- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
SoulReaver #34484 üzenetére
Betűzd kérlek mert az előző hsz-edbe nem írtad hogy nincs pénzed, komolyan, azt se tudja mit csinál de itt veri magát, tölts fel rá pénzt és hívjad újra ha nem beszoptad ennyi.
-
bullseye
addikt
válasz
nyunyu #34493 üzenetére
Hetzer gold ammóval elég erős lett azért mostság. Jpanzer IV nekem nagyon nem jött be, JPanther a jó ágyúval nagyon kellemes, Ferdi és JTiger szerintem nagyon jók. A páncéljuk csalódás volt, mert sokan tudják hol kell lőni (meg T9-10, pláne golddal, bárhol szinte...), de akkor is jókat lehet velük mókázni. JTigert sokan alulbecsülik, mert kicsit sebez a többi T9 TD-hez képest, de jó gyorsan tölt újra, így a bátrabb ellenfeleket nagyon meg lehet szívatni vele.
De ha jön egy gyors tank, és nincs segítséged...
-
Lacuss20
senior tag
Köszi az infókat! Igyekszem csak még T2 meccsekbe se nagyon mennek felderíteni úgy meg ugye nem sok "hasznom" veszem magamnak se. Amúgy PanzerJäger I-em van csak a lövegeken kívül semmit nem húztam rajta. Gondoltam egy Matzerre vagy Hetzerre költöm el a pénzt. Tetszik amúgy , nem zavar, hogy nem forog a torony.
Mr.CoD a nevem a játékba, ha valakivel össze futnék -
törölt tag
válasz
Lacuss20 #34492 üzenetére
Sebezz tobbet, es probalj odahuzodni a tobbi tarsad melle. ugy kevesebb az esely arra, hogy te leszel a celpont.
Par meccs utan majd raerzel ugyis. Probalj mindig eletben maradni, es minnel tobbet sebezni. TDvel foleg, mert annak az a dolga, hogy hatulrol sebez nagyokat. -
nyunyu
félisten
válasz
Lacuss20 #34479 üzenetére
Azt szeretném megtudni, hogy TD-nek a német panzerjager vonal jó e?
Amerikai TDk, foleg a forgotornyu agon levok (M8A1, T49, Hellcat...) konnyebben jatszhatoak, mint a nemetek.
Nemeteknek altalaban jobb, pontosabb agyuja van, de ott van T4-ben a Hetzer, majd T6-ban a JagdPanzer IV, ezek nem annyira kezdo barat TDk (*), sokaknak elveszik a kedvet a nemet TDktol.Aztan T7-T9-ben inkabb a nemetek a dominalnak.
Barmennyire kedvelem mostanaban a T25 AT-t a konnyu kezelhetosege miatt, de a JagdPanther 20%-kal rovidebb toltesi ideje+joval pontosabb agyuja SOKKAL tobbet nyom a latba.Poenbol a heten elovettem a T2-es amcsi T18-at, de az en jatekstilusomhoz nagyon nem passzol ez a gurulo bunker, mert nincs latotavolsaga, elobb lonek ram, mintsem meglatnam a celt.
Lehet, jobban jartam volna a Panzerjager I-gyel, de annak meg pancelja nincs.*: francia TD ag 3x annyi nyalat igenyel a szopashoz.
-
RAiN91
őstag
E szerint a kínai T34 hoz a legtöbbet? Nálam a net income van beállítva, és a Type T34 van a lista tetején.
-
slayer006
addikt
válasz
SoulReaver #34484 üzenetére
elfogyott a pénz a sim kártyádról, ha nem volt rá elég akkor ez ilyen
töltesz rá és újrahívod -
kisküzdő
tag
Sziasztok
Győzelem South Coast 2013. január 17. 20:08:46
Jármű M4A3E2 Sherman Jumbo
Szerzett tapasztalat 1 164 + kredit: 23 400
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
2490 sebzés jó ez a jumbó bár csak most kezdek ráérezni. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
SoulReaver #34480 üzenetére
Olvasod is amit kiírt vagy csak .....ott van hogy hívd újra és ugyanazt a rendelési számot add meg újra, segítek mit jelent ez....nem von le újra pénzt mert ugyanaz a rendelés ismétlődik meg a mi sikertelen volt...
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok, tegnap töltöttem le a játékot, 3 light tankkal T2 ig jutottam, de nem nagyon jön be. Azt szeretném megtudni, hogy TD-nek a német panzerjager vonal jó e?
Illetve melyik az amire már érdemes költeni ahhoz, hogy nagyobb szinthez termelhessek vele?Köszi!
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #34476 üzenetére
Csak nehogy 2x nyomjal ra.
Volt mar hogy venni akartam aranyat, es 4x vettem meg mert turelmetlen voltam.
-
SoulReaver
veterán
most akarok aranyat venni, erre baszkódik a weboldal
-
törölt tag
Max event alatt. most pl 250 + xp a scout plecsnire. Egyebkent magara a spottolasra is kapsz XPt meg akkoris ha nem sebeznek bele semmit. (minimalisat de kapsz.) A killekre is kapsz olyan10-20at killenkent. Sott modul sebzesre is kapsz. Tehat ha valakit letrackelsz meg az is er valamennyi xpt. (bar sztem ez is olyan 20 korulit.)
-
slayer006
addikt
Amiért NEM jár XP:
- Baráti tank sebzése.
- Csapattársak megölése (Team killing)
- Lepattanó lövedékek (ding, ricochet)
- Ha minket sebeznek…
- Különféle achievementek (Top-Gun, Mesterlövész és társai)
- Döntetlen vagy veresége esetén nincs 50% bónuszfradi81:
lánctalp: teherbírás, max sebesség, tank testének fordulékonysága
motor: gyorsulástehát mindig érdemes a lánctalpal kezdeni
-
Cseri0058
őstag
Ha kevesebb töltény van nálam kisebb esélyel kapok olyan ammo izét mikor meglőnek?
-
Fel
addikt
A vicc az, hogy medálra nem kapsz xp-t... A kutya ott van elásva, hogy a spottolt sebzés kb. úgy számítódik, mintha a felét te sebezted volna (még ez is csak féligazság) (ez ebben az esetben majd' 800 dmg még), valamint az is számít, ha 200m-en belüli célokat sebeztél, mert a közelharcra több xp-t kapsz. Szóval két ugyanolyan csata nincs, még ha a sebzés azonos is, az egyéb körülmények miatt jócskán lehet eltérés a kapott xp-ben.
De az biztos, hogy - ismétlem - medálra nem kapsz semmi plusz xp-t. -
Preda
aktív tag
Na végre megvan az ace E100 al. Vicc benne az, hogy ennél volt már több sebzésem is csak medált nem adott azért nem lett meg.
-
Pete55555
addikt
Na, az ilyen csatákat szeretem, szépen megyünk, nem baromkodják el, és a kis papírtankommal is hatékony segítség vagyok T10-es csatában. Egy lor40t meg is dicsért, mert 2-en kisz*pattunk egy jagdtigert, melléálltunk és beleeresztettünk 1-1 tárat
Nem osztottam ki olyan sok dmget, nem voltam olyan nagyon pro, de élveztem a csatát, és ez a lényeg.
Győzelem!
Csata: Airfield 2013. január 17. 15:55:49
Jármű: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 558 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 133 -
RAiN91
őstag
Tigris II-re először a talpat, vagy a motort érdemes fejleszteni? Csak alap motor van meg, sajnos nem fejlesztettem ki tigrisnél a motrokat.
-
slayer006
addikt
válasz
SoulReaver #34455 üzenetére
No ennek essél neki mégegyszer.
-
SoulReaver
veterán
válasz
jahj, azt nem is láttam eddig csak a phone meg sms-t bal oldalt.... úgy kb 6000 ft ba jön ki... +- perc díj
Én kérek elnézést!
köszi a segítséget!
-
virkir
veterán
válasz
Valamit nagyon elnéztél mert ugyan úgy 19,95 ejró mindkettő ami 6k jmf körül jön ki.
-
slayer006
addikt
válasz
SoulReaver #34452 üzenetére
Miért nem éri meg?
Az sms a lehúzás, a DayPao sztem megéri, főleg ha nincs más lehetőség. Erről a témáról ment már itt értekezés, keress rá.Fel: Néha előfordulnak itt hírek orosz oldalakról. Gondoltam hátha.
-
Fel
addikt
válasz
slayer006 #34365 üzenetére
Holnap majd kiderül
Szerintem ezt teljesen fölösleges kérdezni, mert úgyis csak akkor tudjuk meg, ha megjelenik az oldalon, ami általában egy nappal az event kezdete előtt szokott megtörténni. Sőt, még néha akkor se, mivel az eu-s portálról beszélünk, ahol néha megesik, hogy egy napocskát csúszik a dolog.@34454: Az orosz oldalnak semmi köze nincs az eu szerón lévő eventekhez.
+SoulRiever-: Múltkorában számolt itt valaki - talán vhw - hogy szinte egy-az-egyben ugyanannyiba kerül a DAO, mint ha bankkártyával / PayPal-lel vennéd az aranyat.
-
SoulReaver
veterán
válasz
slayer006 #34448 üzenetére
jahj azt vágom.... de az nagyon nem éri meg...
más..
Miért van az, h majdnem mindenki kihalt a csapatból és mikor az utolsó egy két ellenséget kergetjük a páylán és netán van egy elvétett lövésem aztán meghalás akkor nekem állnak noobozni? azt mikor beírok magyarul, kiderül, h az is magyar és mikor kimosom a pofáját, még neki áll feljebb... de a legszebb az egészben, h 200 csata után mer ugatni a kis f@sszopó és szart sem tett a győzelem érdekében...
-
slayer006
addikt
válasz
SoulReaver #34445 üzenetére
Telefonról vonják, emelt díjjas hívás.
Select payment method - Other és ott megtalálod
D.Orion: Írtam, hogy nálam mennyit gyorsított. Normál méretben is el tudom olvasni.
-
D.Orion
veterán
válasz
slayer006 #34381 üzenetére
Ez a program egy bullshit. Nem működhet és nem is működik. Szoftveresen emulálni egy programot, hogy több CPU magon is fusson. Nincs az a programozó zseni aki ezt bele tudja sűríteni egy 1MB-os programba. Elég csak ha az ember nyom egy ctrl+alt+del -t és megnézi a CPU magok terhelését. Semmi nem fog változni. Még arra sem képes a program, hogy egyes magról átküldje kettes magra a wot-ot.
-
Sanya
nagyúr
hummellal voltam egyszer olyan csatában, ahol volt csapatonként 2db scout (2-2 amx40, vagy vmi hasonló vadállat), a többi meg arty
Tank destroyer módban mentünk egymás ellet. EZ volt a fun mode
Ha sok arty van, akkor sokkal értékesebbek a nem arty tankok, szóval őket kell vigyázni.
Manapság ez a fun mode eltűnt, bár többeknek nem volt teljesen "vicces"
-
bullseye
addikt
válasz
PumpkinSeed #34436 üzenetére
De ez senkit nem érdekel...
A játékbeli idiótákat szidjuk itt rendesen, de még senkit nem ütöttünk azért, mert nem játszik sokat, vagy nem jók az eredményei. Úgy látszik nem érted valamiért, hogy itt CSAK annyi volt a gond, hogy egy olyan kijelentést tettél, ami alapján a legjobb játékosok egyike lehetnél. A statisztikáid viszont nem ezt mutatják. Másra gondoltál, tévedtél, rosszul értelmezted, mittomén. Mással is megesett, beírta: bocs, elnéztem, hülye voltam. Véget is ért a téma. Ennyit kellett volna tenned magyarázkodás meg terelgetés helyett.
Megjegyzem még 80 meccsre is elég jó átlag a 3 kill (én például max. álmodok róla). Ha ennyi is marad, további több száz csatában, igazzá válik a történet. Addig is 1-2 csata végi stat és replay sokat segít a dolgok értelmezésében.
-
slayer006
addikt
válasz
SoulReaver #34435 üzenetére
Miért nem használod a DaoPay -t?
-
Mcray
senior tag
válasz
Nincs para. Hibásan írtál le valamit. Bárkivel megesik. Nekem ezzel nincs bajom. Én is örülnék, ha nem mennénk el megint oda, hogy Ollie megint bezárja a topicot.
Peace!
-
káen
tag
válasz
Na most akkor vezetsz statisztikát a killjeidről vagy nem?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
bullseye #34432 üzenetére
Nem fogok statisztikát vezetni arról, hogy mennyit ölök, meccsenként és mivel nem játszok all day all night ezért nem is tudok játszani annyira mint ti. De mivel mindig reggel játszok tudni illik, hogy reggeli órákba több a tard player igy én mint noob játékos is előnyben vagyok. Ebben az estben nagyobb esélyem van arra, hogy fragat szerezzek. 1 éve játszottam meg 80 meccset kb december végétől. Én az utolsó 80 meccset átlagoltam. Remélem megértőek vagytok velem szemben. Elég indokot hoztem fel magam védelmére szval remélem nem leszek mostmár a topic témája tovább. -.-
-
SoulReaver
veterán
Egy kérdés... Nincs olyan köztetek aki debreceni és szokott aranyat venni paypallal? Mert szeretnék aranyat venni, de nekem nincs számlám... de ha meg tudnánk oldani, h adok pénzt és venne nekem az király lenne!
-
gy-daniel
tag
válasz
PumpkinSeed #34431 üzenetére
Ez itt nem mentség
. Szeretnek egy dolgon rágódni itt, jó sokáig. Ez van... azért néha akad hasznos infó is. Apropó infó, ha majd újra játszom, megyek artykra vadászni
, a francia meg német artyknál úgy rémlik, hogy többségében lassabbak, vakok és alacsonyabb élettel rendelkeznek az új patchben
-
jano_77
nagyúr
-
bullseye
addikt
válasz
PumpkinSeed #34430 üzenetére
Mert kb. úgy indítottál, mintha egy programozó társaságban bementél volna, hogy te írtad a Falsh-t. Majd amikor közölték volna, hogy de nem, akkor megsértődtél volna, hogy egy Flash nevű mini-játékról van szó, ez miért nem volt mindenkinek egyértelmű, és miért kötöttek beléd...
-
PumpkinSeed
addikt
-
diegho
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #34424 üzenetére
Nem kötekedek, csak leírtam a valóságot. Ha mostanában 3 killeket mész, akkor előtte 10 körönként sikerült egyet ölni? Senki nem mondta, hogy ESL játékos vagy, azt írtad 3-at ölsz körönként átlagban, ha ez valóban így lett volna, már ment volna egy privát üzenet az ESL csapatba lépésről.
-
-
bullseye
addikt
válasz
PumpkinSeed #34424 üzenetére
Nyugodtan besértődhetsz rá, ez szinte divat idebe. De ezt az apró információt kifelejtetted abból a hozzászólásból, így mindenki elindult a csodádra járni, és meglepődött.
-
SoulReaver
veterán
válasz
diegho #34421 üzenetére
Fog ez javulni... most tartok 2245 csatánál és 2058 kilőtt tanknál.
Csata után általában megnézem, h kikkel harcoltam vagy ki ellen és kb ennyi csata után, nem sok mindenkinek van ennyi kilőtt tankja vagy sebzése vagy tp-je.
Ez most nem reklám volt
De a sebzésem még mindig több mint amennyi tankot kilőttem sajnos
de az nem baj..
-
Jolet
őstag
pont ezt akartam én is írni...
nagy nehezen összeszedtem rá a kreditet aztán egy szopás az egész
igaz nincs teljesen kifejlesztve, de sorra vesztem a csatákat vele
egyelőre még az átlag felett vagyok, de tegnap 8-ból 8 vesztett csata
ez gáz
remélem jobb lesz később, mert eladom ha nem változik semmi -
diegho
nagyúr
válasz
SoulReaver #34420 üzenetére
Mihez képest? Nekem 1.6 felett van.
-
SoulReaver
veterán
akkor én sem vagyok annyira szar
-
emre
veterán
Most tényleg jut minden napra valami csámcsogni való?
-
diegho
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #34410 üzenetére
Az átlagod 0.44 tank csatánként, ha tetszik, ha nem...
-
bullseye
addikt
válasz
Battles Participated: 1 774
Destroyed: 781Ha ez te vagy, ez nem 3 kill/csata.
-
nyunyu
félisten
válasz
GaburroSan #34384 üzenetére
Szerintetek hol bugzik ez a fasza játék!Mi a hiba?
c:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\text\LC_MESSAGES\china_vehicles.mo fajlt ird felul a c:\Games\World_of_Tanks\res\text\LC_MESSAGES\china_tankmen.mo -val, vagy torold le.
Stat packban meg a regi, 8.2-es verzio van benne, nem ismeri az uj kinai tankokat.
-
káen
tag
válasz
Mivan?
-
diegho
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #34395 üzenetére
Pedig már kezdtem örülni, hogy hívhatok valakit az ESL csapatba
-
Zeratul
addikt
válasz
GaburroSan #34399 üzenetére
Hummel sajna beránthatja a csapatot tier7be, főleg ha szakaszban viszik. Fel kell spottolni a Hummel számára és akkor semmi gond akár one shotolhatja is.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hosszabb bemutatón a Chrono Odyssey című MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest