- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stock kv-13 eddig nagy csalódás, tegnap még a napi win se jött össze vele, a toronyra való xp-t nem tudom hogy kaparom majd össze..
-
Dobi 562
addikt
Miket hajtasz?
Amivel én játszok sokat:
Micromaus - OP tank
T1E6 - csak gold ammo-val
Chi-Ha - ez most kezdi megmutatni az igazi arcát, hogy lassan 100%-os lesz a legénysége
T-15 - vhw-tól vettem az ötletet, a VK2801 3 skilles legényeivel félelmetes jó tank
Kínai stuart - annyira tetszik hogy lehet megtartom őt is
hetzer - csak troll gunnal -
atti_2010
nagyúr
válasz
Patrick76496 #36390 üzenetére
Én hiszek abban, hogy nincs szopóág.
52 csata után elhiszem pláne ha szakaszoztál.
-
BaLee
addikt
válasz
Dobi 562 #36388 üzenetére
Vannak ilyenek. Egyszer betett olyan tier1-es csatába ahol egy festett, logóval telipakolt Ltraktor osztotta a halált, de egyébként ott a legkönnyebb kiugró eredményt elérni, mert rengetegen elkezdik 50%os legénységgel, egy 100%-ossal, felextrázva durván lehet aratni.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #36383 üzenetére
Én hiszek abban, hogy nincs szopóág.
110 - Type 59, WZ-111 1-4 - IS-8, és SU-122-44 - T29 platoon.
---------------------------------------
Azt jól gondolom, hogy a heavy-k, a medek és a light-ok más-más javítási idővel rendelkeznek? Pl Black Prince-en mindenkinek 5x%-os a javítás, így rakják fel kb 7 sec alatta a lánctalpat. Ezzel ekivalens a T-54 legénysége, 2 ember-nek van 100-on a repair. Itt 5 sec alatt fent van.
-
Mcray
senior tag
válasz
KaLeun #36381 üzenetére
Lehet Vórgéming így probálta balanszolni, hogy ásólapáttal baxni való rohadt gyümölcsöket adott csak csapat(társak???????)nak a hétvégére, de a Tigrisemmel háromszoros túlerővel szemben is tudtam most játszani, de mint írtam az első sorban, volt hogy még ilyet csatát is buktam:
Ketten leradíroztuk az ellenséges leming vonal 75%-át (Az össze Tiger és IS volt), de a mi 13 tankunk nem bírt kiszedni kettő T43-at és vesztettünk. Ez volt az egyik olyan játék ami után hosszúszá-szuszá pihenőt tartottam...
Dobi
Medve anyám! -
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Hétvégén egyedül játszva lehet növelni az effi-t, meg gyűjtögetni a top gunokat, de romlik a győzelmi arány. Szakasszal meg lehet ilyet is:
KV-1S - M6- ARL 44 szakasz volt, szépen kiegészítettük egymást. Általában a KV-1S sebzett legtöbbet 2K meg volt neki átlagban, félelmetes gép (még így nerf után is) ha jó játékos használja.
Vehicle Games played Victory ratio
ARL 44 16 100% -
KaLeun
senior tag
Nem tudom, hogy van-e értelme a Tigris beforgatásának amikor a scoutok belövik a teknő élét is... Ez Type 58-cal (kínai T-34-85) nekem is sikerült...
Mondjuk én végig bukóban voltam a Tigrissel (volt, hogy zsinórban 3,5-4k körül sebeztem), de a vesztes csatákban is kaptam ~7-800xp-t és 50-60k kreditet.
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #36369 üzenetére
A top löveggel szeretni fogod... Lassú, de nagyon pattog.. és a nagy csovel lehet pörkölni rendesen....
-
Mcray
senior tag
Elnézést srácok, de nekem ez a hétvége katasztrófa volt. Kb 4-en kerestetek, hogy menjek veletek, de vagy épp akkora fax volt a számban, hogy idegből léptem ki a játékból vagy épp zsinorban a 4.-et nyertem két haverral és nem akartam otthagyni őket.
Összességében kb 50%-ra jött ki a hétvége vagyis a statom esett. Néhány példa:
-Pershing: 6 bukott csata (volt közte 2800 sebzéses is...) egy nyert csatára...
T29: Kb 6 bukott csata egy nyert csatára...
T32: Kb 5 bukott csata, max kettőt nyert csatára...
És ez így ment szinte minden tankommal......míg a Tigrist elő nem szedtem: Tigrissel 70-90%-át megnyertem a csatáknak. Nem egy csatában 90 000 credit fölött hozott. A bukott csaták is hoztak 60-70 000 creditet. Iszonyat jól ment a Tigrissel, de csak vele...
Aki szív a Tigrissel: NE szembe legyetek az ellenféllel, hanem kicsit átlósan (Nem teljesen 45 fokban csak úgy 20-30 fokban). Így képes bármit lepattintani, ha az ellenfél:
A) Hülye (Hülyéből most állati sok volt hétvégén)
B) Okos, de messziről adott le lövést, és nem pont oda ment, ahová akarta.T25 AT. Véletlen nem volt rajta a nagy motor, mert átraktam a Pershingre és csodálkoztam, hogy iszonyat lomha és csomó lövést azért kaptam be mert nem bírtam fedezékbe húzódni, de még így is tökéletes párost alkottünk egy Arty-val akivel ketten szétszedtünk vagy 6db 8-as tankot
-
Rambovits
senior tag
A múltkor rakott fel valaki egy addon packot, de az istenért nem találom... Ha az illető megtenné, és kilinkelné megint az nagyon jó lenne
Köszi
-
Timyyy
őstag
Researched:
T32 researched. Undistributed experience spent: 100000. Free Experience spent: 0.Végre végre végre!!!! Már csak 1 millió kredit kell, mert nincs az a pénz hogy a T29-et eladjam... farmra fel!
-
Dobi 562
addikt
Gondolom most az akció miatt hajtjátok egy páran az M4 Sherman-t a 105-ös ágyújával. Nálatok mennyire pattogós az arany lőszer?
Csak mert az előző 3 csatámban 0 sebzésest lőttem vele kínai Stuart-ba szemből, KV-1-nek hátulról (zsinórban 3-szor), KV-1-nek szemből (2-szer), PZ 38na-nak oldalról 2-szer, szemből 1-szer...
KV-1-ről pattant, a többibe csak simán 0 sebzéses kritikus ment.
-
Djuree
félisten
tegnapi mér(l)eg:
Name Total Per battle
Victory ratio: 46.15%
Battles: 39
Efficiency: 2082.59
Average tier: 8.03
Experience: 30140 772.82
Capture points: 255 6.54
Defense points: 17 0.44
Damage: 55089 1413
Kills: 50 1.28
Spotted: 42 1.08Vehicle Games played Victory ratio
VK 4502 (P) Ausf. A 15 53.33%
Lorraine 40 t 10 20%
T29 8 50%
AMX AC Mle. 1948 3 33.33%
Type 59 1 100%
PzKpfw III/IV 1 100%
IS-4 1 100%hogy ez a lóri mekkora egy használhatatlan fos....várom már a batet, még 60k xp-t kell kiszenvednem, utána soha többé ne lássam...
viszont megint rá kellett jönnöm az aladár jó kis gép, több 3000-3500 dmg-es köröm volt vele tegnap.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
echterion #36365 üzenetére
Igaz hogy azokból több lett a gyenge WR-es napon na de hogy állandóan ez történik velem...
Más: T28 Protkóra meglett a középső ágyú. Háát picit többet vártam tőle. Ez sajnos jóval pontatlanabbnak tűnik. Igaz nagyobb az átütése meg a sebzése is de mivel messziről nehéz vele pontosan lőni eddig nem sokkal megy vele jobban. Még szoknom kell.
Ahogy nézem a top löveg is ugyanilyen lesz csak még lassabban céloz. Na ennek nem örülök. -
scyllarus
veterán
válasz
Cseri0058 #36367 üzenetére
Át lehet tenni csak kreditért, de akkor buksz képzettséget, vagy aranyért bukás nélkül. A kettő együtt nem megy...
Én ilyen esetben azt csinálnám, hogy átraknám őket, a Tigrisbe vennék 75%-os srácokat, ha elit a Tigris, akkor gyorsított képzés be, és fejlődnek ők is. Más megoldás nincs, ha csak néha akarsz menni Tigrissel, akkor ez a legjobb, szerintem. -
Cseri0058
őstag
Ma meglesz a zsetton a tigris 2 re. Na a tigrisben elég jól állnak a legények. Át szeretném telepíteni őket a 2be de néha a tigrissel is szeretnék menni. Nem lehet pakolgatni a legénységet bukás nélkül ide-oda? Arany nélkül...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Pttypang #36302 üzenetére
Még ha le is járt, akkor is nyerni kellett volna, mivel az összes ellenség ki lett lőve. Sokszor azt is bírom, hogy ha valamelyik bázist befoglalják, még 10 másodpercig megy a kör. Ez akkor kellemetlen, ha az ellen is foglal melletünk, és enélkül a 10 másodperc nélkül győzelem lenne döntetlen helyett.
-
echterion
nagyúr
válasz
Napfénysüti #36364 üzenetére
Beleviszel egy kicsi foglalást vagy bázisvédést és mindjárt szép lesz az az eff érték, amit számol. Néha járok én is így.
-
Napfénysüti
nagyúr
Haha ezt már tényleg nem értem:
Pénteken úgy éreztem megy a játék és élveztem is így ez lett a vége:
Victory ratio: 72%
Battles: 25
Efficiency: 1126.97
Average tier: 8
Experience: 19959 798.36Tegnap este is toltam pár kört miután hazaértem de egyrészt azt gondoltam hogy nem vagyok annyira a toppon másrészt nem is élveztem úgy mint pénteken:
Victory ratio: 41.67%
Battles: 12
Efficiency: 2662.13
Average tier: 8.08
Experience: 8598 716.5Hogy a fenébe lehet hogy a rossz napjaimon csinálok sokkal jobb effet?
Vagy szimplán a PlanetWoT eff számlálója rossz?
-
forras2
őstag
válasz
#48613632 #36362 üzenetére
Nem ezt fogod mondani, amikor fullos lesz
Szerintem nagyon király gép, örök helye lesz a garázsomban a KV1s mellett
Anno még kérdeztem, hogy Tigris vagy IS legyen inkább. Többség az IS-re szavazott, és én pont ezért először a tigrist vettem meg.Először nagyon bántam, mert stockként nagyon szar volt. Aztán fullos lett. Közben meg lett az IS, mára már az is fullos, de sztem ezerszer jobb a Tigris mint az IS. Bár ugye az előző frissítésben az IS-t megreszelték nem is kicsit, így én csak ezt a "papír" IS-t ismerem.
Viszont KV1s-nél nagyon érezhető az a reszelés, mert azt minden át lövi még szemből is. -
törölt tag
Hát, eddig nem sok sikerélményem volt a Tigrenccsel, sőt, néhol kifejezetten idegesítő. Lehet, hogy ugródeszka lesz csak, és amint lehet, megy ócskavasnak.
Persze előbb még kifejlesztem azért ... és meglátjuk. -
törölt tag
válasz
Pete55555 #36356 üzenetére
De hogy a fenébe ajánlja fel nektek a 20ezres átképzést 90%-ra? Nekem 80-ra ajánlotta, vagy ingyenesen 60-ra.
100-ra meg aranyért, végülis vettem egy nagy levegőt, és ezt választottam. Tigrisbe VK3601-ből, 5 perccel ezelőtt.forras2
Az első köröm borzalmas volt vele
Persze félig még stock, 105-ös ágyút raktam fel rá, meg nagyobb motor, amik ki voltak fejlesztve korábbról.
-
Lacuss20
senior tag
Stug III legénysége lassan 100% viszont perceken belül megvan a Jagd IV akkor adhatom elfele a stugot, legénység meg megy a Jagdba? Így lesznek másodlagos skilljei a legénységnek vagy akkor azt elveszítik mivel vissza esnek? Egy kis segítséget kérnék, hogy miként lenne a legjobb köszi! ^^
-
Titagyerek
tag
válasz
marked one94 #36343 üzenetére
ugyan azt csinálja
megpróbáltam rendszergazdaként futtatni az exe-t és úgy sem -
marked one94
őstag
válasz
Titagyerek #36342 üzenetére
Próbáld exe-vel indítani nem a launcher-el.
-
forras2
őstag
Erre valaki valamit?
-
forras2
őstag
Alapon én is gyűlöltem, és többször volt olyan, hogy eladom, na most eladom.
De aztán csak ki lett fejlesztve, és miután meg lett a 88-as ágyú rá, az óta istenkirály
Lassan már a tigerII is ki lesz rajt fejlesztve. Bár az más kérdés, hogy megvéve sosenem lesz, mert nem lesz annyi kreditem 1 élet alatt semNyunyu
Van azon páncél. Legalább is rólam rendszerint pattognak a népek.
Ha úgy találkozol 1 ellenféllel, akkor finoman beforgatom, és úgy jóPont ma volt, egyedül szedtem szét 2 sima tigrist, és 1 tigrisII-t. Az egyik tigris még stock volt, másik már fullos. TigrisII igaz túlélte, de csak 134 HP-ja maradt
Bár 6×× ÉP-vel jött oda. Tutira ment, mert még a "fejemre" is ráugratott, kapásból mínusz 400 HP-m lett
-
atti_2010
nagyúr
Ezektől a buktás köröktől a tököm már kivan, verem bele a MM-be meg aki csinálta is.
-
Titagyerek
tag
helló mindenkinek!
eddig működött a wot rendesen
kb 1 hete raktam össze erősebb gépet és frissen telepített windows(7)-t és játékok nagyrésze működik is ,a wotot most volt időm feltelepíteni, a frissítést is letöltötte a gépezet és amikor elindítanám a játékot(rámegyek az indítás bigyóra) aztán elődob egy fehér ablakot aminek a tetején írja hogy "wot client (nem válaszol)" szöveget és pár másodperc után eltűnik az ablak és nem történik semmi, már háromszor letöröltem és újratelepítettem de akkor is ez a hibajelenség jött elő
már a Net Framework frissítése megtörtént és a vga driver frissítés is
ha valaki találkozott ezzel a hibával és megtudta oldani az megírhatná hogy lehet elhárítani a hibát -
nyunyu
félisten
válasz
virkir #36322 üzenetére
Legnagyobb motor mar megvolt a JP2-rol, igy nem a sebessegere vagyok kiakadva.
Stock agyu a legfobb bajom, meg a pancelzat hianya.
Rovidcsovu 88-ast nem eroltettem, mert az meg jobban pattog az ellenfelekrol.Legnagyobb bajom az, hogy nem volt meg nemet heavy tankom, igy 80%-rol indultak az atultetett legenyek, ez baromira kihat a celzas sebessegere+pontossagara.
Olyanokat elhibaztam, amiket a T29-cel el szoktam talalni. Pedig az nem a preciz agyujarol hires. -
Atlantis
veterán
válasz
DonMedve #36321 üzenetére
Szerintem csak az első hozzászólásban lévő anyagokat olvasd el, ha marad kérdésed, szívesen segítünk, a topic átnyálazása totál felesleges.
Amúgy sok türelmet hozzá, én is napra pontosan 1 éve kezdtem és még nem tartok sehol...
Más: mi van veletek, 2 nap alatt csak 200 Hsz?
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Most találtam eme játékra,tegnap kezdtem el vele játszani,egyenlőre nagyon új,és furcsa.Ilyen játékkal még nem játszottam,de nagyon tetszik.Még meg kell tanulnom melyik tank mire való,de majd átnyálazom a topikot,biztos sok okosságot találok.Majd biztos lesznek kérdéseim,remélem segíttetek.Egyenlőre a Németeket erőltetem,a Tigrisekre fáj a fogam.Még csak 2-es színtű vagyok. -
echterion
nagyúr
Vajon miért van az, hogy mikor egy remek szériám van a tankjaimmal és átváltok pár csata erejéig a SuperPershing-re, mindig csak vereségszéria a vége. De tényleg, csinálhatok bármit, 40-45%-nál sose lesz jobb a winrate-em vele...
-
nyunyu
félisten
Mi van ma?
Minden masodik korom Murovanka encounter.
Kezdem unni, hogy stock tigrissel mozgo celtabla vagyok. -
KaLeun
senior tag
válasz
zsloti #36304 üzenetére
Ez jó csata volt... O704-en valami klingon álcaháló lehetett, mert kevesebb mint 20 méterről nem vettem észre... Még meg is lepődtem, hogy hova lett hp-m.
Nem tudom, mi a fa... csodálkoztok. Akinek van xvm-je az láthatja, hogy ilyenkor hétvégén előjönnek a 0-5k csatás, 5-600 effes, 45% wr alatti kocajátékosok. Például t7-ben, 30 játékosból 25 ilyen. Kezdéskor nem kell egyből elindulni, kicsit várni kell amíg magukhoz térnek és felszállnak a vonatra. Nem kell magányos hőst játszani (egyedül tartani egy oldalt), ugyanis ezért nem ad xp-t/kreditet a játék. Alkalmazni kell az "úgy kell dolgozni, hogy más is hozzáférjen" elvet a WoT-ra kivetített formában. Magyarul: engedjük, hogy felvegyék helyettünk a golyókat, ne tartsuk vissza őket ha meg akarnak halni és stb. Így amíg szarrá lövik őket, addig nyugodtan lehet osztani a veszélyes ellenfeleket.
-
Cseri0058
őstag
Na ebben a 2 napban összeszedtem 2millió kreditet a tigrissel.
-
Pete55555
addikt
-
válasz
Antonius1978 #36297 üzenetére
Én nem unom, csak egyszerűen elegem van a sok idiótából a játékban.
-
válasz
Patrick76496 #36301 üzenetére
A válasz benne van a kérdésben, az utolsó pillanatban, amikor már késő volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest