Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
A foglalókat én is elküldeném melegebb éghajlatra. Utálom őket, hiába írom nekik, ne foglaljatok légyszíves, azért is folytatják. Írom még azt is, hogy lazán lehozzuk cap nélkül is, de szarnak rá. Komolyan mondom, ha nem lenne ez a sok foglaló hülye, sokkal jöbb köröket lehetne menni. A végén még maradnak kilőhető gépek, a legutálatosabb szituáció, amikor 1 másodpercre van a kilövéstől, vagy csak ott áll full hp-n, amit gond nélkül le lehetne szedni. Nem bírják felfogni, hogy ez plusz dmg, pénz, meg xp.
De a campelő scout-okat is bírom. Ebben a csatában leginkább az arty csinált valamit, meg én. Tökéletesen kiegészítettük egymást. Én spotoltam, ők pedig lőtték a célpontot. A JagdPzE-100-on kívül mindenkinél többet sebeztem, viszont neki is csak 3200 dmg-je volt, ami azzal a tankkal nem nagy teljesítmény, 600-al több az enyémnél. Pedig hogy fostam a csata kezdeténél.
Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest