Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #36761 üzenetére
Köszönöm....ha haza érek megnézem, de melóban csak youtube-ot tudok nézni.
(#36769) wanted5: sajnos nagyon sok olyan "AFK" játékos, tank van a csatákban, akik végig nézik a háttérben, hogy a csapat elmorzsolódik - jó esetben az ellen is fogyatkozik -, majd mikor eléggé lesebződnek a játékosok, elindul és aztán persze Ő a fasza gyerek, mert túlélte - talán - és mennyit ölt!
Az ilyenek azonnal eltiltanám a játéktól.
7végén volt egy csata - ENSK pályán - ahol is J1-ben kezdtem a csatát, mellettem egy Churchill (nem emlékszem, hogy hányas), akit kérdezgettem, hogy ugyan miért nem lő az ellenfélre, de semmi reakció.....gondoltam AFK.....majd neki mentem, hogy hátha láss csodát és elindul, de semmi. Fogtam magam és elindultam az ellenfél irányába és amennyire tudtam sebeztem őket, de persze a túlerő legyűrt. Ebben a pillanatban drága Churchill barátunk pilótája elfoglalta a helyét a PC előtt - bizonyára - és elindult a csatába. Hát **opjon le az ilyen tetves, nyomorult, kretén!!!
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest