- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
CptMisi #30368 üzenetére
Szép hosszan válaszoltál, ne haragudj én nem fogok mert annyira hidegen hagy az egész klánosdi, hogy el se hiszed.
Az, hogy általában hol vannak, meg az, hogy minket lehúzol, szerintem két külön dolog...
Nem húztalak le titeket csak tényeket állapítottam meg abban a hozzászólásban, hogy miért tartom úgy, hogy nincsenek nagy magyar klánok sok CW területtel.
Komolyabb aranymennyiséget adó területe van 3 napja. nincs
Területet is összesen egyet birtokol egy hétnél régebben. igen
Az ok okozat összefüggését igaz nem tudom, de nem is érdekel.
Erre a Nem farmolni jöttünk, hanem harcolni... kijelentésre meg tartom a véleményemet mert különben mi értelme az egész CW-nek ha nem a goldbevétel.
Dicsőség... ugyanmár.
Aktív témák
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-2355U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest