- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5390 üzenetére
Nem baj, már az is 58.
Én a Type 59 találati arányával vagyok így. Mindig meglesz 89%-os, de mivel pontatlan, ezért mellémegy pár skúló és máris visszaesik 88%-ra. Bár most már úgy tűnik, megmarad, és haladok tovább a 90 felé.
(#5392) Stigma.HC: Eddig nem rossz, bár én nem is a tank teljesítményében kételkedtem, hanem abban, hogy tudom-é majd használni. Ez inkább ilyen sebző light lesz, ritkábban megyek vele spotolni, főleg, mivel ritka, hogy csapatonként nem 2-3 scout van, amire az 59-16 és a T-50-2 sokkal alkalmasabb. Nekem kifejezettem tetszik, hogy 42 másodpercig tölt, nem tudom, miért, lehet a francia tank feeling.
Annyira nem tartom zavarónak, hamar eltelik, mert spotolok addig, elbújok (ez a leggyakoribb) vagy flanket váltok. Kicsit tényleg lassan céloz, de hát ez van. Remélem megmarad róla jó véleményem, ami 3 körből alakult ki. Teszten nem tetszett ennyire, ez lehet jó jel.
Előző teszten az M103 és a T-62A jó volt, itt nem annyira jönnek be.
59-16 destructor mode:
Hogyhogy ilyen kevés sebzésre megadta az ész tankert?FSB1000: Kezdelek megérteni a T10-ekkel kapcsolatban. Hiába sok ember által utált tankokkal játszol, ha neked tényleg azokkal megy a legjobban a játék.
Én is most rákaptam az IS-7-re, pedig egy hónapja még egy ipari hulladéknak tartottam, mára megszerettem. Valahogy ezzel megy a legjobban a T10, az IS-4-et nem szeretem, mert papír, és lassú (hiába 285 az effektív páncélja oldalt és elől ha be van forgatva, mindig nem mehetek oldalazva előre), és a T-62-vel sem megy, bár azt nem utálom. Utóbbival egyszerűen mindig széjjellőnek, egyik klántársam azt mondta azért, mert ugyan olyan fő célpont vagyok, mint a BatChat. Papír, és veszélyes (nagy DPM), tehát az emberek minél hamarabb meg szeretnének szabadulni tőle. Ez az orosz 10-es heavy pedig egész user-barát, a lövegét leszámítva. Gyors, pattogós, olyan, mint egy T32 T10-ben. Maga a tank jó, csak a löveg egy ipari hulladék. Jókat sniperkedek vele, ha úgy adja, be is talál, a lassú célzást EGLD + VStab-bal próbálom javítani. Ebből egyszerűen nem lőnek ki olyan könnyen, meg lehet vele csinálni, hogy foglalkozok az előttem lévő Löwe-vel, amíg a Type 59 pattog az oldaláról/0dmg-ket lő. És nem azért tetszik ennyire csak mert orosz.
(#5395) kirjak: Az ST-I után az IS-4 jön, az IS-7 az IS-8 után. A 2 T10-esről az előző bekezdésben írtam, annyi kiegészítést az IS-4-hez, hogy jó a lövege. Az ST-I és az IS-8 mindkettő nagyon jó gép. Előbbi pattogós, lassú, jól lehet vele hull-down-ozni, utóbbi gyors, papírabb, el lehet vele játszani a medet. Mindkettőn az IS-4 lövege van, az ST-I lassabban céloz. Ezért a mondatomért most sokan megköveznének, de szerintem inkább IS-7-ed legyen IS-4 helyett.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5391 üzenetére
Max. egyet értek.
Az ilyen játékosok nagyon zavarnak. Régebben beírtam hogy Mr. Low eff. , de már leszoktam, erről is.****
Tegnap 5x-eztem és magas tierben mindig volt 4-5 arty oldalanként.
Mikor a spotter tankjaimmal mentem, akkor 0 arty volt. Nem egy alkalommal, hanem tendenciózusan.Ejnye WG ... ez nagyon nem tetszik.
(#5395) kirjak : Én már nagyon unom az angol TD ágat. Az 5.-ket grindelem ami csak 20-al megy. És 300.000 XP kell. Nekem a német TD ág és az amcsi forgótornyos élvezhetőbb volt.
Egyébként igen... félhetsz majd mikor JagdPZ100 és FV512(18)-al lötávjába kerülsz, mert 1000 feletti sebzéseket nyomnak. Persze könnyű végezni velük, de ettől mis másabbak mint a Hevy-k.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5363 üzenetére
Ez a babonám még nem teljesen kifejlett (igazolt), de valószínűnek látszik, hogy a szakasz létrehozója határozza meg a randomfaktort. Vagy jobban mint a szakasztárs, vagy az övét nézi a renccer mikor a többi faktoros közé dobja, stb, stb
Ezért szeretem ha engem hívnak meg és nem én csinálom a szakaszt, mert úgy gondolom a magas "értékeim" miatt gyakoribb a negatív mint a pozítiv RF nálam.
De lehet nem így van.....Egyébként engem az is zavar és már bosszant is, amikor átesek (átdobnak) a ló túlsó oldalára, és menetből is eltalálok mindent, a lövéseim szinte sosem nem pattannak és olyan mintha simán le tudnám mészárolni az ellenfél csapatának 2/3-át pedig semmi különöset nem teszek, csak lövök, lövök, lövök.
Ilyenkor a hetzer 400m-ről 5-ből 5 sebzőt tud produkálni, Az E100 normál lőszerrel is átviszi 5/5 az IS7 elejét (vagy bármit, ami belefér a penetráló tartományba)No mindegy..... inkább WoT-ozok.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5338 üzenetére
Mi??? Hogy jó lesz??? Ez a tank kibszottul beteg!!!
Szerintetek van esélyem nyerni valamit?
(#5339) AMD Power: Én kezdetek óta notin játszok, nagyon ritkán mentem asztalin. Szerintem egész jó, legalábbis sokkal kényelmesebb, főleg a billentyűzetben veri szvsz, meg könnyebb a fényerőt és a hangerőt állítani, minden kézre esik.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5334 üzenetére
Már én is készültem egy másik kiírással, rengeteg képpel, de találtam egy nagyon jó gépet, szóval inkább hagytam a fenébe. VK 30.01 (D) + L/70:
Na így máris jobb ez a gép, ez a második kör, mióta megvan a nagy torony. Stock-on ritka nagy szívás, bár lehet, hogy csak a sok rossz leosztás miatt nem szerettem. No ha ez ilyen lesz, akkor ezzel tényleg esélyes vagyok a verseny megnyerésére.
A 2 motor még várat magára.
Szerk: Amúgy nagyon soknak tartom azt a 10 ezer XP-t a nagy toronyra, egyik T6-os medium-nak sem ilyen drága.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5322 üzenetére
Egyszerűen annyira szánalmasan szar ez a tank, hogy az már fáj. A T49 belövi szemből, én meg 2X lövök 0 dmg-t az oldalába. Most lőjek arra is gold ammo-t? Mostantól CSAK GOLD-OT fogok vele lőni, amíg stock. Kibaszott pontatlan, lassan céloz, lomha. Feldobálja T8-ba is, szopat az isten****a wg, hiába használhatatlan ez a szar még T6-ban is, 10x jobb kört megyek abban a tier-ben T-34-el. Direkt beaktiváltam a prémet, hátha jobban haladnék, de eddig a tegnapihoz hasonlóan csak vereség. Az ellenséges Hellcat-ek 2000 vagy afelett sebeznek, a mieink, meg csak Siema-znak (Other way to say "Today is a good day to die in 45 sec."). Ezek után be fogom írni ezt minden siema után, hadd égjen a pofájuk.
(#5325) Dobi 562: Nagyon remélem, hogy ez után a hsz után nekem is menni fog most már.
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #5326 üzenetére
Velem (VK45P) ugyanezt játszotta egy idióta t-50, rajtam és egy sziklám keresztül akart kilőni egy IS8-at... Hátratolattam, mögé álltam, megértette. Elszaladt a szikla mögé, 1v1-ben megölni az IS8-at. Azt hiszem csak úgy 3k csatája volt, úgyhogy nem haragudhatok rá, amiért nem érti a játékot
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5281 üzenetére
És tényleg.
Azért az a 9-es med sokkal jobb a tier-jében, mint a Type, a T59-es páncérjáról már a T7-es tankok sem mindig pattognak (pl IS, T25/2). A célzást eddig én is viseltem valahogy, sőt kb 2 hete még jobbnak is tartottam magához képest (BiA+EGLD+Vert.Stab.), de most egyszerűen nem jó. Viszont megtanultam, pontosan hogy kell beforgatni az orosz és kínai medium-okat, felraktam (kicsivel később le is szedtem pár idegesítő addon miatt) egy effektív páncél indikátort (MeltyMapsMathMod), ami csata közben jelzi a saját páncél vastagságát. T-34, Type 59, T-62A-nál próbáltam, és arra jutottam, hogy a lövegnek a sárvédő belső részével egy helyen lenni, ez kb 17°-os elforgatás:
A Type-nak és a T-62-nek így van oldalt és elől kb 185-185 páncélja a kis T-34-nek pedig kb 85-85 effektíven az eleje és az oldala.(#5283) Imilenni: Olvasd el az aláírásom milyen nyelven van, és a videóban, amit linkeltem milyen nyelvű a legénység.
(#5284) jano_77: Nem, és szerintem nem is fogjuk. Egy az, hogy annyit nem ér az egész, mivel nem zavaró (ritkán történik ilyen), meg sok idő is lenne megírni azt a levelet.
(#5285) fsb1000: Én sem feltétlen így gondoltam, én inkább arra szerettem volna kilyukadni, hogy mindenki ezekért rajong? A Magyar World of Tanks Portál facebook közösség oldalán is nagy részt német tankok szerepelnek, vagy nem tudom mennyire ismeritek HighFlyer15 videóit. Ő is minden német tank nevét német nyelven mondja (mármint a számokat), a többit meg angolul (abból a UK és az USA ág egyből ki is esik).
Visszatérve a prémtankos "akcióra". Tudom, hogy ritka nagy parasztság lenne, de valaki próbálkozik olyan géppel, amilyen még soha nem volt neki?
Egy FCM50T most jól jönne a Type mellé. -
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #5289 üzenetére
Hihetetlen emberek vannak a WoT-ban
Inkább a játék alaposabb megismerésével foglalkozna.Tegnap T9 csata, Highway pályán, én az E-75-el voltam. Nem mentem át a hídon a városba, hanem a "gabonatárolók " felé indultam. Egy darabig rendben is volt minden, de végére az ellenkező oldalról egyre közeledtek a bázisunkra. Valami "csoda" folytán az utolsó 4 lövésemből legalább 3 nem talált és odaértek, én meg nem. Mivel még csak a 2. motor van rajta, csiga tempóban tartottam a kezdőkörünk felé, de legalább 5 másodperc kellett volna egy resetelő lövéshez.
A T71-ünk kiadós noobozásba kezdett, de mivel már visszadobott a játék a gerázsba, ott is rámírt és folytatta. Válaszoltam neki normális hangnemben. Erre már nem írt vissza semmit
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5249 üzenetére
Ugye? Nem csak a T6-ot, a T5-öt is a sok Grille, AMX105AM, + Troll PzIV barmolja széjjel. Azt vettem észre, mintha troll M4-ből egyre kevesebb lenne, az előbb említett gépből használnak sokat a júzerek. Egyébként meg mindig az ellen arty-ja jobb, az öl 4-et + sebzi le a 2 top tier heavy HP-ját. A másik meg az, hogy szerintem, ha egyes emberek annyit sebeznének, mint amennyit foglalnak, akkor még Diegho-nak is csak 1000 alatti átlagsebzés jutna. Bírom újonnan az ilyen 4x win rate-es játékosokkal teli csapatok nyernek, nálunk meg hiába van pl 4-5 fő 53-55 win rate-ű (köztük én is), még így is veszítünk. Na akkor most hogy is van ez?
Az ellenségnek piszkosul kedvez a random faktor, az IS gond nélkül lőtte széjjel a Type 59-et, bár használhatott gold ammo-t is. Egyébként a 8.2-es talajnyomás adatok megváltoztatása a T59-nél nerf vagy buff volt? Úgy emlékszek, mintha épp gyorsabbá akarták volna tenni, de kicsit régebben mintha olvastam volna, hogy az nerf. Nagyon lassan céloz, maga a tank is lomha és semmi magic páncél nem létezik ma már. Még hogy OP, na persze.
(#5221) Runo: Nyugodtan beírhattad volna neki, egy hülyével kevesebb. Tipikus
nácinémet fan, ilyenekkel van tele a játék. Sőt lassan már az egész világ ezekért a szarokért rajong, mindenki Tigris buzi. Naná, hogy besértődött, mivel kilőtték a "nagy német" tankjából. Egyébként ha egy kis esze is lenne, akkor nem a Maus-al szívatná magát, hanem venne egy E-75-öt mondjuk. Sokkal kevesebb kellemetlen pillanatban lenne része. Egyébként szép kör, gratula hozzá!Akit érdekel csináltam egy videót a bugról, amit KRAN (vagy KPAH) egyik videójában lehet látni.
-
psycroptic
őstag
válasz
Dobi 562 #5261 üzenetére
Én azt szeretem igazán, mikor ülök az E-100-ban meglőnek kigyulladok eloltom a tüzet. Eltelik öt perc és a következő lövés szintén felgyújt és kapom a lebaszást, hogy miért nincs nálam tűzoltó készülék? -Azé' b@szdmeg, mert kettő nem fér el ebben a kispolsikban...
Szóval kissé tehetetlennek érzem magam ilyenkor.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5253 üzenetére
Megnéztem milyen harckocsik voltak a II. vh-ban, ami szerint jól sülhet el ez a 7vége.
Jó lenne, ha az M26 Perchinegt leakcióznák, mert ki van fejlesztve és akkor meg is venném. Van M4 Shermanem, M22 Locustom, Oroszoknál van IS-3, KV-2 és valszeg vissza venném az IS-t, Németeknél van Tiger, TigerII, Panther, Panther II!
Nem bánnám pl, ha lenne legénység képzési akció is! -
besti
csendes tag
válasz
Dobi 562 #5243 üzenetére
Nem is a konkrét számok az érdekesek, hanem ennyi meccs alatt már érezni fogod, hogy melyikkel a hatékonyabb (pl. nem mindig a sok sebzés a célra vezető, néha a pontosság, gyorsaság többet segít a csapatnak).
Az még jó, mikor becélzod az ellent és folyamatosan nem találod el, ő pedig odafordul célzás nélkül és durr. Vagy mikor scouttal menekülsz és már azt hiszed sikerül, mikor a kilógó egy négyzetcentit még eltalálják fordulásból. Többnyire ilyen mákjuk érzésem szerint a piros játékosoknak szokott lenni. Azt is megkérdőjelezem ilyenkor, hogy tényleg számol-e a játék átütést, tényleg van-e Gauss görbe szerinti eloszlása a pontosságnak, figyelembe veszi-e a skilleket/kiegészítő cuccokat stb., vagy egyszerűen dob egy szimpla randomot a szerver.
-
besti
csendes tag
válasz
Dobi 562 #5236 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Jelenleg a 152-est használom többnyire golddal, néha sima HE-vel. Ki van már fejlesztve a 2 másik ágyú, de félek a 175 pentől, még nem mertem rátenni.
Jó dolog 800-900-at sebezni, de mégsem élvezem ezt a tankot, olyan vízszintes arty érzésem van benne. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5239 üzenetére
Én hiszek a WoT-so babonákban....
Egész éjjel dolgoztam, és a WoT lenragadt a tálcán.
Hajnal 5 körül mentem pár csatát de olyan RF-em volt (randomfaktor), hogy már magam sem hittem el.
OK, az E100 nem legjobb t10, de általában hozom a 70-80% találati arányt. Egyik csatában 8 lövést sikerült leadni és abból 3 úgy ment mellé hogy csak néztem mivanmár, aztán 2-ö lepattant és a végen kinyírtam egy csapattársat.
Kb 350 méterre lévő IS7 volt becélozva - mndketten álltunk, csak vártam a betöltést. A gomb lenyomása után ért be egy robogó kinai a látómezőmben, és valami hihetetlen módon pont telibe kaptam.
Ha ugyanezt próbálom az ellenféllel, akkor 10% esély hogy eltalálom ilyen távolságból, ha mégis sikerül akkor a keresztbe rohanó t50-2-ről is nagy eséllyel lepattan még a gold lőszer is. Ez meg ferobbant.... Persze elnézést kértem.És nincs vége. (mert nem hagytam abba sajnos) kb 3 körrel később JagdPZE100-al volt 2 lepattanóm... szokásos, de már untam, mondom gyorsan meghalok, de beviszek még egy 1000-est.
Erre kiálltam a mezőre és a tiszta célpont tankokat lőttem a hegyen, nem is messziről... nem számított a 21 sec töltési idő, nem számított hogy az artyk sebezgettek közben, meg a hegyről is lőttek... látni akartam mi lesz.
3-ből 3 mellé ment. Kész....
Szerintem a hegyi team se hitte el, mert voltak vagy 3-4-en és 1 percen át nem tudtak kilőni, vagy másra löttek, ert azt hitték a 4 arty gyorsan végez velem. (de azok is mellé löttek 50%-ban)A többi is ilyesmi meccs volt, csak nem ennyire durva mellé lövésekkel.
Ma biztos mindent eltalálok majd.... -
jahrn
senior tag
válasz
Dobi 562 #5236 üzenetére
Szerintem is hatekonyabb a jobbik 122mm az Su-152n. Szimplan a brutal DPM miatt, nomeg 175pen azert nem rossz egy t7 TDnek ha tudod hogyan kell hasznalni. Raadasul nagyobb tavra is batrabban lo vele az ember. Meg egy pozitivum: ha a 152mm-el losz eggyet akkor batrabban radmasznak a medek, mert tudjak h van 14-15 masodpercuk h szetszedjenek. A 122mm-nel jobban meggondoljak a dolgot.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5168 üzenetére
Köszi!
Mi a szakasztársammal a Type 58-at Quality Oil-lal használtuk, mivel nem nagyon volt gyulladós. Úgy már ment az is szépen.
Várom már a 3001D-t, a kezdeti tetszésem a Háromnegyedes Panzer-nél kezd elveszni. Annyira nem adja már, mint az elején stock-ként, már azért is kapkodnom kell, hogy 7-800-at sebezzek. Annyira nem tűnik OP-nak az a VK, ennyi erővel a Cromwell is üt 145-öt, vagy a T-34-85 144-et, de ott van még a VK3601H könisch lövege is, én még azt sem tartom túl erősnek. Inkább a pofátlanul nagyot sebző arty-kat, tankokat és TD-ket nerfelném, persze azt nem csak ebben a tier-ben.
A kis T-34 a legjobb ötös med, az jobban bejön a 3/4nél. Kéne rakni bele valami többskilles legénységet és kezdődhet a csata. Az az 1900 DPM T5-ben...
3/4 eddig így áll:
Egyébként bírom a játékosokat. Rossz nézni, ahogy az ellenség még szakasz nélkül is összedolgozik, a mieink meg egyedül hagynak, csak utólag hozzák le a kört (jobb esetben). Előző körben T-150 csapattársam ki volt festve, volt rajta szöveg meg logó, viszont lövegből már csak a ZiS-5-re tellett (86 átütés).
Más: Amúgy jól néz ki a fehér SP-d.
(#5173) AMD Power: Gratula. Milyet veszel?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5163 üzenetére
Ilyennel én is találkoztam.
Lehet hogy nagyon funny így szakaszozni.... aztán meg poénkodnak hogy report all.
Szerintem genyaság másokkal szemben... persze nem olyan fontos, csak meg kéne tanulni magunkat úgy jól érezni hogy az másokat ne zavarjon..Jó... eszembe jutnak a balatoni sátrazások.
Élő ember nem aludt hajnalig és a rendőrök is gyakran jöttek igazoltatni, de azért nem vagyok erre büszke.
Családdal nem mennék sátrazni vagy csak ki a természetbe (de asszem ott már nem lehet...) -
Patrick76496
őstag
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5050 üzenetére
Jaja, kb ők is menjenek a...
Ha tényleg annyira jó, akkor lehet én is kipróbálom, úgy is kifejlesztek majdnem minden tankot elitre, amit elkezdek. Bár engem az az ág annyira nem érdekel (a Leopard-os), a VK3002-t is csak megvettem és eladtam 8.5-ben. Én ma azzal fejeztem be a napot, hogy a 2001D-t vettem meg. Mentem egy gyakorlót vele, így stock-on eléggé lomha. Majd meglátjuk milyen lesz fullosan, ha nagyon rossz, akkor inkább a 3001-essel indulok a versenyen.
Inkább letöröltem az XVM-et, mivel még kis tier-ben sem ment mellette a játék, plusz még mindig lassítja a játékot. Elegem lett a T9-ből, gondoltam megyek Type-ozni. Múltkor panaszkodott valaki az on topikban, hogy biztos megint buffolták, nagyon OP. Pedig egyáltalán nem az. Mostanában alig pattan a 181 pen a másik Type-okról, amikor rájuk viszem, mindig zöld a célkereszt.
Nem tudom csináltak-é vele valamit. Piszok lassan céloz, pontatlan, maga a tank sem fürge. Gondoltam pakolok bele 10% bónuszt adó kaját, egy kör erejéig bírta (3500+ dmg). Aztán elkezdtem a kis PzIIG-vel játszani és eszembe jutott, hogy T-34 a hónap tankja.
Emlékeztem, hogy a Type T-34 nekem nagy kedvenc volt és anno hasonlítgattam is őket: A szovjet egy cseppet jobb. Megvettem, most már ezzel fogok farmolni a Type 59 helyett.
Legalábbis egy kis ideig, ez a gép nagyon adja.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5047 üzenetére
Épp azért raktam fel, hogy csata után ne kelljen nézegetni, melyik csapattársam milyen hülye, stb. Az ilyen komolyabb klánneveket ismerem, ezekről alapból tudom, hogy tartani "kell". EFE, OM, CSA, UNICA, EPIC mind töröljék le a játékot.
Inkább elkezdek kis tier-ben játszani, elindulok a VK2001 felé, úgy is kell az E-50M + a verseny miatt is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4973 üzenetére
Ebben igazad van. Sőt lehet, hogy 100 esetből 98-nál felesleges a cap mert ki lehetne lőni az ellenfelet, de ettől még nem jó az a szokás, hogy minden esetben azt mondják ne foglalj idióta NOOB. Ez a fórumokról átterjed baromság, ugyanúgy mint a kistieres szakasz kilövése.
Aki akar foglaljon. A játék része, nem tiltott - sőt jutalmazott cselekedet, aki sebezni akar az tegye meg a játék korábbi szakaszában, a foglalót nem anyázni kell, hanem segíteni a capelésben. (nem feltétlen azzal hogy mellé állunk, hanem a resetelőket levadászva.)
Egyesek szerint ez egy csapatjáték, ha az akkor meg a győzelem a cél, nem az hogy az egyesek menyit sebezhetnek vagy killezhetnek. Azt meg már párszor lezongoráztuk, hogy ki profitál azon, ha a foglaló kijön a körből. Ö szinte biztosan nem.******
Én még sosem mondtam hogy jöjjenek ki a cepelők. Ha ügyes voltam akkor addigra van elég killem és sebzésem, mert mindig a fronton mozgok. Abban a 1,5 - 0,5 percben pedig biztos nem sikerül bepótolni amit addig elbénáztam. Egyébként én is elindulok vadászni a túlélőket, de nem zavar ha közben becapelnek.Van egy érdekes népi megfigyelés.
Ha a kepelés közelit a 100%-hoz, akkor nagy valószínűséggel ki lehet lőni az utolsó ellenfelet (ha egy lővéses)
Olyankor sosem pattan, és sosem marad 5-10 HP-ja. -
Bingisz
addikt
válasz
Dobi 562 #4973 üzenetére
Tapasztalataim szerint ha simán alázzuk az ellent, akkor mindenki megy capelni akármennyire is könyörgök, bezzeg amikor a győzelem kulcsa a minél gyorsabb cap, akkor biztos, hogy a leghosszabb úton a foglalópontot kerülgetve mennek foglalni, és persze pont az a 3-4 másodperc kellet volna ahhoz, hogy ne draw, hanem győzelem legyen a csata....
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Dobi 562 #4949 üzenetére
Azzal használom. Javítás előtt a nagy torony volt rajta és a 88-as löveg, most lecseréltem a kis toronyra és erre. Jelenleg csak gold ammot töltök bele. 20 darabot átlagba eldurrantok vele. Javítással együtt 50-60 is tud lenni a költség
Viszont most az event miatt még pluszosan jövök ki vele.
Nem tudom már mennyi volt a patch előtt az ap lőszer átütése ezen de most több mint a sima L70-es átütése így azért használható gold nélkül is szerintem.Ebből 10 csata VK kör.
(#4950) Dobi 562 Használsz rajta Wet Ammo Racket vagy Safe Stowage perket a töltőnél? Az utóbbi hetekben ebből a tankból láttam felrobbani a legtöbbet
Szép eredmény
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #4725 üzenetére
Nem para, nekem sem jött be. Fürge, jó a lövege, jól néz ki, de egyszerűen nem.
A 3 legjobb T10-es med szerintem a T-62A, a 121 és az E-50M. Ezekben a gépekben megvan az, ami a másik 3-ban együtt nincs: pontosság, sebesség, páncél.
(#4726) Runo: Hogy milyen tankkal? Talán ezzel?
(#4729) Antonius1978: Hali! Szép eredmény! Láttam, hogy ma írtál, de mire válaszolhattam volna, addigra jó szokásodhoz híven kiléptél a chat-ből.
Megpróbálhattunk volna egy szakaszt, csak éppen CW-m is lett volna, tehát valszeg az után gondolom.
Mai tapasztalatok: Eddig szívből utáltam az IS-2-t, mióta megvan a kisebb 122-es, azóta kezdem megszeretni.
Rendesen odabax, Redshire-en sniperkedtem vele 10-ből 4 találat, de akkor is óriási volt, amekkorát a löveg szólt, meg a sebzés mértéke is. Rég hallottam már szovjet 122-est. Egy kör Mines-on:
Anti artistáknak itt van 2 kép a SU-5 ész tankerről:
Csak 3 tankot gyújtottam fel, ezerrel daráltam őket. Ugye 7 HEAT és 7 HE lőszert viszek magammal. Előbbiből egy sem maradt, utóbbiból az egyetlen ellőtt nagyon jó helyre talált, olyannyira, hogy a VK3601H 400 hp-t kapott, plusz még ki is gyulladt. Teljesen leégett.Kihúztam free-ből a kis 120-as löveget az M103-ra, ma elkezdtem vele játszani. Vegyes érzéseim vannak vele kapcsoltaban. Annyira nem rossz tank, viszont nyitott pályákon 4-5 arty-val egyszerűen élvezhetetlen a játék. Alig van beleszólásom a csatába (eddig 1700 avg dmg), vagy kempelek, túlélem, és alig csinálok valamit vagy próbálok sebezni, de akkor meg az arty bax meg. Nem tudom, hogy fogok így erre kihúzni 300.000+ xp-t.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #4688 üzenetére
Egyik szemem sír a másik nevet a SU 152-vel kapcsolatban ..Többszörösen képzett legénységgel és teljesen megtuningolt állapotban,és célzóval+gyorsítóval egyszerűen úgy mellélő mint állat! Aztán a másik csatában meg remekel,szóval nem is tudom :/ ..én nem szenvedek el vele az ISU-ig az tuti! ..Lejár az event eladom :/
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4668 üzenetére
Lehet hogy ez így van, de ez csak nekünk tűnhet furcsának, mert egy Nyugat Európai fizetésének töredéke (1-2 ebéd ára?), és a diákok zsebpénzéből is bőven futja.
Az csak a mi nyűgünk és keresztünk, hogy dolgozó felnőtt embereknek meg kell gondolnia, hogy áldoz a hobbijára pár ezer forintot vagy sem.
80%-ban a megélhetésünkre keresünk, pedig pont fordítva kéne lennie, annak a 80%-nak a szabadidőnk az életünk gondtalan eltöltését kéne szolgálnia. (ebbe beletartozik a minőségi kocsmázás, évenkénti 2x szabadság utazással, az egészséges táplálkozás, a kultúra fogyasztása és a játékok megvásárlása is)
Helyette a rezsin görcsölünk.Ebből az aspektusból persze hogy furcsának tűnik neked, hogy sokan azért vesznek prémtankot, hogy gondtalanul (0 szaldósan) játszhassanak vele.
Nekik ez szerintem nem probléma. Épp ez a természetes, hiszen a pénzükért szórakozást vásárolnak.
Mi meg napokig, hetekig farmolgatunk t5 tankokkal hogy megvehessük játékpénzért azt a tankot amire vágyunk.
Ez a KKE tempo. Ez van. -
-
Tomi0703
addikt
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #4573 üzenetére
Gratula, csak így tovább!
Más: Fogalmam sincs mi történt ma. A hétvége folyamán (nekem Péntek és Vasárnap) semmi gond nem volt az ég világon, észre nem vettem az 5x-et. De ma még egy 56 és egy 57-es win rate-ű szakasztárssal sem bírunk értelmes kört menni, szánalom, ami megy. Folyamatosan dobál be rosszabbnál rosszabb pályákra... Sand River, Steppes, Lakeville, Fisherman's Bay, Port, sorolhatnám még... Utóbbi hármat mikor tervezi kivenni a WG? Egyszerűen játszhatatlanok. Legalább ki lehetne kapcsolni őket a menüben, mint a játékmódokat. Össze vissza ki vannak nyitva, 500 felől lőnek az emberre, azt sem tudja merre nézzen, nem lehet normális, biztonságos lőpozíciót találni. Egyszer, egyetlen egyszer berak az egyik kedvenc pályámra, Redshire-re, persze, hogy kifagy a gépem
(remélem minél hamarabb megjavítják a laptopom), mire visszaérek, esélyem sincs eljutni a fontos kulcspozíciókhoz. Fogalmam sincs merre menjek T-54-el, egy magyar T30 elkezd oltogatni, ez is csak idegesíteni képes. Meghalok 350 sebzéssel, hiába mondom neki, hogy azzal a tankkal 1850 felett sebzek átlagban őt nem érdekli. Mindenkinek lehetnek rossz napjai, ez nekem most kifejezetten az. Az arty ma imád. Valószínű ok szopórollerra: 1.Egyetlen értelmes kört sikerült menni, de még abban is lepattantam a lóri artyról és az WZ-131-ről.
A T-44-ek természetesen golddal lövöldöztek.
Napi bajok OFF. Megyek is inkább a tesztre, jó játékot mindenkinek!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Dobi 562 #4573 üzenetére
Gratulálok, én lassan de biztosan haladok az 56 felé.
Előbb mentem egy kört az is-7-el. Malinovka, normál csata, 4 arty oldalanként.
Irány a hegy, ezen a mapon úgy is megtalálnak mindenhol
Jött velem egy másik is-7 is, fent összetalálkoztunk az ellenséges is-7-el meg pár 9-el. Ment az adok kapok, igaz nagyon sebezni nem tudtak és lassan leszedtük őket. Egyedül az artyk adták nekünk az áldást amibe már majdnem bele is haltam + az IS. Egy lövés lettem volna neki de ekkor közénk állt a társam és felfogta a lövést. Megmentett.
Nem ez volt az első eset az utóbbi időben, hogy random ilyennel találkozok. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Dobi 562 #4573 üzenetére
Nem semmi, szép eredmény.
Más: Az milyen már, hogy Ferdivel kiosztok 6k azaz hatezer sebzést, a második legtöbb sebzés csapaton belül 1.5k azaz ezerötszáz!! Mégis mi a fenét csináltak?? Widepark map volt, ráadásul nem is kempeltem hanem nyomultam előre.. Végére 1v4-be maradtam, de hát esélyem sem volt 300hp-val.. Ezt leszámítva nagyon tetszik a Ferdi. Állat nagyokat sebez és elég jó az átütése, front is pattogós, egyszóval szuper. Csak ajánlani tudom.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Dobi 562 #4488 üzenetére
Ez még talán belefér, de amikor t7 vagy nagyobb szinten játszom és látom azt, hogy több játékosnak is 44-45% körül van a győzelmi aránya és még a 800-at sem üti meg az effje 10-20k sőt van amikor 30-40k csata után sem... hát teljesen megdöbbentő. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem lehet azt a nyamvadt 1k effet és 50% wrt elérni ennyi csata alatt..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4434 üzenetére
Azért én csak gratulálok az új szerzeményhez!
Egyébként ha valaki nem tud játszani az átlagostól jobban az más tankban se fog és jó eséllyel ugyanazokban a csatákkal találkozol vele ha eléri a 7-es szintet, mint a jobb játékosok a könnyített MM-es t8 prémtankokkal.
Abban igazad lehet hogy a prémtank több sikerélményt ad gyengébb játékosnak is mert a magas kreditszórzó miatt azt érzékeli hogy eredményesen használj a tankot, dől a kredit.
Én meg eredményesen lövöm ki Őket. -
smisa
őstag
válasz
Dobi 562 #4434 üzenetére
igen, sajna ez tank szerintem rosszabb mint anno a type volt. Én mostanság ritkán vagyok de ez tank kiborít minden mecsen, főleg azért mert 400-800 eff ratinges gyökerek ülnek benne és szétszedi az IS3 mast is
Hetente ha megyek 20 mecset mert kiidegel a sok láma. Mostanság a 1400 eff-mel vezetem a 30 játékos között a partyt és jó ha van 6-8 50% feletti winrate a partyban .... nagyon leromlott a játékos álomány
-
-
Arpee78
senior tag
válasz
Dobi 562 #4414 üzenetére
Köszi! AT8, a Tier6 angol TD, 1583xp.
Nem volt különösebben izgalmas meccs. A dmg ~70%-át egy helyen állva osztottam. A többiek se nagyon mozogtak, csak lestem miért nem. Már féltem, hátha megint megszakadt a netem, olyan campfest volt.
(#4419) fsb1000
Haloványan úgy rémlik, hogy nem minden XVM jelzés működik az EU szerveren. Ezek az egy tankra vonatkozó adatok csak az US szerveren elérhetők, vagy valami ilyesmi.Nem olvastam végig az XVM-es társalgást, bocs ha totál nem erről van szó.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dobi 562 #4402 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy a sok érték közül melyik az, ami nem a full - azaz eddigi játékom során kialakult - eff-et, vagy wn6-ot vagy wn7-et jelzi ki, hanem azt, ami az adott tankkal elért teljesítményt mutatja az aktuális csatán belül annak megkezdése előtt. Mert lehetek akár milyen "jó effes," összességében ha az adott tankkal még kutyaütő vagyok és fordítva. Lévén minden tanknál látható, miként sikerült eddigi pályája alatt kezelni.
Csak ennek a rövidítését, megnevezését keresném. Pl. xeff, eff, xwn, wn, stb. - az XVM Editor-ban látható jó pár érték, amire át lehet írni, hogy a számunkra megfelelő értéket jelenítse meg.
-
-
SgtBradly
csendes tag
válasz
Dobi 562 #4385 üzenetére
Bocs , hogy tegnap nem mentem vissza, de már nem volt kedvem játszani, nem éreztem a játékot annyira, bár az eredményem nem lett rossz. Sokat nem is mentem.
Tegnap nem is foglaltam, nem is védtem az effi nem is lett jó, de a killek és sebzésre a wn6 már jobb eredményt mutat.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4374 üzenetére
Nekem is nagyon megy... nem merem abbahagyni.
3-4K körüli sebzések és AT7-el új kill csúcs 8!!!******
De már nagyon unom az angol TD-ket. Ha valakinek van kedve szívesen mennék szakaszba. 10 után
Fenn leszek a prohardver csatornán. Bármi jó csak ne lassú TD legyen.Csak az hajt tovább a grindben, hogy tesztszerón mentem pár kört megint az angol TOP TD-vel.
Első 2 lövésembe belehalt egy Maus (full HP), aztán 1lövéseztem egy Jagtigert.
3 lővés és 4K felett volt a sebzésem a csata 3. percében. Aztán felbátorodtam és nekimentem egy E100-nak, nem jött össze... kilőttek kb 5 sec alatt.... -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #4293 üzenetére
Az artykkal nincs mit kezdeni. Vagy van egy jó scout a csapatban és spotolja őket vagy nincs. Vagy jó a te csapatod artyja és nézi a tracert vagy nem nézi. Annyit tehetsz, hogy dugod a tankot mikor olyan és/vagy annyi arty van pont.
Nyilván az off-ba belefér. De az off egy kötetlenebb a témától inkább elkanyarodó beszélgetést feltételez. Nem folyamatos sírást az artyk miatt.
Nekem is szoktak 0-s köreim lenni. De nem posztolgatom őket. Meg gyártok hozzá elméleteket, hogy miért 0. Hülye, béna voltam. Valamit nem jól csináltam.
Költés és költés között is van különbség. Ha meg költ rá az ember ne növesztgesse állandóan az epenisét vagy jöjjön is különbőző számokkal.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #4211 üzenetére
Utóbbi 2 nálam is, talán még Murovanka viselhető, de az is csak T8 vagy alatt. Igazából bármelyik pályán képesek hülyeséget csinálni a csapattársak. Ha van egy vereségünk, és látom, hogy valaki alig csinált valamit, akkor rákukkantok az adatlapjára. Ha 46 vagy az alatt van a WR-e, akkor feljelentem, mint bot, nem érdekelnek. Jót tesz az ember lelkének, hátha (remélem) más is megteszi ezt. Egyszer majdcsak összegyűlik rajtuk elegendő report..
A Leo 1 nekem sem tetszik, szerintem is inkább E-50M rulez. Maga a tank óriási, ráadásul papír is, hiába gyors. Felőlem aztán lehet akármilyen lövege, de az egészet baxhatom, ha egy mozgó céltábla.
Más: -HHR- power!
Annyira nem nagy cucc az én részemről, viszont azért örültem, hogy tudtam menni egy viselhető kört T10-es géppel. Ráadásul egy olyan pályán, amit nem is szeretek.
Azért kicsit durva, hogy egy csatában 3 embernek lett 6 vagy több killje..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4226 üzenetére
Mégsem volt jó a tippem. Inkább ez lehetett. wot topicban accountot "árul"
Ejnye ezek a csúnya sárkányfűárusok.
Egyébként ha ide beírnám, hogy a haverom átadná a 68 tankos accját, keressetek magánban..... akkor engem is feljelentenének és kimoderálnának?Az "átadás" nem üzletszerű tevékenység, lehet ez egyszerű jó cselekedett is mert megunta, de nem akarja veszni hagyni. Egyébként több ilyen esetről is tudok, sőt részben vagy egészében a fő topikban zajlott.
Végül is visszakereshető, és nekem is fél évre visszamenőleg keresték a viselt dolgaim jóemberek, szóval mást is lehetne így büntetni. Ezek a dolgok úgy tünik nem évülnek el a PH!-n.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #4171 üzenetére
Igazából a T9-10-et nem csak az arty teszi tönkre, hanem még sok más dolog is.. Például az artykon kívül vannak még nagyot sebző/jó DPM-ű TD-k is, amik pl. számomra ugyan annyira idegesítőek. De ami leginkább rossz, az a rengeteg játszhatatlan map. Legszívesebben a játék jelenlegi pályáinak 64%-át kivenném és csak a maradékot hagynám meg. Hogy miért? Sok pályán alig van fedezék, vagy ha van is (pl néhány városi), akkor össze-vissza nyitva van az egész, 500 irányból várható, hogy le fognak flankelni. Ha már megemlítettétek, azért is jó a Tier 2, mert ott nagy részt csak jó pályákra pakol be, kimaradok a sok hulladékból. Ezeket tartanám meg: Airfield, Cliff, Fjords, Highway, Himmelsdorf, Mines, Mountain Pass, Redshire, Ruinberg, Westfield, Widepark. Kit érdekel a változatosság? Inkább menjek egész nap 5 pályán, de azok olyanok legyenek, amiket szeretek => jó köröket tudok rajtuk menni. A legjobb 3 pálya ebben a játékban szvsz Himmelsdorf, Mines és Redshire.
Ez a két kör bizonyítja, hogy jó pályán könnyebb játszani:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4171 üzenetére
Ez most komoly? Megint van 6-8 arty?????
Én nem találkoztam még ennyivel, de ez nagyon gáz, ha ismét arty bolond lett az MM.Vk2801-el korábban dinamikusabban mentem, de azokat a manővereket amiket egy T-50-el vagy T-50-2 meg lehet csinálni pl. egy domb oldalán, ezzel nem lehet. Sokkal gyengébben fordul, sokkal több ideig célpont. Ha begyorsul akkor tényleg gyors, de nekem szenvedés volt a manőverezgetés vele.
A goldos troll löveget én is kihasználom, de mivel gyakran magas tierbe kerül, erre a célra a Hetzer meg Pz4 nálam jobban bevált. AZ új ficsör meg az hogy arty sincs a VK28 mellé.(#4167) Magany: Szerintem ez jó kezdés, próbálj meg hétvégén délután is menni vele, akkor lehet igazán aratni. Éjjel hajnalban kevesebb az alacsony tier és a Hetzer gyakrabban kerül t6-asokkal egybe.
Megaztán.... a vasárnapi játékosok között könnyebb aratni.Most néztem a statod, a Pz38na-tól drasztikusan csökkent a winrátád, amúgy minden paramétered javul.
GRAT!! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4159 üzenetére
Összesen 68 tankom van... és csak 3 db periszkópom.
A VK2801-en nekem jó szolgálatot tesz (de aki rohangálós stílussal eredményesebb annak biztos felesleges), a kis francia TD szinte vak lenne nélküle, a Hellcat-on magam sem tudom mennyit segít, mert az utóbbi időben óvatosabban hátulról játszok vele, és az esetek 80%-ban nem spottolok, csak sebezgetek fedezékből.Egyébként az is jellemző, hogy olyan mondja meg nekem, hogy a VK2801-en a periszkóp értelmetlen akinek nincs ilyen tankja. Én meg mentem már vele 640 csatát. Mondjuk ettől még lehet általánosságban értelmetlen, de az én játék stilusommal ad némi előnyt.
Ez detto olyan, mint a mikor a prémtankot elutasító és nem használó user vitatkozik arról hogy mennyire változtak a Type59 tulajdonságai. Nagyon is érezhető. Épp így az E100 be nem jelentett módosítgatásai is érezhetőek voltak, persze csak annak aki naponta játszik vele. (vagy hisz az ilyesmiben)
Nem panasz, mert szerintem mindkettő jobb lett mióta megszereztem, csak voltak hullámvölgyek. -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #4018 üzenetére
Épp ezért nem random-ozok T10-es géppel. De ettől függetlenül ugyan úgy bekerülök abba a tier-be, mivel a T32-t és a T-54-et is felrakja. Utóbbitól teljesen el is ment a kedvem, 80 ezer XP még a T62. Az átlagsebzésem 1850 vele, szóval nem hiszem, hogy mindig én rontom el. Bírom a tankot, mert piszkosul OP, de valahogy még sem megy vele mostanában. A T32-vel szívesen megyek bármikor, akár még egyedül is, de ettől függetlenül utálom. Piszkosul pontatlan és kiszámíthatatlan a páncélja. Néha az IS-3 belövi az UFP-t 45 fokos forgatásnál, a stock T-43 pedig a torony tetején a lépcső elejét. Máskor meg pattog, mint az állat. Kerek 100 000 xp van rajta, az átlagsebzés folyamat javul, már 1940-nél vagyok, a WR pedig tegnap óta esik 66-ről, ma már csak 63,5. Azért ez a T29-hez képest semmi, azt a tankot imádtam, de ez valahogy nem jön be. M103-mat nagyon várom már, nem is azért, mert annyira erősnek tűnik, meg nem is néz ki jól, hanem csak úgy.
Azt is valaki isteníti, valaki meg azt mondja, hogy hulladék.
Arty-s témához itt van egy kép, amit egyik klántársam mutatott:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #4018 üzenetére
Azért ez kemény döntés... abban egyetértek, hogy sokak számára az artysták teszik tönkre ezt a játékot. Sajnos már alsóbb tierekbe is beszivárognak. Az meg már vicc kategória, amikor 2-3 arty a TOP tank.
1-2 napot kihagytam, letöltődött valami kis pecs, és azóta a megsemmisült tankokból tank-angyalkák szállnak fel. Valaki nyugtasson meg, hogy ez csak az áprilisi tréfa utóhatása és pár héten belül leszedik. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #4018 üzenetére
Az én garázsom jóval szerényebb mint a tiedé. Nyolc db. tankom van,Tier3-tól 10-ig.
Tulajdonképp az oldalankénti 5 arty vette el a kedvem a t10-től,de amióta t4-es csatákban is bedobálja az MM az oldalankénti 4 arty-t így már egykutya ..számomra élvezeti cikk a T9 és T10 ...naponta 10-15 csata velük aztán megyek vissza T7 és 6-ba ..azokat szeretem a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest