- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #36998 üzenetére
Cseri5
Olyan 6 után? -
jimmy74
őstag
Akinek van ST-1 -ese annak mi a véleménye róla?
-
FoBCRaistlin
őstag
7 körül vagyok én is fent akit érdekel dobjon hozzá a listához: RaistlinX
-
DonMedve
addikt
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van arra lehetőség,hogy sima játékba cimborámmal menjünk csatázni?Tehát invite vagy ilyen lehetőség?Tehát nem gyakorlóarénába,vagy klánba,hanem sima játékba.Remélem érthető,hogy mit szeretnék.Ha hülyeséget kérdeztem sorry.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Cseri0058 #36992 üzenetére
Nekem megér havi 10 eurót a prémium. Így sem úszkálok a pénzben, mert egyszerre viszek több ágat és mindig elköltöm valamire, de azért sokkal jobb, mintha nem lenne. A múltkori akcióban egy milla kreditet szedtem össze M4 Shermannal pár óra alatt (Prémium +50% kredit hozam és az event miatt erre jött +70% még). Alig volt kör amiben 60 ezer alatt jött volna a zseton.
Mehetsz T8 fölé is, de prémium nélkül úgy tudod az anyagiakat pótolni legjobban ha van egy-két jól farmolható alacsonyabb szintű tankod (T5-T6 körül). A T7 is még hozhat szép profitot, de ott már drágul a lőszer és javítás.
-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver #36989 üzenetére
Benne vagyok. Úgysem szakaszosztam még.
(#36987) Stauffenberg
T7 ben még szép profitot lehet termelni prém nélkül is.
Valószínű akkor, hogy én t8 ig megyek csak, tovább nem. -
válasz
D.Orion #36982 üzenetére
Jó poén volt a Super Pershinges rész.
"Kezdetben jó volt a penje..." -> a penje ugyanolyan most, mint kezdetben
"Jó a frontpáncélja" -> még nem hallottak spaced armorról
"A következő patchben tovább nerfelik a tankot" -> soha nem kapott nerfet, és most is valami urban legendnek hisznek -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Cseri0058 #36985 üzenetére
Jóval drágább, mint a KT-ba.
Ez direkt ilyen, vagy visszamész Tier 5 környékére jókat farmolni, vagy veszel prémium előfizut. Azzal lehet tier 7-8-ban is nagyon szép profitokat termelni és ha nem cseszed el teljesen a kört, akkor lehetetlen mínuszba menni. Szélsőséges esetben meg ott vannak a brutális hozammal rendelkező Tier 8-as prémium vasak.
-
Cseri0058
őstag
Na kezdek ráérezni a királytigrisre. Mostmár kezdek vele köröket nyerni. Volt egy kör ahol 7 killt szedtem össze. Szóval alakul a molekula. De viszont a töltény az nagyon drága bele. Eddig még inkább bukom a creditet vele... Egyébként e100, maus meg ilyen t10es tankokba mennyi a lőszer?
-
D.Orion
veterán
válasz
SoulReaver #36952 üzenetére
Uuuuuuuu báááz!
A netről is tiltanám ezt a két idiótát. Ezzel az észosztással nagyon hasznos tagjai lehetnek a csapatoknak.
-
-
Micsurin
nagyúr
-
Mcray
senior tag
válasz
Micsurin #36975 üzenetére
Ja bocsi, Te a 3. szintet kérdezted. Teljesen más stílust igényel mint a Luchs. Luchs-sal mindig mentem bele a lecsóba és nyírtam vele prémium lőszerrel a KV-1 és társait. A 3. szintű angollal nem tudtam ezt játszani, ezért arra mentem rá, hogy a gyors ellenséges támadókat vagy a bokorban álló TD-iket szedegettem ki. Talán még könnyebb is ezt csinálni, mint amit a Luchs-szal műveltem
Diegho
Legalább beírt a chatbe egyetlen egy is hogy: "Sorry guys, my kid woke up vagy valami?".
Én mindig beírom ha el kell rohannom lányomhoz és volt, aki megköszönte, hogy legalább jeleztem, hogy AFK leszek.Szerk: 3 Luchs-szal kell menni. Úgy jó az nagyon
-
diegho
nagyúr
Volt legalább 10 bukott köröm a botok miatt. Volt olyan amelyik autodrive előrement és addig ment, amíg fel nem akadt valamin, vagy ki nem lőtték, de az afk a jellemzőbb. Volt arty afk a csapatomban, szegény scout meg spotolt 14 tankot és senki nem ölt meg semmit, mert nem játszott az arty...
-
Micsurin
nagyúr
De a cruiser 4 el nagyobb esélyem lesz mint a német lunch el? (nem tudom jól írtam e a nevét ebböl lehet a leopárdot fejleszteni)
Mert ot kevés volt a páncél hosszú az újra töltés és lassú is volt(az én meg látásaim vagy tapasztalataim szerint)
a videó meg egyszerűen K.O a lőszer pazarlós résznél meg fájdúltt a fejem még nem fogytam ki soha a lőszerből ; még akkor sem ha az árnyékokra is rá lőttem.... -
törölt tag
válasz
Stauffenberg #36970 üzenetére
Azt azért elmondhatnátok, hogy mi benne a hülyeség, mert én simán készpénznek veszem az ott elhangzottakat. Igaz, csak meccs közben hallgattam, szal nem tudtam teljesen odafigyelni, de gondoltam, majd végignézem/hallgatom estefelé valamikor, hátha tanulok belőle.
De ha nem érdemes, akkor persze hagyom.A szinvonal az más kérdés, tényleg gagyi, de ez legyen a legkevesebb
-
diegho
nagyúr
Ma azért elég súlyos egyének játszanak. Szinte minden csatára jut legalább 1 afk/bot, van amikor 3 áll a kezdőn, jellemzően a top tankok.
-
fradi81
veterán
válasz
Stauffenberg #36970 üzenetére
Mert most ez a divat, rengetegen csinálják ezt mostanában, majd elmúlik.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Nem hallgattam végig, de ez valami borzalmas... rakás hülyeséget összehordanak. De maga a "TV" is rettentően borzalmasan szar, minden téren színvonaltalan.
Nem értem, hogy miért akar valaki újságíró vagy televíziós lenni ha közben a legkevésbé sem ért a témához. Elbeszélgetnek egy hülyeségről és egy csomó téves feltevésük alapja (saját bevallásuk szerin is), hogy hallották innen-onnan...
Gáz.
-
Micsurin
nagyúr
Na az első U.K tankom is meg van vettem egy cruiser III-at pofás a fejlesztet ágyú valami brutálisan pontos és gyors...a tank sebessége hát hagy némi kívánni vallót maga után.
Cruiser IV-ben sem fogok csalódni ?
Vagy esetleg valami jobb tier III-ba? Mert volt német lunch-om és hát.....4-5 ősökhöz dobáltTudom low kérdés....
-
válasz
Jézusom, ezt a sok hülyeséget, amit összehordanak.
-
Spenike
tag
válasz
Igen ez nekem is érdekes hogy ha valakai a TV-ben is beszél akkor a mi a faxért kell az a kib...t "Ő" betűt anyit használni ????
ŐŐŐ ...ŐŐŐ...ŐŐŐŐŐ-_PPP -
RONEX
csendes tag
-
törölt tag
Az mitől függ, illetve mit befolyásol, ha a tabella élére rak egy körön belül? (Illetve bárhová máshova?)
-
vhw
addikt
válasz
SoulReaver #36960 üzenetére
Nem is arról van szó, hogy hogy adják elő, hanem hogy mit.
-
vhw
addikt
válasz
Ohh istenem... mikor a fogalmatlanok próbálnak okoskodni...
Annyi hibás, hiányos információt gagyodnak össze... és ezzel hülyítik a kezdő játékosokat... csoda ha értelmi szegény lesz a játékban, meg csak örjöng a fórumon mert neki ezt így "tanították".zsloti: mindenképp fejleszd ki rá a motort, hisz ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja, hogy növeld a tulajdonságokat, minden más skilles, meg equipmentes huncutkodás már csak pici százalékokat tud hozzá tenni. (és a láncot is, ha még eddig nem tetted volna meg, a lánc is hozzátesz a tank mozgékonyságához, nem csak a tank terhelhetőségét növeli meg).
-
diegho
nagyúr
válasz
Pete55555 #36946 üzenetére
Igen azt várta, hogy átmegyek a mezőn és meghalok. Ez egy tipikusan olyan csata volt, amiben ha valamit máshogy csinálok vége. A legkritikusabb pont az volt, amikor megindultak a hegyről, ha ott az E-75 nem fogja fel a sebzéseket vége a csatának. Bármennyire és béna volt szegény, ha nincs ott bukta. Nyert nekem annyi időt, hogy megoldjam a feladatot. Amikor az ISU-t megöltem már tudtam, hogy megvan, onnan már csak úgy bukhattuk volna, ha én elrontom, de egyértelmű volt a szitu, szóval meglett. Ja és persze a gold ammo is segít sokat a 13 90-en, mondjuk itt anélkül is megoldottam volna, de a 13 90 ESL tank és nem akarok még véletlenül sem úgy bemenni ESL-re, hogy nem gold van nálam, így az ESL tankokon mindig van bőven gold ammo.
IS-3 ez egy mai IS-3 kör, semmi extra, majdnem buktuk a szuper csapat miatt, meg is haltam, nem értem hogyan tudott meglőni az IS-3 a végén, de mindegy is, szerencsére butább volt az ellenfél, mint a csapatom.
-
echterion
nagyúr
válasz
Stauffenberg #36945 üzenetére
Egy ilyen hívást kb 5 mp alatt le lehet zárni. Engem a kötelezőm miatt szoktak hívogatni a biztosítótól, hogy kössek lakásbiztosítást, vagy akármilyen biztit. Egy-két határozott nem, és le vannak rázva. Vagy kinyomod. Szerintem nem dráma, de nem kell feltétlen egyetértenünk, ez tény.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Belenéztem és hát igen csak megtanulhatnának beszélni ! Lehet csak írott formában a klaviatúrával magy nekik a komunikáció! Ez olyan mint mikor beszédhibás akar logopédus lenni
-
SoulReaver
veterán
-
BaLee
addikt
Tapasztalt öreg rókákat kérdezem, ha én a PlanetWoT alapján "highly aggressive player" vagyok és amúgy igaz rám, hogy tényleg szeretek résztvenni aktívan a csatában, akkor melyik ág fog nekem leginkább örömet okozni?
Még 80 ezer csillag kell és meglesz az IS-7 azzal az az ág kilőve, és az az ág tetszik is, IS-8-al már nehezen jövök ki olyan csatából ahol nem lőttem minimum 2000dmg-t.
Folyamatban van mellette a német páncélvadász ág (JagdPanthernél járok) elkezdtem az amcsi heavy ágat, ott az M6ot maxoltam ki és megyek a T29 felé, illetve elkezdtem a Kínai ágat ott a Type T34nél járok.Szemeztem az amcsi "dobtáras" tankokkal, elég durva amit le tudnak művelni, kilesik sarok mögül mikor lövöm el magam IS-8-al, kibújnak, belémeresztik a 4 lövedéküket 10mp alatt, sebezten rajtam 1400-1500dmg-t (vagy ki is nyírnak) mire betöltök visszabújnak...
-
Atlantis
veterán
válasz
Stauffenberg #36945 üzenetére
Éppen ezért tartok egy kártyás telefonszámot, amit szökőévente egyszer kapcsolok be.
-
törölt tag
Azt meg lehet csinálni valahogy, hogy egyedül bemegyek egy pályára???
-
Pete55555
addikt
válasz
diegho #36907 üzenetére
Az ilyen replayek mindig rádöbbentenek, hogy még mindig túlságosan nyomulok előre, (13-75-el) pedig már közel sem annyira, mint az elején. A másik ami érdekes volt, az a reload time, elég magas a 13-75-höz képest, ezt nem is tudtam.
T25/2 mekkora baromságot írt, te jó isten...már majdnem nyomtam az entert, hogy beírok neki, aztán rájöttem, hogy replay, meg aztán te is leosztottad. Nem tudom mit hitt, mész délre, bescoutolsz 4-5 tankot, és megdöglesz
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
echterion #36932 üzenetére
Nem mondtam, hogy a Wargaming eladja a telefonszámod. Csak azt, hogy nem olvastam az adatkezelési szabályzatukat, így meg tuti nem adnék ki ilyen adatot, mert szívtam már meg. Volt, hogy csokipapírral nyertem 10 ezer forintot, beküldtem az SMS-t a kóddal, felvették az adataimat és meg is kaptam a lóvét... de csak utólag olvastam el az adatkezelési szabályzatot. Mondom, hát nyertem, csak nem zaklatnak majd. Eladták az adataimat és utána elég sűrűn hívogattak különféle marketingesek, hogy utazást, arckrémet, autóbiztosítást és minden szart rámtukmáljanak. Amikor ilyen hívást kapsz , azt nem a telefonkönyvből szedett telefonszámok random hivogatásával teszik.
De utaztam úgy nyaralásra, hogy kaptam volna kedvezményt egy kérdőív kitöltéséért (név, cím, telefonszám, mit dolgozom, milyen autót vezetek, jól keresek-e, stb). De mondtam, hogy ha egy 100 ezres tételből elengednek nekem 5 ezer forintot, azzal alig vagyok beljebb és cserébe még zaklatni is akarnak majd később... hát kösz nem.
-
Jolet
őstag
megvettem a TigerP-t :-)
mondjuk az első csata bukás is volt vele :-( -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #36907 üzenetére
Mindkettőt megnéztem a1390 -el nagyon szépen lehoztad a csatát. Kedvet is kaptam , hogy visszavegyem én is de nekem ez nem menne . Volt pár szituáció mikor én mást léptem volna tuti és ott buktam-tuk volna el
. Szóval grat. Esetleg valami orosz-német nagyvassal ha tennél fel videót szerintem sokan megnéznék .
-
Djuree
félisten
-
Jolet
őstag
én most megadtam, de nem adott aranyat
-
echterion
nagyúr
válasz
Stauffenberg #36922 üzenetére
Engem még nem hívtak fel egyszer sem ilyesmivel.
-
válasz
Atlantis #36929 üzenetére
Na de, sok előnye van a T30-nak a T95-höz képest. Viszonylag gyors és agilis, valamint forog a tornya. Persze cserébe nincs páncélzata (kivéve lövegpajzs), de elég jól kiegyenlítik az előnyök és hátrányok egymást. De persze nem kell, hogy tetsszen neked, cserébe rámozdulhatsz a T95-re.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #36924 üzenetére
Na ja, és átüt szinte mindent, de a forgó tornyosak mindig lassabban töltenek, ha jól rémlik...
-
Atlantis
veterán
Ott a testvére, a T95, azon ugyanez az ágyú ~2,5sec-kel előbb betölt. O704 ágyúja még ennél is gyorsabb valamivel.
De mitbánomén, sebezzen kevesebbet akár, de legyen pontosabb és gyorsabb, mint pl.: a JagdTiger. Na annak jó ágyúja van, nem pattog és mindent eltalál. Ha lenne 600 körüli átlagsebzése, annak is éppúgy elrettentő ereje volna, ha tudják, hogy 10sec-en belül jöhet a következő. A DPM messze a T30-asnál a legalacsonyabb a T9-es TD-k közül.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Djuree #36925 üzenetére
Annyit nem ér.
(#36926) slayer006: Szerencsére nem vagyok abban a helyzetben, hogy 100 arany miatt lopjak, csaljak, hazudjak. Megveszem magamnak ha kell. De ha gondolod megadhatod a telefonszámod, jól fogok bánni vele!
"És mi van, ha hívnak? Leteszed."
Engem például nagyon idegesít. Egyszer egy ismerősöm egy buzi wellness központban egy ingyen koktél miatt az én számomat adta meg. Ezt persze tovább értékesítik call centereknek és egy időben hetente háromszor felhívtak, munkaidőben és rohadt idegesítő. Egyszer az egyik telemarketinges picsából kiszedtem, hogy melyik cég kezeli a telefonszámom és az adatvédelmi törvény értelmében kértem őket, hogy töröljék a személyes adataimat. Azóta megtaláltam a belső békém, már nem kínzok a pincében call centeres munkatársakat.
-
slayer006
addikt
válasz
Add meg másét ...
Egyszer sem hívtak még. És mi van, ha hívnak? Leteszed. -
Djuree
félisten
válasz
arany ér?
-
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #36918 üzenetére
E4 mahinával az a problem,hogy nerfelték,nem kicsit,nagyon!
pedig a legtöbbet játszott tr 10 TD volt,vagy a legjobb stattal rendelkező.....
de bebutították -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
slayer006 #36921 üzenetére
Száz arany ér nem elég jó indok, hogy megadjam...
Igazából mindegy mennyit ajánlanak, nem adnám meg nekik a telefonszámom.
Igaz nem is olvastam az adatkezelésre vonatkozó feltételeiket, franc tudja tovább értékesítik-e, hogy aztán hetente háromszor hívogassanak utazási ajánlatokkal. "Ön nyert egy álomutazást, nincs más dolga, mint kifizetni a repülőjegyet, szállást, ebédet, taxit és az utazásszervező irodát és már mehet is a fantasztikus ingyen nyaralásra!"
-
slayer006
addikt
válasz
FoBCRaistlin #36914 üzenetére
Amúgy telszámot hozzárendelni az acc-hoz érdemes?
100 aranyat adtak érte.
Nem tudom jár-e még. -
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #36916 üzenetére
17-18sec gyorsítóval, de asszem BiA nincs a legényeknek...borzalom+ a célzása se a leggyorsabb, de az még tolerálható. A nagy sebzés persze jól jön néha, de mindenki tudja, hogy lassan tölt újra, egy med ennyi idő alatt kétszer belédlő (és könnyedén átüt), fele HP-t ellövi és még visszavonulni is van ideje. Az E4-et tisztelem én is ellenfélként, de a T30-at egyáltalán nem.
Még megfontolom az eladását, elég sok időm van benne...
-
válasz
Napfénysüti #36910 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a T30. Az utána jövő T110E4 viszont egy rakás ócskavas.
(#36916) Napfénysüti: a pontatlansága nem olyan vészes, de tény, hogy nem jó vele a pálya másik felére lövöldözni. A középtáv egész jól megteszi. A pattanók meg itt sem gyakoribbak, mint más tankoknál, ráadásul egész jó a penje is (276). Az átlagsebzése 750, ami elég nagy visszatartó erő, ennek megfelelően lassan tölt, de minden nagy sebzésű tankkal ez a helyzet.
-
Fel
addikt
válasz
FoBCRaistlin #36911 üzenetére
[link] Belépsz, és a lap tetején a nevednél legördíthető részen "Account Management".
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #36910 üzenetére
Nézd, én nem mondom, hogy rossz, de nekem nagyon nem jön be. Lassan tölt újra, messzire pontatlan, közelre meg nem megyek vele, mert egyből szétszedik, mialatt újratölt + az átlagosnál is jobban szeret pattanni a lövése, gyakorlatilag bármiről.
-
FoBCRaistlin
őstag
Jelszót hol az istenben tudok váltani?
-
Cseri0058
őstag
Nem tudom mi van ezzel a szar tigris 2 vel de egyszerűen nem tudok vele nyerni. 50 meccs alatt 12 nyertem. egyszerűen szánalom ez a tank.
-
Atlantis
veterán
Asszem visszaveszem a T28Prot-ot és kihúzom vele a sima T28-ast. T30-as engem sírba tesz, nem bírok ráérezni és még 160k XP kéne vele...inkább elindulok a fix tornyos lassú ágon, attól legalább tudom, mit várhatok.
-
Cseri0058
őstag
válasz
#48613632 #36899 üzenetére
De azt a sebzést kb 5 lövésből meglehet oldani. Ha többet lőnél vele más lenne ám a véleményed. Próbáld csak ki.
Én már több mint 400 csatát mentem vele és hihetetlenül élvezek vele minden kört mert egyszerűen annyira jó tank. Most lett meg tegnap a tiger 2 és eddig nekem ez a tank egy kicsit csalódás. De majd hozzá szokok és überbrutál lesz. Érzem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged