitathatnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azzal kacérkodom egy ideje, hogy a hiányzó CE dobozokat, de csak azokat beszerzem. Milyen jól mutatnának egymás mellett. De a BC-t kb. lehetetlen emberi áron megkaparintani, még ha nem is kell belőle semmi.

Viccen kívül nem tudom miért alakult ki ez a dolog, de ha egyenesen a kiadótól veszel akkor nagyon drága általában. Originen is pl az új játékok 50 eurós áron vannak (több, mint 15 ezer forint, míg boltban 10 körül vannak)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De akkor ahogy Bazsa írta, a boltban már az új dobozzal kapod.

Igazából az említett két BG-vel sem volt bajom, csak hát egy győzelem sem volt ezidáig, illetve csak oda dobott be.