- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Mister_X #13673 üzenetére
Itt körülnézhetsz. Mind magyar klán és le is írják a feltételeket. Mondjuk a 90%-nál nincs sanszod se. Ahova mehetsz ott meg nagyon ki kell fogni. Mikor én akartam klánozni, a tiednél egy picit jobb stattal akkor eléggé belenyúltam. Az egyik klán azt mondta oké, aztán kiderült, hogy csak egy rövidítést kaptam a nevem elé mert olyan kis tankokkal senki sem szakaszozott mind én (bár a feltételeknek megfeleltem), a másik szintén felvett, aztán 3 napig könyörögtem, hogy legalább a TS3 címüket megadják......., innen azt mondtam köszi nem kell, .... aztán két hónap múlva jelentkezett a hamadik klán, hogy jéééé csak most olvasták a jelentkezésem és hogy jöhetnék. Meg voltak sértődve, mikor mondtam, köszi nem érdekel.
-
emre
veterán
válasz
Mister_X #13684 üzenetére
Akkor még ezt tudnám javasolni, de szerintem ha megbeszéled Djuree-val simán felvételt nyersz.
(#13682) Stigma.HC
Nálam feltétel a magas eff, és szintén lényeges a kommunikáció. Hang chat nélkül a mai napig nem vagyok hajlandó szakaszban játszani.
-
emre
veterán
válasz
Mister_X #13677 üzenetére
Ja, azokra magasról teszek, de nekem már könnyű, mert prém fiókkal amúgy is dől a lé. De ha csak ezért kell akkor ajánlom szeretettel az alábbi Urat.
(#13679) scyllarus
Akkor lehet velem van a baj, mert a KH-ban sem éreztem túl jól magam, illetve a szakasztársaimmal szemben is elég magas követelményt állítok. Sajnos volt rá példa hogy győztem mondani mikor mit kellene tenni, vagy éppen leszarta hogy segítenie kellett volna. (Virkir, Zsolt ne szóljál be most épp nem rólatok van szó)
-
bullseye
addikt
válasz
Mister_X #13448 üzenetére
No offense, de hátulról meglőni egy tornyot, amíg valaki másra figyel az ellenfél, azért nem ugyanaz, mint 1-1 ben megölni egy IS2-vel egy E75-t. Az arcozás (amit én pl. arctámadózásnak értettem, aminek ilyen helyzetben nem lenne sok értelme).
Mindenki ölt már nagy erős tankokat 2-3 tierrel kisebbekkel ilyen helyzetben. Ez nem akkora kunszt, néha ugyan skill jókor jó helyen lenni, de sokszor inkább csak szerencse, amit kihasznál az ember.
-
Pete55555
addikt
válasz
Mister_X #13439 üzenetére
Érdekes, én IS-2-vel is leállok arcozni
majd aztán kap egyet, ha a tornyát rosszul forgatja, mert a két tömbbel lentebb lévő heavyre fordult vagy épp tolat vissza
Akkor az nem arcozás ember, csak lopkodod a dmget, míg más arcozik az E-75-el.
Az arcozás az, hogy 1V1-be szembe állsz vele, és adjad neki. Skillből levered. nem az, hogy elbújsz, aztán ha nem figyel, és elforgatja a tornyát pelepukkantasz egyet. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Mister_X #13439 üzenetére
Nem tudom, hogy mikor kapcsoltam be a replay készítést, majd áttúrom a mappát, hátha van replay (négy sebző ment az E-75-be a hét lövésből, ebből egy lánctalp volt).
@Magany: én egy Loretai modpacket raktam fel, csak a többsoros garázst iktattam ki (mert bugos volt), abban volt zoom is, bár 8x-et is ritkán használok.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mister_X #13423 üzenetére
Érdekes, én IS-2-vel is leállok arcozni E-75-tel (gold nélkül - ugyan egyszer vettem öt darabot hirtelen felindulásból, de túl drága ahhoz, hogy csak úgy ellődözzem). Mert meg tudom sebezni.
IS-2-vel teljesen esélytelen, hogy egy fullos E-75-öt szemből bárhol is átüssél.
Valamint ismerem a saját tankom, így védekezni is tudok ellene.
Az IS-2 pont egy olyan tank amivel esélytelen pattintani bármit is egy ekkora tankkal szemben.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Mister_X #13420 üzenetére
Hat szvsz nem. Mennyire idegesito mikor a csapattarsad full hp-n pl.: IS-8 vs E 75 100 hp-n, es a bizonyos IS-8 azert sem lone az E 75 hasat hanem a frontjat valamint a lovegpajzsot. Az E 75 pedig kifilezi es ezen bukik el a meccs... Persze hulye pelda, de en mar lattam hasonlot.
Nekem is fent volt jo ideig es sok hely megrogzult bennem (pl. ammorackek).
Persze ha valaki szeret lepattanokat loni... -
Dobi 562
addikt
válasz
Mister_X #13339 üzenetére
Igen, az M48 Pattonnál APCR az "alap" lőszer és HEAT a gold ammo tipusa. A tankjaim közül az E-50M-nél is ugyanez a felállás.
Azt nem tudom van-e olyan tank amelyiknél HEAT az alap, de itt meg tudod nézni ha érdekel: http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page
-------------------------------------------------------------------------------------
(#13328) Bingisz: visszakerestem az SG fórumon mire gondolsz... -
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #13143 üzenetére
Szvsz nem nehéz fenntartani az IS-2-t, csak sebezni kell vele. Én is utáltam azt a tankot, nem szeretem, hogy ilyen pontatlanok az orosz lövegek (meg hogy nagyon lassan céloznak).
(#13169) bullseye: [Nekem anno ennyire adta meg] 1570 base xp
(#13172) Mogyesz75: Na igen, azért a hardware is sokat számít. Most még épp eljátszogatok 30-40 fps-el, de ki tudja később mi lesz. Gondolom ez is beleszámít valamennyire abba, hogy csak 57%-os 1545-ös vagyok.
Aláírásra: Ha a parasztság hajtaná az autódat, akkor padlófékkel gurulnál fel a himalájára.
- - - - - - - - - - - -
- Ez az ember mit kapott volna, ha tényleg golddal lövünk?
- Az ember, akinek 0 sebzéssel és 78 cap ponttal teljesen megéri játszani -
törölt tag
válasz
Mister_X #13143 üzenetére
Szerintem pontosabb mint az orosz.
A földbelövés is egy fura véletlen.
Tegnap kb 50 méter távolságról Cromwellel ötször hibáztam el egy KV-3 femekét.
Mind a földbe ment. 3 skilles legényekkel hajtom és teljesen be volt szűkülve a célzókör.
Azon már meg sem lepődtem hogy az utána következő 5-6 csatában is 30% körül volt a találati arányom a legkülönfélébb (T29, Panther, Tortoise,JP2, Comet) vasakkal. -
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #13103 üzenetére
IS-2-nek hátul van a motorja, de nem amiatt, hanem az üzemanyagtank megsérülésétől szokott kigyulladni. Ettől függetlenül az enyém nagy motorral sokkal többször égett, mint az 520 lovassal, lehet, hogy egyben új befecskendező-rendszert is kap?
Amúgy az IS-2-nek gyenge pontja (könnyen belőhető) a hasa, a kupolája, meg a tornya szemből a lövegpajzs mellett, csak utóbbinál pontosan el kell találni a lapos részt a kisebb átütésű lövegekkel.
Egyébként igen, megoldható a japánnal is. Ha default hangnak szeretnéd, akkor az ingame_voice_ja.fsb másolatát átnevezed ingame_voice_def.fsb-re, ha pedig csak a kínait szeretnéd lecserélni, akkor "ingame_voice_cn1.fsb"-nek nevezd el a kópiát. Mert a japánt biztos jobban érted.
Bírom mindkettőben olyan hülyén hangsúlyoznak, főleg a kínaiban a lepattanónál. Arra már rájöttem, hogy a 好吃开槽啊 (hao chi kai chaoa) a csata kezdetét jelenti (vagy valami olyasmit), ha pedig azt mondja, hogy "süsü", akkor vagy a vezető, vagy a motor sérült meg.
(#13104) scyllarus: De, még mindig be lehet, csak én szeretek a játék fájljaiba is belenyúlkálni. Pl utálom az amerikai-angol legénységi hangot, ezért teljesen kiűztem a játékból: Amerikai tankoknál orosz legénységi hang van, a defaultnál (most) pedig brit angol.
(#13117) bullseye: Pontosan ezért venném ki a cap-et a játékból, mindig csak a baj van vele, akármelyik csapat is foglal. A saját csapatban szinte mindig lesz valami barom, aki beáll a cap-re, hiába van még vagy 5 tank az ellenségnél (tisztelet a kivételnek, aki kérésre legalább kiáll a capből), ilyenkor az ellenségnek írom be, hogy "reset".
Ha pedig az ellenség foglal, akkor néha még gyorsabb tankkal sincs mindig idő visszaérni. F*szom tele van a sok capperrel.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #13053 üzenetére
Ja troll gun-nal (meg OP tankkal
) lehetséges. Mondjuk én úgy értettem az erzes átlagsebzést, hogy az összes csata eredményét átlagolva.
Amúgy úgy tudod megnézni egy adott tankkal az átlagsebzésedet, hogy rámész a képernyő tetején lévő Service Record/Statiszika gombra, azon belül rákattintasz a 4. fülre, kikeresed az adott tankot, és jobb oldalt írni fogja az átlagsebzést Average damage/kiosztott sebzés felirattal, vagy valami ilyesmi.(#13080) emre: A T8-as td-k (SU-101-et kivéve) és az IS-3 (meg talán az 50 100) kivételével semelyik 8-asnak nincs ott a helye.
(#13091) bullseye: Ha azt szeretnéd megoldani, hogy nemzetiségtől függetlenül minden tank rádiósa az új 8.11-es brit angol hangon szólaljon meg, akkor tudok segíteni.
1. Állítsd le a játékot
2. Menj a játék gyökérkönyvtárán belül a \res\audio mappába
3. Azon belül keresd meg az ingame_voice_def.fsb nevű fájlt, és töröld ki (ha gondolod csinálhatsz biztonsági mentést, bár bármikor vissza lehet hozni az ingame_voice_en.fsb-ből, vagy bármelyik nyelvű rádiós-hangból, ha másikat szeretnél berakni)
4. Készíts egy másolatot a ingame_voice_uk.fsb-ról, és nevezd át a másolatot ingame_voice_def.fsb-re
5. Indíts el a játékot, a beállításoknál nyomd át a legénységhangot standard-ra
6. Élvezd a brit legénységhangotMost én is ezt használom a standard hangnak, nekem is tetszik. Igazán kicserélhetnék, a gyári amerikai hang szvsz elég gagyi.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #13026 üzenetére
Csak azért siettem ennyire a hsz-szel, mert nem akartam, hogy megbánd a vételt (akármelyiket is vetted volna meg), mégiscsak prém tankról van szó. Amúgy szvsz farmolásra legalább T7-es prém tankot érdemes venni, az az annál kisebbek nem sokkal hoznak sokkal több pénzt a normál társaiknál. Pl én a Matilda IV-et csak hülyülésre meg legénység-képzésre vettem.
El kell, hogy keresítselek, de hetzerrel szinte biztos, hogy nem sebzel 1000-et átlagban (még 5-ös tankkal is nagyon nehéz annyit összehozni).
Type 58-al lehetséges, bár ahhoz is nagyon oda kell tenni magad.
(#13028) myckey: Azért igazán mehetne legalább 40-el, de ha legalább az E5 max sebességét megkapná, már akkor is azt mondanám, hogy jó'van. Bár oly mindegy, úgy sem játszok már vele még másik accounton sem, az biztos.
(#13033) isti101: Így röviden annyi, hogy ha legénységet szeretnél képezni, csak akkor érdemes elgondolkodni a prémium matildákon, viszont ha csak hülyülésre kell, akkor a sima Tier 4-es angol matildát vedd meg.
(#13039) jahrn: Nekem bejött az IS-8, de inkább az ST-I-et vettem vissza. Amúgy a lehető legjobb felszerelést pakoltad fel a P2-re, nekem még a KT-n is inkább EGLD van a venti helyett. Hiába "csak" 2,5 sec alatt céloz, így is lassúnak hat.
(#13041) Gyuri27: "Úgy kell vele játszani mint az elődökkel" Meg lehet próbálni, de úgy sem fog menni a gyenge toronypáncél és gun depression miatt. Amúgy nem tudom mitől olyan kiemelkedő az az M58, most azért, mert 2,3 sec alatt céloz, nem lesz még annyira jó. A német 128-asnál és a kínai 130-asnál sokkal nagyobb előny a brutális sebzés. Nekem most van T20-am, vert stabbal és ventivel használom. Ugyan úgy 2,3 sec-es aiming time-mal rendelkezik, még így is piszok sokáig kell várni, mire rászűkül.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Más: Ma elkezdtem játszani a Cérnával, eddig nagyon tetszik. A hasát kivéve nagyon durva a frontja, hulldownban megvan a T32 feeling. Ebben a körben 2 IS-3 lövöldözött rám gold ammoval, ez lett az eredménye: -
Patrick76496
őstag
válasz
Mister_X #13024 üzenetére
Az átütésen és a DPM-en kívül szinte mindenben jobb a Matilda IV. Nagyobb a max sebessége, az alfája, jobb a fajlagos teljesítménye, a gun depression-je, gyorsabban céloz és olcsóbb is. Amúgy a IV-esnek is majdnem ugyan olyan papír a tornya, mint a BP-nek, legalábbis nem tudom hogy lövik be ilyen könnyen a lövegpajzsot (meg hogy mindenki honnan ismeri a weakspotot).
Ha nagyon zavar a kis átütés (még golddal is), akkor érdemesebb Churchillt venni (ha akciós lesz), az annyival tud kevesebbet, hogy (jóval) kisebb a gun depressionje és a teste is lassan fordul. A Matilda IV megtanít a többi tank weakspotjaira. Néhány lövésénél már a ChIII-mal és a T-34-el is jól rá kell célozni, na ennél meg még jobban. Régebben eszem ágában sem volt, hogy megvegyem ezt a tankot a lövege miatt (még a gold ammoja is gyenge), de egy kis odafigyeléssel használható gép ez is. A gun depressionje nagyon durva.
-
emre
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
Mister_X #12733 üzenetére
Előny: egy más hangulatú játékmód megismerése, együttműködés, szervezett csapatmunka, jó közösség, sikeres CW után némi arany is befolyhat a klánvezetéstől függően.
Hátrány: kötelezettségeknek kell megfelelni, a CW sok időt tud elvinni és adott esetben el kell viselned mások sületlenségeit és a FC ordítozását. -
Atlantis
veterán
válasz
Mister_X #12731 üzenetére
Azt kérted, röviden: alapvetően az a céljuk, hogy klánháborúban vegyenek részt, persze sok olyan klán van, akik csak egyfajta "baráti"' közösség és közelébe se mennek a CW-nek, max. századoznak, szakaszoznak. Maximum 100 játékos lehet egy klánban, van hierarchia, vannak különböző "rangok". Legtöbb klánnál adott feltételrendszer van a bekerüléshez, TS-en kommunikálnak a tagok, de minden klánnak van automatikusan a játékon belül egy chatszoba, amin legtöbbször totálisan érdektelen információkat osztanak meg egymással, akik szeretnek gépelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest