- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #34298 üzenetére
Mondjuk bánni éppen nem bánnám
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy stug III-al mennyi sebzés minősül jónak egy csata alatt és a hosszú ágyú van rajta!?
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Amikor megsérül a harckocsi, és megjavítom a kis javítókészlettel, ami pl. a 4-es gombra van téve, megnyomom, majd kiválasztom a sérült részt a megjelenő ikonsorból megint csak a a billentyűzetről egy számgombbal (érdekes, hogy legtöbbször az 5-öst kell megnyomni).
Namost, ha véletlenül újra megnyomom a javítókészletemet (mert mondjuk többet vittem magammal), de nincsen sérült rész, akkor az ikonsort hogyan lehet eltűntetni?
Mert így nem lehet a lőszerek között váltani. -
balintka
addikt
Ki lehet kapcsolni az az ocsmány piros csíkos sérülés indikátort, ami 10 cm szélesen foglalja a képernyő tetejét? Nagyon gáz.
-
Linkin
senior tag
válasz
JackFeryll #34285 üzenetére
Nekem t150-em van és a kedvenc tankom
-
fradi81
veterán
válasz
JackFeryll #34285 üzenetére
hello
is vonal gyorsabb de gyengépp páncél.
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Kv1S vonal vagy a T150 szimpatikusabb nektek?
5ezer xpre vagyok az IS-től, de lehet előbb megveszem a t150-et. Szimpatikus így látatlanban, hogy van valami páncél is rajta. -
xLt`
tag
válasz
Patrick76496 #34278 üzenetére
link. Szerintem én jobban meglepődtem mint ő
-
Nem is értem, hogy hogyan kaphattam ennyi xp-t ezzel a trágyával:
Victory! Ensk 2013. január 16. 23:44:27
Vehicle T32
Experience received 2 242 Credits received: 61 680 -
vhw
addikt
válasz
marked one94 #34272 üzenetére
Ja, "laggolt" a játék, el tudom képzelni...
sequator: valóban ideje volna már valami játéktól független lejátszó programot összeszenvedniük. Vicc ez a megoldás, hogy minden patch után tuti besz*rik az összes előző "generációs" replay.
Na meg vagy online vagy a játékban, vagy visszajátszást nézel... nem is tudom ezt hogy gondolták... -
sequator
senior tag
Nem 8.3 játsza le a 8.2 replayeket? Ez elég szomorú. A 8.1 és a 8.2 lejátszotta az egyel korábbi verziós replayeket, csak a változott pályákon volt hibás, mert nem ott volt a domborzat, mint a replayben.
Kicsit vakond/tengeralattjáró/repülő szimulátoros volt, attól függően, hogy hogy változott a pálya domborzataReméltem, hogy rendesen le fogja játszani, mert most nem volt pálya változtatás.
Még jó, hogy nem installtam a pecset, mielőtt a legjobb replayeimet nem konvertáltam.
sautia
-
uggon
csendes tag
válasz
marked one94 #34276 üzenetére
A torony már meg van. Már csak a 8.8-as löveg kell meg a Tiger.
-
KaLeun
senior tag
válasz
slayer006 #34271 üzenetére
Olvastam. Nem tudom milyeneket írok, de minden amit leírtam igaz. De azt is tudom, hogy ők szentül és megmásíthatatlanul hisznek a hülyeségükben és sohasem fognak elfogadni más véleményt ezzel kapcsolatban. Így lesznek félrevezetve a kezdő játékosok, így kezdődnek a tévhitek.
-
RAiN91
őstag
Type T34, IS2 full ugyan az mint az szovjeteké?
-
KaLeun
senior tag
Tények mi? Életrajzod meg a cv@tv2.hu címre...
A helyzet az, hogy összehordtatok egy csomó légből kapott hülyeséget Handrallal, senki más véleményét nem hallgattátok/fogadtátok el, de még ti voltatok megsértődve, hogy valaki meg meri kérdőjelezni az állításaitokat.
Igazából örülhetsz, hogy valamiért ilyen elnézőek voltak a moderátorok, mert egy WoT-hoz kapcsolódó vga kérdésre válaszolva, mellékes "valakinek van eladó szóljon" megjegyzésem egyből hirdetésnek lett minősítve, amiért kapásból figyelmeztetést is kaptam. Ti meg itt provokáltatok napokig és semmi sem történt... Ja, Handral végül kapott egy 24 órás pihenőt, ami valljuk be eléggé enyhe fenyítés, azért amit ma délelőtt művelt... Ha rajtam múlna te és Handral már rég nem írogatna ide a "tényeit".
Neked és Handralnak: Tanktoon: Donator
-
uggon
csendes tag
VK3601H-ra feltegyem ezt a löveget: 7.5 CM KWK 42 L/70 a gyári helyett?
-
BaLee
addikt
Van valami ötletetek, hogy a 8.2-ben felvett demo fájlokat miért nem játssza le 8.3-ban?
Vissza akartam nézni egy tegnapi meccset, de a töltőképernyőnél megáll.
-
Fel
addikt
válasz
Szabi46 #34261 üzenetére
Itt az XVM editor: [link] Átszerkesztheted a mostanit, vagy lementhetsz egy alap verziót.
Vagy ha a játék alap OTM-ét szeretnéd használni, akkor pipáld ki ezt: "Use standard client vehicle markers". Akár abban a config fájlban, ami emre pakkjában van, akár egy alapban.
-
Szabi46
csendes tag
emre által közzétett gyűjteményt használom, és az XVM-el nem vagyok kibékülve.
Nekem alapból kellene a játékos neve és ALT-ra a Tank típusa, meg ilyen dolgokat testre tudnék még szabni ha tudnám. Néztem az online XVM editort, de nem értem, mit hol állítok, mert ezekre amik nekem kellenének nem találok beállításokat.
A gyárira vissza lehet valahogy állítani? Mert ott legalább tudtam állítani, hogy mikor éppen mit lássak a többi játékosról (életerő név tank típus...)
Vagy ha megmondjátok hogyan alakítsam a pakkban lévő XVM-fájlt az is jó
XVM Online Editor -
xLt`
tag
Életem makkja azthiszem
Ezért már érdemes volt visszavenni az s51-t
-
vhw
addikt
válasz
slayer006 #34232 üzenetére
A micromausnak igen magas az mm súlya (majd akkora mint egy tier4 tanknak) ezért kerül mindig a lista tetejére t3 csatában. (hasonlóan ahhoz, mint amikor a T5 scout tankok megelőzik a T6 normál tankokat)
Ez az oka ennek. (bár most már ennek a súlynak sincs nagy létjogosultsága, a béta óta már sokat változott a csatatér, sok ágyú van ami átüti a 38H [és francia rokona a H35] páncélját)luke.: screenshot - replay a kérdéses esetről? Semmi?
-
uggon
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy mi a neve annak a cuccnak, ami kijelzi a tankok támadási pontjait? Valami hit-es akármi lesz, de nem jut eszembe. valamint azt, hogy honnan tudom letölteni azt, ami jó a 8.3-hoz.
-
emre
veterán
Bocs, hogy nem voltam, és nem tudtam válaszolni de a délutáni sziesztámat töltöttem, amivel rákészülök az éjszakás üzemre.
No, mindenkinek nagyon szívesen.
Ollie: Bocs, bolondbiztos megoldást akartam
Fel és Virkir: Köszi a segítségetAsszem az lemaradt (de nem egészen vagyok biztos a dolgomban hogy az előző MaxFarplaneV12_Urban_Fighter is bekerült a pack-ba. Úgy emlékszek még félálomban ezt is átmásoltam.
Meg felmerült még egy apróság.
Akinek nem tetszik az XVM.xvmconfig innét /is/ válogathat a modolt cuccok közül. [link]
A linket előzőleg is betettem, de hátha nem volt egyértelmű miért piros a hsz-em vége.
Illetve direkt nem fordítattam le a google-val mert ebben az esetben 1-2 link nem egészen úgy működik ahogy illene. -
fradi81
veterán
válasz
Kingfisher1 #34246 üzenetére
kicsik a képek
-
Kingfisher1
tag
Valaki kép alapján rájöhetne, mi volt a "szergej" problémája:
Az igaz, hogy a foglalás 100%-os pillanatában lőttem ki, de ez amúgy miért zavarta?
Akkor kezdett el engem szapulni, miután kilőttem a Maus-t. Nem támadott a foglalókra, közeledett felém, majd elkerült, de nem lőtt. -
krysztyan
tag
Sziasztok
A 8.3-ban működik a 3% textúra? Csak mert a 8.2-es fenn van, de az vajon jó ide is?
Hali
-
-
Davs
tag
Hali!
Telepitettem azt a sokak altal hasznalt crosshair modot (valami Jimbo valami). a res_mod/8.3.0 mappaba kellett egy gui nevu mappat bemasolni, mindenfele .swf fajlokkal..eddig ez ok. Viszont szeretnek egy minimap modot is telepiteni, mert elegge rosszul igazodok el a notebookomon a kis minimapen..viszont a minimap mod ugyanazokkal a fajlokkal rendelkezik, szoval ha felulirom oket, akkor viszont a crosshair mod nem fog menni..mi ilyenkor a teendo?
---
Targytalan, talaltam egy masikat, amiben csak egy fajl, egy bizonyos minimap.swf volt, igy minden okes -
-
Bingisz
addikt
Hali!
Valaki aki ért angolul megosztaná velünk hogy itt Overlord bácsi mit ír?
Köszi!
Szerk.: De csúnya szóismétlés volt....
-
D.Orion
veterán
Only the battles from random battles will count. Battles from clan wars and company battles will not count.
Tehát, akkor a random csaták bármelyike számít és az se baj, hogy ha én speciel kikapcsolom az Encounter-t és/vagy az Assault módot? Gondolom jól értem.
Wednesday 16th Jan) all the way up until the 10th of February. 15.-ről 10.-re módosult!
A frissített kiírásból kiszedték a gyorsított képzés részt is. Most akkor ez bent maradhat vagy nem?
-
luke.
aktív tag
válasz
KaLeun #34089 üzenetére
Nem volt semmilyem ámokfutás csak tényeket közöltem amit csak a kockák nem észlelnek a játékban. Ennyi! Ja meg, hogy a WG tesz arra, hogy melyik tank milyen erőviszonyt képvisel, egyeseket irracionálisan negatívba visz le.
Tegnap egy Type 59 lőte át szemből a 300 mm-es turret shield-et a T32-n. Érdekes volt...(#34095) Handral Hagyd ezt nem értik meg soha. Ja és mint kiderül olyanok jönnek a statal akiknek ki tudja lehet a 10. accountjuk amit villogtatnak.
-
slayer006
addikt
XVM 3.3.1 (Wot cliens 0.8.3)
Ez valami új, hogy a prémium tankok kerülnek a lista tetejére akkor is, ha kisebb tierbe tartoznak?
-
sith7
félisten
Jól látom, hogy a kínai 6 - 7 - 8 -as szintű tankok között vannak könnyű, és nehéz harckocsik is ... ?
100 alatti páncéllal egy könnyű harckocsi mit fog csinálni tier 7 - 8 - ban ? -
KaLeun
senior tag
Jól látom, hogy a tömörített textúrákból még nincs új?
-
virkir
veterán
-
vhw
addikt
Végülis maga az ötlet helyes.
De...
Tekintve, hogy a motor csak ezen a két tankon használható, és a rádiónak is elég korlátozott a további felhasználhatósága (összesen 4 tankra megy fel)... így nem feltétlen éri meg ennyi xp-t rááldozni.
Én annak idején ezt a két dolgot kihagytam, nem éreztem annyira szükséget egyiknek sem és mentem egyenesen a T29 felé.Attól függ neked mi a célod, ha hosszabb távra is tervezed megtartani valamelyiket a két tank közül, akkor persze csak a javára válik a plusz felszerelés.
Ha csak ugródeszka ez a két vas számodra a T29-hez, akkor nem annyira szükségesek (majd az M6on a 90mm-es ágyú, ami feltétlen kell, mielőtt tovább mész a T29-re) -
Davs
tag
Hi!
T1 heavym van. A felszereles bol csak a radio, a 2. motor es persze az M6 hianyzik..Jelenleg kb 12k XP-m van, 3,8 a radio 15 a motor 27 az M6..a tervem a radio es a motor kifejlesztese (amik utana ugye mennek az M6-ra is) es csak utana allnek ra az M6-ra..mennyire jo otlet ez igy szerintetek? -
Spori85
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #34139 üzenetére
Szia! Már megyeget valami closed beta, ha szeretnél, van invite kódom hozzá. Írj privátban.
-
vhw
addikt
Egy újabb kis alakítás a Valentine-nal:
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2013. január 16. 16:14:12
Vehicle: Valentine
Experience received: 943
Credits received: 18 060
Battle Achievements: Top Gun, Reaper1352 dmg - 6 kill
replayKicsit sajnálom, hogy gyakorlatilag "elpocsékoltam" az összes prem lőszert (6db), holott végül kiderült nem lett volna szükséges. Egyedül az AMX40 érdemelte volna meg, dehát a végére felgyorsultak az események, az idő rövid volt, a "társamra" pedig nem számíthattam, így nem kockáztattam.
(egyre inkább azt teszi a kis vas amit szeretnék, ahogy fejlődik a legénység, 100%-nál talán már ki is békülünk
)
-
emre
veterán
válasz
nyunyu #34203 üzenetére
Ugyan miért kellene?
Ezt most válogattam össze, így van fenn nekem is, ez a komplett 8.3-as mappa.
Ráadásul a statistic pack után én vissza magyarosítom a dolgokat, és csak a win/battles sorok maradnak angol nyelvűek.(#34199) vhw
Virkir már egy ideje nem tölti fel a sajátját.
Gondolom kicsit megunta hogy lassan már elvárják tőle. -
Mcray
senior tag
Óh a drága Su-122-44
3 orosz TD legénységét húzom vele. Így nagyon jól fejlődnek a legények
Ugyanígy a T-25 marha jó a német közepes legénységeknek, ahol szintén van 3 teljes legénységem
És ott a T14 az USA nehéz tankok legénységéhez.
Ez így nagyon fincsi és fossák a szabad XP-t. Most 200 000 szabad XP-m van és ha jó kört megyek akkor 150 szabad XP-t hoz egy kör
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Asus Rog Strix G16
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest