- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
neato3loco
senior tag
válasz
ígyvanferi #50199 üzenetére
Mármint mire gondolsz? Lvl. 24 Orc Warrior-om van. Rengetek küldetést megcsináltam már, sok dungeonba is voltam.. Rohadt jó.
Alig várom már az instázást!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
neato3loco #50196 üzenetére
És még csak az egy ezrelékét sem láttad szerintem az egésznek.
-
aclandiae
senior tag
válasz
neato3loco #50196 üzenetére
Ennyit nem szabad egyben végigülni. Legalább óránként kelj fel pár percre!
-
neato3loco
senior tag
fuhh gyerekek.. már most durván ráfüggtem.. 8 óra egy ültő helyben! Jesus...
-
for3l
senior tag
válasz
lakisoft #50190 üzenetére
Tankok: pala, dk. Healerek: shaman, driud, pala. Melee: monk, driud, warrior (shaman, dk). Ranged: 2 shaman, warlock. Ez így 13 fő, akik zárójelben vannak, ők nagyon ritkán vannak, úgy mindjárt csak 11, onnan meg elég, ha 2 ember kiesik (vagy akár egy healer, tankok mindig ott vannak).
Őszinte leszek, a hunter az nagyon jó lenne, mert kevés a ranged-ünk, de a dk sem rossz, és az item lvl is jó. Mondjuk olyan lehet, hogy nem férnél/férnétek be, úgy is érdekelne a dolog? Mert akkor előterjesztem a többiek felé.
-
Wolverine
félisten
Költözködtem, ezért nem válaszoltam előbb; ha PvE szerveren szeretnél játszani magyarokkal, akkor nincs más megoldás, mint az Arathor. Igaz, ott a hordás oldal eléggé elfogyott. Nagyobb létszámú hordás játékos csak PvP szerveren van: a Ragnaroson és a Twisting Netheren. Igaz, mindkettő túlterhelt realm és este csúcsidőben sorba kell állni, hogy bejuthass.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
mrgreen #50185 üzenetére
teljesen, csak néha bugos, például nem mindig lehet valamiért invelni csak instance group újra"csinálása" után. a WoW-ban gyárilag is benne lesz majd valamikor. ha hc sc-be akarsz menni csak kinézel egyet és join, vagy csinálsz magad, be lehet írni a min. ilvl-t is. ugyanez open world raideknél, vagy normál raideknél.
-
mrgreen
csendes tag
Az AH volt ami miatt atalltam BS-rol Ragnara. Bloodscalp most olyan egy kicsit mint a vadnyugati filmekben pisztolyparbaj alatt a varos foutcaja, csak az ordogszekeret fujja a szel, sehol senki
Viszont ez az oQueue amirol mar itt is volt korabban szo, nekem teljesen uj, erdekes otleten alapszik de mennyire mukodokepes a valosagban? -
válasz
whitezo88 #50183 üzenetére
Amugy nem volt nagy szam a mob vadaszat TN-en se, meg a napizas, 2 karival csinaltam vegig, azt hittem en is, hogy gaz lesz, de egy minimalis szemfulesseggel siman meg lehet oldani, csak nem art szemelott tartani, hogy mikor voltak megolve a rare-ek s azok kornyeken napizni, amig nemreg haltak, sokkal kevesebben lesznek(pl. shipnel).
-
válasz
mrgreen #50181 üzenetére
16 perc az semmi, TN-en siman van, hogy 45-60 perc mire bejutsz, 1000+ varakozo.
Ezert van az, hogy ahogy hazaerek melobol wow-ba belepek, olyankor meg be lehet, akkor is ha majd csak 3 ora mulva jatszom, neha megmozgatom a karit, hogy ne dobjon ki s kesz, cserebe rohadt sokan vannak s nagyon jol megy az AH is. -
mrgreen
csendes tag
Azert az hogy Ragnaros lockolva van es 16perc a sor a belepesnel kicsit eros, mikor utoljara jatszottam mid population volt. Ilyen sor meg utoljara a kiegeszitok ejjelen volt. Most valahogy amugy sokan jonnek vissza jatszani, legalabbis ismeretsegi korben paran ujra elkezdtek egy par ev utan.
-
Mr X
veterán
válasz
neato3loco #50179 üzenetére
Gondolom.
Én most húztam fel egy huntert 5 nap playeddel, de kezdtem egy healer sámlit, az valahogy mintha jobban feküdne. Ha bejön, a hunter megmarad altnak.
-
kexksz
addikt
válasz
neato3loco #50171 üzenetére
Gyere Ragnaros Hordához, én is csak két hete kezdtem játszani.
-
Blizz
őstag
válasz
Kb ennyi havonta, ha kártyával fizetsz.Hopsz, utolsó kommentet nem olvastam.
-
slayer006
addikt
válasz
Első hónap ingyenes, aztán két havonta kb. € 20.99
-
kexksz
addikt
válasz
neato3loco #50169 üzenetére
Igen
-
neato3loco
senior tag
Sziasztok fiúk lányok. Érdekelne, hogy ez itt tartalmazza-e az összes kieg.-et az új Pandaria-t kivéve?
Ilyen olcsón szerintem sose volt még WOW a történelem során.
-
Arnold2
őstag
válasz
lakisoft #50166 üzenetére
Horda oldalt nem ismerem (Hál' Istennek
) ezért is nyilatkoztam csak az Allyról.
De elismerem, hogy az Arathor inkább Ally-s szerver (ha lehet így fogalmazni).Igazából csak arra akartam bátorítani azon játékosokat, akik PvP szerveren vannak de amúgy nem zsánerük a PvP, ne féljenek váltani
Őszülő hajszálakban lehet mérni a különbséget -
Arnold2
őstag
Én annó a The Maelstrom (PvP) szerveren kezdtem. Első karakter warlock volt, természetesen boldog boldogtalan betalált (utálatom a rugó kaszt ellen még így 6 év távlatában is kitart
).
Mikor elfogyott a guild alólam, egy percet sem gondolkodtam abban, hogy váltsak. Így kerültem az Arathor Ally oldalára.
Kész felüdülés volt ott még a Tol Barados dailyket csinálni, úgy hogy tudtam, hogy NPC-n kívül az ég egy-adta madár sem tud megtámadni.
Egyáltalán nem érzem úgy, hogy kevés ember lenne Arathor-Allyn. És aki raidelni akar, akár Ally akár Horda oldalon szerintem meg tudja találni számításait.Mindezt azért írtam le, mert többen írtátok már, hogy zavar a gankelés. Ha barátok nem kötnek oda (és amióta van Real ID van még talán úgy sem) akkor nyugodtan váltsatok.
El nem tudjátok képzelni, milyen kisimult warlock lettem azok után, hogy nem kell fűvel fával leállnom PvPzni ha nem akarok -
malacka87
őstag
Ragnaroson vagyok alli oldalon. Sajnos már nagyon sok a hordás és nem tudsz menni 10 yardot anélkül hogy ne ütne belém 1hordás. Utánna meg egyből rámjön az összes. Kövi kiegnél érdekes lesz megint questelni a sok idióma miatt. Nem baj ha harcolni kell de ha van 3 órád és abból 2-t a hordások vesznek el úgy már nem izgalmas! Raidelés sajnos kimaradt nálam és ki is fog a 3 műszak miatt. Legtöbb klán ezzel sajnos nem tud mit kezdeni ezért nem is fér be az ember a normal csapatba.
-
lakisoft
veterán
válasz
ígyvanferi #50147 üzenetére
Láttam már ilyet én is pl.: Hyjalban. Nem tudom miért vigyáznak rá önzetlenül vagy fizet érte.
-
Mr X
veterán
válasz
lakisoft #50144 üzenetére
Igen, a PVE lett volna a lényeg. De ahogy néztem, a normál szerverek vagy alacsony populációjúak, vagy 90%-os az egyik frakció többsége. Szóval nem sok értelme lenne rerollolnom.
Igazából jobban örülnék, ha én dönthetném el, mikor van kedvem pvp-zni, nem pedig a ronggyá gearelt 90-es mondjuk questelés közben, de azért a populáció nagyságát nem áldoznám be. Szóval ha nincs megfelelő pve alternatíva, akkor maradok, előbb-utóbb talán én is belejövök a pvp részbe.
-
whitezo88
nagyúr
tegnap... 5től kezdtük guildes normalt. 2 hét után végre el tudtunk jutni ismét Nazgrimhoz, akkor nem ment le és OT elment. aztán meg se lettünk. Most másodikra lement, jajdejó. Aztán Malkorokon tíz wipe, de az is lement (ebből szinte mind healgond volt BR alatt, aztán bejött alt shamannal healelni egy dd, rögtön meglett a cd-s heal meg aoe képességie miatt). szintén emberhiány miatt abbahagytuk 9 után, aztán páran flexre mentünk (volna) p4-en. Garosshon erre csak járókeretes emberek voltak OQ-ból, nem is értettük hogy 550 pluszos emberek azt se tudják mi van, ötödszörre sem. Egy ígéretes try azért ment el a vége felé mert felszívós phaseben az OT rossz felé indult el... közben 4x kellett trashelni mert bug miatt nem lehetett embert hívni OQ-ból. 11 után már szétmentünk, egy valaki maradt, azt ötödszörre is nekiment már csapattal, erre azonnal lement és esett is loot... murphy
(ja és nem miattunk - négyen voltunk 12-14 emberből - nem ment le, mielőtt valaki mondaná
)
-
Fandango
veterán
válasz
tPedro_ #50137 üzenetére
Sajnos igen, amikor a WoW megszuletett meg nem voltak ilyen hardverek, igy erre nincs felkeszitve az engine rendesen. Probaltak rajta optimalizalni tobb, kevesebb sikerrel, de ahhoz, hogy jol fusson egy mai kornak megfelelo gepen, ujra kellene irni az egeszet.
Viszont az addonok nagyon meg tudjak terhelni a jatekot, foleg azok amik a combat logbol dolgoznak, (dmg, healing meter, scrolling combat text, healt segito addonok, raid framek, stb.), ha ezeket kikapcsolod illetve, csak egy alap wow UI-t hasznalsz sokkal jobb a helyzet. -
tPedro_
őstag
Érdekes, hogy mindig azt olvasom, hogy a WoW inkább proci függő erősen és a videokártyát nem igazán használja ki. ehhez képest mikor tegnap mentem Ordost ölni, 40es raid, ahogy elkezdődött, jött a lagfest, fps 5-15 között ugrált.
Feladatkezelőben nézem, a 4 magból 3 dolgozik, azok is csak 37%-on, mondhatni végig állandó volt 1-2%-ot ugrált le-fel. Ez így normális? Ennyire nem használja ki az erőforrásokat?
-
GoTReX
őstag
Ahhoz képest ,hogy régi videokártyám van a WoW az új DirectX-re állítja be.Emiatt lehet hogy a felületi csillogások pl Hó,fű stb eltünt?
-
whitezo88
nagyúr
-
Mr X
veterán
Srácok, van valami noob-guide, hogy "ezt csináld paraszt, ha dingelted a 90-et"?
-
lakisoft
veterán
válasz
ígyvanferi #50123 üzenetére
Nagyon köszi és fontban mennyi?
Hol lehet ezt megnézni?
-
tPedro_
őstag
Van itt valaki aki szivesen farmolna hátasokat (Kael, Ony, Malygos) hetente?
2 90-es és 1 85-ös karim van ami számításba jöhet, szal 3 kill egy héten. -
lakisoft
veterán
Nem tudjátok hogy ha előre kifizetek a battle.neten WoW-ra mennyibe kerül?
-
slayer006
addikt
Black Price repu -t hol és hogyan lehet gyorsan szerezni (ally)?
-
Mostani PTR-be lehet valahonnan PvE geart szerezni? Olyat amivel mar be lehet menni LFR-be?
Pont raid kornyezetbe akartam kiprobalni 1-2 class-t, de 463-as gearrel nehez lesz.
Allitolag neha szokott lenni valahol vendor aki arul ilyet, hogy lehessen tesztelni. -
5 runestone 2 het alatt...
-
válasz
Lacee1986 #50109 üzenetére
Abban azert en is egyet ertek, hogy tankkent azert meg lfr-be menetel elott is illik ha nem is elolvasni egy guideot, de legalabb egy 5 perces fight videot megnezni rola, konnyebb adaptalodni eloben.
Viszont az is teny, hogy nem hajlandoak semmit segiteni az emberek, leginkabb flex-be latom, ha nincs killed az adott wingbe akkor mehetsz a fenebe, senki nem hiv be, de igy meg hogy legyen exp...
Max 2-3 try utan azert egy ertelmes ember megtanulja a fightot, annyi meg azert meg belefer szerintem. -
Healbacsi
őstag
válasz
Healbacsi #50106 üzenetére
Azert a raid kezerol se esik le a karikagyuru, ha elmondjak a kezdonek, hogy fogd meg azt, es vidd oda, etc etc, csak rendezik a chicagot egy esetleges wipe utan, no meg lenoobozzak azt aki eloszor van ott.. a tapasztalatom szerint igen-igen ritka, hogy valaki segit foleg egy ujonc tanknak, inkabb kirugjak, mert az egyszerubb. Szerintem pont rossz oldalon keresed a szegenysegi bizonyitvanyt ebben az esetben.
Meselhetnek arrol hogy Soo lfr 1. wing 4. bossan 5x wipeoltam, a dragalatos dps belehalt az elso boss abilitybe, es 15 emberrel mar nem vicces. A vegen halistennek kimentek a benak es lement. Irtunk mindent, mondtuk, hogy mikor fussanak szet, esetleg nyomjanak mentot, de nem, ok stackeltek, es kb 1 ora mulva esett el csak a boss. En inkabb az ilyen embereket belyegeznem meg, aki 5x is elbassza ugynazt, nem azt aki meg nem latta.
-
whitezo88
nagyúr
tegnapi aranyköpés egy random embertől, kicsit fogtuk a fejünk
gtárs lfr-ezett, ő kapta a whispert Klaxxi előtt a másik tanktól:
[link]
később próbálta azzal menteni, hogy Blackfuse-ra gondolt nem erre -
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt #50102 üzenetére
Nem, ezek a spellek megszűntek az 5.0 érkezésekor.
-
Mr X
veterán
válasz
Lézerparaszt #50102 üzenetére
Ha jól rémlik, egy jó ideje GCD van rajtuk, szóval nem.
-
Lézerparaszt
őstag
Egy utolsó, gyors kérdés. A sámán már nem tudja egyszerre letenni mind a 4 totemet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged