-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
norbalia87 #54124 üzenetére
Én Logitech G600-at használok, ugye hasonló megoldás. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és nagyon kényelmes is.
Fl3x:
Azért ne essünk túlzásokba. Tipikusan olyan spelleket szedtek ki, amiket az ember úgyis csak összemacrozott valami mással, vagy ami majdnem ugyanaz volt két specnél, csak a neve volt más, vagy amiket az ember úgyse bindolt mert nagyon szituációs vagy sose használt volt. Alapvetően a rotában / pvp-ben használt gombok száma nem csökkent drasztikusan (pvp-nél amiatt igen, mert elég sok cc-t megszüntettek. De ez is max 1-2 gomb). -
hemaka
nagyúr
válasz
norbalia87 #54124 üzenetére
Naga-ból max a hex ami használható szinten van még, de egyébként meg ha oldalt van két gomb + görgő klikk, azzal már szinte mindent meg lehet oldani, makrózgatni kell és azzal sok minden egy gombra tehető.
-
Khelben
nagyúr
válasz
norbalia87 #54060 üzenetére
Nemrég találtam meg őket, elég aktív guild, főleg pvp, de vannak pve eventek is. A létszám ellenére nem (csak) gyűjtőguild, 50-60 ember online naponta.
-
Wolverine
félisten
válasz
norbalia87 #54060 üzenetére
Vannak még aktív magyar klánok a Ragnán szép számmal...
-
zola09
aktív tag
válasz
norbalia87 #53944 üzenetére
Noxxicot kerüld, finoman fogalmazva sem a legjobb oldal.
-
norton2
csendes tag
válasz
norbalia87 #53946 üzenetére
Szakmákat tekintve még semmit se lehet mondani, mert a szakmák jó része nem működik megfelelően. Teljesen átalakul minden szakma és erősen függeni fog a garrisontól. A köv kiegben a Blizzard erősen fog hajazni a casual, magányos farkas játékosra, azaz "mindent megszerezhetsz magadnak, nem kell megvenned" hozzáállásra.
Minden egyes karakter kapni fog személyes bányát és virágozó helyet (kert) a garrisonban, ahonnan 24 órás CD-vel szedhet magának minden karakterrel, minden nap több stacknyi ore-t és virágot. Emiatt a legtöbb játékos nagyon jó pénzkereseti lehetőségnek fogja tartani, hogy körbeszalad minden karijával a kertben és a bányában és pumpálja AH-ba az ore-t és a virágokat, ami pedig jó eséllyel ahhoz fog vezetni, hogy nagyon lecsökken a két alapanyagfajta ára.
A profession skillek már nem számítanak, minden receptet megszerzel azonnal és mindent tudsz bányászni/virágozni azonnal. A skill nagysága csak a kibányászolt/virágozott cuccok mennyiségére lesz hatással. Értsd: lvl600as skillel 8-10 ore-t ad egy bánya, lvl 670-es skillel 12-15 db lvl 700-as skillel 17-22 db egyetlen bányából. Emellett spawnolhat egy mob amit ha megölsz szintén dob alapanyagot ami átlagosan +8-10 db. Nem volt ritka bétában, hogy egyetlen bányából 30+ ore-t szedtem így ki és a virágból is bőven egy stacknyit.
Ha farm beállítottságú vagy én inkább ajánlanám a Sumptuous Fur farmolását, ami a tailoroknak fog kelleni hihetetlen mennyiségben és egy kivételtől eltekintve csak végtelen mob grindelésével szerezhető majd - amihez persze 99%-uknak nem lesz energiája.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
norbalia87 #53946 üzenetére
Gathering szakmákkal (mining, skinning, herb) kieg elején mindig jól lehet keresni. Craftolós szakmák meg mindig kérdés, de JC-vel jó eséllyel lehet pénzt összehozni majd.
Hunter szerintem megfelelő lesz, jó kari PvE-t elkezdeni, mivel ranged (kevesebb szutyokból kell kimozognod), ráadásul elég sokat tud sebezni mozgás közben is, így nem kell annyira előretervezni mint más rangedeknél. -
BoneDragon
veterán
válasz
norbalia87 #53944 üzenetére
Mivel kieg vége van így egyikkel se lehet. Ráadásul wod-ba teljesen átalakítják a szakmákat, szóval majd akkor kiderül melyikkel lehet jól keresni.
-
norbalia87
tag
válasz
norbalia87 #53935 üzenetére
Kozben utannaneztem, szerintem egy huntert inditok ahogy nezem az eleg jo most arenaban es a noxxic szerint eleg jo dps-t tol instaban.
Mi az a ket szakma amivel aranylag lehet most keresni a wow-ban? viragszedes herbalist es mining? A ragnaroson toltam eddig mindig, ugyhogy most is azon fogom.
-
Wolverine
félisten
válasz
norbalia87 #47241 üzenetére
Szerintem vásárolhatsz giftként is kulcsot a Battle Chesthez.
-
lapuli
tag
válasz
norbalia87 #47224 üzenetére
Bemész boltba megveszed dobozosan és regeled, és veszel gamecardot boltban vagy neten valamelyik oldalról. Vagy elküldöd pénz neki ő meg megveszi vagy veteti.
-
Wolverine
félisten
válasz
norbalia87 #47235 üzenetére
Neked nem subscription kell jelenleg, hanem a teljes verziós Battle Chest - és azt meg lehet venni PayPallel is.
-
Healbacsi
őstag
válasz
norbalia87 #47235 üzenetére
Paypallal tudsz jatekot venni. Gamecardot lehet venni akar kulfoldon penzzel, hitel kartyaval, atutalassal, valamelyik oldalon arulnak csak siman gamecard kodot. Ekkora feneket azert nem kell keriteni a dolognak.
(pl itt a forumon Iceakos arul gametime, es jatek kodokat is)
[link] -
Healbacsi
őstag
válasz
norbalia87 #47224 üzenetére
PayPal can be used by PayPal account holders in supported countries to purchase World of Warcraft paid services and digital versions of select Blizzard Entertainment games including Diablo II, StarCraft II, and World of Warcraft expansions. PayPal cannot be used to purchase World of Warcraft Subscriptions.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
norbalia87 #26838 üzenetére
Blizzard kitalálta, hogy milyen jó lenne, ha az összes online játékához egyetlen acc-al tudnál belépni. Ezért létrehozták a Battle.net-es "közös accot". Ha regelsz egy ilyen accot, akkor utána a különböző Blizz játékaidat be tudod regisztrálni ez alá, s ezután ezzel tudsz belépni az adott játékba. Ezt a beregisztrálást hívják mergelésnek.
-
Kharg
tag
válasz
norbalia87 #26814 üzenetére
Utána már nincs olyan sok
Amúgy egy jótanács: Érdemes a patcheket kiírni egy dvd-re, esetleg egy adattározóra felrakni.
Újabb telepítéseknél időt spórolsz veleMeg persze magát a WoW mappát is érdemes valahova elmenteni, igy bármi történik, csak gyorsan felmásolod és már játszhatsz is.
-
Rizzo
aktív tag
válasz
norbalia87 #26811 üzenetére
Ha nagyon nem megy, innen manuálisan szedd le a patch-eket.
Szerk: PC-GB-s kell belőlük
-
Wolverine
félisten
válasz
norbalia87 #26811 üzenetére
Hmm. Van ismerősöd, aki játszik, és egy ~15 gigás hordozható adattárolód?
-
Viktor77
titán
válasz
norbalia87 #26808 üzenetére
Próbáld ki, hogy amikor fent van a BC, egyből lépj be a játékba. Ki fog léptetni, és leszedi ami kell neki. Ezt minden patch után játszd el. Ekkor nem fogja kérdezni, hogy mit hova töltsön.
Ne viccelj, ezért van a topic.
-
Viktor77
titán
válasz
norbalia87 #26807 üzenetére
Nem, a teszt szerver-hez tartozik.
-
norbalia87
tag
válasz
norbalia87 #26805 üzenetére
Ill. azert gondolom, hogy ott lehet a probléma, mert ha ujbol el szeretnem inditani a jatekot, ugyebar ismet a patch letoltese jon be, es folytatja ott, ahol megakadt.
Am elkepzelheto, hogy nekem ezt kell letoltenem? :[link]
-
Viktor77
titán
válasz
norbalia87 #26805 üzenetére
Milyen oprendszered van? Mert ha Vista, akkor ismert hiba.
-
napoleon2323
tag
válasz
norbalia87 #26803 üzenetére
ok köszi remélem sikerül!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
norbalia87 #26797 üzenetére
A "szeró" kifejezésre azért szoktak harapni, mert általában a törtszerveresek használják, akiket meg általában nem szeretnek officalon.
Bárhány példányban átmásolhatod amúgy, lévén maga a program tulajdonképpen ingyenes, te csak az accountot vetted meg. És igen, gond nélkül másolható, (szerencsére) nem kell telepítgetni mindenhova. -
Viktor77
titán
válasz
norbalia87 #26797 üzenetére
Szeró helyett szerver.
BC-t telepítsd, annál kevesebb patchet akar majd leszedni.
Elég egy gépre telepítened, aztán csak átmásolod más gépekre. -
Kharg
tag
válasz
norbalia87 #26792 üzenetére
És persze azt a kifejezést, hogy "szeró" a legtöbb ember elkerüli
-
F-ECT$
titán
válasz
norbalia87 #26792 üzenetére
a pve szero lenyege pedig, hogy mindenki aranylag bekesen eldegelnek wow vilagaban - nem aránylag, hanem teljesen. Ha nem kapcsolod be külön a PvP flaget, akkor senki sem tud bántani, és te is csak azokat bánthatod, akiknek ez be van kapcsolva. (Kivéve ellenséges városok, de hát ugye nem piknikezni megy az ember.)
A BG-k és WG természetesen működnek
-
Kharg
tag
válasz
norbalia87 #26777 üzenetére
Kezdésnek csakis PvE szerver.
Van olyan ismerősőm, aki szintén így állt a dolgokhoz, lvl 40 magasságában teljesen elege lett a sok gankből, a játékot is megutálta miatta. -
Arnold2
őstag
válasz
Én is inkább PVE szervert ajánlanám. Semmi különbség nincs a PVP és a PVE szerverek között játékügyileg.
Én anno mikor elkezdtem azért mentem PVP szerverre mert ott voltak az ismerősök. És ú apám hány ősz hajszál nőtt ki a fejemből míg meglett a 80. Mivel warlockom van ezért az összes melee betalált több kevesebb sikerrel. Ha tehetném, és visszamehetnék az időben tuti egy PVE szerveren kezdeném a warlockom. Meg pusztán anyagi szempontból is: az az idő amikor rohansz vissza a hulládhoz mert egy jóval nagyobb játékos lenyomott, hasznosabban eltölthető lett volna mondjuk folytatni és előbb befejezni a küldetést.Valamint ha jó az angolod (illetve megértik, hogy mit akarsz nekik mondani, mint nálam
) akkor nem muszáj magyarok által sűrűben lakta szerverre menni. Mert teljesen olyan mint az életben attól még hogy magyar lehet bunkó is veled. Bár egyetlen karakterem sincs magyar szerveren, de itt a topicban illetve barátoktól hallottam a fentit. Szóval no offense magyar játékos társak a magyar szerverekről.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Nem muszáj megvenni a WotLK-t.
Igen (pontosabban, ha európai oldalon regisztrálsz, akkor bármelyik európain, ha amerikain, akkor bármelyik amerikain).
PVP: Ragnaros, Bloodscalp, PVE: Arathor
Változó, de alapvetően én úgy vettem észre, hogy "Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten".
Olyna klánt biztos találsz akik bevesznek kis szinten is, hogy mennyire tudnak/akarnak majd segíteni, az mondjuk külön kérdéskör.
Gamecard az aktiválásától számított 60 napig tart.Tanácsok:
Figyelj, hogy EU-s oldalon regisztrálj ([link]), ne az Amerikain.
Érdemes regisztrálni egy trialt kezdésnek, így kapsz ingyen 10 nap játékot, ami akkor is megmarad, ha rögtön ráélesíted a megvett wowodat (ami ugyebár tartalmaz 30 nap ingyen játékot, így összesen már 40 napig játszol ingyen). Ezt azért érdemes, mert trialnak vannak bizonyos kötöttségei.
PVP szerverekhez annyit tennék hozzá, hogy azt számold bele, hogy az esetek 90%-ában nálad jóval nagyobb szintű fog leölni, aki ellen akkor se lenne esélyed, hogy ha nem kezdő vagy.Ja és ennek egy jó része benne van az #1 hsz-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest