- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
#11302912 #33890 üzenetére
Ez azért így nagy csacsiság.
Azt a tűzerőt amit az 50-100 tud nem pótolja semmi és pont a mozgékonysága teszi univerzálissá mert mehet a támadókkal de visszaérhet védeni ha a szükség úgy hozza.
Mellé van némi gundepression-ja is amit ki lehet használni a mostani gödrös pályákon.
Amit írsz az előrerohan aztán meghal az csak a hüjjék taktikája mivel alapból támogató tank nem elsővonalbeli, nagyon szépen lehet vele finiselni a lesebbzett ellenfeleket, hátulról csipegetni majd amíg táraz a társak szépen visszatartják az ellenfeleket és lehet folytatni.
Az IS meg a T32 páncélja már lényegében semmit nem ér amióta van credit-ért prémium lőszer.
Nem véletlen, hogy ESL-re, nyolcas tournament-re előszeretettel viszik az 50-100-at is. -
törölt tag
Valoszinuleg ha amxet visznek, akkor nem 1et hanem mind amx. vagy minimum egy egesz lane-nyit, tehat mondjuk 3-4et. Egyedul egy amx tenyleg negativ tenyezo egy csapatban.
attolmeg hogy formacioban vagy szamit a pancel, nagyon is. legutobbi CWnken pont azzal nyertunk, hogy az IS-8-asunk (csak tier 9) 9 lovest pattintott le e-100asoktol.
-
vhw
addikt
válasz
#11302912 #33890 üzenetére
Ez új, akkor tán szólni kéne a top ESL csapatoknak is, hogy hülyeséget csinálnak az AMX-el.
Az AMX-nek nem a sebesség az egyedüli előnye (ami egyébként marha jól jön, ha mondjuk mines dombot kell elfoglalni), hanem hogy 1800 dmg van a tárban, amit tizen sec alatt kioszt.És épp azért mert összehangolt mozgás/taktika van, nem a páncél számít egy companyban, hanem a sebesség és a dpm (na meg az egyéni skill).
-
törölt tag
válasz
Timyyy #33892 üzenetére
pontosan tudom hol kell loni. also pancel bal oldala, mert ott a benzin tank. de amelyik type usernek nincs annyi esze hogy azt a hajszalvekony also pancelt nem rejti el, vagy nem maszik bele az ellenseg arcaba, akkor az hulye. Es igen tudom, hogy a kuppolat is meg lehet loni, de szinten az a velemenyem, amelyik type 2 loves kozott nem ficankoltatja a tornyat, az hulye.
emre: egy normalis klanban nincs... nem voltam meg magyar klanban (szerencsere) de nallunk az AODben kulon szoftvert hasznaltunk a taktikak megbeszelesere, naponta gyakoroltuk a formaciokat, es meccsek alatt kulon strategy commanderunk volt aki adta az utasitasokat. Aki nem pont azt csinalta amit a commander mondott azt kirugtak es pont. Ha a halalba kuldott, akkor meghaltal. Ott nem volt szedett vedett ide megyek oda megyek.
-
Zeratul
addikt
válasz
Stauffenberg #33879 üzenetére
OFF Ha már felhoztad a témát [Vladimir Bukovsky. Az EU és a SZU összehasonlítása]
-
törölt tag
Normalis companyba nem tesznek franciat, mert nincs panceljuk, es mivel egy profi csapat fokuszalja a loveseit, amint meglatjak instant meghal. mig egy t32ot is-3at megvedhet a panceljuk bizonyos poziciokban.
Es mivel osszehangolt mozgasok es formaciok vannak egy normalis csapatban az amx 50 100 sebessegbonusza teljsen haszontalan, mert vagy lelassit es megvarja a tarsait, vagy elore rohan es szarra lovik fokuszalt tuzzel.Es nem, nem akarok okoskodni... csak volt alkalmam jo helyezeseket elerni par kupaban az ex klanommal. (AOD) Angels Of Death. Legutolso super 6en is masodikok lettunk.
-
törölt tag
válasz
Timyyy #33887 üzenetére
De van. Alapvetoen a type a legerosebb tier 8 medium tank az osszes kozul, hiaba premium. Ezt azert mondom, mert ha megnezed minden premium tank rosszabb a vele azonos nem premium tankoknal, kiveve a typeot. (nekem minden premium tier 8 tank megvolt/van csak eladtam egy parat) irok peldat. is-6 olyan mint is-3 csak joval szarabb a penje, cserebe gyorsabban lo, es erosebb az oldal pancel. lowe ugyanolyan mint a tiger 2 csak meg lassabb, szarabb pancellal. t34 olyan mint a t32 szarabb also pancellal erosebb agyuval de szarabb ujratoltesi sebesseggel. a typenak nincs parja. a type pancelja jobb minden letezo medium tanknal, a penje nem rosszabb egyiknek sem, (pl t-44 armorja 0 penje ugyanannyi mint typenak, pershing lassabb mint a type, panther is lassabb, es szarabb a pancelja, valamint nagy dog.)
Ismerem a typeot haveromnak azt vettem ajandekba, 1000+ meccs van vele letolva. A type 59nek hajszalnyival gyengebb csak a pancelja mint a t-54nek pedig az tier 9. aki szembol type-al birkozik az vagy hulye vagy van legalabb 195 penje (de ajanlott a 215+). -
Pete55555
addikt
válasz
Timyyy #33882 üzenetére
Vicces, hogy erről a Type-ról hogy pattognak a lövések, ugyanezt csináltam volna Panth2-vel, már az elején meghaltam volna a SU-152-től. Az is érdekes volt, hogy IS-3, T34 mellett is elmentél, és még rád sem fordították a tornyot, inkább úgy vannak vele, hogy tökmindegy, úgysem tudnak meglőni?
Szép csata volt amúgy, mostmár az is biztos, hogy venni fogok egy Type-ot, csak legyen giftshopban.
Illetőleg afelől is megbizonyosodtam, hogy nem én vagyok a béna, hanem a Panth2 ennyit bír. Persze nem is ilyen játékstílusban játszom, mert ahogy írtam, akkor minden csata elején megdöglenék.(#33887) Timyyy Hát igen, csak ehhez képest a Panther2 egy toronyház
-
echterion
nagyúr
válasz
jimmy74 #33837 üzenetére
Én még a KT ágyújával használom, a KT motorjával. Így kicsit lomha, olyan mint a KT, csak lassabb, és beforgatva pattog, de nagyon. Viszont kevesebb csata alatt is már többször gyújtottak fel szemből, ezt sajnos nagyon nehéz elkerülni, főleg a 10-esek ellen, mert ők általában már tudják, hová kell lőni, és ott nagy ágyúk vannak már. Még 50k xp kell a nagyobbik ágyúhoz, kíváncsi vagyok, azzal milyen lesz.
-
Timyyy
őstag
Victory!
Map: Fisherman's Bay 2013. január 15. 11:54:19
Vehicle: Type 59
Exp: 2 632 (x2)
Credits: 78 712
Achievements: : SniperPréminum nélkül, és 4100 kiosztott sebzés, úgy, hogy csata elején kifagytam és később értem be.
REPLAYCsak azért írom be mert valaki mondta itt nem rég hogy nem megy neki jól a type... bár éppenséggel ez nem valami jó oktató replay mert nem a városban van a helye, csak kevesen voltak ott tőlünk ezért muszáj volt.
-
virkir
veterán
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#11302912 #33877 üzenetére
"belorusz: masik neven feher orosz.
szovjet unio tag volt."
Minket is bekebelezett a SZU, csak ezt Varsói Szerződésnek nevezték ami egy látszat-demokratikus paktum volt. Akkor a magyarok is orosz érzelmű, Oroszországhoz hű ex-kommunisták? De vehetünk még egy tucat szovjet utódállamot, akik örülnek a függetlenségüknek, ráadásul azt sem tudhatod, hogy a fejlesztők milyen politikai, nemzeti nézeteket vallanak.
Az megrendezett eventekből az derül ki, hogy épp annyira szerepeltetik a többi nemzetet, mint az oroszokat. Kifejezetten német eventek nem szoktak lenni, de ez szerintem azért van, mert a játékosok körében sokan felháborodnának, hogy mondjuk egy legendás német győztes csata évfordulója az event alapja. Erre vannak az olyan eventek, mint El-Alamein, Bastogne, stb, ahol az USA/brit és a német tankok is kredit szorzót, meg akciós árat kapnak.
u.i.: fehérorosz, Szovjetunió
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #33874 üzenetére
nos. felreertettel, es ez nem mitosz. Leirtam az iment miert hasznaljak cwre es companyra az oroszokat.
Es en plane nem tudok a ruszkikkal banni, mert meg sincs a heavy ag. nekem a nemetek vannak meg, az amcsit most tolom, meg a francia.
En francia agon kezdtem a jatekot, elvergodtem lorraine40tig, aztan jo szar lett, ott is hagytam. most amx m4 45nel vagyok francia heavyn, e-75nel nemet heavyn, kv-1snel orosz heavyn, t-32nel amcsi heavyn. tehat mint latod az orosz agon csak a medium line van meg.belorusz: masik neven feher orosz.
szovjet unio tag volt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#11302912 #33860 üzenetére
Mindig ezek a mítoszok...
Nem jobbak az orosz tankok, csak a legtöbb orosz tank másban erős, mint a többi nemzet (de ott sem minden orosz tankra jellemző). A fegyvereik nagyot durrantanak, de cserébe pontatlanok is. A sok mellé lövés meg komolyan csökkenti a kör végi profitot.
Ezzel szemben a német tankok meg összehasonlíthatatlanul pontosabban lőnek és talán a sebzés is kisebb, de legalább betalál a lövések többsége.
Őszintén szólva én nem nagyon látok erőviszonybeli különbséget a nemzetek között. Mindegyik tank egyedi karakterisztikával bír. Ha nem tudsz bánni mással, csak az orosz tankokkal, attól még nem ők a legjobbak. Fordítva is igaz: Ha nem bírod kilőni az orosz tankokat, azért sem az felelős, hogy a fejlesztők BELORUSZOK (nem oroszok).
-
BaLee
addikt
Erre én kíváncsi leszek. Már megvan az M6 bár még csak félig van kifejlesztve, nem rossz bár nálam még a KV-1S a nyerő. Rengeteget játszottam vele KV-1S-el, nem században, többnyire 2-es szakaszban vagy egyedül. Nagyon über tank, az M6 nincs emlékeim között, hogy különösebb gondot okozott volna bármikor.
A KV-1S szinte bárhol átüti az M6-ot a top lövegével és a 400 körüli sebzés elég fájldalmasan érinti, mindössze annyi kell még mellé, hogy lövés után visszahúzódjon egy sarok mögé és ne tudja az M6 kihasználni, hogy 2x olyan gyorsan lő.
Mert ugyanez igaz visszafelé is, top löveggel az M6 is szinte bárhol átüti a KV-1S-t. Csak nekem még nincs meg a top lövegem.
M6-al nekem eddig az tűnt fel, hogy oldalról sajnos nagyon papír.Azzal nem vitatkozok, hogy a KV-1S elég pontatlan így nagyon nem éri meg vele távolra lövöldözni az 1025 ezüstös lővedékekkel...
Szerintem 1v1-be ha nem nyílt terepen vannak pont az dönti el a csatát, hogy a KV-1S 3 lövésből kiszedi az M6-ot, míg fordítva ehhez 4 lövés kell... És fedezékből előugrálva vagy sarkok mögül kinézegetve nem nagyon szokott az ember mellélőni, gyakori hogy mindkét tank betalál.
-
törölt tag
en eltoltam churchill 7ig a briteket. kalap kaka volt az osszes. Elmondom miert. pl churchill. (nem a tier 6os)
a pancelja azert hulladek, mert nincs egy iv se rajta, valamint ertekeiben is a kv-1 a jobb. a tornya ugyanolyan gyenge mint a teste. raadasul lapos, tehat ha engem nez en beledurrantok a tornyaba es annyi. a csove gyorsan lo ugyan, de kicsit. ez csak akkor jon jol, ha valakit folyamatosan tudsz tunkolni vele. akinek van esze ugyis fedezekbe vonul amig tolt... innentol kezdte a lovesi sebesseg semmit nem er.Tehat van egy lassu tankod, aminek tulajdonkeppen 0 a gun depressionje (cso lehajlasa), szar a sebzese, gyenge a pancelja mert lapos mint a fal, raadasul olyan hosszu, es a tank kozepen van a torony, hogy 4 masodperce latom ahogy vanszorog ki a fedezek mogul, es beledurrantok kettot, mire o egyaltalan ram tud nezni.
En ezert tartom szarnak pl a churchillt.
A medium agon pedig egyszeruen a vegsebesseguk nem eleg. Amelyiknek megis, annak a penje es a sebzese annyira nulla, hogy nevetseges.
Az meg pont a masik jopont az oroszok javara, hogy arcmaszo az osszes tankjuk. gyorsak, nagyot lonek, jo a penjuk jo a panceljuk, pont azert hogy bele tudjanak maszni az arcodba. kozvetlen kozelrol a pontatlansag mar nem szamit, es eppen ezert a kezdoknek is jo valasztas, mert a kezdok hajlamosak rambo modon kozlekedni.
Egyebkent en is jobban elvezem az amerikai agat.
Dendszeresen company-zol (tank szazad) akkor latod, hogy 2 tank letezik amit hasznalnak eredmenyesen. vedekezesre t32, tamadasra is-3 ennyi. ott te nem latsz mediumokat. max lightokat szokas szerint amx 13 90eket kettesevel, meg artykat azt cso. tiger 2-t alig latni., britet abszolute nem, mert szar.
Ahhogy clan warban sem latsz egy darab britet sem sehol. Clan warra is is-7 e-100 megy tobbnyire.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nagysandor88 #33828 üzenetére
Köszönöm a részletes tesztelést!
A PM-et is megkaptam erről, tényleg nagy hála!
Szerintem mehetne az első hozzászólásba, hátha mások is ki akarják deríteni, hogy a laptopjukon (vagy kiszemelt gépükön) miként futna.
Én ennél erősebb CPU-ra vadászom, ráadásul a HD4000 több, mint 30%-kal erősebb, mint a HD3000. Szóval ez elvileg jó hír, de sosem tudom meg, hogy miként fut, amíg ki nem lesz próbálva, mert a WoT egy merő rejtély ilyen szempontból, nem érvényesülnek benne a racionalitás elvei, van akinek ennél erősebb vason sem fut, van akinek meg gyengébben is. A gép amúgy barátnőmnek menne és a mostani laptopján (Acer 5552G, ugyan ebben a kiépítésben, mint az adatlapon) elég "érdekesen" fut. Alapvetően megvan a 30-40 fps, de csinál anomáliákat, olyan mintha a játék elején nem az egész mapot töltené be, halad a pályán, aztán mondjuk a feléig elérve elkezd tölteni és akkor csúnyán 10-15 fps-re esik vissza, ezt műveli 20-30 másodpercig, aztán helyre áll a rend és nem mozdul az fps mutató 30 alá, amíg az adott szektor környékén marad. Próbáltam a tömörített textúra csomagot is, de egyáltalán nem segített semmit.
Már csak az a kérdés, hogy az új gép erősebb lesz-e, mint a régi. De az az Acer már kezd széthullani (nagyon durván gyenge az építési minősége, 4 hónap után elkezdtek potyogni a billentyűzet gombjai, elküldtük szervizbe, ahol 3 hétig volt Csehországban és úgy jött vissza, hogy mi basztuk szét és köszönik, de nem javítanak semmit és fizessük ki a szállítás költségeit, mert szó sem lehet garanciális ügyintézésről). Szóval kell egy új gép, lehetőleg vékony, kecses, könnyen cipelhető. Ezt az Acert nem ő választotta, ajándék volt a bácsikájától. 1.5 év használat után úgy néz ki a gép, mintha fociznánk vele minden nap.
Amúgy a többieknek is köszönöm a segítséget!
A notis topikban már keressük a megfelelő gépet, csak az volt a kérdés, hogy szóba jöhet-e a HD4000 grafikus gyorsítóként. A WoT-on kívül nem nagyon játszik mással az asszony (sőt azzal sem sűrűn, csak velem szakaszol ha ráérek), még ott van a WoW meg a Diablo 3, de azokkal szerintem nem lesz gond.
-
atti_2010
nagyúr
Erre azzal kontrázok, hogy mindegyik nemzet ágai jók és sajnálom, hogy az orosz ággal kezdtem, mert az USA és Német ággal sokkal élvezetesebb a játék, mert nem kell imádkozni, hogy a lövésed betaláljon.
Erre én is csak ennyit tudok mondani:
+Elfecséreltem egy rakat időt az IS4 -re és úgy lő hogy elkap a sírás, persze tudom hogy ha beledugod az ágyút az ellen fenekébe akkor verhetetlen de arra ritkán van esély, pláne ha nem virágokkal játszol.
-
Mcray
senior tag
válasz
#11302912 #33860 üzenetére
Az orosz tankok a legjobbak
Erre azzal kontrázok, hogy mindegyik nemzet ágai jók és sajnálom, hogy az orosz ággal kezdtem, mert az USA és Német ággal sokkal élvezetesebb a játék, mert nem kell imádkozni, hogy a lövésed betaláljon.
A KV-1S csak csapatban jó és azt is teljes közelharcban. 1 VS 1-ben nem laboratóriumi körülmények közt némi távolsággal az M6 mindenben jobb nála.
T-54-et nem ismerem.
Brit ág szar? Ugyanazzal a játékkal játszunk? Nézzed már meg a győzelmi arányomat az összes Brit tankommal. Nem nem company-vel és csak részben szakaszozva lett ilyen jó. Kezdőket oktatok velük alapokra tier 1 és 3 között, és még így is ilyen velük a statom, annyira szarok
-
jimmy74
őstag
Melyik magyar klán most a legjobb a cw-n meg amúgy.?
-
jimmy74
őstag
válasz
jozefgucci1 #33854 üzenetére
alul a hasánál meg szembe jobb fennt kukucskánál nekem sikerült ma is.A többi ha van mert van most hrtelen nem jut eszembe!
Hát akkor hanyagolom az e75 vételét főleg az e 100 miatt -
Timyyy
őstag
badboy71200
Ignore lista töltelék -
törölt tag
hogy lenne szar? orosz a jatek. alap, hogy az orosz tankok a legjobbak. (mondjuk nekem csak a medium line van kitolva tier 10ig. de neha tolom haver accaval is. neki a heavy ag van tier 10en ruszkibol)
Tier 6ban kv-1s a csaszar, utalom is hogy csak azert kellett kifejlesztenem hogy mehessek companyzni a klanommal anno... tier 8ban is-3 azert eros, mert a legnagyobb birka is eltudja vezetni, nemkell ferditeni az orrat, az oldala meg tele van spaced armorral, es meg az agyuja is jo, valamint a leggyorsabb heavy.Medium vonalon a t-54 mindent gyalul tulajdonkeppen, es a tobbi se rossz (bar en utaltam a t-44et, mert annak az egesz jobb oldala egy ammorack)
Ha rossz tankot akarsz, akkor probaldd ki az amx m4 45ot. (na az mocsok szar, ugyanazzal az agyuval mint az ARL 44 csak szarabb pancellal.
) Vagy kiprobalhatod a brit light agat is. az is jo szar. max speed nulla, agyu szar, armor nulla, mondjuk jol gyorsul, de ennyi.
Vagy pl az uj tier 9es lorraine40t is jo szar lett.
tier8ban jovolt mostmar nem.
-
válasz
jozefgucci1 #33854 üzenetére
Az E-100-nak a hasát lődd, mellé sem lehet lőni, akkora (főleg a jobb széle a jó, mert ott a motor, ami könnyen gyullad, mint az E-75-nél is). Ha közel vagy, akkor meg a fenti vasalódeszkát lődd, ami a tetején van.
-
Csabi04
tag
Nem tudna valaki egy letöltő linket, hogy mutassa színesen a játékban a tankok gyenge pontjait.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jimmy74 #33837 üzenetére
Hát szerintem ha nincs meg a nagyúgyú előre kihúzva és a nagyobb motor akkor szenvedés . Nekem még nem fullos van vele 80 csatám és mondhatom , hogy egyáltalán nem érzem még a gépet. Mocsok lassú gyakran lövik el elsőre a motort viszont pattogós. A statom a legszánalmasabb vele eddig 39%
.
Valakinek amúgy van ötlete , hogy az E100-at ha rámjön hol lehet lőni .Szemben állok a toronnyal akkor hová mert még arannyal sem tudtam átlőni. Oldalt elől tudom hol kell lőni ,de abban a helyzetben még nem igen sikerült?
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Hátha valakit érdekel. [New Russian tank - T-90MS]
-
nagysandor88
tag
válasz
04ahgy #33846 üzenetére
Triple bufferinget vedd ki, Mindent rakj minimumra, kivéve látótáv, meg én az extra effekteket alacsonyra szoktam tenni, valamint fontos, hogy ne fejlesztett grafikával told. Ha jól sejtem egy modul van a gépedben, próbálj legalább még egy 2gb-osat mellé szuszakolni... Mellesleg itt vannak az én eredményeim: [link]
-
Sanya
nagyúr
dilemma:
mit vegyek? egy vk4502A-t vagy egy tigris2-t? -
válasz
#11302912 #33847 üzenetére
Ó, nekem teljesen ki van fejlesztve, a legénység is 100%-os, mégis valahogy nagyon nem megy vele. De amúgy úgy néz ki, hogy a német ág nem nekem való, általában véve siralmas a német tankokkal a statisztikám, pár tankot kivéve (Pz4, Tiger P, Panther 1-2).
Mondjuk most megnéztem, a Tiger 2-vel is jól ment, ennek ellenére az E-75-tel nem.
-
törölt tag
-
04ahgy
nagyúr
Gondoltam felrakom a laptopra is a játékot, siralmasan fut.
i5-2430M (2,4GHz, 2core 4 thread)
4GB DDR3
GT 540MA gépben SSD van és a natív (1366*768) felbontást használom. A játék a grafikát lowra lőtte be. Az FPS 30-35-40, de egy-egy célzáskori zoomolás hatalmas laggot okoz, és leesik az FPS.
Mit vegyek lejjebb, ha ezt ki szeretném küszöbölni?
HGyu
-
Mcray
senior tag
Egy nehéz tank egy közepes tank lövegével (Régen a 100mm-es volt a T43 lövege), nem túl szerencsés.
Az IS-ben a 122-es lövegnek jóval rövidebb a töltési ideje mint A KV-1S-en.
Ha egyedül vagy az IS-sel és meglep egy nagyobb ellenséges falka, Te fele annyi sebzést tudsz bevinni, amíg élsz. Semmi elrettentő erőd nincs a 100 MM-es löveggel és ha adsz egy 250 sebzéses puszit az ellenséges 7-es nehéz tanknak az ott fossa össze magát a röhögéstől és rád ront. Teljesen mindegy hogy milyen 7-es. És akkor még szó sem esett a nagyobb gépekről.
Közel kell menni, mert távolra nem megbízható és figyelni kell, hogy az ellenséges tank mikor ad le lövés. Ha ez megtörtént, akkor kigurulsz, 450-es puszi neki és vissza fedezékbe. Ez egy ilyen tank. Ha pedig nem veled vannak elfoglalva, akkor elgurulsz az ellenfél mellett, adsz a seggébe vagy az oldalába 450 sebzést és nem állsz meg, hanem elrobogsz és míg megpróbál utánad fordulni, keresel egy másik fedezéket. Ha sikeres volt a manőver akkor az ellenséges tankot már nem egy hanem két irányból támadjátok. Ekkor külső nézetben figyeljed, hogy a tornyával merre néz.
-
Fel
addikt
válasz
Gyuri27 #33776 üzenetére
Annyi időt nem töltöttem el most a teszteken velük, mint korábban más új tankokkal.. A közepesek tetszenek, pontosabban a közepes ág felső négy tankja: a két Type 62 verzió (WZ-131, WZ-132), a WZ-120 és a 121.
A nehezek nem igazán jöttek be. Az IS-2-ről nincs mit beszélni, mert 1-1-ben ua., mint a szovjet változat. A tier 8 110 nem rossz, kicsit IS-3 és KT(!) keverék. A WZ-111 m 1-4 szerintem bűnrossz. Tier 9-ben minden tekintetben a leggyengébb heavy (gyk. E-75, IS-8 és IS-7 legrosszabb tulajdonságai egy tankba összesűrítve, pozitív dolog nélkül..). A 113 pedig olyan semmilyen.. Se nem med, se nem heavy. Van egy kis páncél, meg nincs is..Az alacsonyabb tierű tankokat kipróbálni sem tudtam teszten, mert rajtam kívül sose volt senki a várólistán.. Talán ez eléggé jól vázolja az irántuk lévő hatttalmas érdeklődést... Érezte ezt a WG is, ezért rögtön egy versennyel indították útjára őket az orosz szerón: [link]. Eléggé jó kis contest..
Djuree: Ez most megint egy nagy horderejű megállapítás..
Azt azért tudni kellene, hogy a HEAT lőszerre nincs normalizáció, így ferde páncélzaton a teljes effekív páncélvastagsággal harcol és nagyobb az esély a ricochet-re is. Az APCR pedig nagy távolságra lőve jobban veszít a páncélátütéséből, mint a sima AP (az igaz viszont, hogy nagyobb értékből veszít többet, így mégis maradnia kell az előnyének). 0 dmg-es, külső modul találatot meg ugyanannyi eséllyel érsz el velük, mint a normál lőszerrel.
-
Djuree
félisten
a gold ammót rendesen lebutították. sokszor azt se viszi már át amit simával át szokott. lehet venni kreditért de le is lett gyengítve rendesen. olyat nem üt át amit simán vinni kéne neki.
-
Gergo_R6
csendes tag
válasz
jimmy74 #33837 üzenetére
Megfelelő kezekben csodákra képes az E-75 és E-100 is.
E-100-nak nagyon jót tett a kreditért vett prémium lőszer, így már szépen használható a nagy durrantója. Be kell forgatni hasát eldugni és van remény hogy lepattannak rólad. Sokszor extrém mód mutatod az oldalát és pattognak rólad, a szemből kigyujtással eggyütt kell élni vagy tenni ellene. (legénység skill) Arty mágnes ha van 3 nagy arty a csatában ami tier10ben a min az utóbbi időben akkor 2szer meg kell gondolnod merre menj, és hol van fedezék.
E-75 jó tank nagyon, szerintem ez a klasszik heavy a játékban. Jó páncél viszonylag mozgékony (9es heavyhez képest) jó ágyú, ami sokszor furcsa dolgokat művel van amikor mindet átvisz van amikor semmit de lehet hogy csak az én parám. Szemből ez is szépen ég....
Ha eggyütt tudsz élni az artyk jelenlétével (arty mágnes, nem okoz nehézséget 1 artynak sem hogy telibeverjenek), tudod hol az arty árnyék akkor hajrá.
-
Allien
veterán
válasz
RAiN91 #33816 üzenetére
Teljesen más feeling a kettő. Bár, én speciálisan használtam az SU152-t, nem úgy, mint más értelmes ember, messziről puffogtatnak. csakhogy, a trollgunja nem alkalmas erre, szerintem. Bementem városba, próbáltam oldalba nyomni az enemyt. Amíg le volt foglalva a heawy tankokkal, szépen bele nyomtam egyet. Utána már teljesen másképen viselkedett.
Még ha rám is mozdult, utána már könnyű préda volt a többieknek, de inkább vissza tolatott, nyaldosni a sebeit.
A 100M1 meg egy tipikus lapitó TD. Volt, hogy benne álltam egy bokorban, még volt más bokor is elöttem, és a mellettem álló ARL44-t szét kapták, miközben engem észre se vettek.Pontos löveg, de kicsi sebzés.
-
jimmy74
őstag
E-75 ről mi a véleményetek,(már akinek van is)illetve azE100-ról?
E75 már rég kifejlesztvecsak nem volt kedvem belekezdeni...
-
slayer006
addikt
-
törölt tag
Hopp, eltűnt a karácsonyi háttér
-
Pete55555
addikt
Vki nem tud valami használható Sound MOD-ot? Lövés, motor, stb hang mod kéne, de amit wot fórumon találok valahogy egyik sem akar normálisan működni.
-
sequator
senior tag
Üdv!
Megvan életem első Radley-Walters medálja, Wolverine-nel, méghozzá nem is akárhogyan:
az utolsó 10 másodpercben lőttem ki az utolsó ellenséget az utolsó előtti AP lőszeremmel.Itt a replay: http://mwreplays.com/replay/M2FS84S3ORV9/
Mivel csak átlagon aluli játékosnak tartom magam, így ez nekem nagy teljesítmény. Az a célom egyelőre, hogy legalább átlagos játékos legyek.
Üröm az örömben, hogy 5 csatával később elkezdett haldoklani a VGAm egyik RAM modulja
Így a T6-T7 tankjaimat már nem tudtam leszorzózni, mert 3Dben azonnal kifagy.
sautia
-
nagysandor88
tag
válasz
Stauffenberg #33808 üzenetére
Csináltam neked egy két mérést.
Tesztgép:
Lenovo Y570(i3-2330@2,2GHz, GT555m 2GB GDDR5 128bit, 96 számolóegység/ HD3000m max 1600MB memóriával, RAM 8GB DDR3@1333Mhz, SSD)
Felbontás:1366x768
Első beállítás:
Dedikált VGAMásodik beállítás:
HD3000m ugyanazok a bállítások mint a GT555 esetében(kivéve élsimi, mert az végig ki volt kapcsolva, majd a 133-as kép már úgy készült, hogy csak a "textúrák" voltak "maxon", meg a "látótáv," valamint az "extra effektek" és "extra effektek mesterlövész módban" "alacsony" értékre voltak állítva. Utóbbi azért lényeges, mert ha teljesen kikapcsolod nem látszik se torkolat tűz, vékonyak a tracerek, valamint a becsapódó lövedékeknek sincs semmilyen effektje a tankon.Harmadik beállítás:
HD3000m Minden minimumon, normál grafika, max látótáv.Megjegyzések:
A HD3000 esetén a screenshot készítésekor megakadt a játék, és 23 fps-t mutatott a számláló kb egy másodpercig. A 30fps teljesen folyamatosan megvolt, nem döcögött, de érezhető volt számomra egy kicsit, hogy a határán van a gép. Nem használok semmilyen rendszerigény csökkentő textúra packot.
A GT555 eredménye váratlanul ért, mert nem ment eddig ilyen szépen rajta a játék, azóta frissítettem drivert, de mivel az asztali gépen játszom, így nem néztem eddig...
Szóval mivel a HD4000 erősebb jócskán a HD3000-nél ezért bátran állítom, hogy menni fog rajta a játék, még jobb képminőségi beállításokkal is. Egy dolog lényeges, hogy legyenek mellette dualchanelben a ramok, lehetőség szerint 1600Mhz-esek, mert ha jól tudom az a maximálisan támogatott az Ivybridge esetében. -
jimmy74
őstag
Melyik most talán a legjobb erősebb magyar klán?
-
Hát eddig ez az IS nagy kínszenvedés
-
slayer006
addikt
válasz
Stauffenberg #33808 üzenetére
HD4000 van asztali prociban és van ugye a mobil. Ebből adódhatnak félreértések.
-
RAiN91
őstag
válasz
nyunyu #33796 üzenetére
Tier6-on még nem farmoltam, de most lehet megnézem SU100-al az IS-3-ért.
Ja és: Su100 után SU100M1 vagy SU152? Mindegyik tetszik, de csak egyet tudok majd megvenni
M1-el játszottam tesztszerveren, tetszett a gyorsasága és a pontossága, és penje sem rossz.
152-t a trollgunjával néztem, brutális tűzerő, és nagyon pontatlan.
M1-ből nem sok rohangál, ennyire rossz lenne? -
Stigma.HC
senior tag
-
Stigma.HC
senior tag
Most vagyok egy csatában, csapatban 8 darab tier 8-as tank van, ebből 6 prémium. Én kv4-el vagyok, kíváncsi vagyok mi lesz a vége
-
Stauffenberg
nagyúr
Köszi az eddigi válaszokat, ugyan ott vagyok, mint a hivatalos WoT fórum olvasgatása után.
Van aki szerint elég a játékhoz a HD4000, mások szerint meg nem, kb 50-50% arányban állítják ezt és azt az emberek.
A gond az (már ha ez gond), hogy a kritériumok között van, hogy a laptopnak könnyűnek kell lennie és a szép kecses vékony modellekben általában nincs dGPU. Jók ezek a tippek a 15.6"-os Lenovokra, de azok sajnos nem jöhetnek szóba.
-
vbbb
őstag
Fuuu....mennyi agyhalott prémiumos evszopó szaladgál ma fent....fuuuuu
-
atti_2010
nagyúr
válasz
nagysandor88 #33799 üzenetére
Kipróbálnám, hogy erősebb procival mit megy. Szerintem ott lehet a hond
Nem hiszem mert 1920x1050 ben a Trinity jobban viszi mint a Llano és egyforma CPU van a kettőbe, egy bizonyos ponttól már hiába erős a CPU.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest