- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Geza26
senior tag
Hello!
SU-100-ra álcahálót és periszkópot vettem eddig. Mit lenne érdemes venni harmadiknak még (én töltésgyorsításra gondoltam)?
Illetve a legénység is lassan 100%, milyen képességeket érdemes kifejleszteni?Köszönöm!
-
Lacuss20
senior tag
Kezdő Gun eléggé tré....
Ráadásul a súly miatt először lánctalpat kell venni.... -
Lacuss20
senior tag
Óóóóó megvan
szuper Stug III meglett mégis
-
Lacuss20
senior tag
Van csak az a baj, hogy a hetzerbe 4 ember ült a stugba nem 5 kell?
Vegyek egy 75% os töltőt akkor? Hogy kell bele ültetni? Üresnek jelzi a tankot pedig megvan mindenki! -
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #35392 üzenetére
Legenysegen jobb klikk, send all to barracks.
De amikor eladod a tankot, az az alapertelmezett. (Bezzeg regen nem az volt, sikerult kukaznom a JgPz IV veteran legenyseget, es vehettem ujat a JPbe)
Aztan Stugot meg legenyseg nekul veszed, majd ures legenyseg helyen szinten jobb katt, es ott ki tudod valasztani a barakkban levoket.
Persze at is kell kepezni oket, 20k credit/foert "csak" 10% XPt bukik. -
Lacuss20
senior tag
Hogy tudom átvinni a legénységet a Hetzerből a Stugba?
-
Lacuss20
senior tag
Kicsit gáz mikor az ugratás vagy esés lebassza a lánctalpat és benyögi, hogy találatot kapott xD
Mindjárt StuG III még az akció keretei között!!!!
-
ktg3
őstag
válasz
Kingfisher1 #35383 üzenetére
Én sem sajnáltam a kreditet. Lett is belőle bukó.
Szerencsére nekem megvolt a csúzli már a KV-3-ról.Hosszú 122-es többet sebez mint a gold csak messzire is használható.
Azzal külön élvezet oneshotolniAmiért imádom a tankot, mert iszonyat mozgékony, jól gyorsul és nagyon gyorsan fordul. Nem összemérhető egy kv1-3-4-5-tel
Gyorsan beosztod a dmg-t és tipli.
-
Bobyjack
senior tag
-
Hmm, elfelejtettem a tornyot a fejlesztettre cserélni Cruiser IV-en, kicsit fura volt, hogy mennyire papír..
-
nyunyu
félisten
Mai Stug powa':
48/75 meccs nyerve (64%)
50095 dmg kiosztva (667.9 atlag)
106 frag (1.41 atlag)
25949 XP (346 atlag)
4 sniper, 1 confederate
~1.1M credit bevetelSzeretem az ilyen akciokat.
-
vhw
addikt
Újabb pedo-tankos replay:
Defeat
Battle: Highway 2013. január 21. 22:50:01
Vehicle: Valentine
Experience received: 621
Credits received: 19 838T5 csata, 1700 dmg...
(standard acc)Sajnos elég csúnyán végződött... köszönhetően annak a szerencsétlen afk bot noob Stringolex-nek.
-
Kingfisher1
tag
Szerencsére nem sajnálom a lóvét, xp fontosabb. De még így is néha nem üti át, viszont élvezet vele kisebbek ellen a oneshot-kill. Meg ugye messzire nem lövünk, mert az kb 10% találati arányt jelentene.
Viszont már a talp és torony megvan, már csak a puska kell és lehet használni rendesen. -
myckey
veterán
válasz
atti_2010 #35380 üzenetére
nono
én nem tartok!vállalom a következményeket a tetteim után
ki is basztak 2 hete,3 napra pofázásért,a csetből
de hát na.....valahogy le kell vezetni,mindent nem verhetek szét
óóóóó
hát én nem szarozok.
angol/magyar...mikor minem vagyok rá büszke,de mit álszenteskedjek
-
atti_2010
nagyúr
Nocsak mekkora lett itt hirtelen az ijedelem.....
-
myckey
veterán
válasz
Cseri0058 #35373 üzenetére
ezzel nem tudsz mit kezdeni.
ez így megy.ne is fogj vitába,mert te maradsz alul,max elküldesz mindenkit a halál faszára.
egyébként engem is kiakaszt a játékosállomány,de nálam a retorzió kimerül a végeláthatatlan szidkozódásban
már ha éppen nem vagyok szakaszban...ott azért moderálom magam.
egyébként helyesen vélekedsz,de ez van.
megszoksz,vagy megszöksz
-
Tomi0703
addikt
válasz
Cseri0058 #35370 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy játékos, de kb ugyanennyi xp-m van összesen mint drága barátunknak csak éppen ~900 meccsel kevesebbet játszottam... Ha esetleg egy ilyenféle miatt buksz egy szoros csatát ahol olyan jó kört mentél mint eddig soha akkor te is anyázni fogod az ilyet.
-
gzbotii
nagyúr
Fergeteges csatan vagyok tul Matildaval...5 kill lett, de a csapatot vittem a hatamon...2 killt hoztam az elejn, majd a vegjatekban maradt nallunk egy Covenanter es 3 arty mig az ellensegnek 2 Matilda, SU-85B.
Persze a Matildak es a SU-85B levadasztak sorra az artykat mig azok, szerncsere, bar az egyik Matildat kilottek. Perrsze a bazisban dekkolo Covenantert konnyu preda volt...azt hittem eselyem nincs.. Persze en az ellenseges bazisnal, 15% egy haz mogot bujkaltam, tudtam, hogy a Matilda sebessegevel hamar kiszednek. Vegul mivel egyedul voltam vissza indultam a bazisunkba, mert foglani kezdtek. Az ott szikla mogott dekkolo SU85B elobujt, ki akart loni, de mielott egy lovest is eladott volna 3 bele eresztettem - kilove. A masik Matilda valahol a dombokon bujkalt, nagy szerencsem volt, hogy a csovet nem tudta annyira leengeni, hogy ram lojon, igy mig helyezkedni probalt, 2 lovest kapott- kilove o is. -
ktg3
őstag
Nem prémiumos. De feljebb írom is, hogy prém nélkül.
@Kingfisher1: Én is szenvedtem kb 25-30 körön át a 122-es HE ágyúval. Goldoltam mint a szemét, de nagyon felidegesített így is. Az egy hulladék már tier 6-ban. Már a kv1-en sem nagy szám, de itt egyenesen rossz. Nem beszélve arról, hogy eldurrogtattam sokszor körönként 15-20 skulót ami marha drága volt. És iszonyat idegesítő amikor pattogsz vele csomó tankról.
-
echterion
nagyúr
válasz
AVarice #35361 üzenetére
Ez vram hibának tűnik nekem. Próbáld ki másik vga-val, vagy ezt a kártyát másik gépben, de ez 99%, hogy vram lesz.
(#35360) Kingfisher1: Én most hagytam abba vele, teljes szopóágon vagyok, én se vagyok túl nagy formában, kb. 10 meccsből tudtam egyet nyerni. Inkább megyek, nézem a kézimeccset.
-
Lacuss20
senior tag
-
AVarice
tag
Van némi problémám a játékkal. Nemrég cseréltem videokártyát, Sapphire HD7750 2Gb 128bit lett beszerelve a gépbe. Csere előtt nem volt semmi gond. Újratettem a rendszert, win xp-t és az alábbi probléma jelentkezik:
Újratettem a játékot, de nem oldotta meg a problémát. Más nagyobb játékkal nincs gondom. Tudna valaki valami ötletet adni, hogy mi lehet a gond?
-
ktg3
őstag
Hát ez a KV1-S valami kegyetlen beteg. Már akkor sajnáltam amikor anno a kv3-at fejlesztettem ki még tier 6-ba.
Ez a kreditszorzó meg valami überbrutál. Futottam kb 100 kört prém nélkül és 2M kredit. Ekkora átlag xp-m csak az is4-gyel volt még amikor tier 9es volt.Egy közepesen jó körhöz kb 1500dmg kell és akkor már ilyen 800 xp-t kapsz. Kb 4 lövés az ágyúval. EPIC
133 kör 65% WR, 2.07+ KPD, 1483 átlag dmg, 625 átlag xp.Viszonyításképpen pl jacksonnal:
323 kör 63% WR, 1.87 KPD, 1279 átlag dmg, 493 átlag xp
Elég nagy a különbség
-
FoBCRaistlin
őstag
Aki gondolja nyugodtan adjon hozzá a haver listára
RaistlinX a nickem. -
Enzolord
addikt
Valaki, aki játszott mostanság a Caernel, butították a 8.3mal, vagy csak egyszerűen már nem pattan róla semmi????
-
scyllarus
veterán
válasz
Micsurin #35329 üzenetére
Ha gép oké (mondjuk legyen), akkor nem lehet, hogy a worldoftanks.COM-ról származó NA klienst erőszakoltad meg, és próbálsz vele csatlakozni az EU szerverre?
Lusta vagyok visszakeresni, de mintha neked lett volna gondod a magyar nyelvvel a kliensnél... Törölj minden wot-os dolgot, húzz le egy friss klienst a worldoftanks.EU-ról és telepítsd azt. -
Sanya
nagyúr
miért van az, hogy a 2 tier 8 heavy tankommal, amelyekkel 2000 felett sebzek csatákban általában, kb az utolsó 5 között halok meg, folyamatosan tűzharcban vagyok, és egyikkel sem nyertem ma az elmúlt 20 meccsben?
-
Timyyy
őstag
Ezzel zárom a mai napot:
Wins / Battles 19 / 27 70.3%
Holnap folyt. köv, remélem minimum ugyanígy
jó ez a T29, 27-ből kb 22 meccset mentem vele. Imádnivaló
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #35340 üzenetére
rosszul tűröm ha "szívatnak" pláne ha még fizetek is érte
ha valamit tudok, eltalálom a tankokat ott ahol kell akkor ők ezt miért módosítják a csaták bizonyos hányadába
tudom hogy mindenki beleesik a random faktorba, megértem az üzleti szempontjaikat is, csak ne fogadom el -
törölt tag
válasz
nagysandor88 #35337 üzenetére
jó neked hogy ennyire humorosan fogod fel
engem néha nagyon felb@sz agyilag a játék nem is az emberek hanem inkább a random faktor azon része amikor nem enged sebezni szinte semmit (vagy nem találom el vagy 0dmg-s találatok)
az nem izgat ha kiosztok majd 2x annyi sebzést mint a csapat összesen és lövök egy topgunt aztán kikapunk -
nagysandor88
tag
Egy kis kínais replay. Érzelemdús kör volt.
A lényeg, hogy a PZIV-S az nagyon kemény volt, akárcsak a T29. Már ott rám jött a röhögés, amikor az elején a Churchill commanderkedett. Na akkor amikor mindenki követte az észlényt én már azt hittem elsírom magam(bár szerencsére az ellen nagyobb noob volt, de amikor ráakadtam az 540-effes prémium barátomra, tudtam, hogy őt ott abban az utcában megerőszakolom.A T29-nél ha mellé lőttem az azért volt, mert könnyeztem a röhögéstől...
Replay -
diegho
nagyúr
válasz
Micsurin #35329 üzenetére
Ácsi, kit akarsz hülyének nézni ezekkel a bemásolt gépekkel? Először jön a 635gt, meg a 12GB ram és a 6 magos proci, aztán bemásolsz egy gépet, amiben 4 magos proci van 680gt és 16GB ram, gyorsan hozzáteszed meghalt az egyik ram, majd észreveszed, hogy az a proci csak 4 magos, gyorsan másolsz egy 6 magosat, ami bele sem megy az előzőleg másolt gépben található alaplapba. Miért kell ez?
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #35324 üzenetére
F@sz@
-
Bingisz
addikt
válasz
Micsurin #35323 üzenetére
Van 6 magos i7 ?
Amúgy nem hinném, nekem (igaz asztali) i7-el nincs semmi probléma. Ha meg már korábban ment rajta a játék akkor biztosan nem.
Legalább az aláírásodat kijavíthatnád, ha már ennyire nehéz a magyar nyelv....
Szerintem biztos, hogy szoftveres problémába ütköztél.
Szerk.: Na azt nem gondoltam, hogy Vér István személyesen is eljön hozzánk a topikba....
-
Antonius1978
addikt
válasz
#21346560 #35217 üzenetére
Sajnos nekem nincs, de mar csak a magyar vonatkozas miatt is szeretnek egy ilyet.
Viszont, egyszer egy csataban 2 urge osszeveszett, es az egyik mondta a masiknak, hogy nezd meg a statom ha nem hiszel/jobban tudod mint en.Gondoltam, en is megnezem az urget, es nala volt 1 Tarczay erem.
Epp azert tettem be az ipset a haverok koze, hogy meg tudjam veletek osztani a szemelyet.GRIZZLYRAGE - ez a neve, van TARCZAY eremje. Azt is megneztem, hogy melyik tankkal sikerult ez neki, nos, a VK3601H-val.
-
Micsurin
nagyúr
Vagy a intel core i7 ,6 mag-ja nem tetszik az okoz hatja ezt lehetsége?
-
Pete55555
addikt
Na szerintem ezt megéri felraknom
KV1-S Malinovka Támadás 1181 xp, mesterlövész acsi. LINK
-
Micsurin
nagyúr
Kezdem nem érteni a gamet....
Át mentem haverhoz neki ( pentium 4 es 3ghz ,6 gb ramos ,nvidia geforce 7600GS gépe van...)
kb 2 megás nettel amin szintén 2 gép van az egyik az övé meg a szüleié.....
Nekem a 25 megás nettel és a core 7es meg a 12 gb ramos 635 gt kártyával meg még reggel ota tölti be a login utáni rész -.-
Ötlet? -
Mcray
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #35304 üzenetére
Igen, sőt bármelyik Orosz nehéz tankod legénységét tudod így fejleszteni.
Ha jól tudom, a Churchill 3-nak emelt XP szorzója van, mert ugyanazért a sebzésért és felderített ellenségért 100-200 XP-vel többet szokott adni, mint bármelyik másik T5-ös.
-
vhw
addikt
válasz
Így van.
-
válasz
Az előtted levő hsz alapján gondolom ha prém tankba ülteted, akkor ez így van, viszont visszafelé már nem ilyen jószívű
-
vhw
addikt
válasz
FoBCRaistlin #35297 üzenetére
Igen rendben van, prem tankban simán fejlődik tovább, mintha a saját KV-jában lenne. (fordítva nem működne, a prem tankra képzett legénységnek kéne az átképzés ha simába tennéd)
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest