- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
SoulReaver #53557 üzenetére
Talán a „Bemelegítés” mód az, amire gondolsz.
Nemrég volt téma az ON-topikban: [link] .
-
Dewri
aktív tag
válasz
SoulReaver #53555 üzenetére
Hát én itt nem tudok érvényesülni, mert egyszerűen nincs kreditem semmire. Mivel minden csata vereség, így alig van bevétel. A gold lőszer meg a sima árának sokszorosa, mégis mindenki azt lövi. Hogy a bánatba van kreditjük rá? Hiszen még egy győztes kör is vastagon mínuszos tud lenni úgy, nemhogy a bukták... És lövik a gyökerek t3-ban is, nemcsak magas szinteken... A hajósban legalább van botok elleni mód, ott el lehet szórakozni, de itt nincs, így nem szórakozok vele...
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #53553 üzenetére
Ha elengeded , hogy a játékban csak azt és ott találhatod el , amit megenged a végé algoritmusa , akkor nem kell törölni a játékot .... Ha nem , akkor valóban törlés... ki akarna agyvérzést nap mint nap .....
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #53551 üzenetére
Eszküzimoá...
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #53549 üzenetére
Eltévedtél .... ez a végét köpködő topik .
Ez lesz az amit Te keresel.
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #52286 üzenetére
Az hagyján .... pár hete ömlesztve kapom a lőszerrekesz találatokat . Azt hittem , hogy csak a Caernarvon AX a peches , de nem . Egyre többször kap lőszerrekeszt a Skorpion G , a Steyr WT . Pár héttel ezelőttig egyáltalán nem volt jellemző , de most egy csatában akár kétszer egymás után is . Természetesen rögtön azután , hogy megjavítottam az első lőszerrekesz találatot . Képletesen szólva ilyenkor letolt gatyával állsz a mező közepén . Gondolom a játékosok ezüstjére fáj a foguk és szipkázzák el ami a csövön kifér . Kell nekik a kredit is ? Csak kérniük kell adok én , vigyék de cserébe ne basszák már el teljesen a játékot !
-
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver #52103 üzenetére
Nem csúnyát írtam, csak amikre emlékeztem, de túl hosszúra sikerült. És mivel éreztem a "troll"kodást,viccet is, ezért töröltem, nem kell senkinek semmit megmagyaráznom.
-
válasz
SoulReaver #52078 üzenetére
Tegnap tier IX meddel az első három csatában nem volt 1000 az átlagsebzésem, mindhármat megnyertük. Engem mindenki is eltalált, én senkit, vagy ha igen, az pattant.
Ötödik vagy hatodik csata sikerült normálisan, 3k sebzés, 5 kill.
Előző napon 12 csatából 4-et sikerült megnyerni úgy, hogy 2440 sebzés volt az átlagom.
Előtte nap szintén olyan volt, hogy majdnem mindegy mit csináltam, tízből hat csatát nyertünk.
RNGesus a mi istenünk... -
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #52029 üzenetére
A mai meta meg az, hogy ha valaki bajban van es odamegyek segiteni, akkor ott hagy a budos picsaba, majd megall egy sarok mogott es forgatja a tonyot...
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #52010 üzenetére
Bedaraltam az ellenfel heavyjeit amig a T10 meg az Obj 257 blokkolgatott meg lokdosott, raadasul iszonyat szerver oldali laggom volt...
Visszaszaladtam ezzel a gyors tankkal bazist vedeni, be kellett mennem keressztuzbe 3 tank ellen, elhasznaltam az osszes hp-m, a T10 az full hp-n nezte vegig a mutatvanyt a hatam mogott. Meg ekkor is lett volna eselyem, de volt egy lepattanom az objekt 140-rol aki lehozta nekik.
Nevetseges volt az egesz... Ha az Obj 257 meg a T10 nem lett volna a csataban akkor tobbet sebzek.
-
e-newsee
addikt
válasz
SoulReaver #52006 üzenetére
Botok biztosan nem, azok ha ellenfelet "látnak", megindulnak. Vagy rosszabb esetben megpróbálják légvonalban ellőni az ellenfelet, és az sem zavarja őket, ha útba esik két ház, és egy hegy. Pár hónapja láttam ilyet. Eleve furán mozgott a tank tornya, folyamatosan követte valamelyik ellen tankot, tök mindegy, hogy rálátott-e, vagy sem. Aztán a végjátékban ő maradt egyedül Abbeyn az egyik bázisnál a "fennsíkon" egy szikla mögött. Az egy szem ellenfél a szikla alá ért, és proxyból felspotolódott. Drága botunk pedig befogta autoaim-mel, és elkezdte lőni szabályos időközönként, ahogy betöltött. A szikla tövét. Amikor ezt ellenfelünk kiszúrta, szépen felment érte, kikukucskált, és lebontotta.
Komolyan, ha már valaki bot programmal nyomja, akkor ne a free verziót használja könyörgöm! -
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #52002 üzenetére
Probalkoztek de az obj 140 dpm-je mindig elijesztette oket.
Ha en az ellenfel soraiban lettem volna, akkor rajuk toltam volna egyedul es altalaban a tobbiek vegignezik, hogy kivegez a 3 tank, ahelyett hogy kihasznalnank a dupla tulerot meg hogy mind a harman velem foglalkoznak.
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51914 üzenetére
Ha igazságos lenne és nem lenne "szóráskép" és a páncélátütési érték is állandó lenne , akkor már régen elnéptelenedett volna a tankos játéktér .
Dobi 562 : Mit nem tapasztalsz ?
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51896 üzenetére
Ha kihozzák élesben , akkor majd kiderül de csodára ne számíts . De mitől is lenne változás ? A játékosállomány marad .
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51890 üzenetére
Főleg úgy van értelme , ahogyan Szakács Tibi műveli ha egy nézője befizet egy szakaszra . Tibi jobbra a néző balra ....
Tegnap belefutottam többször is T95/FV4201 Chieftain hármas szakaszokba .... mondanom sem kell.
Azért az is gáz , hogy röpke két hét fejlesztés után a IX-es Lengyel nehéznél tartok úgy , hogy nem használtam fel free XP-t . Magasabb tierben a kudarcok java része annak tudható be , hogy rengeteg kezdő ( pár ezer csatás ) rendelkezik X-es tankkal és azt "használja" is . -
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #51888 üzenetére
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
SoulReaver #51155 üzenetére
Az első komolyabb dolog volt az a dög ami nem igazán tetszett nekem, hogy bekerült.
(#51158) Enzolord
Ó szinte már el is felejtettem, hogy bárhogy lehetett menni szakaszban.
(#51159) tankos50
Talán, de ez mindenki egyéni megítélése. Rengeteget változott a játék a kezdetek óta, bőven lenne lista mindkét oldalról amit sorolni tudnék. Az is igaz, hogy az utóbbi pár évből lennének a roszabb/súlyosabb dolgok ez biztos.
Most is simán élvezem egyébként a játékot, de (lehet csak a nosztalgia beszél belőlem) 2012 lenne az amikor teljesen felhőtlenül tudtam élvezni.
Mondjuk 13-ban csatlakoztam a Kelly Hőseihezahol egy eszméletlenül bolond bagázzsal remekül szórakoztam majd egy másfél éves komolyabb klánozás jött a zwack kötelékében. Szóval inkább ezt a közel 4 évet mondanám számomra igazán jónak.
Azóta meg csak új játszogatok
World of Tanks 2011 to 2018 Evolution
Egy kis videó az 1.0 érkezéséig mi is változott lényegesen a kezdetektől.
Mennyi jó pálya kikerült az évek alatt -
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51112 üzenetére
Ne itt hányj epét , ha kérhetlek !
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51106 üzenetére
sacc... kb. 80m
emre : köszi....
-
emre
veterán
válasz
SoulReaver #51103 üzenetére
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51100 üzenetére
Ne OFF-olj , az egész topik az ....
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51098 üzenetére
Lazulj már .... még a végén agyvérzést kapsz .
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51096 üzenetére
Lazulj már ....
ez csak egy játék . Noha az embernek elszáll az agya egyes szituációk láttán .
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51094 üzenetére
Szerencsére nem idegeskedek csata közben ... utána lehet , de nem jellemző .
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51092 üzenetére
Nem látnál rajta semmi érdekeset .... egyszer pattint , egyszer nem . Holott a játékstílus ugyan az . Ha meg kell baszódni , akkor meg kell baszódni . A löveg átütése ugyan az ... van , hogy mindent átvisz , máskor meg semmit . A wot már csak ilyen .
Azért értékelem a segítő szándékot . -
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51090 üzenetére
Azt megnézném én is .... a pattintással sincs az másképp , mint a többi játékbeli furcsasággal . A lövedékek átütését kell(ene) fix értékeken tartani , és akkor lehetne számolni az átütés valószínűségét . Ott is játszik a cca. 25% +/- A kedvencem az , amikor egy tüzér a seggével pattintja a 250+ penes lövedéket .....
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #51070 üzenetére
Jeleztem , hogy pusztán kíváncsiságból kérdezem .... de ha már így rákérdeztél , akkor a kezdési ponton van idő , és az ütközési pont megközelítése közben is lehetne a tankokon némi látszat , hogy van bennük kezelőszemélyzet . És tulajdonképpen csak az érdekelt , hogy programozás szempontjából nagy munka lenne ezt kivitelezni ?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
SoulReaver #51050 üzenetére
Volt ott vadabb felállás is nem csak 4-4 oldalaként. A mostani helyzet csudijó a régihez képest.
-
ooloo
őstag
válasz
Óóóóó... én 3-nál szívom a fogam ...
4-nél feladnám . És milyen az én szerencsém ? Általában telibe trafálnak .
Szerintem azokhoz a tüzérekhez nem jutott még el a nerf , akikkel szemben állok .
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Az hagyján, de 1 lövéssel beküldött a garázsba, most sem sokkal jobb a helyzet csak más
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #51023 üzenetére
Régi szép idők!
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50962 üzenetére
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50960 üzenetére
Toltam kicsit, de szerintem abban még idegesítőbbek a kempelők... Amikor beállnak a szigetek mögé, és nem csinálnak semmit a top hajókkal...
Meg a sok nerfelést, változtatást is meguntam... jó, ha havonta pár csatát megyek... -
törölt tag
válasz
SoulReaver #50955 üzenetére
Sajnos tényleg soxor ez van!
A legkellemetlenebb, amikor 8-as tankkal vagy X-es csatában, és pont a 10-es tankok sebeznek szinte semmit.... -
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50955 üzenetére
Mit szépítsem ... közel jársz az igazsághoz .
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50920 üzenetére
Egész pontosan 2017. 04. 13. 10:50-kor csaptam bele a lecsóba . És igen ... a legtöbb csata olyan , amilyennek leírtad . Viszont vannak egész jó körök , amikor egy olyan csapatot ( ellen és saját oldal ) sorsol össze a mesterséges "intelligencia" , hogy tapintani lehet a feszültséget . Ezek a meccsek nem 5 percesek , és nem 0-15-tel fejeződnek be . Amikor már ment valahogy a játék , akkor inkább az éjszakai órákban játszottam , mert jobb volt a játékos állomány . Mostanság mindegy mikor lépek be .. a nehéz tank a bázis környékén kempingezik a felderítőkkel együtt . Sorolhatnám még , de minek . Aki játszik , az tisztában van vele . Aki szintén játszik a játékkal , de nem így látja , annak hiába beszélek .
-
jim bcs
nagyúr
válasz
SoulReaver #50835 üzenetére
Ez is mint egy falat kenyér.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50835 üzenetére
Kerekesekkel sem csináltam lófaszt se, hiába volt a sok sírás, ezzel sem fognak.
Csak dőljön a lé az új prémium tankokból, amiket kiadnak majd dupla csővel. -
emre
veterán
válasz
SoulReaver #50804 üzenetére
Talán 2010 nyarán kezdődött az open béta ami 2011 áprilisban ért véget. Akkor resetelték az accokat, és csak kreditet, meg a tapasztalati pontokat lehetett átvinni ezért a wipe előtt pár napig szinte nonstop toltuk mert asszem 5x szorzó volt minden csatában xp-re, kreditre. Volt is mit átmenteni.
Ja, és régen is volt basecamp
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50799 üzenetére
De jó Neked .... én rákattantam a szerre....
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50796 üzenetére
Hunnan gyütté ?
( nem megsértődni , csak vicc )
Már jó ideje nem lehet csapattársat sebezni ... szerintem jogosan vették ki .
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50796 üzenetére
Abszolute tipikus!
5-en vagyunk 2 tankra, elindulok, segítséget kérek, aztán amikor meghalok, akkor látom, hogy mindenki a sziklák mögött, nehogy meglássák őket... aztán 1 elindul... aztán a következő... aztán a 2 ellenség tovább megy a bázisunk felé....
Meg amikor 6-an vagyunk 4-re, de 3-an inkább elfutnak a mieink közül, mert jaj, ellenség.....
Az meg, hogy nincs tk, nekem csak rossz, mert nem tudom bannoltatni magam! -
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50768 üzenetére
Így van . Pattansz mindenről , de az ellen a tenyérnyi gyenge pontokat is kapásból belövi .
Imádom a 0-15 1-15 és max 2-15-ös csatákat . Aki elhiszi , hogy ezek a csaták általában a játékosok ügyetlensége miatt alakul így , az más bolygóról jött .Ilyen ez a popszakma ...
Mi ez a mélyrepülés ? Elfelejtettél játszani ? A kérdés költői ..
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50766 üzenetére
Honnan ismerős nekem ez a teljesítmény ?
Ja igen ... velem is sűrűn megesik.
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50726 üzenetére
Hogyan sikerült lejönnöd a szerről ( wot-ról ) ?
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50724 üzenetére
Ne csodálkozz a furcsa dolgokon ... az a játék is WG termék ...
Az imént mentem egy Grille 15-ös kört a Mountain pass-on . Az angol IX-es könnyű tank (GSOR) a hídról fejest ugrott és kutya baja . A gyakorlatban biztos van 10 méter . Pár perccel előtte csak láncot tudtam rajta lőni . Ha a WG melletted van , akár egy seprűnyéllel is lehozod a csatát . Ez van .
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50721 üzenetére
Hogyhogy átnyergeltél a hajós játékra ? Én belenéztem egy-két közvetítésbe , de túl lassúnak találtam a játékmenetet . Igaz , hogy így reálisabb a harc azokkal a hatalmas vízkiszorítású szörnyekkel . Ott biztosan megtanulsz a cél elé tartani .
-
ooloo
őstag
válasz
SoulReaver #50717 üzenetére
Nem ... megköszöntem és jó vadászatot kívántam .
A néha napján küldött üzeneteimben soha nem teszek említést a másik játékbeli tudására . Az az érdekes , hogy a becsmérlő üzenetek a gyengébb játékosoktól jön . Mi lehet az összefüggés ?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
SoulReaver #50703 üzenetére
De rég láttalak
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50674 üzenetére
Szoktam. De akkor i!
-
szallasi007
őstag
válasz
SoulReaver #50642 üzenetére
Engem csak tier 10-ben szopat a 3 artival. Őszintén nem tudom hová bújjak előlük
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50638 üzenetére
Én is sajnálom, hatalmasakat játszottunk, és nem 4 perces csaták voltak, hanem taktikát is igénylő 10-15 perces csaták, nem 15:0-val, hanem 15:13-al.....
Ez van. Sajnos már úgy kell játszani, mintha single game lenne, akkor jobban élvezhetőbb... -
Jadro
veterán
válasz
SoulReaver #50623 üzenetére
Egyetértek. Az állomány is olyan amilyen, de ezek a kerekes patkányok is viccesek amikor elpukkan a kerekük és száguldanak tovább. Mindegy, trollkodni még lehet, aztán ha már azt sem akkor majd delete.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50620 üzenetére
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50620 üzenetére
Inkább csak a játékos állomány...
-
mcwolf79
veterán
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50574 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsot!
Igyekszem én is hasonlóan, de amikor összejön minden aznap, akkor könnyen elszakad a cérna...Amúgy nekem is 2 accom van, de annyira már nem köt le a játék, hogy azon be is lépjek... No meg időm sincs már úgy, mint 4 éve...
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50574 üzenetére
Az is szép teljesítmény két accon is végleges chat ban-t begyűjteni!? Hogy csináltad? Én agyba főbe szidom a nyomorék egysejtű véglényeket minden csatában, de csak ilyen 1, max 2 hetes ban-t kapok.
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50565 üzenetére
Szép, ezzel nem könnyű Ászt menni, eddig egy volt Nekem mondjuk nem is sebzek mindennap ennyit
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #50550 üzenetére
És milyenek a kerekes csodák?
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #50477 üzenetére
A hsz. második felére egyszerűen egy szóval lehetne válaszolni:HOPKA :
,igaz nem volt támogatás meg ilyenek,de a baromkodás az ment,meg volt nézettsége(és később kiderült hogy csak baromkodott,mindent törölt a csatornájáról,de maradt majd 7 ezer feliratkozója).
Azért lehet live-ot csinálni normálisan is,jó minőségü játék/jó játékossal(támogatással,a nagyobb streamerek),meg vannak a lelkes amatőrök is akiket néha lenéznek,de a kezdők is tanulhatnak tőlük,közepes stattal,de van lelkesedés,és nem igazán kevernek bele otthoni dolgokat ennyire,csak humor szinten néha(pl:wotnoobians).
Ez csak saját vélemény,én ennyit látok bele,sok live-ot nem nézek,pedig lenne mit tanulni. -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #50474 üzenetére
Még a modi írja hogy okoskodol,amit irtál tibikének a csata közben azt se tartja be, pedig elég sok sebzést megúszhatott volna,meg a szöveg hogy "Ha eléred ezt a szintet",a statjaitokat érdemes összehasonlítani,főleg hogy neked majd dupla csatád van "összesen".
Bezzeg a csetben megy az avonozás....,meg a haverok. -
Papooo
senior tag
válasz
SoulReaver #50474 üzenetére
"Mi járhat az egyik legaktívabb World of Tanks tartalomgyártó fejében? Kérdéseinket Tiborkának szegeztük!"
Impozáns a statja.
Lehet nézni, de minek..... -
Papooo
senior tag
válasz
SoulReaver #50469 üzenetére
Ha nyolcasok közé szeretnél kerülni, akkor menj T6-os vasakkal.
Tízből nyolc alkalom garantált. -
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver #50469 üzenetére
T6-7-ben is már ünnep van mikor középre kerülök.
Nyilván ezért se ad ki egy rendes napi statot a wg. Mert akkor látnád amit nem kellene látnod.
Pl mikor a találatid 70% körül van. Aztán egyik nap meg az 50-nek is örülsz. -
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver #50467 üzenetére
Mindegy mivel mész. Az avg t és a valós t közt mindig +1 vagy több lesz a végeredmény.
Mert más dolog a nyilvános MM és más amit mókolnak a háttérben. -
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #50446 üzenetére
Látom kiemelt célpont volt(amúgy is
),az artyk is szeretettel lőtték.
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50429 üzenetére
Nem csoda, hogy miért van több eladó acc a FB-on mint vevő..
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50426 üzenetére
Hát az tényleg van dögivel.
Sokszor felqrom magam én is a sok agyatlan barmon, pedig tudom, hogy nem lesz jobb tőle. Talán csak annyival, hogy kiadom magamból a feszkót. -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50424 üzenetére
Nocsak még vagy?! Azt hittem már szögre akasztottad a cipellőt? ON topicban épp rólad elmélkedünk, hogy vajon mit követtél el, hogy véglegesen bannoltak a chatről?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #50405 üzenetére
Most kivételesen az XVM színezések közül nem a normál régi skálát választottam, hanem QB beállításait és így sokkal rosszabb a helyzet, mert sokkal több lett a VÖRÖS!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
SoulReaver #50405 üzenetére
Már 1 éve elég intenzíven.
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #50252 üzenetére
Bárhogy számolom,kábé 20 percenként van 1 csatája,ha a napi csatáit átlagolom a nonstop 24 órával,de ha 7-8 perc/csatát nyom is akkor közel 8 óra naponta(legalábbis az elmúlt 1 hónapot nézem)... ,szóval igen, nagy a család.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
SoulReaver #50246 üzenetére
Jah, ott megesik.
Sokan csak nézelődnek, bóklásznak, nem veszik komolyan stb. Esik az átlagsebzés.
Aki meg megy egy jó kört, felteheti az i-re a pontot.Nekem is volt ilyen egy korábbi teszt szerveren.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
SoulReaver #50244 üzenetére
Teszt szerveren?
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #50240 üzenetére
[Ilyen is volt a régi rendszerben]
Ez már nem újkeletű dolog. Nem emlékszem már melyik patch-el jött, de qrva "pattintósak" lettek a papír tankok. Én az M56 Scorpion-nal nem egyszer pattintottam a felső lemezzel (ami az ágyú mellett van) T10-es TD-ket. Biztos örültek neki a túloldalon
BC-ek szintén zenész, sokat pattintanak.
Ugyanez volt az ágyúkkal is. Valamelyik patch után rettentő érzékenyek lettek az ágyúk. Olyan tankoknak amiknek sohasem lőtték el az ágyúját sorozatban kilőtték a löveget. Ez a WG faxsága, hogy ilyen "bug-okkal" szándékosan vagy véletlenül randomizálják el a játékmenetet. Ez a paradicsomoknak jó, mert ha beüt nekik a + RNG akkor is van sikerélménye, a tudatosan játszani próbálók meg sokszor a hajukat tépik, hogy most ez WTF -
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #50235 üzenetére
A harmadik hiba, hogy nagyon sok papír tank tud most már pattintani. Arta, bc, stb...
Ez nem az új verzió "hibája". Ez már kb. 1 éve jelen van.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
SoulReaver #50235 üzenetére
Itt vannak a zenék ömlesztve:
-
robogo81
senior tag
válasz
SoulReaver #50233 üzenetére
Az remek,vagy 1 napig nem ment,még párórája sem,most meg töltene lefelé majd másfél gigát.
Azért tényleg jól néz ki,de a naposabb pályákon olyan fényorgia van hogy az ember szeme kiég,de a fényerő levétele azonnal segít(legalábbis nálam,meg kikapcsoltam valamit amitől olyan mintha egy lencsén néznél át,a szélénél a képnek olyasmi).
Eddig csak annyi hibát találtam,hogy a vsync nem megy teljes képernyőn,csak ablakban,de nem tudom mit javít a mostani pecs.
Ultrán hd-s klienssel,a prost proces(ha jól emlékszem a nevére) kikapcs,meg a növényzet high-ra véve,úgy megy 70-80 fps-t(a bejelentkezési képernyőn 999). -
Stigma.HC
senior tag
válasz
SoulReaver #50223 üzenetére
Azt a sok T1 és T2 tankot meg 300 goldot?
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50214 üzenetére
gondolom nem arra vette, de szerencsés hogy a munkájához ilyen kell
-
Czmorek
aktív tag
válasz
SoulReaver #50211 üzenetére
A tármagasság annyi amennyi volt. Asszem.
A fov-ot kell ilyenkor egyre magasabbra venni, s nem lesz az a hazása mintha hipertérben utaznál.SAMSUNG LC49HG90
-
notika77
senior tag
válasz
SoulReaver #50174 üzenetére
Budapest, Üllői út a Ferenc körúttól nem messze. Balra a Kilián laktanya, jobbra a Corvin köz (nem látszik).
-
skopy
tag
válasz
SoulReaver #50147 üzenetére
Ez nagyon pozitív, köszönöm a választ .
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #50138 üzenetére
Nem is tiltott, az hogy valaki gyenge lelkű a sajnálatos dolog.
-
jr1994
addikt
válasz
SoulReaver #50138 üzenetére
Gun direction modra gondolsz? Hagyjuk már.
-
takessz
senior tag
válasz
SoulReaver #50094 üzenetére
szerintem ez legyen a legkisebb gondod de ha kell küldök neked privátba személyiről képet
-
Yofej75
aktív tag
válasz
SoulReaver #50094 üzenetére
Gonosz vagy, hallod-é...?
lacibacsi "..azokkal, akik folyton megsértődnek...nem (csak) takesz-ra gondolok." nem tudom, hogy ki mást véltél/véltetek megsértődni s közöm sincs hozzá de én annyiban kiállok takessz mellett, hogy szerintem ő sem megsértődött csak nem értette a szitut. Nem az a baj, hogy mások szerint nagy nulla amit a csatatéren művelt hanem az a probléma, hogy máris továbbgondolta némely cicátriai segítséget igénylő topiklakó és úgy állították be, hogy takessz erre veri a mellét ami azért korántsem volt így...szerintem...
-
Djuree
félisten
válasz
SoulReaver #50051 üzenetére
annyira talán mégse, mert akkor nem játszanánk vele, de mégis játszunk. divat szidni a wot-ot, csak felesleges. egyszerűen nincs jobb hasonló játék...
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver #49923 üzenetére
Fáj nézni (de tényleg), ahogy feloszlatod a skilles legénységi tagokat.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Köszi a lehetőséget
Mi lehet a "legkisebb" tank amivel van videod?
Ugye nem tízes?
-
robogo81
senior tag
válasz
Meg a 11 killes Kv-1-es Himelsdorfi videó is van.
Még az aranykorszak,meg a szórásképnerf idők előtti,fullos bunker. -
Yofej75
aktív tag
válasz
SoulReaver #49921 üzenetére
Köszi neked is. Ma már sokat tanultam elméletben, lassan át kell ültetnem mindezt a gyakorlatba is. Úgy vélem, hogy jól kibabráltam magammal azáltal, hogy az elején túlságosan sok tankot ki akartam próbálni amelyek többségét már nem is tartom garázsban...
-
Yofej75
aktív tag
válasz
SoulReaver #49915 üzenetére
Mindig is érdekelt, hogy mi a legjobb taktika a fejlődés szempontjából. Nem szeretném ha egyszer majd rólam szólna a "...tomato megy 30-40k csatát és 200-300 wn8-a van..." mondatod és akárhogy is nézzük csak úgy élvezetes a játék ha minél magasabb lesz a meccsek után a WR meg a WN8 (még akkor is ha azok a számok csak feszültség gerjesztésére ideálisak). Kezdeni egy ág húzásával és azon jutni egyre feljebb, no prém és semmi luxus? Vagy inkább a minél több (-féle tank) annál jobb elv visz előrébb? Köszi a választ.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
SoulReaver #49904 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy az adott játékos (aki azt képzeli, hogy lebotozhat bárkit) milyen szinten űzi a WoT-ot. Az emberséget, az ún. intelligenciát (nem, nem az IQ-t), a józan ítélőképességet nem lehet különböző osztályba sorolni. Vagy van, vagy nincs.
"játszani egyik sem tud" - azért ennek is meglehet az oka...az egy dolog ha valaki tényleg hülye hozzá és 9k csata után is erősen piros de vannak olyanok, akiknek nincs idejük s ezáltal nem lépnek klánba így esélytelen, hogy nagymértékben javuljon a tudásuk nem beszélve azokról akik valóban csak játszani szeretnének egy jót de a sok noobozás, botozás meg tomatozás - mégha igaz is - frusztrálja őket...
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #49904 üzenetére
Minél többet tud az ember, annál inkább rájön, milyen kevés is az a tudás. Sajnos jóval többen vannak abban a csoportban, akik nem látják (nem)tudásuk mértékét... (legyen az munka, tudomány, vagy egy tankkos mmo játék...)
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #49877 üzenetére
Köszi de ez is sok és nem is annyira tetszetős.
Ezt néztem még ami tetszene de szerintem még nézelődők. -
Papooo
senior tag
válasz
SoulReaver #49631 üzenetére
1600x900 as felbontás, és nincs teljesen lowon.
Ennyire telik a laptopomban lévő i3 4030U-s procitól és az intel igp-től.A 90-es években még ezzel tankoztam.
-
munnergep
senior tag
válasz
SoulReaver #49502 üzenetére
Tuti user error, de nekem a 215 átütés ellenére állandóan pattog, pedig előtte nem volt ilyen gondom. 80 km/h is ugrott, nekem ez volt a RU egyik lényege meg a töltési idő.
A T49-et mindig is a kisebb gunnal használtam, de most egy lósz@r, nincs meg az a romboló hatása, hogy akár több modul/legénység ugrik vagy szinte mindig láncolás lett a lövés vége.
De mondom: user error, biztos hozzá kell szokni és akkor jó. Csak nekem nincs kedvemSzerk.: Na jó, adok még lehetőséget nekik, hátha ismét szerelem lesz a vége
Szerk2.: Pár napja szinte csak a prémium amx-szel játszom, ez egy wn8 generátor -
Emu
őstag
válasz
SoulReaver #49502 üzenetére
És most már egy JPE100 oldalára sem kell goldot tölteni, mert viszi az alap lőszer is simán
Egyébként a T49 mobilitása valami hihetetlen kategória. Még egy E50M-t is sikerül leforogni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest