Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Dobi 562 #5390 üzenetére

    Nem baj, már az is 58. :) Én a Type 59 találati arányával vagyok így. Mindig meglesz 89%-os, de mivel pontatlan, ezért mellémegy pár skúló és máris visszaesik 88%-ra. Bár most már úgy tűnik, megmarad, és haladok tovább a 90 felé.

    (#5392) Stigma.HC: Eddig nem rossz, bár én nem is a tank teljesítményében kételkedtem, hanem abban, hogy tudom-é majd használni. Ez inkább ilyen sebző light lesz, ritkábban megyek vele spotolni, főleg, mivel ritka, hogy csapatonként nem 2-3 scout van, amire az 59-16 és a T-50-2 sokkal alkalmasabb. Nekem kifejezettem tetszik, hogy 42 másodpercig tölt, nem tudom, miért, lehet a francia tank feeling. :D Annyira nem tartom zavarónak, hamar eltelik, mert spotolok addig, elbújok (ez a leggyakoribb) vagy flanket váltok. Kicsit tényleg lassan céloz, de hát ez van. Remélem megmarad róla jó véleményem, ami 3 körből alakult ki. Teszten nem tetszett ennyire, ez lehet jó jel. :) Előző teszten az M103 és a T-62A jó volt, itt nem annyira jönnek be.

    59-16 scout mode:

    59-16 destructor mode:

    Hogyhogy ilyen kevés sebzésre megadta az ész tankert? :F

    FSB1000: Kezdelek megérteni a T10-ekkel kapcsolatban. Hiába sok ember által utált tankokkal játszol, ha neked tényleg azokkal megy a legjobban a játék.

    Én is most rákaptam az IS-7-re, pedig egy hónapja még egy ipari hulladéknak tartottam, mára megszerettem. Valahogy ezzel megy a legjobban a T10, az IS-4-et nem szeretem, mert papír, és lassú (hiába 285 az effektív páncélja oldalt és elől ha be van forgatva, mindig nem mehetek oldalazva előre), és a T-62-vel sem megy, bár azt nem utálom. Utóbbival egyszerűen mindig széjjellőnek, egyik klántársam azt mondta azért, mert ugyan olyan fő célpont vagyok, mint a BatChat. Papír, és veszélyes (nagy DPM), tehát az emberek minél hamarabb meg szeretnének szabadulni tőle. Ez az orosz 10-es heavy pedig egész user-barát, a lövegét leszámítva. Gyors, pattogós, olyan, mint egy T32 T10-ben. Maga a tank jó, csak a löveg egy ipari hulladék. Jókat sniperkedek vele, ha úgy adja, be is talál, a lassú célzást EGLD + VStab-bal próbálom javítani. Ebből egyszerűen nem lőnek ki olyan könnyen, meg lehet vele csinálni, hogy foglalkozok az előttem lévő Löwe-vel, amíg a Type 59 pattog az oldaláról/0dmg-ket lő. És nem azért tetszik ennyire csak mert orosz.

    (#5395) kirjak: Az ST-I után az IS-4 jön, az IS-7 az IS-8 után. A 2 T10-esről az előző bekezdésben írtam, annyi kiegészítést az IS-4-hez, hogy jó a lövege. Az ST-I és az IS-8 mindkettő nagyon jó gép. Előbbi pattogós, lassú, jól lehet vele hull-down-ozni, utóbbi gyors, papírabb, el lehet vele játszani a medet. Mindkettőn az IS-4 lövege van, az ST-I lassabban céloz. Ezért a mondatomért most sokan megköveznének, de szerintem inkább IS-7-ed legyen IS-4 helyett.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák