Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrszitya

    senior tag

    válasz #63761920 #45791 üzenetére

    Ha átcopyzod a res/0.8.x/audio mappát a res_mods azonos helyére, akkor mint írtam, minden egyes hangfájlt innen fog beolvasni a WOT. Eztán szabadon garázdálkodhatsz ebben a modos audiomappában a hangfájlokkal, hiszen ha valami nem működik, az biztosan az adott hangmod hibája lesz, és ha nincs kedved végigzongorázni a mod által betett állományok törléséhez a mappát, csak törlöd a res_mods-ból kompletten, és újra bemásolod a tisztát a res-ből.

    Én ezt a filmes magyar szinkront használom például: "Filmekből összevágott szinkron 3."
    Viszont még korábban kivettem belőle az egyik fájlt (pontosabban kettőt), mivel kicserélték benne a bázisfoglalás szirénahangját egy roppant idegesítőre, így biztosan csak az alábbi két fájl kompatibilis a jelenlegi verzióval: ingame_voice.fev, ingame_voice.fsb. (Ezeket töröltem: GUI_bank01.fsb és gui.fev).

    @Mogyesz75

    Igaz, ez előfordulhat. FPS érzékeny gépekre én úgy vettem észre, a komolyabb hangmod csomagok felrakása sem ajánlott. (Konkrétan például a találati hangok gyanúsak nálam ilyen szempontból.)

    @nyunyu

    Igazad van, de sajna a többség úgysem néz bele, mi hova pakolászik/szemetel. Én sem tudtam sokáig, mi micsoda, mi a helyes eljárás, aztán a batonywot felvilágosított. :)

    Én a res text-et is másolom, de figyelek rá én is, ha egyik mod cserél benne valamit, akkor az frissítve van-e az aktuális patch-hez. Pl. a YasenKrasen-féle chat és stat mod is ilyen - ezért én sem szívesen teszem fel, vagy ott az általam használt célzó mod, de az ő esetében csak egy text fájl volt, amit magam átírtam az újhoz.

Új hozzászólás Aktív témák