Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
válasz
homeless09 #2798 üzenetére
Legközelebb...mire nekem lesz E75-öm, arra ahogy láttam, ezt is elrontják.
-
Szibilla
aktív tag
Hogy a magasságos rossebbe lehet, hogy E75-ről 6 lövésem pattant? Hol a fenében kell lőni azt a szemetet?
-
Szibilla
aktív tag
Megvettem tegnap a Löwé-t...hát, először fura, kicsit lassan indul neki szegény, de az ágyúja tetszik. Talán majd képzettebb legénységgel jobban használható lesz.
-
törölt tag
8500xp kell a VK 3001 (P)-hez. De közel 700k hiányzik kreditben.
-
homeless09
őstag
Olyan jó, hogy a csapattárs mellettem nem csinál semmit, csak előre hátra megy, hogy befigyelje akit épp spottoltak, persze nem baj, hogy az a pálya másik felén van, meg az sem, hogy körülöttünk tele van minden td-kel meg heavykkel, amik persze engem lőttek hülyére.
-
Paul119
addikt
-
stork13
aktív tag
-
Paul119
addikt
válasz
homeless09 #2785 üzenetére
hát jagdtiger nem forog így helyben
-
NoparaWot
csendes tag
Oh okés akkor bocsánat, nem fordul elő többet
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #2776 üzenetére
A bison-nak nincs %-os besorolása
NoparaWot:Ezt tényleg nem szabadott volna,én ezért kaptam figyelmeztetést.
-
NoparaWot
csendes tag
Hali all!
Nem tudnátok esetleg olyan fórumot mondani, ahol esetleg Account cserék lezajlhatnak?
Ha itt lenne érdeklődő, akkor leírom gyors az infokat.
Ami csere tárgya lenne: acc-cím+jelszó & e-mail postafiók + jelszó
Garázsban:
-Pzkpf VIB Tiger II (T9 motoron és E75ön kivül felfejlesztve/szerelve) - 30k exp
-Jagdpanther (lánctalp és ferdin kivül maxra fejlesztve/szerelve) - 46k exp
-AMX 13 75 (rádión + amx 13 90-en kivül minden fejlesztve/szerelve) - 37k exp
-T25 (T5 med tank)
-KV5 (T8 heavy)
-T29 (2. motoron és T32-n kivül fejlesztve/szerelve) - 20k expKifejlesztett tankok: Wespe, M4 sherman, M37, KV-1S, A20, SU76
Emellett az accounton: 200K ezüst, 500 gold, 8700 szabad exp
főleg USA (esetleg Szovjet) orientált accountot érdekelne, de mindent meghallgatok
Elnézést ha ezt nem lett volna szabad
-
Fel
addikt
válasz
Paul119 #2778 üzenetére
Foch-ra nerf? Szerintem nagyjából rendben vannak a francia TD-k.
A felső három arti esetleg ami korrekcióra szorulhat.. A két Lorraine és a Bat.-------------------------------------------------------
Következő csata Lor.155-tel:
Defeat
Battle: Arctic Region 2012. június 5. 16:44:43
Vehicle: Lorraine155 50
Experience received: 1 321
Credits received: 51 508 (compensation for damage caused by allies: 2 000)Repairs:
Vehicle Lorraine155 50 repaired successfully. You have spent credits: 5 110Egyik kedves csapattárs IS-6 kilőtt kezdéskor + még egy másik Lor.155-t is, mire kilőtték. Milyen jól működik ez az új kártérítési rendszer. Látható mennyire arányban van a kompenzáció és a javítási költség.. Ha én sebzek valakit, akkor még mindig magasabb az összeg, mint az ő költsége. Akkor mégis mi változott a régihez képest??
-
vbbb
őstag
Ez az új KV3 egy álomtank! A legjobb T7es, remélem nem butítják el majd nagyon...gyors, fordulékony, jó páncélzat, gyors töltési idő és jó ágyú. A változások előtt el akartam adni, de most már semmi pénzért se válnék meg tőle! Szóval nálam KV3 / T29 / A Tigris-t meg leminősíteném T6-ra olyan szar...ott lehetne valami esélye....T7-es amx M4(1945) la france-m amin egy "jobban" páncélozott ARL 44 szerintem még nincs meg...nem fűzök hozzá sok reményt, hogy borítani fogja a sorrendet.
3684xp(2x)52392kr
3438xp(2x)47889kr4430xp(2x)52972kr Utolsó köröm a KV-1S-el eladás előtt.
Amúgy megint balfaszokkal van tele a játék...köcsög lemmingek...
-
Fel
addikt
Lorraine155 50 Top Gun
Victory!
Battle: Cliff 2012. június 5. 16:29:17
Vehicle: Lorraine155 50
Experience received: 42 176 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 627 025
Battle Achievements: Top GunMa elvileg leáll a teszt első szakasza. Kíváncsi leszek milyen és mennyi nerfet kapnak a francia artik..
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. június 5. 15:56:56
Vehicle: E-75
Experience received: 21 462 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 413 837
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
e75 is olyan durci vas mint volt igaz prémiumot el felejtettem venni(19 be kapott találat)
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Westfield 2012. június 5. 15:44:56
Vehicle: Panther II
Experience received: 13 406
Credits received: 387 927
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter
24 lövés 24 talált, tetszik ez a dög -
Timyyy
őstag
Valakinek esetleg van olyan replay-e teszt szerverről ahol látott egy 8-as francia arty-t és a csata közben jól látható a teljesítménye?
-
törölt tag
15k tp és VK 3001 (P) kifejlesztve
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #2761 üzenetére
Igen, de eladásnál arra figyelj, hogy az adott tank ne legyen épp akcióban.
Mert ha valami tankot féláron lehet egy eventben megvenni, akkor azidő alatt eladni is féláron lehet! Tehát az eredeti negyedéért. -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #2761 üzenetére
a SU-85 1000x jobb!Nekem is van,sokkal jobb mint a SU-85B.
-
diegho
nagyúr
Defeat
Battle: Fjords 2012. június 5. 14:38:23
Vehicle: T110E5
Experience received: 1 374
Credits received: 119 128
Battle Achievements: Sharpshooter, Boelter's Medal, Top Gun1v8 volt, a végén az arty ölt meg 400hp-ról, minden más tankot megöltem, az artyba is lőttem, de ugyebár ezzel nem lehet oneshotolni a GW Tiger-t.
-
Napfénysüti
nagyúr
Stug csak érzelmi okokból van ,ert nagyon megkedveltem de előbb utóbb mennie kell. Viszont arra jó hogy a legénységet fejlesszem ami majd mehet másik tankba.
M6 csak azért van hogy T29-em legyen mivel azt T7-ben nagyon dícsérik így kíváncsi vagyok rá. Amint meglesz az M6 megy is mert nem szeretem. Ez amolyan kényszer csak jelenleg.
Igen a Tigrist szeretném megtartani. Tudom hogy nem túl jó T7-es de én azért szeretem.
KV1-S-nél még én se tudom megmondani miért van. Megvettem aztán megtartottam de őt is el lehet adni. Viszont T6-ban szerintem elég jó a lövege talán emiatt is van még meg.
IS: ez is csak azért van hogy legyen majd IS-3, én se vagyok tőle hasraesve.
SU85-B: itt még kell vagy 10.000 xp a SU85-höz. Na ez nem lesz egyszerű mert ez a TD egy katasztrófa nekem. Alig várom az utódját, az tuti 100* jobb ennél.Röviden tömören most így állok és ezek a célok. Eladásnál ugye a vételár felét kapom vissza?
-
törölt tag
Előző csatám fergeteges volt!
-Arty elindul rusholni,egy PzIII-al,a tier 5 ös KV1,és PanzerIV ellen.
-A scoutunk 4 tankunkat kilövi TK-val.
-én (PanzerIV) és egy stugIII elindulunk,és megpróbálunk capelni (8v3,a harmadik srác egy 10hp-s VK 3001 (P) volt,aki a bázison kempelt)
-Végül vesztünk,de szerintem ez jó eredmény ehez képest.Vereség
Csata: Abbey 2012. június 5. 14:35:30
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 620
Szerzett kredit: 21 2814 kilőtt jármű.
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #2757 üzenetére
Stug szerintem nem megtartós, a jagdpanther sokkal jobb, a ferdinand meg mégjobb, utólag majd látni fogod hogy ezekhez képest a stug nem annyira élvezetes.
KV3-ra nem tudok mit mondani, ha nem akarsz tovább menni az ágon akkor igazából felesleges, a tier7 szerintem nem annyira élvezetes mint a 8, oda szívesebben jár az ember.
Mivel ha jól emlékszem a németeket szereted így a Tigrist úgy gondolom szívesen megtartanád, a 2-es is nagyon jó lesz utána, ha már mindenképp marad 7-es tank akkor a tigrist javaslom.
M6-om nincs arra nem tudok sokmindent mondani, csak ellene játszottam, személy szerint arrafelé csak a T29 / T32 megtartásán gondolkoznék el.
IS-t utáltam, örültem hogy eladhattam, nemtudom hogyan vagy vele, ami biztos hogy az IS3 milliószor élvezetesebb.
KV1S-em nem volt és nem is lesz, ezt passzolom.
SU85B mindenképp átlépős, ha akarsz kis TD-t akkor SU85 top löveggel, vagy esetleg SU100 top löveggel - én su152-nél tartok és úgy döntöttam csak ISU/Object fog megmaradni innen. -
Napfénysüti
nagyúr
Végülis ha azt nézem annyira nem haladok talán rosszul hisz még csak 3 hónapja játszom.
Egyébként most én is azt próbálom hogy csak olyan 2 max 3 ágat viszek.
Épp ezek vannak meg:
KV-3
Tiger
Stug III
M6
IS
KV1-S
SU85-B
JagdpantherNa most a Tiger Elite, a Stug III is. Következő célom a Tiger II erre gyűjtök kreditet. De az tuti hogy valamit el is fogok adni mert most pont ennyi helyem van. Azon agyalok éppen hogy mit adjak el.
Orosz TD ágat nem rég kezdtem azt is nyomom még. SU 85-öt nagyon dícsértétek itt, arra fáj a fogam. Egyébként a napi duplázókat minddel le szoktam nyomni és azon feül megyek még pár kört azzal aminél akarok fejelszteni.
Jagdpantheren még hiányzik a fejlesztett lánctalp és a top 10,5-es löveg.Lehet a KV3-at eladom majd mert azt a vonalat nem akarom tovább vinni (bár ezt a tankot szeretem).
-
Timyyy
őstag
válasz
Paul119 #2755 üzenetére
A Löwén már hozzászoktam hogy 1. lövés (akárki is adja, akár 1 scout), viszi a motort esetleg ki is gyullaszt. Ez van, jó reflexek kellenek a poroltáshoz, a javítás meg opcionális, előfordul, hogy hagyom sárgán, mert szarabb ha a löveget / ammot lövik el ugyanabban a körben utána.
-
Paul119
addikt
válasz
Napfénysüti #2750 üzenetére
tigris 2 bitang jó kis vas lesz, de ezzel a meg növelt váltóval mókás lesz
-
diegho
nagyúr
válasz
GrooveHero #2752 üzenetére
Az E-75 és a JT páros nem értem mit csinált ott a bázison, ha arty lett volna teljesen mást csinálok
-
GrooveHero
addikt
Az Abbey-es szép kör lett, bár ahogy láttam, nem nagyon izzadtál meg, nem igazán volt komoly ellénfél. na jó, nem is volt. Mázlid volt, nem volt arty, az összes 9-es ellened meg láma volt. Hogy az E-75 mija rossebet csinált a halála előtt, az jó kérdés, gondolom erre te sem tudod a választ
-
Timyyy
őstag
válasz
Napfénysüti #2750 üzenetére
Ha csak 1-2 ágon mész akkor hamar meglesz...
Így visszanézve már kezdem bánni hogy ennyi felé indultam, mert most ezek állnak a garázsomban, amik továbbvitelre várnak:
- Leopard
- GW Panther
- Panther 2
- Tiger 2
- Vk4502A
- Ferdinand
- M4A3E2
- Hellcat
- Wolverine
- T-50
- IS-8
- SU-152
- AMX 13 75
- ARTL 44Így aztán egyik irányban sem érek el látványos haladást.
-
diegho
nagyúr
Ma találkoztam egy running man-el. Himmelsdorf én T-54, csapatomban egy másik fullos T-54 és egy stock Pershing indulunk a hegyre. Ellenféltől feljön egy T-54, Patton, IS-8, stock T32 négyes, szépen szedegetjük az ellenséget IS-8 300hp-n, Patton szintén, T-54 is alig él már, erre az én csodás T-54 társam 622hp-val megfordul és lerohan a hegyről, ott hagyott kettőnket. Patton-t még megöltem, IS-8ba 30hp-t hagytam, T-54et megölte a Pershing és meghaltunk. Ezután figyeltem a T-54et, mit csinál, lerohant a pálya közepére és beállt egy fal mellé, a fal túloldalán egy stock ágyús ISU, vele szembe egy Tiger. Rálőtt a tiger-re, nem találta el, ISU befordult a seggébe és jött is a derp oneshot. Szerencsére az afk IS-4 ekkor magához tért és lehozta a kört.
-
pws
aktív tag
tanulságos nagyon
a mostani kedvenceim:
- Running Man - a menekülő ember, szorgalmasan keresi az EXIT táblát a pálya legtávolabbi sarkában
- A Demolisher - arty barátunk percekig helyezkedik, majd mikor bekucorog a mindenki által ismert arty-s helyre, csodálkozik, hogy a köcsög ellenség mén van fedezékben. Persze meg nem mozdulna, így egy vagyont lődöz el szikla, és házfal bontásra. -
virkir
veterán
Egy kis oktatás az efficiency-hez
Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erősödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
A pirosak (700-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa őket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelőni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
A szuperpirosak (0-700eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertől, nyomja a gombot, és amerre áll arra lő. Két fő fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, ő nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelő a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsőként elhullanak a faszba.
És a folytatás egy pro szemszögéből
hogyan látják ezt a 600 effisek:
-1800+ csak gold ammos csaló köcsög noobok.. (goldal nekem is menne hah ledarálnámmindet
)
-1500+ eff és stat vadász noobok akik erre verik magukat gold ammo és fraglopkodás nélkül nem menne nekik...
-1200+ noobs! meg kell mondanom nekik, hogy mit csináljanak de nem hallgatnak rám és a pályán olyan helyeken harcolnak amiket nem is ismerek!! a bázist meg csak én védem persze ki másra hárulna a neheze!!
-900+ na ők tudnak! nem használnak gold ammot és hallgatnak rám elég gyakran, ha elindulok egy irányba és mutatom nekik az utat jönnek velem segíteni (a többi magas eff-ű statvadász balfasz miatt kapunk ki akik elmennek a másik irányba ketten pff...)
-600+ ők az igazi csapattársak szépen beállnak velem egy bozótba a bázistól 30 méterre és szétszedjük aki arra jön! ha nem lennének a gold ammos köcsögök akkor minden csatát nyernénk!by badnewz (SG)
-
GrooveHero
addikt
Pedig sztem nem olyan rossz gép az az IS-4. Ok, nem szeretem annyira, mint a 7-est,de a 4-essel tudni kell bánni. Az ágyúja nagyon jó, a pen jó, a tűzgyorsaság nagyon jó. De igaz, ami igaz, a 4-es forgatni kell, olyan 30-35 fok az ideális, ha beforgatod, onnantól kezdve már nehezebb átlőni, én pattantam róla olyan szögben S-70-nel, M103-mal, és T110-zel, ok, az ágyú ua. , de azért tud pattogni. A hp-ja is ok, bár lomhának azért lomha, Is-7 után tényleg az
-
Fel
addikt
Nyóckill KV-3-mal
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. június 5. 11:19:11
Vehicle: KV-3
Experience received: 1 778 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23 252
Battle Achievements: Master Gunner, Reaper, Sharpshooter, Boelter's Medal, Top GunAnnyira nem volt nagy szám... Alig 2000 sebzést sikerült kiosztani. A 10 találatot figyelembe véve 200dmg/hit átlaggal. Legtöbször csak az utolsót lőttem a célpontokra, mert mire céloztam, v. töltött a löveg, addig már valaki megszedte őket.
-
Jamboo529
senior tag
válasz
Simulacrum #2699 üzenetére
Nem akarok vitát indítani, de szerintem ez az:
"blowupMessage": "Blow-up!"
Van egy ilyen sor az XVM config fájlban.
Ezt olyankor írja ki a játék - ahogy eddig tapasztaltam - ha ammo racket lőnek a tanknak, és abban robban fel.
Szerintem esetleg ez után kaphatsz +xp-t. -
psycroptic
őstag
Szerintem sem lett eldobni való az is-4. Főleg, hogy gyorsabb is lett. Nem sokat mentem vele a patch óta de amit mentem az megfelelt. Rosszabbra számítottam.
Egyenlőre jobban leköt az Object 704-el való trollkodás...
Sokkal jobb gép, mint a Jagdtiger. -
-
-vitya-
őstag
vasárnap lesz, hogy 45 éve a Golán fennsíkon volt a modern (2 vh utáni) történelem egyik legnagyobb tankcsatája, juni 10-én, 1967-ben.
A vasárnap esti eseményen majd az IDF és a Szír hadsereg erői fognak összecsapni.
Szíreknél lesz T54, T34/85, SU100, SU152, Pz4, az IDF-nél lesz M48patton, SuperSherman, és AMX13-90...Szvsz, 1-2 napon belül ki lesz írva, és lehet majd jelentkezni.
-
fsb1000
nagyúr
Nagyon úgy tünik, nem mindenki tudott megtanulni játszani az IS4-el.
Én a Pz38na-val vagyok így.... -
hemaka
nagyúr
Én nem adtam el, mert elfér a garázsban, de nem mentem vele sokat, mióta T10 lett csak párszor. Nem jön be ez az új löveg erre a tankra, ráadásul minden átlövi hiába a sok hp.
IS-7 sem tartozik a kedvenceim közé, de ha már nagyon T10 tankkal akarok menni, inkább azzal sz0pok.
Bár mostanában inkább gwt-zek meg batchat-ezek.
Aktív témák
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest