- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Djuree #48239 üzenetére
A rejtőzködés / észlelés az más témakör. Itt a tank már detektálva van, minimap mutatja is, tehát hegy mögött is látnám, ha látótávon belül lenne. A gond viszont ez: a látótávom nem ér addig el, pedig kéne. A távcső mintha nem adná a bónuszát, mert előrébbgurulok 10m-t, s távcső nélkül megjelenik, pedig a távcsővel még az előreguruláshoz képest is 80-90m-rel tovább kéne látnom.
De amúgy tényleg egy bugos fos. Minap Ac46-tal minimapen látom az IS-3-t, észlelve van, de még mindig nem látom, ő viszont már lát engem és kilő... Mindkettőnknek 350m-es a max viewrange, nálam a legénység 100% és már második skillnél tart, camo skill minden legénységtagnál vagy 100 vagy 70%, rádiósnak asszem 75%-os sit awareness (azaz 357.875 már az alap viewrange), és távcső is volt a tankon (447.34375m)... ja, persze.
Bullseye: a távcsőnek van egy olyan korlátozása, hogy +25%, de max 500m. Tehát egy 410m látótávú tankon nem 512.5, hanem csak 500m, ugyanúgy, mint egy 400m alap látótávú tankon. Viszont ezt eleve fenntartásokkal kezelem, mert mint mondtam, láttam már 600m fölött is célpontot, mozgás közben, tehát csak az alap 350-400m-es látótáv volt érvényben.
Tippek: nincs mit
Dobilaci: de utálom az ilyeneket... pénteken volt egy meccsem, amit nyertünk volna, ha egy platoon két prémiumnoob tagja nem egymást, hanem az ellenfelet lövöldözte volna. 50-100-zal bevittem két teljes tárat, max egy pattant, 3k sebzés felett voltam. A két barom, KV5 és Type59 is 3k sebzést csinált, de egymásban... egyik rá sem lőtt az ellenfélre, a másik is csak egy sebző lövést csinált... Hiába emelték fel a complain ticketek számát 3-ról 5-re, az is kevés.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Adobe Indesign
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest