Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Poco F7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
Ma 2 erdekes dolgot is lattam . Az elso : ISU BL10 el megallt teljesen a paja sarkaban , egy Grille seggeben ( egyeduli arty volt ) es nem csinalt semmit , ot vedte
. Minket halomra oltek es amikor mar csak rajta kivul 2 jatekos volt sziveskedett megmozdulni , de mar feleslegesen , rogton szet is kaptak .
De a masik annal erdekesebb eset volt ilyet meg nem is lattam : en Object 704-ben , Live Oakson. Mar az ellen nyeresre alt be is alltak foglalni a bazisunkra 3-an. Szerencsere mar korabban lattam , hogy gaz van nem voltam messze es visszamentem vedeni. 2 lovest is leadtam ezzel csokkentve a foglalast , de sok volt az ellen. Kozben tolonk is beertek foglalni az ellenseghez a csapatbol. Nagyjabol azonosan ment fel a csik , adtam volna le a kovetkezo lovest amikor egy kb. 350 HP-s IS-8 beallt elem kozvetlenul es a testevel vedte a foglalokat , nem engedte , hogy rajuk lassak , megoltem ot , de addigra mindket foglalas lement , dontetlen lett .
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest