- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
forras2 #24042 üzenetére
Hmh, tier 2-esben, kb 3-5 ezer kozott jon a zseton, es van amikor 3 percbe telik, vagy esetleg 1 percbe mert kilonek az elejen, a tarsaid viszont nyernek.Amig tart a csata, addig te mehetsz egy masik tankkal ugyancsak 1 gyors csatat...Sztem igy 1 ora alatt ossze tudsz szedni 50 ezret is.Persze, ahhoz hogy gyuljon a penz, sokat kell jatszodj...En ezelott 1 evvel kb napi 8-9 orat jatszodtam, mindez premium nelkul, iden januarban meg megvettem a 9es szintu JagdTigert. Osszesen kb 2 hetet volt premiumom kulonbozo esemenyek es kodok miatt.
Napi 10 csataval nem lehet vagyont gyujteni, raadasul a tanulas is nehezkesebben megy, habar en a 2000ik csataban is annyit tudtam mint kb a 8000ikben, ugyhogy embere valogatja
Most a 10 ezredik csata korul kezdtem raerezni a dolgokra.
Amugy ha penzt akarsz gyujtogetni, akkor a KV1-et, a T-34-et es az M4-et ajanlom, masok esetleg mondanak meg mas tankokat is.A KV1 eros, neha pattannak rola a lovedekek, es csucs tankkent lehet vele ezt-azt csinalni. A T-34 meg neha jo tud lenni a gyorsan tolto 57mm-es loveg miatt (mivel sokat losz 1 tankra, tobbszor van eselyed valami modulhibat okozni, asszem az megfejeli picitt a kapando osszeget), az M4 pedig a 105-os lovege miatt jo (en keveset mentem vele, es kepzetlen legenyseggel, ugyhogy nekem nem volt olyan csodas, es helyhiany miatt aztan el is adtam).
Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest