Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
machinev
üzenetére
Szia machinev!
Sem nyílt sem burkolt minősítés nem volt abban, amit írtam. Nem az én ingem 100 másik embert minősíteni egy miatt. Abban teljesen igazad van, hogy ha máskor találkozok egy MLD-s játékossal, akkor átmegyek a térkép másik felére, biztos, ami biztos (akkor is ha semmi okom rá). Majd az idő és a jövőbeni esetleges jó tapasztalat változtat ezen.
Azért kérdeztem,mert hátha van itt tag (ahogy van is) vagy valaki, aki tudja ki a vezetőjük és útba tud igazítani.
Megtaláltam a vezetőt, de a Wargaming nem engedett neki üzenetet írni, (Ez miért lehet?), ezért az egyik másodvezetőnek írtam levelet, kedvesen, és jó szándékkal. Ha akarja publikussá teszi nektek.
Ki nem játszik hétfőig? Le lett tiltva a srác? Annyian mondták, hogy úgysem lesz belőle semmi, hogy meg lennék lepve, ha mégis.
Igen én is keményen szankcionálnám, azt aki szánt szándékkel szemétkedik, és kevésbe azokat, akik véletlen, mert jelenleg ha véletlen eltalálsz valakit, akkor állati magas büntetést kell fizetni.
Üdv, Mcray/Tyutyu
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest