- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Én szoktam TK-ezni, de ennek két oka van: Rühellem a tier 1-es tanokat, mert kb amiatt mínusz egy emberrel indulunk. Ilyenkor minimum kilövöm a a tier 1-es tankot, és ha még pofázik az, akivel platonba van, abba is belelövök párat, plusz fel is jelentem. A másik eset eddig 1x fordult elő: Artyval voltam, és egy t34 elkezdett minket artykat oszatni, hogy milyen faxok vagyunk, és nem supportoljuk, de vagy 3 percig lökte a rizsát. Annyit írtam neki; i kill you(jah meg előtte 5x, hogy shut up), és one shootoltam full hpról...
Úgy felkúrta az agyam, komolyan. Előfordul még, hogy pl idióta csapattag, és akkor belelövök egyet, hogy lehetnek ilyen balfaszok, de hogy véletlen megöljek valakit, vagy belelőjek, az nagyon ritka(véletlen eddig 3x öltem meg valakit sajnos). Akibe bele lövök az megérdemli. Most lehet fasznak fogtok tartani, de az idiótákkal már tele a bráner...
Az az igazság, hogy én csak random meccset szoktam tolni, meg néha szakaszt haverral, meg egyszer voltam gyakorló csatában is. Viszont fingom nincs mi az a századozás. Illetve a CWnál azt nem értem(olvastam róla a magyar leírást), hogy most akkor ha pl partra száltok, vagy megtámadtok egy területet, akkor ugye kijelöl egy időpontot a csatára, és a csatába hogy kell belépni, vagy automatikusan elindítja neked a csatát kliensel együtt vagy mi? Ezekről felvilágosítana valaki, mert ezekről fingom nincs. Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- ArchiCAD és Artlantis topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- További aktív témák...
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest