Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
sanya67
tag
válasz
GrooveHero #5597 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Működik!
-
Paul119
addikt
válasz
fsb1000 #5596 üzenetére
hát ezt passzolom
patrikgtaivs: most láttam életem leg merészebb su8 artyját, ő úgy gondolta el megy scoutholni... mi meg ott áltunk arty nélkül.. sz@rrá lettünk bombázva.. kereszt anyám fia is meg látta nálam a tankos játékot( 11 éves) és ő is akar játszani... próbáltam le beszélni róla de hajthatatlan,úgy hogy most vettem neki egy pz2őt és próbálom magyarázni hogy mire ügyeljen mit nem szabad stb stb, ha van mellettük valaki aki segít nem olyan vészes de gyanítom 99%nál ez a segítség nem áll fent
GrooveHero: nem tán hallgatnak a kedves játékosok véleményére is végre?
-
GrooveHero
addikt
Ezt olvastátok már?
-
GrooveHero
addikt
válasz
sanya67 #5595 üzenetére
A .0.7.4-ben van egy GUI mappa, abban egy FLASH, és abban kéne lennie egy XVM.xvmconf nevű fájlt, azt megnyitod vmi szövegszerkeztő szerűséggel, mondjuk Total Commanderben F4 és a 13-as sorba lévőt, nevezetesen ezt:
"mirroredVehicleIcons": "false" átírod "true"-ra, vagy fordítva
-
sanya67
tag
Sorry de nem találom!
Mit kell átírni és hol, hogy a icon mod ne tükröződjön? -
Antonius1978
addikt
válasz
Paul119 #5576 üzenetére
Győzelem!
Csata: Arctic Region Tuesday, June 26, 2012 7:11:26 PM
Jármű: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 2,784 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33,815
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövészVegre valami sikerelmeny ma...2 kilove, 2 felfedve, 2655 sebzes.
Timyyy : ertem.
Paul 119 : most nem tudok egyutterezni veled (mert en is vegigszenvedtem minden letezo tankomat), mert en kb 3 ezer TP-t csinaltam vele, a tobbit az SZTP-bol raktam bele, remelem megeri, egyelore meg szokom a tankot, de az tetszik hogy olyan jo gyors, nem bantam meg hogy hallgattam Dieghora.
-
törölt tag
Ahhoz képest hogy acélfal, nem sok volt a javítás
Mondjuk gödörbe álltam, csak a torony látszott ki, volt is pattogás rendesen
-
Spori85
csendes tag
válasz
Paul119 #5588 üzenetére
Jogos. És a helyzet csak romlik. Immár 2-12 az arány. Utolsó csata: Top Tank Jagdtigerünk Fisherman's Bay-en megáll a bal alsó sarokban, és egy lövés nélkül végignézi, ahogy lemészárolják a csapatot. És még meg van sértődve, hogy (amúgy elég kultúráltan) elküldtem a francba.
-
Patrick76496
őstag
PHE tagok: Bocs, de mégsem megyek a klánba, haverom utolsó pillanatban szólt, ezért a HAD-A-ba léptem be.
Paul119: na ja, én is sok "99"-es feliratot látok...
-
Spori85
csendes tag
Imádom ezt a játékot.... A mai arányom: 1 gy, 8 v.... Sikerült két olyan csatát is bukni, ahol a győzelmi esélyünk 70 % felett volt. Nem értem... Egyes napokon egyszerűen esélytelen csatát nyerni.
Nem tudom, hogy én vagyok-e a noob (részben biztos), vagy egyszerűen csak szopóágon vagyok időnként. -
fsb1000
nagyúr
Nalátod... ezért játszom alacsonyszintű csatákat, már vagy 3 hete
t1, t2 tényeg necces néha, de felette már 1-2K csatás játékosokkal találkozni, akiknek még nem szállt fejébe a próság. Vagy reinkarnált 2000+ effes 0K-sokkal. Ezek a legveszélyesebbek... sosem nooboznak, csak killeznek.Ha belegondolok... ebben a hónapban még nem is nooboztak le.
-
Kelvin
őstag
válasz
fsb1000 #5580 üzenetére
"Kár hogy a WoT-ban nincs piac, akkor adhatnánk-vehetnénk egymástól megunt felesleges eszközöket féláron.... najó.. 80%-os fix áron, hogy a WG ne prüszküljön.
Vagy GOLD-ért.... így azok is GOLD-hoz jutnának akik forintot nem kívánnak áldozni a játékra."Ja aztán még több noob lenne a magas szintű meccseken....
-
Fel
addikt
Tigricica akcióban
:
Victory!
Battle: Lakeville 2012. június 26. 17:23:07
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33 169
Battle Achievements: Böelter's Medal, Steel Wall, Top Gun, Defender, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"A nyolcadik kill nem jött össze..
-----------------------------------------------------
Kíváncsi leszek, hogy adnak-e ki még javítást a 7.4-hez... Enyhén szólva idegesítő az állandó kilépegetés a csata befejezte után (mindegy, hogy x/Esc, vagy Back to Hangar). Gyanítom, hogy a visszajátszás rögzítéséhez lehet köze ennek a hibának.. Aki esetleg nem készíttet replay-t, annál jelentkezik ez a hiba?
-
fsb1000
nagyúr
Akkor én is bedurcizok: Eladom az egyik artymat!
---Kár hogy a WoT-ban nincs piac, akkor adhatnánk-vehetnénk egymástól megunt felesleges eszközöket féláron.... najó.. 80%-os fix áron, hogy a WG ne prüszküljön.
Vagy GOLD-ért.... így azok is GOLD-hoz jutnának akik forintot nem kívánnak áldozni a játékra.PL. 20 arany egy T29-ért. Rossz üzletnek tünik... de abból a 20 aranyból leszedhető az 1 millát érő felszerelés, nem kell kukázni.
--
(#5578) Scheffer : Persze, csapatfüggő. Én azért javaslom mindenkinek a századot, ha gondja van a játékban mellé sorsolt tagokkal.
Egyébként nekem nem volt generál gondom a Pattonos taktikáddal, mert a végeredmény a fontos. Ne szépítsük... nekem se fáj a szívem azokért akik elmennek meghalni a gyenge oldalra. Több ezer csatában én mentem oda, mostmár csak akkor ha sok sebzéssel tudom bevégezni és csak ezzel győzhetünk.
A Hősök kora lejárt.... Ők azok akik nem jönnek vissza a háborúból. -
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. június 26. 16:38:05
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 472 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 70 434
Battle Achievements: Steel Wall... 32 bekapott találatel kell kezdeni riszálni az elejét és voálá bl9 is pattan
-
Scheffer
tag
válasz
fsb1000 #5568 üzenetére
Ellenben kíváncsiságból belenéztem egy igen jó és méltán híres játékos visszajátszásába. [link]
Szintén ENSK, szintén Patton-nel, szintén hasonló taktikát választott. Neki mintha kicsit jobb lett volna a csapata, de nála mintha mindig minden összejönne. Nagyon érti a csíziót. Az a poén, hogy 7.3-as a visszajátszás, ezért igen érdekes dolgokat láthatunk. Például kezdéskor átmegy egy épületen, illetve a csata további részében több tereptárgyon is "átsuhan".
-
Paul119
addikt
najó panther 2 eladva.. eddig bírtam
-
-
virkir
veterán
Ja, hogy lényegi infó legyen, akinek nem megy a játék ne legyen elkeseredve.
Ismét sikerült elvágni egy optikai kábelt valahol és sok szolgáltató tartalék vonalon üzemel kifele az országból.
(Legalább csökken az óránkénti cigifogyasztásom minimum 3 szállal) -
Timyyy
őstag
válasz
Antonius1978 #5563 üzenetére
Nekem is csak 1 db van, T7-be vettem és fel le pakolgattam a tankokra hogy kevesebbet kelljen stockként menni velük. Most épp az IS8-on van, mert itt már elég tetemes összeg a lánc is, és csak utána állhattam volna neki a moduloknak. Így már majdnem fullos, a láncot összeszedem és utána leveszem róla ezt a valamit, megy raktárra amíg nem kell újra.
-
-
marked one94
őstag
Na itt van 1-2 Panther2-es videó [link]
Mindegyik átlagos kör. Minden fajta észrevételt fogadokLaggal játszok a szuper net miatt azért vannak érdekes lövéseim.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Arpee78 #5556 üzenetére
Ertem, kosz. Gondoltam kicsitt feldobom a 2es Parduc es a KV13 gyorsulasat, mozgekonysagat. Hiszen ha + teherbirast kap, akkor elmeletileg nem olyan nagy a talajnyomas, nem ? Legalabbis elmeletileg nekem ez hangzik valoszinunek, na mindegy.
Viszont, azt tapasztaltatok hogy a tankotok nem olyan mozgekony ha egy rakas felszereles van raaggatva ? Merte ezt valaki ?
-
Timyyy
őstag
válasz
Antonius1978 #5555 üzenetére
Ha azért akarod megvenni, hogy majd minden tankot amihez lánc kell, elitként tudj kezdeni, egyből löveget és miegymást felpakolni rá, akkor csak óvatosan, mert több féle van ebből a teherbírás növelőből, szóval nem garancia hogy ezután minden következő tankodra felrakod és leszeded ha már nem kell. Sebesség bónuszt meg ilyeneket nem ad.
-
vhw
addikt
válasz
Az extra teherbíráson kívül még plusz 30% HP-t ad a láncnak.
-
törölt tag
válasz
Nem,nem ad több sebességet.
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #5529 üzenetére
nem érdekel randomban a győzelem, a sok kill meg a sok sebzés úgyis magával hozza.
sajnos ez nem mindíg van így, kérsz egy IS-7 replay-t tegnapról? A két kill, és 5000 dmg nem volt elég Ruinbergen, mert a 0-s szektorba elfelejtettek menni a medek, és ott bizony bejöttek a beccsetek
-
Arpee78
senior tag
válasz
+30% HP a lánctalpnak, semmi plusz mozgékonyság. Akad egy két tank aminél jól jön amíg nincs kifejlesztve rá a jobb lánctalp, aztán lehet leszedni aranyért vagy mehet a levesbe, hogy feltehető legyen egy hasznosabb kieg. A plusz HP miatt pl a T-50-re feltenném, ha leláncolják annak annyi.
-
Antonius1978
addikt
1 kerdes : valaki meg tudna mondani, hogyha veszunk +felszerelheto lanctalpat (+10% teherbiras), akkor az valamit mozdit az adott jargany mozgekonysagan,helybol valo gyorsulasnal stb ? Vagy semmi gyakorlati haszna sincs azon kivul hogy fejlesztes nelkul tudsz feltenni pl egy jobb cuccot es kapsz +eletet a lanctalpra ?!
-
7
addikt
Megint egy halom offot kellett törölni, pedig nem véletlenül van off topicja is a játéknak. A következőnél napokban mérhető idejű zárás lesz, nem csupán néhány órás, mint a múltkor.
-
fsb1000
nagyúr
Ebben igazad van, de én úgy gondolom a csapatmunka olyan mint egy kártyavár.
Mindig van 1-2 játékos aki alapból nem alkalmas rá, vagy másként gondolja (nem kezdő szintről beszélek.)
Aztán a többiek sok száz vagy ezernyi csata után úgy gondolják, miért ők halljanak meg, miért ők menjenel a neccesebb szitukba. Ezzel bővül a nem-csapatjátékosok tábora. És ez egy öngerjesztő folyamat. Mégtöbben lesznek ilyenek a csapatban még több illúzió szünik meg.Aki igazi csapatmunkára vágyik annak ott a század, esetleg 3-as szakasz.
-
pws
aktív tag
válasz
psycroptic #5531 üzenetére
Lehet, hogy nincs csapatmunka. De ez a szomorú, főleg ha valakik ismerik egymást.
Sem moralizálni, sem társadalmi kitekintést nem szeretnék, de miért lenne nagy elvárás egy 2x15 csapatjátékban a csapatjátékról beszélni? A csapatjáték is képesség, mint a jó reflexek. -
Scheffer
tag
válasz
fsb1000 #5529 üzenetére
Gondolom a Jagdtiger úgy gondolta, hogy már mindenféleképpen megnyerik ezt a csatát. Ha tudta volna, hogy ez lesz, akkor biztos nem mozdult volna ki.
Igazából itt is meg lehet figyelni, hogy ebben a csatatípusban mennyire magára van utalva az ember. Egy platoonban, companyban vagy CW-ben a végjáték még legjobb esetben is döntetlen lett volna számunkra, de a JT-nek kellett a nyolcadik frag...
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #5533 üzenetére
-
psycroptic
őstag
Nem védem egyikőjüket sem, mert nem rám tartozik csak megjegyezném, hogy szerintem a csaták 80-85%-ban nincs is csapatmunka/csapatjáték. Randomban egyedül magadra számíthatsz senki másra. Nem várhatsz a másikra, hogy segítsen, mert lehet, hogy éppen a madarak csicsergését hallgatja nem ér rá a csatával foglalkozni.
A random szépsége még, hogy próbálsz összejátszani valakivel aki aztán a legnagyobb ellenséged lesz, mert blokkolni fog vagy a csöved elégurul...stb. Gondolom nem kell bemutatni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scheffer #5517 üzenetére
Köszi!
Lehet nem fogsz örülni, de én is leírom a véleményem.
Tisztelem a játéktudásod, de ennek a csatának a végét nem te nyerted meg, hanem az ellenfél bénázta el. 1 V 2-nél a JagTiger kijött a foglalásból, pedig az E-75-nek csak resetelnie kellett volna és kicsit feltartani téged.
Az szép volt ahogy a Jagtigert kicsináltad közelharcban, de hát az lenne poén ha városi csatában másként lenne... lehetne mert a jagtiger sem volt kezdő.Nade.. most jön a csúnya véleményem.
Ha a mezőre megy a Patton, akkor valószinűleg T20-al együtt meghal (max 1-2 kill). Szerintem ezért nem mentél oda. Mindenki érezhette, hogy gyenge lesz a balszárny.... ezért a BatC meg az AMX se ment oda...senki.. mind hagytátok meghalni a T20-at, hiába kért segítséget, hiába volt egyértelmű a helyzet. Az már egy másik kérdés miért ment előre így is a T20... Talán azt hitte 13:50-nél hogy jösz segíteni.T20 csata kezdés után 2 perccel már halott volt, gondolom ez egy kicsit felnyomta a pumpát. Annyiban érthető a reakciója, hogy egyedül hagytátok. Ezután jött a szokásos random bírkozás, a csapatok felváltva kerültek előnybe, mig el nem értek a végjátékig.
---
Összefoglalva: Én sem látom akkora sértésnek Timmy beszólását - meg a szitu sem teljesen melletted áll - hogy fórumon kéne elégtételt venni.Sokan ettől többet lenyelünk naponta....
---
(#5528) Scheffer : Ismerek még pár játékost aki így gondolkodik. (csapattárs feláldozható, sebzés maximalizálás, stb)
Nem itélem el ezt a szemléletet, mostanában gyakran én is így játszok, nem érdekel randomban a győzelem, a sok kill meg a sok sebzés úgyis magával hozza. -
Scheffer
tag
Áldozat nélkül nincs győzelem. A T20 egy feláldozható bábu volt ebben a csatában - akármilyen kegyetlenül is hangzik.
A JT azért veszített HP-t, mert az első futógörgőket lőttem, és 7K sebzésnél olykor előfordul, hogy az ember kilő néhány tankot.Hadd kérdezzem meg; hogyha nem detektálom az artyt. nem megyek vissza védeni, nem segítek a JT-nek kiszedni az E-50-et, ha nem rohanok át időben foglalni, ha nem lövöm ki egyedül a két ellenséges harckocsit, akkor vajon más megtette volna helyettem? Taktikailag ez volt a legjobb döntés.
-
pws
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #5525 üzenetére
Így van, egyikük sem hibátlan ebben a csatában. Ezért nem is raknám ki a sztorit a kirakatba.
A 'Miattam lett győzelem' nem vall csapatjátékosra. Ez viszont az én szemeben nagyobb hiba, mint a bunkó beszólás. Ez lehet pillanatnyi hév, a másik viszont stílus. -
pws
aktív tag
válasz
Scheffer #5517 üzenetére
Köszi a replayt, Ahogy én látom:
Nos a T20 mindnyájan cserbenhagytátok.
Bal oldalt lazán elmentek, a bázist a 2 JT védte meg, és hogy a csapat visszazárt.
Óriási szerencse, hogy az e50, Patton ilyen gyökér volt.
A sokat emlegettet Luck faktor a te oldaladon volt /e75 kigyullad, Patton tornya beszorul, JT detrack mellet még 20% sebzed/.
Bizonyos szerénység kell hozzá, hogy ne szálljon el az emberrel a ló, mikor kivégez 100 HPs tankokat.
Taktikailag ez bőven vesztes csata is lehetett volna, nem raknám a kirakatba.
Előfordul velem is, hogy a félig döglött Batmannel az utolsó 3 percben kinyírtam 3 Tier X tankot. Minden lövés talál, és max sebzés. Szépen visszaírtam a srácoknak, hogy bocs mákom volt, nem ilyen bénák.
Timyyy lehet, hogy mérges volt, de mindenképp járna neki egy Bocsánat, mert cserbenhagytátok. Nem csak a győzelemért játszunk, hanem csapatjátékban van az élvezet. -
pws
aktív tag
válasz
Scheffer #5505 üzenetére
Hát ez a végeredmény nélkül nem sokat mond. Ha jó az ellenfélnél a Bat, e50, Patton trió, lazán ledarálja a Bat, AMX párost. Szval lehetett nagy mák, hogy nyertetek.
Amúgy én sem szoktam megdicsérni azokat, akik támogatás nélkül hagyják a francia csodákat. Sámiképp sem csapatjátékos az ilyen med, még akkor sem ha nyertek.
A hangvétel már 2őtök ügye. -
Scheffer
tag
Plokijuma; Szerintem még mindig egyszerűbb, ha egy tank vált taktikát, mint 3-4.
Timyyy; Ez az én szegénységi bizonyítványom, de csata közben pont nem volt rá időm. Nem ez a lényeg. Mondtam, hogy ettől tekintsünk el. Választ szeretnék. Küldheted privátban, vagy ingame. Teljesen mindegy.
vhw; Konstruktív megvitatása az ENSK-es csatának, amire a legjobb módnak ezt találtam. A privátot nem biztos, hogy elolvassa és válaszol, viszont erre valószínűleg reagálni fog.
-
törölt tag
Mi az isten az,hogy 47ms-el úgy belaggolok,hogy megáll a kép???
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Scheffer #5505 üzenetére
2 med vs 3 med azonos tierben abszolút nem számít súlyos túlerőnek, sőt jól kivédekezhető.
Ensk pályán, ha túlerő várható, akkor beszoktam írni a chatbe, hogy 1-2 heavy jöjjön csak át a mező oldalára. Általában 1-2 jönni is szokott, és ha semmi érdemit se csinálnak (nem top heavy vagy szimplán balf.sz) akkor is arra jó a jelenlétük, hogy ne tudjon az ellenség lerohanni minket.
Ha sok heavy jön át véletlen a mezőre akkor értelemszerűen az az oldal megnyomásra kerül.
-
Scheffer
tag
[ez a rész inkább privátba való volt]
Adott egy efféle [felhozatal]. Kérdés; vajon mit lehet egy ilyen helyzetben tenni? Top tankként a túlerővel szemben valóban érdemes lett volna a zöldbe mennem? Szerinted mit tudtunk volna tenni? Valószínűleg védekezésre kényszerültünk volna, ami egyrészt kudarca volt ítélve a túlerővel szemben (2 tier 9 vs 3 tier 9), másrészt a városban defenzív tankokkal nem tudtak volna előrenyomulni a csapattársak.
Van ENSK-en egy remek hely a felderítéshez, ami a halálos ítélete mindennemű artynak, amely elhalad K3-K4 között. Ez a hely D4-ben a lőrés. Milyen véletlen, hogy az ellenfél GW Tigrise meg is halt ennek köszönhetően, nemde?
A csata ebben az esetben szerintem nagyrészt miattam lett győzelem, [ez a rész inkább privátba való volt]
-
fsb1000
nagyúr
válasz
LAJTNING #5497 üzenetére
"Ellenben ha néhány embernek tényleg ilyen kínszenvedés a játék, akkor miért játszik vele? "
Ez legyen az ő gondjuk...
De miért írják ide X-edszer is?
És miért jelentik be Y-odszor is hogy uninstall, vége, ennyi-elégvolt.----------
Virkir: Ismét köszi! És a teljes pakkot is amiből kiválogattam pár dolgot .
---
Tegnap jártam több magyar században is.
Sajnos 50%-ban az új játékmodokat adta be a játék. Úgy tünt még nincsenek kidolgozott taktikák, de azért működött valahogy. Persze az ellenfél se volt a TOP-on...
Malinovka hegyostromban még csak randomban vettem részt. Amikor védő voltam mindig nyertünk nagy főlénnyel. Támadóként csak egyszer sikerült nyerni, de fogalmam sincs hogy, egyszercsak elfogyott az ellen..... 2 arty + 1TD-jük maradt, pedig fel se mentünk a hegyre, még a közelébe se nagyon. -
virkir
veterán
válasz
LAJTNING #5497 üzenetére
Persze a nem tetszést ki lehet fejezni, és hangot is kell adni neki, mert ha az egész közösségnek nem tetszik, akkor valamit csak alakítanak,
Ja leginkább mégjobban elbasszák. Lásd a hónapok óta menő arty panaszokat amire megkaptuk a csoda francica revolvertáras T8 artyt, meg a megnövelt kritikus sérülést.
Szerintem inkább kussolni kéne mert így csak ötleteket merítenek a mégnagyobb szívatáshoz.
Egyszerűen érthetetlen, hogy folyamatosan azokon változtatnak amik többé kevésbé elfogadható módon működnek a játékban a sokat emlegetett hibákat meg leszarják.Ellenben ha néhány embernek tényleg ilyen kínszenvedés a játék, akkor miért játszik vele?
Ez egy jó kérdés.
Ami biztos a miértre, mert nincs semmi alternatívája.
E mellett ott van, hogy összejöttek közösségek és sokunknak nem kevés szabadideje benne van az elért szintben amit nem szívesen hagy veszni az ember.
De szerintem megfigyelhető, hogy egyre fogy a "kemény mag", egyre több a "csak játszó" kretén.
Aktív témák
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Eredeti játékok OFF topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest