- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4062 üzenetére
Basszus de sajnálom!
Lehet hogy csak én voltam ám figyelmetlen.
Vész esetén amíg összehozzuk a kapcsolatot felhívlak majd mobilon ha tényleg nem lehet szerverek között kommunikálni (ez tényleg zűrösnek hangzik ha így van)
Most már a munkahelyemen vagyok reggelig, itt no game van.
Párszor behoztam a notimat de nem éri meg a kockázat... -
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #4057 üzenetére
A német gründolás inkább létrehozás, megalapítás, sokszor (legtöbbször) pejoratív.
A grind angolul viszont többek között darálást jelent. A játékokban ezt is jelenti: amikor valaki ugyanazt végzi folyamatosan valaminek az elérésére. Idehaza szerintem a MMORPG-k kapcsán terjedt el igazán, amikor ugyanazokat a lényeket kellett ész nélkül irtani órákig xp vagy valamilyen tárgy gyűjtésére, de már korábban is használták páran ugyanazon a pályán/szinten fejlesztve a karaktert. A sorozatfüggők is ismerik a kifejezést, amikor egy vagy több szezonnyi részt pár nap alatt ledarálnak.
-
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #4051 üzenetére
Nekem a meghatározó élményeim:
-Tier 6 PH! századozás
-Rengeteg tier 6-8 század egy nagyon jó csapattal
-Az első tier 10 század (egy csatára váltottunk tier 8-ról tier 10-re, és simán nyertünk)Valamint ami miatt jó a játék, az hogy van egy állandó szakasztársam, akivel hatalmasakat lehet játszani.
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #4051 üzenetére
Amiket nem értek:
- platoonablak
- post morten
- grindMegnéztem a statodat és a "nem játszom túl jól" -ból én sokat fogok tanulni. Pörgök én veled ha megmutatod hogy kell.
Ha majd unsz szólsz és kapsz kimenőt
Nem fogok én rád csimpaszkodni ne izgulj csak ellesek megfigyelek pár dolgot ha sikerül.
Az ingame hangot még nem használtam de majd elmondod hogy működik. -
kirjak
aktív tag
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #4035 üzenetére
Igyekszem visszafogni magam
Ha csak artykra kezdek el vadászni velük akkor általában sosem jön össze, elkapkodom az egészet és hamar szétkapnak. Volt is rá példa ma, jó kis helyzetet elpuskáztam a 1390-el.
Viszont abbey map összejött. Kis t71-el egy jó kis kergetőzés az ellenséggel összejött, olyannyira hogy a végén majdnem az összes engem kergetett a kezdőnél. Még az artyt is sikerült levadásznomMire feleszmélt halott volt. Sérült motorral, szinte nulla hp-val, kifilézve de túléltem
Csodálom, hogy bírtad eddig. 15. csata környékén ha így állítok akkor már kitérek a hitemből elég rendesen.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #4031 üzenetére
Gondoltam megyek egy kört a kis ECL-el. Csak sikerült elkapni a három artyt a végén
Jó kis meccs volt, most sokkal jobban élveztem mint a nagyobb tankjaimmal a játékot. Mondjuk ezzel szinte mindig élvezem.
Érdemes megnézni az ellenséges csapat három top sebzését. Kik követték el.Ami még most kiverte a biztosítékot nálam. (Másik körben nem itt) T30, Malinovka, 5 arty oldalanként. Hova az istenbe bújjak el ezzel a papír harckocsival? Szépen sorban elhelyezkednek a pálya másik végén és bárhova belőnek ahova csak akarnak. Nem szeretek hátul lenni mert akkor minek játszom ezzel, de ha felmegyek hegyre ott felspotolódok mert csak közelharc, 2 perc és végem, épületek mögött kuksolok akkor igazán useless vagyok, erdőkben főleg. Kész, ezt írtad le te is és tökéletesen egyet értek veled.
T71, 13 90, ECL köröket fogok menni csak azért is. -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #4020 üzenetére
Sajnáltam én is, mert az IS-7-en kívül szerettem játszani az összessel. Az a legnagyobb probléma, hogy én régen és keveset arty-ztam, nem ismerem jól az arty-safe zónákat, ami nélkül elég kevés az esély hosszasan életben maradni egy 8-10 arty-s csatában.
Amióta két szerver van, azóta tapasztalom én is az alacsonyabb tierekben, hogy sok artys és nem egyszer top tankok... -
Steelheart2
őstag
válasz
fsb1000 #3982 üzenetére
Szia.Merre jársz az angol TD vonalon?Már ki van fejlesztve az AT-8 de még nem vettem meg.Huzom az embereket az AT-2 ben.Ma lettek 100% osak.Jo kis TD az AT-2.Ma 52 találatot és 8200 lehetséges sebzést kaptam be és fél hp val tuléltem a csatát és 3 killel.A sport KV anyázott is hogy 3 xor pattant 0 sebzéssel.
Az AT-8 is ilyen lessz? -
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #3948 üzenetére
laci800819 vagy mit találtam PHAD-os csapatban, gondolom ő volt az. Nem baj az én is ki szoktam az ilyenekkel baszni. Ha van rá lehetőség akkor kitolom őket. Egy-kettőt már löktem vízbe is mikor sebezte a társakat szándékosan folyamatosan!
Naponta mostantól csak 1 kört megyek az is-7-el. Ha mindegyik bukó lesz a következő 1 hétben én komolyan mondom eladom
Pedig próbálkozom.
-
Dobi 562
addikt
-
FórumÓzo
csendes tag
válasz
fsb1000 #3906 üzenetére
Én pénteken nyomtam fel tickettel egy su-152 playert, mert kilőtt foglalás közben, T-50-el voltam. Egy német klán Commandere volt. Kapott 3 nap pihit. Én ezentúl minden ilyen barmot jelentek, de nem játékon belül. Ticket a supportnak. Hagy dolgozzanak meg a pénzükért. Replay mindenről van, szóval csak kb 3perc/barom.
Javaslom te is nyomd fel az obit, ha van replay-ed. -
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000 #3887 üzenetére
Az én hitem csak az átlagos napi adagot kapta.
Highway, silótornyok (vagy mi) másik oldalán volt az ellenfél Tigrise. Tiger P-t nem zavarta, hogy nincs rálátása, az ellen takarásban van és ott vagyok én, durrbelebumm....
Aztán Lakeville, épp golddal tesztelem az E-100 top lövegét. Az egyik utcában rammolok egy E-50-t és ekkor O261 is odalő... Szerencsére csak 1k hp-t vesztettem.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #3883 üzenetére
Na ezek a mágikus lepattanó és 0 sebzést produkáló lövések bosszantanak leginkább, főleg amikor halmozottan jönnek egymás után. Mintha a játék kipécézne és na akkor barátom te most azért szopni fogsz ezzel a járgánnyal, inkább játssz vele másnap
Persze szó sincs erről de néha ilyen érzésem támad.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #3883 üzenetére
JPZ-vel 3 bukott kör, úgy hogy csak 1-1 sebző lövésem volt.
Nem csoda hogy 47% a winrátám vele és alig 2K a sebzésem.Asszem taktikát kell váltsak. Szinte mindig ugyanaz történik. Egyedül maradok és oldalról hátulról szétlőnek.
A Báziskemp sem ok ezzel a tankkal, mert 300 méterről bespottolnak.
600+ csatám van vele, egyszer már leraktam, mikor a winrátám lecsökkent 48%-ra. Most csak tovább rontom, ami nem nagy gáz, de a csaták nem élvezetesek. Ez a baj.Köv csatában városi pálya, halál utcában 2 arty 3 sec alatt kivégez bang -bang és kész.
Ilyen nincs.,..... -
Steelheart2
őstag
válasz
fsb1000 #3850 üzenetére
Köszönöm.A stug is a kedvencem volt és most ez lessz a következö.Stugbol megkapta a 2 skilles legénységet és igen szuper.Már csak a top csö kell rá,de az meglessz ma.
#3851) Dr_SyrexÉn nem rohanok elöre.A stuggal 823 csatát mentem eddig.Most 75%os legénységet raktam bele.Ugyanugy vagyok a Kv-3al is.Már rég ki van fejlesztve a KV-4 de még gyengék a legények a kv-3ban,igy nem rakom átt öket.A multkor megvettem akciosan és ott áll a garázsban.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000 #3850 üzenetére
Hát nem egy közkedvelt tank az biztos. Sokan csak szükséges rossznek tekintik a JP eléréséhez.
Én anno 152 csatát mentem vele és 46.7-es WR-el láptem tovább.
Tény, hogy akkoriban még bőven "kezdő" voltam és sok dolog csak azóta lett világos. Lehet, hogy visszaveszem, mint a hetzert és a stugIII-at, hogy kozmetikázzam kicsit a statját -
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #3832 üzenetére
Nem is a pénzről beszélek, hanem a sebzésről, a tankról, meg a játékos állományról.
1. Tier 10-ben sok a hülye
2. Nincs olyan csata, ahol nem játsztik 1000 körülit sebző tank (arty, JagdPz E-100, FV215B183)
3. Rossz pályákon, mint pl Erlenberg, Fisherman's Bay, Karelia, Lakeville, Live Oaks, Prokhorovka, Sand River megnézem mit csinálsz, és még így is keveset soroltam fel. Főleg nem user-barát tankokkal, ami alatt azt értem, hogy pontatlan a löveg, lassan céloz, nincs gun depression-je, papír, lassú, stb. Értelemszerűen a User-Barát tank pedig pont hogy ezeknek az ellentetje. Az IS-7-re az előbb felsorolt tulajdonságok nagy része pedig igaz.
4. IS-8-at lazán kihoztam pluszba egy-két értelmesebb szakasztárs mellett prém nélkülPedig nagyon kéne velük randomozni, mivel a század és a CW kegyetlenül durván roncsolja az átlagsebzést, épp ezért az előbbit inkább messziről kerülöm. Persze már letettem róla, hogy a T10-es gépeimmel jó legyen a statom, mindkét IS-sel gyenge az átlagsebzésem (2200; 2000) és a killem (0,93; 0,76), csak a találati arányom, ami elfogadható velük (92, 88) és a win rate. Ezeket és ami még lesz 10-es azt feláldozom a klánért, csak a kisebbekét próbálom nem elrontani. Type 59 (1540), T-34-1 (1459), T32 (1775), T-54 (1860).
Arty-val csak én nem bírok ölni? Állandóan csak a sebzés jut...
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #3829 üzenetére
Ja, hogy a kempingsajtokra. Hát az a kérdés jogos. Én mindig is úgy gondoltam, hogy valaki azt mesélte nekik, ha a tankjuk meghal, az internet megöl a legénységének megfelelő számú embert a világban...
Persze nem mindegy, hogy TD-vel vagy nehéztankkal fekszik az ember egy bozótban.
-
Djuree
félisten
válasz
fsb1000 #3812 üzenetére
"Nekem van elég sok prémtankom, de egy másik accomon tartom a 8 alattiakat, mert bizonyos emberek célpontja lettem a prémtankok miatt."
mit érdekel téged mások mit mondanak? irigykednek? én aztán leszarom magas ívből. ezért nem nyitnék mégegy accot. téged se érdekeljen sztem. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #3812 üzenetére
Nem volt itt semmi gond, sőt örülök mások véleményének akár egyet értenek velem, akár nem. Egy ideje már nekem is gyűlnek a prémtankok a garázsban, féláras akcióknál vagy leárazásoknál vettem őket általában, főleg legénység képzésére (su 122 44, Churchill és prém pz4) Churchillt mondjuk már nem használom mert orosz vonallal végeztem heavy oldalon. Másik kettővel is csak duplázgatok ha eszembe jut mert nem mostanság kellenek azok a legények sem. Typal pedig farmolok ha olyan kedvem van bár a su-val ha összejön elég sebzés akkor azzal is szépen jön a pénz. A legkisebbeket meg kuponnal szereztem vagy ajándékba adták.
Sajnos az nvidia kuponokról lemaradtam
Van mikor le prém nooboznak de érdekes módon ezek az emberek is rendelkeznek hasonló tankokkalEz azért ritkán történik már meg, inkább a gold ammo noobozás lett a gyakori mostanság. Ahogy tegnap a super pershing mert átlőttem a su-val a géppuska fészkét elől kétszer is sima lőszerrel.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #3807 üzenetére
Hát akkor lehet csak az én mániám, hogy kezdésnek inkább prémfiók és kisebb prémtank de ne egyből 8-as.
Sosem írtam, hogy tiltani kéne bárkitől is a 8-as prémtankokat vagy bármi mást a játékban.
Bár amikor szitává lőjük a másik csapatot vagy éppen a miénket kapják szét percek alatt magasabb tierben mert a sebzés már nem megy szinte senkinek, na azt már nem élvezem nagyon. De hát csak randomban játszok egyedül így nem is nagyon van okom panaszkodni, hisz mégis csak 15 vadidegen játszik együtt.
Itt szoktam magamnak feltenni a kérdést meg sokszor mások is hogy akkor miért nem megyek klánba vagy szakaszozok de igazából nem tudom. Bár a szakaszt tudom, nem ismerek senkit aki jönne velem játszani esténként
Apropó egyik nap érdekes beszélgetésre lettem figyelmes a játékban. Egy klánból volt fent 3 srác magyarok voltak, szakaszban tolták. Csak akkor figyeltem oda mikor a prémtankokról beszélgettek, mert megakadt a szemem azon amit az egyik írt. Nem olyan rég megvette a T34-et mert kellett neki egy tank abból a kategóriából de olyannyira nem jött be neki, hogy pár csata után fogta és inkább eladta kreditért. Ezután talán vett egy másikat de ebben már nem vagyok biztos mert itt léptem ki azt hiszem. Replayban még meg van valahol. Ezt csak úgy érdekességként írtam le. Most találkoztam olyannal először aki ilyen lazán eladja még a 8-as prémtankot is. -
Plasticbomb
addikt
válasz
fsb1000 #3807 üzenetére
Igen, nem lopják előled.. Már, amikor. Sok esetben az ilyenektől nem várhatsz semmi támogatást, még annyit sem, hogy kidugja a csövét, amint valaki próbálkozna ellened valami akcióval... És így lehet a legkönnyebben egyedül maradni...
Én, ha nem vettem volna meg a T34et és a Type59et, akkor bő 2200 csatával kevesebb lennék, és most nem lenne IS-7em meg OB212őm (amiből, ha megadja az ég, meg a türelmem nem fogy el, akkor kb két hét és OB 261 lesz. ) De én tudatosan azért is vettem meg ezeket a tankokat, mert gyakorlatilag pont azt vártam el tőle, hogy megtanulok valamiképp játszani is. Amellett, hogy viszonylag megkönnyítik majd nekem a statom helyrepofozását, és a creditproblémákat. (utóbbit a prém tankok prém accounttal kiegészítve igazítják ki a leginkább, mint erre rájöttem az elmúlt egy hétben.)
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #3807 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek! A kezdeti Tierek "majdnem" elvették az egész kedvemet a játéktól.
Ha az elejétől lett volna prémium tankom eszembe se jutott volna hogy abbahagyjam.
Szerencsére volt aki biztatott hogy jobb lesz ez addig szerezzek tapasztalatot amit én inkább szívásnak neveznék.
Most meg izgulhatok meddig sikerül feltornáznom a winrate-met. (jelenleg a 44-ről 49,3nál tartok)Más: mostanában azt tapasztalom hogy ha pl. T-150-emmel feljebb sorol egy csatában nekem kell a Tier7-8-as tankoknak bátorságot adnom...
Azok után hogy spottolnak a light-ok senki sem mozdul, állnak mint a cövek és várják a sült galambot.
Nem értem miért van ez. Sokszor Tiger/P ket kell lealáznom egyedül emiatt pedig én nem vagyok valami pro játékos.
Értem én hogy óvatosnak kell lenni de ennyire..... -
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #3804 üzenetére
Hát nem is olyan rég még esténként 180.000 egyén volt a szerveren. Ez pár hete volt. Azóta nem figyelem.
Napról napra egyre többen írnak ráma játékban, eddig csak klánba hívtak játszani. De már egy ideje egyre többen kérdeznek a játékról, azon belül is a prémtankokról, persze alig 1-2k csatával rendelkezők( vagy még sokszor ennyi sem). Valamiért mindegyik azt kérdezi, hogy melyik prém 8-as éri meg a legjobban mert szeretne venni egyet vagy kettőt
Itt inkább elveszem a kedvüket ezektől a tankoktól remélve, hogy nem ruháznak még be ezekre.
Most is még az oldalra is gondot okoz neki bejelentkezni. Az amerikai oldalon próbálkozna aranyat venni. -
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #3760 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy el vagy foglalva, mivel a szazadozas elott is irtam neked.
Nos, az a szazados velemennyel egyetertek, viszont a nyeresi arany feljebb tornaszasahoz a csapat fele nem kellene 45-48% nyeresi aranyu alljon.Nalunk pedig igy van.
Egyreszt tul sok, meg eleg tapasztalattal nem rendelkezo jatekos van a klanunkban, masreszt en a moka kedveert megyek szazadba.Ha valami fontos tankot huzok, akkor egyertelmu hogy szakaszban jatszom ha tehetem, de meg az sem jon mindig ossze, tekintve hogy meg van akkor rajtunk kivul 12 ember a csapatban, aki nem biztos hogy nagyvonalakban sejti hogy az adott tankjaval merre kellene menjen, vagy csinaljon.Szakasz : sajnos nekem nem megy a beszed - sztem valami windows hiba, vagy fingom nincs - de hallani hallok mindenkit.Nekem igy csak az iras marad, ami - hiaba irok nagyon gyorsan - lassubb mint az irkalas, meg nehezkesebb is.
Amugy aztan ma meg rad irok ha bent leszel, magas tierben meg probalkozhatunk, mert az elso 3 csatankat zsinorban megnyertuk (lehet szerencses veletlen, vagy az ellenfel volt szopoagon)
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #3740 üzenetére
Kisebb tierben mostanság folyamatosan lökdösődő, és csapatot lövöldöző egyénekkel találkozok. Kicsit elcseszik így a játékélményt ott.
Tegnap meg találkoztam egy nincs rá jobb szó, gyökér 10k-s játékossal. T71-ben ült, ő volt az egyedüli scout az egész pályán, velünk volt persze. Prokhorovka volt a map, na itt aztán tényleg arathatott volna ha azt teszi amit kéne. Ezzel szemben beírja közösbe, hogy a tankja nem scout szerepet tölt be és elkezdett körözni a csapatban lévő tiger 2 körül. o.O Mikor megölték gratulált az ellenfélnek és reméli, hogy minket is kivégeznek.
Végeredmény ez lett:
T26E4 átvette a scout szerepet és előrement spotolni, így összeszedett valami 6500 körüli sebzést spottal és saját is volt 1800 körül, ügyesen használta ki a tankot. Szinte végig csak a torony volt kint neki és mozgásban volt így nem tudták nagyon sebezni.
Ez a proto meg határozottan előlépett a kedvenc tankommá, ezt sem gondoltam volna mikor megvettem. -
Antonius1978
addikt
válasz
fsb1000 #3720 üzenetére
Sajna 10es meg nincs.Ugyanis tobb agat huztam, es emiatt nem ertem el 10est.
De igaz nem is nagyon torekedtem ra.Ugyanis felsobb szinteken mar rengeteg a bena, es nem nagy orom veluk jatszani, minek idegesitse magat az ember.Es ott mar a tankok is nagyon sokat sebeznek, szoval 2-3 hiba es halott vagy.
Ezert szeretek 7esbe jatszani, mert ott meg nem sebeznek olyan hatalmasat a tankok, ugyhogy ha valamit elcseszel, akkor meg tulelheted.
Nem tudom mikor jovok be a jatekba, most egyebbel vagyok elfoglalva.De remelem hogy osszefutunk. -
-
Magany
tag
válasz
fsb1000 #3668 üzenetére
Akkor elmagyarazom erthetoen.....De ezt mar irtam azthiszem....Nem vagyok profi szamitogepes, ez azt jelenti ha valamit tanacsoltok sajnos lepesrol lepesre lekellene irnotok hogy hogy jutok el oda ahova kell. Tudom ez maceras de rajtam ez segit!Problemakat generalok, igen mert ugye most is fel akartam tornazni az fpst....Csak hat ahogy belepiszkaltam a grafikaba a gyari ertekek eltuntek. Mit ertek ez alatt, eddig 1280x768 on is teljes kepernyo volt, a szelessavu modban volt olyan hogy 1,74.1 de az is eltunt amik meg maradtak nem adnak teljes kepernyot.A grafikabol is eltunt az egyeni lehetoseg.....Vegeredmeny, 5 os fps eim is vannak.Ugyhogy,talan meg rosszab mint a gyari beallitas volt...
-
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #3632 üzenetére
Ehunnan szedted lefele?
Mert ángliushoz ennek jónak köllene lennie.
És igen anélkül nem fog múködni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #3567 üzenetére
Az alsó sort (tankonkénti eredmény) az XVM írja ki. Most telepítem a info_modot és meglátjuk.
Szerk: És igen!
Az XVM által berakott két fájlt is felülírt és megjött a globál paraméter.
(UserInfo, FinalStatistic)
Tehát nem az XVM-ben kell keresni, hogy pl. mit jelent a PWR% -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #3564 üzenetére
Itt van a letöltő oldalukon: [link]
1.2.0:
Added new statistics data:
spo: spotted
hip: hits percent
cap: capture points
dmg: damage dealt
frg: frags
def: dropped capture points
wn: WN rating: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/2575-
twr: tourist1984 win rate: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/2389- -
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000 #1210 üzenetére
Kb 2,5 hónapja ezt írtam
1.
Az egyik legbénábban játszott tankom a Tigris 380 csatával, alacsony 938 effel és csak 767 átlag dmg-vel.
El kéne érni vele az 1+ kill/csata, 1500+ dmg/csata és 1200+ eff értékeket.240 csatát mentem azóta vele. Napi 3... nem sok.
A kill célt sikerült elérni: 1.21
A dmg átlag csak 1029, pedig futottam remek köröket is 2000+ sebzéssel.
Az eff 1222 lett.
Összességében sikertelen kísérlet volt, jegelem ezt a tankot.2
E100-al el akarom érni a 2K csatát lehetőleg 53% winrátával.
Ebből is csak 2000 sikrült, a winráta nem ment 52% főlé. Azért mindennapi tankom marad, jó vele játszani.
Következő cél az angol TOP TD, az FV215B
Tesztszerverem véggpróbáltam az angol TD ágat.
A t10-es szerintem remek tank, mozgékony, gyak forgótornyos, halálosztó löveggel. Jó volt vele játszani,
Sajnos a többivel nem, főleg nem a t9-essel.
Nagyon rögös út vezet odáig, legalább 500-600 csata szenvedős TD-kkel. -
Patrick76496
őstag
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000 #3509 üzenetére
7500 Gold + 1 hónap prémium lesz az
Én is az itt vettem az aprón. Az eladó épp egy ilyen kódot kereső hirdetésben jelezte, hogy van neki egy darab. Gyorsan jeleztem is neki pm-ben és tettem egy több, mint tisztességes ajánlatot
, ami még így is megérte, bár kicsit olcsóbban azért jobban örültem volna neki.
-
jimmy74
őstag
válasz
fsb1000 #3486 üzenetére
Ja bocs nem javitottam az adatlapom:kb 2 hete beújitottam a gépbe:új a lapom,ez már 8 magost is támogatja,a proci viszont maradt a régi de a Ram most ddr3 2x2 gb és a vga most egy7770-es ati.
Jóval jobb lett a gép,csendes és keveset fogyaszt!Már csak egy jó AMD-s proci kellene -
emre
veterán
válasz
fsb1000 #3488 üzenetére
azé annyira ne kapkodjál vele
6 pages long, 225 people currently viewing topic.... You're all excited about what tomorrow may bring.... It will give you one of 2 things.
A - A stockpile of shells.
B - Your money back.
For shells purchased in 8.3, they sell back for the same value in 8.4,
for shells purchased in 8.4, they sell back for their increased value in 8.4Buying a ton of shells now does nothing for you except fill your depot with lots of HE shells for the 20 pounder. Sorry folks, the Developers were on to this. The spike in purchases especially today was kinda huge.
-
Rambovits
senior tag
válasz
fsb1000 #3471 üzenetére
Jogos, az az "old" elkerülte a figyelmemet.
Így viszont jó lesz ha összekapom a gatyámat... Minimum a jó játékosok szintjét szeretném elérni, bár egyelőre sok még az olyan tank amiket fel kell fejlesztenem (pl. M4-et is most vettem csak meg). Szerintem kell egy 3-4k csata, amire kialakul az a pár tank minden tierben, amivel szivesen játszom, és jól is megy majd vele. -
Magany
tag
válasz
fsb1000 #3474 üzenetére
Ez sajna egy ASUS laptop, minden adott nem fejleszheto.Anno nem volt tervbe hogy jatszani fogok rajta es tessek most meg csak a problema van vele.Az zavar hogy masnak 1,8 as doalcoral siman mukodik....Amugy a CPU AMD Brazos Dual Core E450 1,65 GHz 4GB ram A jatek kb.70-80% ra terheli be a procit
-
Magany
tag
válasz
fsb1000 #3418 üzenetére
Hetzerem meg nincsen csak kineztem magamnak.....AMX 40 VAN meg egy Chi Ha, ezek olyan nagyobb tankok.Ugyhogy nem tudom mivel szakaszohatnank.Mas,szerinted milyen proci meg grafikus kartya viszi siman ezt a jatekot?Van valamilyen tapasztalat?Nekem Dual Core proci van ketszer 1,6 es 1gb os grafikus kartya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest