- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Sirandrish #14198 üzenetére
Na igen a nyelvezet is megér egy két külön-leckét
-
Ribi
nagyúr
válasz
Sirandrish #14191 üzenetére
Szinte mindnekinek van nem 70-es karija, de igen keveset olvastam utana a jateknak mielott 70-es lettem. Addis elvan az ember egyedul is, questelget, neha partyt keres csoport kuldikhez, felfedez, nagyon elvezetes. Aztan ha mar eleg jol feltapoltal, esetleg kiprobalnal egy masik karit, egyre inkabb az van benned hogy legyen mar 70-es. Kuldiket mar el sem olvasod mert tudod mit kell csinalni, jonnek az addonok, quest helpreben csak a koordinatakat keresed es mesz is oda, hogy megolni kell valakit vagy megmenteni az majd ugyis kiderul ...
Elso alkalommal nagyon fun a 0-70. Utana mar kevesbe -
Bencus88
nagyúr
Tegnap lurker öv meg t4 vállas 7 badge és kivehetem a fejesem aztán kiveszem a pvp nyakláncot megcsinálom a trinketet és bt szintjén leszek jeee
Már ssc és tk fölött járok kezdek nagyon imbásodni.Már csak azt nem tudom, honnan vegyek egy nagyon imba wristet badge-es elég gagyi.Ja és kihagytam, egy fingert azt is cserélek még pedig cenarion exalted.
Na szép napot jó wowozást mindenkinek -
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #14190 üzenetére
Kis túlzással a friss 70-es és az endgame karakter között a különbség 10-12 szintnyi.
Ja, a trolloknak üzenem, hogy a karbantartás a WWI miatt lassult le; de hamarosan, még a héten lesz újra wow.hu
-
illu
tag
hali!
nem tudtok egy jó guildet nekem? ahol sokan is vannak meg aktív emberek is ( lvl 48 NE druid )
üdv; ja és bloodscalp szerón
-
sasa311
veterán
válasz
Sirandrish #14181 üzenetére
A karaktered felszerelése szerves része a karakter erősségének.
Példának okáért egy "friss 70-es" karakter, aki akkor érte el a lvl 70et és egy olyan között, ami az elérhető legjobb felszerelésbe van kb. 500%-nyi sebzés különbség van, vagy ugyan ennyi healpotenciál, túlélés, stb stb.
-
Sirandrish
legenda
Jólvan kezdem érteni a dolgokat
-
nierthen
tag
válasz
a karakterek csinosítgatása abból áll, hogy elég durva és egyre durvább progresseken kell résztvenned, abból esnek a ruhák, fülbevalók, fegyverek. ezeknek statjaik vannak, és, ha olyat szerzel ami a te karakterednek jó, vagy jobb mint az aktuális, akkor azokkal szépen lassan fejleszted a karaktered. lásd az aláírásomban lévő linket mintának.
de vannak mindezek mellett szakmák, jó sokféle, ezeket is lehet fejleszteni, ezekből is vannak pluszok. ésatöbbi, ésatöbbi, ésatöbbi -
elit_hun
őstag
válasz
Nem csak fegyverek, a páncélzat is nagyon fontos
Az a csak nem annyira kicsi...Ugyanis ameddigra összeszeded a jobb páncélzatokat, kijön egy új készlet, és kezdheted előlről
-
Sirandrish
legenda
értem...akkor tehát ha megvan az lv70 akkor már csak karaktercsinositgatás illetve fegyverekkel való fejlesztés és pvp van?
-
elit_hun
őstag
válasz
Sirandrish #14173 üzenetére
A 70-es tartalom:
- Raidek: 10, illetve 25 fős csoportok mennek úgynevezett instákba, ahol szörnyeket kaszabolnak a cuccaikért, egy ilyen raid általában 2,5-6 óráig tart.
- pvp: Itt az arénát értem, játékosok alakítanak 2, 3 illetve 5 fős csapatokat, akik aztán egy arenába, hasonlóan a gladiatárokhoz, egymás ellen küzdenek (2v2, 3v3, 5v5 felállásba). Minimum 10 mecset kell lejátszani hetente, hogy kapjál pontot (szerdánként van pont osztás) minnél nagyobb a ratinged, annál több pontot kapsz. A rating nő, ha nyersz, és csökken ha veszítesz
Az arena pontokért is nagyon jó cuccokat lehet venni.
- RP: szerepjátszás, szerintem magáért beszél
mod: ha kiváncsi vagy valamire, ezen a weboldalon próbálkozz: WoWwiki
questekhez itt van segítség: thottbot
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #14175 üzenetére
Nincsenek. Minden elérhető a havidíj fejében.
MOD: Na igaz, ilyenek vannak. De ezekkel a nagy többség soha nem él. Neked sem kell, csak jól kell nevet és szervert választanod.
-
arpi6k
addikt
válasz
Sirandrish #14175 üzenetére
Vannak: Pl karakter nevének megváltoztatása, vagy karakter transzfer egyik szerverről a másikra. Ezek mind pénzbe kerülnek.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish #14173 üzenetére
Tiszta játékidőt számolj. Szóval ha 20 napról beszélünk, akkor az 480 óra.
-
bobace
addikt
válasz
Sirandrish #14171 üzenetére
Hujjuj te aztán rátapintottál
Sokan 70-esek persze, de közel sem mindenki. Első kari akár 15+ nap játékidő is lehet, ha nem sieted el, a sokadik már 6-7 nap. Utána teendő? Hát utána indul a játék igazánA cél nem a lvl 70, hanem az azután következő tartalom.
-
Sirandrish
legenda
ebbe a gameba már mindenki lv70?
Meg amugy mennyi idő lv70re tolni a karit? és milyen teendők vannak utánna? -
whitezo88
nagyúr
mai KC termés: 5%/5% korábban, most megy egy lent banish - 1% fent, és meghalt lent kc mert már kb 7 ember élt összesen, pedig meglett volna
amúgy én úgy tudtam h ha lent banishelődik akkor feldob...
-
Wolverine
félisten
Desolace, Darkshore, Ashenvale, Hillsbrad, Arathi (a kalózhajónál), Azshara - asszem, minden naga lelőhelyet felsoroltam
(alacsonyszintű hordás területeken még lehetnek - Tirisfalban és Barrensen biztosan nincsenek, Duaotarban sem szvsz, de Silverpine partjánál nem tudom...)
-
Luos
tag
En a nagakat jobban utalom mint ők engem
De tényleg a murlocok előtt végeznek a halál listámon, bar azerothon nem volt annyi (most nem is jut eszembe hogy hol vannak egyaltalan stv-n kivül) de zangarmarshban utaltam őket naggggggyon, ameddig ellátsz nagák nagák és nagák.
Kentaurok azok jók, csak ritkán dobják a fülüket
-
capafog23
őstag
Van egy olyan addon ami segít a quest helpernek és a képernyőn mutatja egy nyíllal hogy merre kell menni. Nah annak mi a neve? Mert az most nekem fennvan és az egyik karakteremnél mutatja a nyilat a másiknál meg nem.
-
Kanczy
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz
Djuree #14153 üzenetére
Ne viccelj: a lore szerint a kentaurok egy-egy törzse 30-50 főből áll max.; ráadásul kannibálok és idegengyűlölők
A nagáknak nincs lába. Az ogréknál a kétfejű casterekkel lett volna gond - lásd még a sapkák
A pandarenekkel Kínában lenne baj.
Szvsz a tervezett PvP-s változtatások (légi harc, ostromgépek, leromboható épületek) és a Death Knight simán elég a kiegbe.
-
Djuree
félisten
válasz
Wolverine #14152 üzenetére
még kérded?
sztem egy kiegbe alap lenne legalább 1-1 hordás-allys faj. lehúz minket a blizz? pedig nem szokása de ez most úgynézki lehúzás lesz, szinte semmi új nem lesz így a kiegbe.
ez a death knight nagy parasztvakítás semmi több. meg a havas tájat is láttuk már...ez azért nagyon kevés. na mind1, aki komolyan játszik úgyis megveszi.
szívesen láttam volna mondjuk a hordánál az ogrékat vagy a nagákat, az allynál meg mondjuk a kentaurokat. ezek azért elég jelentős fajok a warcraft világban. na mind1, talán majd később...
-
Djuree
félisten
most jut eszembe hogy az ogre fajt miért hagyták ki
a wotlk-ba befért volna....
-
Wolverine
félisten
Ehhez nem kell semmit hozzáfűzni
-
-conrad-
addikt
Valaki azt mondta, hogy nem tudott felrakni buffokat a raidre, csak partyra. Erre talán itt a megoldás:
"3. Először úgy tünt bugos az event realm, mert belső informátorunk szerint a melee nem kapott buffokat. Az 5. wipe után viszont kiderült, hogy az event realm PVE realm, tehát aki nincs PVP-re flaggelve, az nem tud PVP-re flaggelteket aoe buffolni. Ez megmagyarázza a kevés DPS-t." -
whitezo88
nagyúr
jó hogy felraktam recountot láthaom mennyi a raid dps. FOS. Najentuson 14k fölé nem ment.
és csak 2.ikra ment le... -
LucifeI2
őstag
Azért a WoW stream még mindig nem elég átlátható. A kommentátorok már elég jók, régen nagyon bénák voltak, de az aréna még mindig nagyon nehezen követhető még így is, hogy elég sokat arénázok. Gondolom akkor egy kezdőnek szinte átláthatatlan az egész.
-
-conrad-
addikt
http://www.blizzard.com/
elég érdekesen indul. -
anxius
aktív tag
DIO3 bejelentve
minox szerint mmo szaga van
update:Ez hack&slash lesz
-
anxius
aktív tag
Megkerült Minox meg Tsukaima is,most 5ösben tárgyalunk msn-en.
-
Wolverine
félisten
Van kép. Hang nincs.
szerk: megjött a hang is -
anxius
aktív tag
Frostshock le is állt
-
anxius
aktív tag
Kezdődik a közvetítés^^
-
Wolverine
félisten
A WWI Goody Bag tartalma.
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Friss 70es (ma reggel lett meg), resto sámlimmal guildet keresek a BS-en, Alli oldalon. Kizárólag PVE érdekel! Ha esetleg van valahova felvétel írjatok!
-
Bencus88
nagyúr
Egy hc SH és megvan a form éljen
-
whitezo88
nagyúr
WWS, sajnos vmiért bugos a 4H-nál
[link] -
Nevar
aktív tag
A mai retro raiden végre kiesett
-
Bencus88
nagyúr
13 quest kész még 3 és megvan a form
-
Cathfaern
nagyúr
Találtam egy kis érdekességet neten, forrása elég megbízhatatlan (4chan /b/ ), de nem amatőr shoppolásnak tűnik (bár a kis felbontás gyanúra ad okot).
-
elit_hun
őstag
[link]AV Bug
Végre működik a WoW
-
Sly-1
tag
Most mar megy!!
-
Luos
tag
Ehheh, ebből ajándék nap lesz
(Bar nekem nincs accom perpill csak trollkodok
)
-
Sly-1
tag
Hali! Nalatok sem megy az eredeti wow? Neztem a hivatalos oldalakat, de azok sem jonnek be. Esetlek valamilyen update megy?
-
elit_hun
őstag
AV-s videó kúszik fel, nem volt 2 perces munka, szóval ne várjatok sokat
Idáig nem tudtam postolni, ugyanis elemntünk ilyen aquaparkba...
Én sem tudok beloggolni...De legalább még reggel megvettem az S2-es offhand macet, így már pontosan 95 563 honort költöttem azóta, hogy kijött az S4
-
Bencus88
nagyúr
Na elkezdtem a 280%-os fly formot nem lesz egyszerű
Ja és még1 kérdés.
Szerintetek melyik trinket a jobb nekem.
-Ami ssc-ből hydrossból esik(druid trinket)
-Exalted elérése után tudom vásárolni shattered sun offensive-be alchemy recpet
köszi -
bobace
addikt
válasz
Darth_Revan #14104 üzenetére
Jaja. Én is ráálltam. Eddig Eastern Kingdoms és egy kicsi Kalimdorból. cca 150 virág vagy több és 40% szint majdnem. Meg vagy 50g is. Nagyon bejön!
-
Darth_Revan
veterán
Körberohantam Azerothon+megcsináltam 2 Daily-t és eddig 580 virág jött össze
-
elit_hun
őstag
Az AV tiszta bug volt:
- Nem volt reinforcements...
- NPC-k nem spawnoltak
- Egy ismeretlen erő mindenkitt healelt, vagy 3-4 ember kellett ahhoz, hogy megöljünk egy alist...
- Bázisokat se lehetett elfoglalni, mivel a zászlók sem spawnoltakVideót mindjárt feltöltöm youtubera, hogy ti is lássátok mi is történt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest