Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
akarmi013
csendes tag
Sziasztok
Én is osztom a nézeteteket a Klánokkal kapcsolatban.
Nagyon sokáig nem voltam klán tag, bár hívtak párba. Nem vagyok egy top játékos, de nagyon rosszank sem tartom magam. (11,7k csata; 52% win rate; 64% Hit ratio) Én azért nem akartam klántag lenni, mert nem vonz a kláncsata annyira, hogy xy időpontba rendelkezésre álljak. Én akkor játszom, mikor időm/kedvem engedi. A játék legyen értem, nem pedig fordítva. Pár hónapja haverokkal csináltunk egy klánt, pusztán a vicc kedvéért. Több havert, azok csaját is bevettük, de azért tartjuk magunkat ahhoz, hogy totál kreténeket nem veszünk fel. Egyik havert pl nem vettük fel, mert többször eljátszotta már azt a "hatalmas poént" szakaszban, hogy "menjünk Maussal", kiválasztjuk, indítja a csatát, s akkor láttuk, hogy loltraktottal jött. Nos, az ilyenek engem is kiborítanak.... Igyekszünk hasonló tier tankokkal menni, még ha segítünk is valakink húzni bizonyos ágat. 50 feletti tank darabszámmal tudok mit választani
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest