Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Én szoktam TK-ezni, de ennek két oka van: Rühellem a tier 1-es tanokat, mert kb amiatt mínusz egy emberrel indulunk. Ilyenkor minimum kilövöm a a tier 1-es tankot, és ha még pofázik az, akivel platonba van, abba is belelövök párat, plusz fel is jelentem. A másik eset eddig 1x fordult elő: Artyval voltam, és egy t34 elkezdett minket artykat oszatni, hogy milyen faxok vagyunk, és nem supportoljuk, de vagy 3 percig lökte a rizsát. Annyit írtam neki; i kill you(jah meg előtte 5x, hogy shut up), és one shootoltam full hpról...
Úgy felkúrta az agyam, komolyan. Előfordul még, hogy pl idióta csapattag, és akkor belelövök egyet, hogy lehetnek ilyen balfaszok, de hogy véletlen megöljek valakit, vagy belelőjek, az nagyon ritka(véletlen eddig 3x öltem meg valakit sajnos). Akibe bele lövök az megérdemli. Most lehet fasznak fogtok tartani, de az idiótákkal már tele a bráner...
Az az igazság, hogy én csak random meccset szoktam tolni, meg néha szakaszt haverral, meg egyszer voltam gyakorló csatában is. Viszont fingom nincs mi az a századozás. Illetve a CWnál azt nem értem(olvastam róla a magyar leírást), hogy most akkor ha pl partra száltok, vagy megtámadtok egy területet, akkor ugye kijelöl egy időpontot a csatára, és a csatába hogy kell belépni, vagy automatikusan elindítja neked a csatát kliensel együtt vagy mi? Ezekről felvilágosítana valaki, mert ezekről fingom nincs. Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem...
Aktív témák
- Autós topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogyjunk le!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest