-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Káromkodásról meg anyázásról annyit, hogy ha engem valamelyik kilök az ellen elé, vagy lövés közben állandóan hozzám dörgölőzik, vagy egyéb okból elrontja a szórakozásom és elsőre nem ért a szóból, ez által le kell vezetnem mások hülyeségeit, akkor nem a saját billentyűzetembe fogok belevágni, hanem gyorsan anyázok egyet. Nem angolul, mert a legszebb és legkifejezőbb nyelv, az még mindig a magyar. Mivel nem érdekel, hogy érti-e vagy sem, de kiírtam magamból, abban a pillanatban lenyugodtam és mindenki boldog.
Magamnak ugyanis a saját lelki békém számít, nem mások véleménye.Más: kipróbáltam az orosz med ágat, t-34-85-el csak nyerni lehet, minden csatát meg lehet vele fordítani, megvettem a t-43-at, de ez egy visszalépés. Megpróbálom vele valahogy kigrindelni a t-44-et. Kérdésem: megéri, mert az már egy jó tier8-as med, vagy csak a t-54 lesz játszható?
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest