- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Olyan mod-ra lehet majd számítani, ami a régi stílusú tech tree-t adja vissza?
Ezen a vízszintes baromságon teljesen átláthatatlan minden. Kezdek rájönni hogy nem csak a magyarokra jellemző az hogy "ami jól működik, azt b****uk el gyorsan..." -
xedos
addikt
Na a tegnapi este volt a negatív csúcsom...
13 játék után feladtam... kb 10.000pontot sikerült kaszálnom :-(
Ha sokat kilőttem, akkor vesztett a csapat, ha nem akkor nyert de alig volt pont - vagy szétlőttek...
Nekem is volt, hogy beírtam: mit nézelődik a 2db King Tiger a hegytetőn???? - Védik a bázist volt a válasz ...
Szóval szopó ág :-( -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
GaburroSan #19695 üzenetére
Prémiummal ezt bármilyen Tier 6 tankkal meg lehet csinálni. Akkor valóban nem egy farmgép. Nekem csak arra kellene, de akkor ezek szerint olyat csak bőven 10k HUF felett mérnek.
(#19696) Mcray: Nekem a StuGIII-al csak az az egyetlen bajom, hogy hamar kifogy a lőszerből. Jó gyorsan újra tölt és te csak tunkolod-tunkolod vele az ellenséget megállás nélkül, pörög a dmg számláló felfele, te meg ott állsz pár perc után nullára apasztott lőszer készlettel...
Amúgy mellette a T49-et is csípem (már várom az M18 Hellcat-et, nemrég kezdtem az USA forgó tornyos TD ágat), múltkor nagyon be voltam fosva, hogy a csapattársak ott hagytak a francba egyedül védeni egy átjárót, de ledaráltam vele két PzIV-et, egy IS-t meg egy KV-2-t is (mindet 100%-ról, én egyedül, az IS-t úgy sikerült, hogy előbb felgyújtottam, majd ammo rack). Jó persze nagyon lámák voltak mind, folyton mellé lőttek, de a KV-2 vagy az IS csak egyszer kellett volna, hogy eltaláljon, de a PzIV-nek sem vagyok több 2-3 lövésnél. Na az egy nagyon jó kör volt, 40k kreditet hozott prémium nélkül.
-
Mcray
senior tag
válasz
Stauffenberg #19693 üzenetére
Megszokás kérdése. Anno a stug volt a mindenem. Megvettem a Jgpanzer 4-et és utáltam mint a sz*rt míg maxos nem lett. Akkor annyira megszerettem, sőt talán még jobban is, mint a Stugot, mert gyakran KV-3 és KV-1S-sel randalírozó 3 fős platoonokat raktam helyre vele. Ezt a Stuggal nem tudtam megcsinálni...
Most a Jgpanther-t tolom és szeretem is.Közben visszavettem a Stug-ot és vagy én felejtettem el, hogyan kell használni, vagy a WG változtatta meg azóta, de baromira nem megy vele a játék. Még egyetlen értelmes kört sem mentem vele
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Stauffenberg #19693 üzenetére
Volt D-Maxom de nem jött be, farmolásra szerintem nem jó! drága bele a lőszer !Prémmel 25-40 között hozott!
-
jano_77
nagyúr
válasz
GaburroSan #19691 üzenetére
Ez nagyon durva.....én a közelébe sem értem még eddig soha a Type-al.
GRATULA! -
Stauffenberg
nagyúr
Ha vennék farmolásra egy D. Maxot (ennyi a teteje amit prémium tankért hajlandó vagyok fizetni) akkor mennyire járnék jól vele? Milyen a kredit hozama és úgy általában véve milyen tank? (A StuGIII nagyon tetszett, ami utána jött nem túl szép, szóval van olyan élvezetes vele a játék mint a StuG-al?).
Tudom mindenkinek más a stílusa, más jön be, de azért érdekelnek a vélemények.
-
válasz
GaburroSan #19691 üzenetére
Én sajnos nem vagyok olyan jó medekkel, hogy ilyet alkossak.
-
csaabz
őstag
válasz
Patrick76496 #19686 üzenetére
Ezek melyik nemzet tankjai?
-
Mcray
senior tag
Tegnap volt egy kör ahol 13 arty volt. Nálunk csupa béna, aki valahogy felszopkodta magát high tier artyig, az ellennél meg mindegyik, aki rutinnal rendelkezett. Úgy kezdődött a kör, hogy ellen Patton felderített, kaptam 3 arty lövést a KV-5-ömbe és game over. Nekem a játék kb 25 másodperc volt (vagy még annyi sem)
Utána az artyaink elkezdtek vaktában lövöldözni, majd megtelt a képernyő azzal, a kiírással, hogy nálunk valaki meghalt. Kiderült hogy az össze ellenséges arty Counter artyzott és kb 20 másodperc alatt az összes artynk halott volt.
Ezek után a tier 9-es csapatunknak sikerült kinyírni egy Amx ELC-t és 15:1-re vesztettünk max 2 perc alatt...
Tegnap minden bukott köröm ilyen volt... Szombaton viszont egyetlen ilyen rossz köröm sem volt. Ha el is buktuk, kiosztottam még 2-3 ezer sebzést mielőtt fűbe haraptam.
Szúúú-Száááá. Nincs SZ.Á. Szúúú-Szááá
-
Patrick76496
őstag
Új tankok, egyelőre inkább csak koncepciók:
T1E6 mint valami turbó Cunningham
FCM 50 (t) elsőre jónak tűnik, tiszta ARL
TOG II kicsit Tiger P feeling
AT-15A ez lenne más néven a Tortoise
-
tehet egy szívességet mindenki, aki azt mondja nincs.
53% win ratem leesett 51%ra tegnap gwp-vel.
igaz e75 meg felmászott 53-ra.borzasztó idiótákkal rak össze, néha meg semmit nem csinálok (többed magammal), és 15-1re nyerünk. (kedvencem tegnap mind a 3 top tier felmegy hegyre snipeolni. utána néztem, hogy szakaszban voltak. 15-4re vesztettünk, ebből 3 kill az enyém artyval.)
vicc. -
válasz
GaburroSan #19681 üzenetére
Szép!
Mennyi volt a sebzés?
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #19681 üzenetére
azigen
nekem "csak" 100k volt a max...
-
Mcray
senior tag
Szombat: Planetwot nem látja a szombatomat de 60 csatából szinte mindent megnyertem.
Vasárnap: 42 % winrate 40 csatából. Vért kellett izzadnom és ki kellett merítenem a káromkodási szótáramat, hogy legalább ilyen szar arányban de nyerni tudjak párat...
Azoktól kérdem, akik szerint nincs olyan hogy szopóág:
Hogyan lehet, hogy egyik nap mindent megnyerek és (szinte) folyamatosan legmagasabb tier vagyok, másik nap meg mindent elveszítek, mert legalsó tier vagyok tier 9-es csatákban, ahol a top tankjaink mind, megfulladnak, halálba ugranak a hegyről vagy a kezdő körben "defendelnek"?
Egyik napról a másikra elfelejtek játszani? Kötve hiszem, mert T29-cel ugyanúgy gyártottam a 60 credites köröket így is úgy is. Mi alapján dől el, hogy a tápláléklánc alján vagy tetején vagy? Nehogy azt mondjátok hogy random, mert, olyan nincs, hogy 20 játékból 18-ban T-29-cel legalul vagyok, míg előző nap ugyanilyen arányban végig fent.
-
-
Pff, 9% esélyünk volt a nyerésre. A végén egyedül maradtam 4 ellen, hármat még ki tudtam lőni (csak 1-1 lövés kellett), aztán egy arty maradt és lejárt az idő.
Draw
Battle: Redshire 2012. október 14. 22:58:49
Vehicle: T29
Experience received: 1 207
Credits received: 72 462
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper -
Taragas
aktív tag
Bocsánat a dupláért.
Most nézzétek meg ezt a csapatot. Kb mint ha csak én dolgoztam volna....
Sorban lövették ki magukat.....
-
Taragas
aktív tag
válasz
robogo81 #19669 üzenetére
Nekem sajnos, vagy nem sajnos sose volt grillem. Az előtte lévőket kifejlesztem, a hummelt meg a pz3/4el fejlesztettem ki, az alvázat meg megvettem free xpből hozzá, szal így lett fullos.
Azért szenvedek, mert nekem bejönnek a francia tankok. Gyorsa az összes, és jó scout. Nekem rém álmaim nagy gondot szoktak okozni, és ha meglátok egyet kapásból lövöm, mert automatikusan rajta a tábla, hogy veszélyes...
-
mynames
senior tag
válasz
Taragas #19668 üzenetére
Ja, nekem is beadta!
Miért küzdesz AMX40-nel? a tank a legnagyobb szívás az egész WoT-ban! De majd utánna a többi se egy nagy történet szerintem. Én a 13/75-ig vittem azt az ágat de nagyon nem jött be, hogy a löveget oldalt lefelé szinte nem lehet kitéríteni..
(#19669) robogo81:
Pontosan nem tudom, de aki áradozik róla annak üzenem hogy a mozdítási tartománya (vagy milye..amig az alváz nem moszdul meg) rettenetes kicsi. Hummel és SU8 egy klasszissal jobb nála (tudom, nem az a tier...de akkor is)
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a Grille-el milyen messzire tudok ellőni.
Az M37-esem csak max 400 méterre lő el,a Sturmpanzer II-m meg 600-ra,látom sokan dicsérik a Grillet,a fejlesztéshez az xp már majdnem megvan.
Bocs ha erre már valahol volt válasz,de még igazán kezdő vagyok a játékban. -
Taragas
aktív tag
válasz
mynames #19667 üzenetére
Jaj ne....
Ez fájt.... Most hogy AMX 40-el nyomom, amúgy is a röhögő görcs kerülget., de ez most feltette az i-re a pontot....
forras2: Ilyen szempontból mindig is jónak tartottam(egy max 4 tieres csatában össze is szedtem vele egy acélfalat), de egy kv1 simán átviszi már a páncélját. ÉS ez a sebesség, meg ahogy kinéz, mindent visz.... Sírva röhögve játszok...
-
mynames
senior tag
válasz
gagyenkov #19660 üzenetére
Köszi a választ! Amúgy pont ettől féltem...
---
Ajánlom figyelmetekebe az utoljára kilőtt artysta nevét! -
Taragas
aktív tag
Teszt szeróztam unalmas perceimben, mivel artysni nem nagyon lehet most, és álom járgányom lett az E50m(hála isten ez már nincs messze), és a Batmobil. Hát az valami elképesztő az a tank. Neki is álltam újra annak az ágnak, ott ahol abba maradt, és ahol elszakadtak az idegeim, az AMX 40nél. Hát az valami borzasztó az a tank.... Remélem kibírom idegekkel....
Kb olyan érzésem lehet mint nektek a t28-akkal...
Csak itt nincs ágyú sem....
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Stauffenberg #19661 üzenetére
Valóban, ezt a fícsört akkor kiszedték amíg nem figyeltem oda.
ejnye-ejnye -
Stauffenberg
nagyúr
Ha nem kell visszaigazolni a haverságot, akkor miért van ehhez kötve, hogy írjak idegeneknek? Akkor ez nem "barát lista" hanem "akiket barátnak tartok lista", ami között van egy hajszálnyi különbség.
Azért nem értettem, mert logikát kerestem a rendszerben.
(#19654) r1E3S3E7T: Nem elég. Kikerestem, de az üzenet küldés inaktív volt. Csak erre kerestem a választ, mert eddig sosem akartam idegennek írni. Nem tudtam, hogy haverkodni kell hozzá, mert úgy emlékeztem kapok értesítőt ha valaki felvesz, de ilyen idegenektől jövő üzenetekkel együtt sosem kaptam értesítőt. (Igen, van kb 4 haverom a listán, ebből három még a closed béta alatt került oda, az utolsó meg valamikor 1,5 éve).
-
gagyenkov
tag
válasz
mynames #19628 üzenetére
T28 prototye! Néha sírva röhögős néha nagyon kiborító!!! Ameddig nincs meg rajta a nagy löveg addig BORZALOM!! Utána ez egy kicsit mérséklődik:-) Páncélvadász, tehát ne rohanj vele előre! Mondjuk nem is képes rá! Azt még tudni kell, hogy ha eldöntötted az irányt akkor nincs vissza út! Csak előre:-) Mert ameddig vissza érsz addigra vége a csatának!
-
Imilenni
addikt
Ez csak nálam nem működik?
-
Chris0321
veterán
válasz
Stauffenberg #19652 üzenetére
Ez nem a facebook, akár 100 embernek rajta lehetsz a barátlistáján nem fogsz róla értesítést kapni.
-
emre
veterán
válasz
Stauffenberg #19652 üzenetére
Te se jelentkezz a gyors-reagálású hadtestbe.
Hát úgy vazze, hogy felvettek elötte.
(megsúgom, én is így szoktam csinálni.
)
A halál kopogtat a szőkénél:
- Érted jöttem.
- Értem?
- Érted.
- Nem értem. -
nyunyu
félisten
válasz
Chris0321 #19638 üzenetére
Bal oldalt lenn a bekapott lövések vannak amit a damage panel ír ki. Bal oldalt fönn van a leadott lövések amit az új xvm ír ki.
Semminel jobb, de nem pontos: ha eltunt a celpont a celkereszt elol, es ugy lovod meg, akkor nem villan fel a sebzes jelzo, es nem szamolja talalatnak.
Persze a csata vegi elszamolasnal megvan.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #19648 üzenetére
4K sebzés E-100-al nem olyan rossz. Egyébként meg egy átlagos hétvégi játékos, felesleges miatta idegeskedni.
-
Fel
addikt
válasz
Stauffenberg #19639 üzenetére
Szerintem először fel kell venni a barát listára, utána lehet privát ablakot nyitni.
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudom hülye kérdés, de miért van az, hogy idegenek tudnak nekem chaten írni (nem csatában, hanem külön csatornán), de én meg nem tudok kezdeményezni? Többször volt már, hogy egy csata után valaki rám írt (gratulálni, klán ajánlatot tenni vagy csak anyázni), de amikor én keresek rá a userre akkor az adatlapján szürke az a gomb amivel üzenhetnék neki.
(Jelenleg nincs prémiumom, ez lenne az oka?)
-
mynames
senior tag
válasz
Patrick76496 #19632 üzenetére
De hát a tank sértetlen ! Akkor meg milyen dmg?
----
Nagyon jókat nevettem amíg a T95-öt átoltuk 3/4 pályán! Még nem csináltam ilyet eddig és most be is jött. Szépen belendítettük az E75-elé!
El is hoztuk a kört! -
Fel
addikt
válasz
Cooper911 #19631 üzenetére
Kipróbáltam én is, de egyáltalán nem nyűgözött le. 10k goldért sokkal inkább a tier 8-as 8,8 cm-es JT. Ugyan nem egy ligában játszanak, de a JT nekem jobbnak tűnik mindent összevetve.
A Panther-M10 viszont kellemes csalódás. A techtree-s Panther közepes motorja van benne, és jobban fordul, így eléggé mozgékony. A fentartása nem sokba van, így egész szép summákat lehet vele leakasztani. De a 8k arany ezért is sok
A második képnél a lőszerköltség azért ilyen magas, mert volt benne pár kreditért vett prémium lőszer is.
Az utóbbi idők prémium tankjait elnézve még egyértelműbb a WG-s lehúzó szándék. Habár egy előnye van a magas prémium tank áraknak: nem árasztják el a játékot..
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz
Cooper911 #19631 üzenetére
Elég drágák az új prémek...Talán a D.Max meg a SuperPershing az ami megéri.A Dicker 3.2K,tehát olyan 5500ra tenném a SU-122-44 árát.A PzIV is jó lenne,ha nem b*sznák el az MM-mel,meg talán levinni 1K-val az árát.Az m10-et nem próbáltam,de nem is fogom,azzal a meggymagköpködővel
-
Patrick76496
őstag
válasz
mynames #19629 üzenetére
Csak egy szimpla damage panel.
Tiger P kupolán keresztül miért gyullad?
-
Cooper911
senior tag
válasz
GaburroSan #19471 üzenetére
Nah leteszteletem a SU-122-44 et.
Tiszta SU85 feeling. A T44 alváznak hála gyors, fordulékony, cserébe nem tűl erős páncel viszonylag kevés hp. Ennek ellenére ahogy a képen is látszik jól birja a strapát.
Az ágyu jó, pen és dmg ugyanaz mint a KV-1S 122es ágyuja viszont a kétszer olyan gyorsan lő. A pénzt jól hozza, de a skuló 1000 pénz igy nem lehet vaktában lövöldözni.Első három köröm:
1 kill 4 damage (1617+195 damage) 40667 kredit maradt 27447
2 kill 3 damage (709+0 damage) 25249 kredit maradt 20124
0 kill 2 damage (768+0 damage) 26318 kredit maradt 17128(a damagenél a + az a detektálás utáni sebzés)
A második körben fagyás volt és a meccs közepére értem be újra de még sikerült elcsipnem pár tankot
A javitás full roncsról 5000 kredit a lőszer 1000/db. Jól látható ha éppen megsebzel pár tankot már 20k a jutalom. Egy jó körben 40-50k simán hozható.
Játékélményre igen jó. Mint a SU85 fénykorában. 5-7k aranyért talán még elgondolkozék rajta. 10k ért nem kell. -
Taragas
aktív tag
észere vettem teszt szeron, hogy a menüben oldalt lenn, azon a sávon, ahol tankok vannak, van egy rendszerező panel( amivel lehet szűrni a megjelenítendő tankokat). Ez a simában nincs benne, vagy be lehet állítani valahol?
-
mynames
senior tag
válasz
Patrick76496 #19627 üzenetére
Bal alul a sarokban az a lövéseid száma (azok amik sebeztek is) ? Hol lehet ezt a skint vagy mit letölteni?
-
mynames
senior tag
T28P tapasztalatokat írnátok nekem? Elindultam azon az ágon és most vettem észre, hogy 18 km/h a max speed????
Viszont van hozzá tier X löveg!
KV3-at eladom mert az IS egy klasszissal jobb nála. Angol ágra mennék helyette. Erről tapasztalat?
-
Patrick76496
őstag
------------------------------
A szerkesztés lejárt.
------------------------------Kár volt előre kiírni, mivel hiába kattintgattam a nevére jobb egérrel, közben Control-t nyomva, nem jött elő semmi, de most a menüben is nyomom ezerrel a RMB-t, de nem jönnek elő az adatok. Az már csak mellékes, hogy én sebeztem a legtöbbet a sajátjaink közül.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas #19623 üzenetére
Én ritkábban okolom a csapattársaimat, max akkor, ha hamar elhalnak mind, vagy az én oldalamon nem jön senki sem segíteni. A játék helyett
istentszidom.(#19624) mynames: Én úgy vagyok vele, hogy inkább bukjuk el, de legalább elmondhassam róla, hogy én mindent megtettem. Az én komoly 1090-es effimmel nem a legegyszerűbb lehozni a csatákat.
Általában úgy csinálom, hogy hiába van meg a szorzó, ha pl szar kör lett (15-0, vagy hamar meghaltam ok nélkül), akkor addig megyek az adott tankkal, amíg egy értelmes "tisztelet kör" meg nem lesz.
-
mynames
senior tag
válasz
Patrick76496 #19622 üzenetére
Vannak napok amikor egyszerűen nem lehetsz jó hiába játszol kb. mindig egyformán. Azok a napok amikor mindig mindenről pattogsz, mellé megy stb...A kedvencem a hit without dmg!!!
Na attól kikészülök.
Amikor nekem az első 5 bukó, akkor kikapcsolom.(#19623) Taragas: nekem is volt ma sok olyan , hogy chatbe írtam, hogy: MOVE xy!!!! Látszik, hogy hétvége van.
A mai csúcs az volt amikor egy KV1S megakasztotta egy Löwe és egy KV3 támadását...Nem mentek rá két oldalról ám...Tölt, fedezékből kibúj, tűz, majd ez ismétlődött. Amikor rájuk írtam, h ezt nem így kellene akkor visszaírtak, hogy "ok Napoleon..."
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #19622 üzenetére
Szerinted én miről pofázok?
Ma
kurva szara játék....
Amúgy mentem pár kört, nem csak artyval is. Lejátszottam minden tankkal a napi duplát. Simán nyertem egy csomót, mert húztam magammal a többieket. Úgy vettem észre, hogy ma kevés a kezdeményező ember, és megszokott akadni egy-egy támadás. Sok csata ezért veszik el... -
Patrick76496
őstag
Valaki, aki jó játékos lenne szíves bejönni szakaszba, és elmondani mi a szart baszok el ma minden körben, hogy még a saját HP-mat sem tudom lesebezni? Ha a lemming train-nel megyek, akkor mindent ellőnek előlem, ha meg a kevesebb tankos oldalon, akkor meg ledarál a fölény. Persze ha meg kiegyenlített esélyek vannak, akkor meg ha el is találom (kb mindig belemegy a falba, pedig a fal egyáltalán nincs benne a célkeresztben) vagy 5 centivel kilóg, pont arra megy a lövedék, vagy lepattan vagy 0 dmg, vagy egyáltalán nem találok olyan helyet, ahol rálátnék az ellenségre. Ma nagyon fel tudja baszni az ember agyát ez a játék. Nagyon szépen köszönöm, nevem az aláírásban!
-
Taragas
aktív tag
Ha prem tankod van, és azonos a típusú, mint a legénységed tankja, akkor nem. Tehát pl. egy német nehéz tank legénységet bele tudsz pakolni egy Löwebe. Vagy egy med legénységet, egy T-25, vagy most az új Pz4be. Ilyenkor nem jár büntetés, fordított esetben igen(a Löwe legénységét ülteted egy német nehéz tankba).
-
mynames
senior tag
válasz
Taragas #19613 üzenetére
De ha tankot cserélsz akkor át kell rá képezned a legénységet, ami xp vesztés. Na mindegy is igazából.
Tüzi: hát igen. Belegondoltam, hogy ha 50%-kal többet kapnának nálam is...hááát... jó lenne az tuti.
(#19615) Orlin:
Rajta van és élvezed. Érdekes mikor 1 vs. 1 ben vagy ugyanolyan csövű tank ellen, ha neki nincs észrefogod venni az első lövésváltás után. -
Patrick76496
őstag
Valaki le tudná nekem írni, hogy tier-enkét mennyit illik sebezni arty-val egy csatában?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Vettem töltés gyorsítót.Ez akkor most fent is van a tankon vagy kell még valamit csinálni?
thx -
BlackB1rd
csendes tag
Egyik legjobb köröm SU-85Bvel.Még 5K xp a SU-85ig.
SU-100 után melyik ágon érdemes tovább menni?
-
Dobi 562
addikt
Lakevillen mintegy 3 perc alatt buktuk a csatát. A halál-mocsár-völgyben kempelő 2 heavynk mellett elegánsan elsuhant egy Pershing, kiirtotta mind a 4 artynkat. Közben a két heavyt megerőszakolta a fél ellenséges csapat, majd mintegy 6-an beálltak foglalni, na őket nem sikerült resetelnie a bázis mellett kempelő Tiger II-IS-3 duónknak...
Meg is jegyeztem közös cseten az ott dühöngőknek, hogy ez teljesen normális hétvégén.
-
Taragas
aktív tag
WTF? Nekem a legtöbb a 3 képesség....
Amúgy meg annyi képessége lehet amennyit ki tudsz fejleszteni de... minden egyes képességnél nő a megszerzendő xp mennyisége.
2* x 25 x Lvl
Ez a képlete egy adott újabb százalék megszerzésének, ahol *= az adott képesség szintje(1-es az alap (tehát 2 az elsőn az 2), hogy elérd a 100%-ot. 2 a másodikon, tehát 4-el kell szorozni az első képességnél. 2 a 3.-onnal tehát 8-al a 3. képességnél és így tovább). Lvl, meg az adott képesség következő százaléka. Tehát ha 55%-os a legénységed, akkor a kövi szinthez 56-al kell beszorozni. 90-nél 91-el. Exponenciálisan nő a megszerzendő tapasztalat. A 100%-hoz 70k körül kell, az első képesség kimaxolásához 200k. A 3.hoz asszem már 400k, és így tovább és tovább.
Remélem érthető voltam... -
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Nem tudom ki,hogy van vele de nekem tetszik ez az új angol med FV4202 jó gép lett,jobb mint a 9-es heavy de nekem még 10-esnél is jobban bejön
-
válasz
mynames #19604 üzenetére
dehogy... még olyan 200 csata az e75-el a 4. skill... és ez a legjobb legénységem.
(illetve inkább úgy mondom, hogy 8%)(#19605) Dobi 562
Én mára abba hagytam. Csinálok e75-el 5.5k dmg-t, ebből 3 kill, másik két tank mellettem megöl még 2-3at, a másik oldalon a 12 meg kill nélkül elhal.
defeat.
nekem ehhez nincs türelmem, se időm, se kedvem. -
Dobi 562
addikt
Hehe, mivel találkoztam:
29 csatás játékos, a Löwén kívül van neki egy tier 2-ese is... Egyébként nem ő volt a legbénább a csatában, igaz nem sebzett, de élt vagy 3 percet. A csapattársai közül egy AMX 50 100 és AMX 13 75 az első percben belefulladt a folyóba Erlenbergen...
Nekem nincs miért panaszkodni, csak az artynk rontotta el a scoutolást, fedezőtűz nélkül rohant előre az ellenfél felé.
Imádom a WoT-ot hétvégén. Mint egy szürreális lidércnyomás.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged