- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #74366 üzenetére
neked hogyhogy magyar az oldal? bár tökmindegy, csak mégis.
S.Copperpot: az a baj pont akkor lő meg mikor a legizgalmasabb a csata. engem nem nagyon zavartak az artyk...eddig! mostmár kezdem nagyon unni őket. sztem nem illenek a játékba, tönkreteszik sokszor a jó csatát.
-
LK
addikt
válasz
jano_77 #74090 üzenetére
Kicsit komolyabb elemzés,mint az itteni adok-kapok
[link]
Ezzel maximálisan egyetértek az írásból: "Valószínűleg a játék változatosságának mesterséges fenntartásáért, illetőleg nagyritkábban a fizetési kedv fenntartásáért felelős változók okozhatják."De emiatt nem hagyom abba a játékot, mert jó néha leülni,és kikapcsolódni. Ha szarul megy nézek egy filmet inkább
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
jano_77 #74171 üzenetére
Például úgy, hogy az előnyben lévő csapatnál sok low HP-s (akár egylövéses) tank van, amiket könnyen kilődöznek. Mióta fel van telepítve a HP toolbar (lehet hogy nem ez a neve, a lényeg hogy folyamatosan mutatja a két csapat összesített HP-ját), már nem csodálkozom az ilyeneken. Néha előfordul, hogy a papíron (tankszámban) vezető csapat komoly HP hátrányban van.
Vagy ami még elő szokott fordulni, hogy az ilyen 4:0, 5:0 állásnál a vezető csapat még kevés sebzést/killt kiosztott tagjai elkezdenek ész nélkül rohanni előre, nehogy lemaradjanak a meccsről. Ha az ellenfél jól helyezkedik ilyenkor is van esély fordítani, láttam már sokszor ilyet.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #74128 üzenetére
19-ből négy győzelem - how terrible!
Jano_77 - Igazából a nagy kilengések zavaróak, ez is-az is előfordul, és mivel többszázezer csata zajlik, sajnos a szélsőségeket is megtapasztaljuk időnként, sokszor közvetlenül egymás után. Nézd a nagy számokat! 17046-ból 9384-et nyertél. Másfélszer annyit ölsz, mint ahányszor téged ölnek. 6-7 sebző lövésed van csatánként. Annyira nem tekerték ellened azt a titokzatos farokszorítót.
Én nem hiszek a nagy összeesküvés-elméletekben, abban, hogy egy játékszolgáltatónak megérné bármilyen formában is befolyásolni a játékmenetet az ismert RNG mértéken felül. Ha igen - mi alapján tetté? Miért a jano_77 szív és miért nem a rlazol? (azt leszámítva, h sokkal jobban nézek ki)
Amikor rossz szériába kerülsz - kapcsold ki egy fél órára. Mire visszatérsz, máshol fogbak állni a nagy számok, vagy, ha úgy jobban tetszik, a WG látván a reakciódat a szarra, nem fog szívatni, nehogy végleg lelépj.
Bobyjack:
Diarmand:
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #74093 üzenetére
Én csak annyit mondok erre, hogy sokan panaszkodnak ilyesmikre, mégis "érdekes" módon ők is az esetek 95%-ban folyamatosan fejlődnek, javulnak a statjaik, és a win rate-jük, és Te is közéjük tartozol!
Igaz, a win rate-ed nagyjából stagnál, de az 55% még mindig jobb a játékosok 95%-nál, erre gondolj!
PEACE! -
sith7
félisten
válasz
jano_77 #74090 üzenetére
Ha te ezt a stílust használod, akkor én is
Te ne gyere a hülyeségekkel, mert már unalmas az állandó siránkozásodat olvasni, mindig ez van, minden patch - nél van min. 10 hsz - ed amiben a mod - okról panaszkodsz, meg szar az egész, most ez a manipulált dolog lesz a legújabb ?
Akinek nem mondjuk ki a nevét, ő se tud mit kezdeni, ha 14 piros van mellette, egyedül nem tud lenyomni 15 kék/zöld játékosból álló csapatot
Mégis mi alapján súlyozna ?
Hogyan szűrne ?Azon, hogy mi lesz a csata kimenetele, rajtad kívül 29 emberen múlik, + az RNG - n, ami működik nálad is, meg ellened is
Nem jó, amikor pattansz a másikról, de amikor meg rólad pattannak, akkor nagyon jól működik, ugye ?2*15 ember ...., skill, lelki állapot, fáradtság, + egy csomó tényező, ami kihatással van rájuk, mert EMBEREK, nem gépek, emelett 0 összedolgozás, 0 kommunikáció, ezt nem lehet manipulálni pont ezek miatt sem
Volt már, hogy piros lőtt ki, de volt olyan is, hogy én lőttem ki a lilát, most akkor mi van ?
Melyik volt a manipulált meccs ?
És kinek a szemszögéből ?És amikor Te vagy a jobb oldalon, és 15-0 -ra alázzátok az ellenfelet, akkor az manipuláció, vagy a Te skilled ?
Ja, meg akinek prém előfizetése van, az előnyben van , ugye ?
Ne tedd magadat még jobban nevetségessé ... minek Tier 7 - es tankkal, tier 5 - ösre gold - ot lőni ?
-
emre
veterán
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #73872 üzenetére
Jó lesz jano csak legyen free a nagyobb ágyúra mert különben téged ismerve lakásfelújítás lesz a vége
Amúgy én szerettema T69-et is nagyon . Alig használtam vele goldot . Viszont az E1 az már érezhetően más kategória . 260 csatából nálam 57 %-on áll a gépezet . Most a T57 Havy-re gyűjtöm a pénzt aza az eddigi hsz-ek alapján akár az 50B-.re is lehet. Tegnap mentem pár kört szakaszban a Batchat-el és hát a sírás kerülgetett milyen gyenge ez a gép az én kezemben .
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #73602 üzenetére
jano_77: ha jól értem, a betűszínt, betűtípust, átlátszhatóságot tudod változtatni.
dfsz: az ötlettel az a baj, hogy a TD technikai szempontból nem mozdulatlan, legalábbi a fix tornyosnak muszáj forgatnia a testét. Ezt a rendszer mozgásnak érzékelheti. Ha meg előírod a távolságot, amit meg kell tennie, akkor hátratolat-visszajön. A 10-15 mp azért is gáz, mert annyit bármelyik tankkal állsz egy helyben, pl amíg egy táras heavy tölt. A minap P2-vel olyan szögből lőttem ki egy Jagdtiger lánctalpát, hogy se ő, se a társai nem tudtak engem lőni, én viszont helyben maradva tudtam lőni sebző láncot tovább. Kb 30 mp (5-6 lövés) volt amíg kivégeztem. Akkor rám is jöjjön az arty csapás? Jó, az ő bázisuk közelében volt - akkor kapjon ő, amiért hosszú ideig nem mozdult (mert nem tudott)? Azt mondod, saját tier beli arty: honnan? és mi az eljárás, ha mondjuk Himmelsdorfon az állomásépületben kempel- ami elég gyakori, ahova a tető miatt az arty nem lát be?
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #73553 üzenetére
nem értem pontosan a problémád, a célod.
amit linkeltél, az elég sablonosnak tűnik. adott nemzetnek adott színű háttér, betűméret, betűszín és kiemelés. A prémium tankok más színnel. Jármű osztály ikonja jobb felül.
Ez nem működik a Furyhoz? Vagy vmiért a Fury-t külön ki akarod emelni?
ezzel a programmal a fenti rétegek (háttér, feliratok, járműosztály) általános jellemzőit (szín, effekt, átlátszhatóság) változtathatod meg, így tudsz valamennyire egyedi kiemelést csinálni.
Erre van szükséged? -
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #73521 üzenetére
a "usage" rész:
1, töltsd le
2, tetszőleges mappába bontsd ki
3, futtasd - .NET framework kell hozzá.
4, győződj meg arról, hogy a bal felső sarokban a WoT mappája van beállítva
5, mentsd elminden ikon rétegeből áll, ezek mindegyikét tudod effektekkel módosítani. Az egyes rétegek tankonként eltérnek.
Ha nincs meg a játékban a az általad létrehozni kívánt ikon, hozz létre neki egy CSV file-t.dióhéjban ennyi. ha ez alapján nem megy, írd le, mi a konkrét kérdésed, hátha a FAQban benne van.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #73406 üzenetére
Sniper modban rángatja a lövés a tankot?
Mert azt a grafikai beállításoknál ki lehet kapcsolni, épp úgy mint az elmosódást, és a dinamikus kamerát.(#73408) jano_77
Én tudok. Linkeljem is, vagy csak kíváncsiskodtál?Mégse, kicsit bugos.
Ja, jut eszembe, neked nem működnek a böngésződben a könyvjelző funkciók? -
S.Copperpot
tag
válasz
jano_77 #73174 üzenetére
Kis pukli a sofőr magasságában (ha a garázsban nézed a tankot) a bal szélen. Szerintem nem annyira zavaró. Ha megkaptad az aranyat, törölheted, bár én még fenn tartom pár hétig, hogy egy minimálisat segítsek nekik az előrejutásban (felhasználhatják a statisztikában, hogy nekem is telepítve van, és büszkék lehetnek magukra), meg ki tudja... lehet, hogy még akcióznak olyat, ami engem is érdekel. Persze az autostart a Windows-zal felejtős...
-
-
KaLeun
senior tag
válasz
jano_77 #73020 üzenetére
Mindig van annyi önkontrollom, hogy az ilyeneket kirakjam a francba, javaslom ezt neked is.... Pár perce FV4202-ben mindenkit elengedtem Mines-on, középen a szikla külső vonalában voltam (nem is volt arty), éppen a másodikat engedtem volna a ellenfél legjobb játékosába (ismét vmi Zwackos) amikor is az E5-ünknek nem felelt meg a pozícióm. Beblokkolt, -500hp és kettő kritikus, utána levett 200hp (6 lövéséből 4 sebzett) alá mire kirakta a rendszer.
ui.: Egy lepattanót és egy sebzőt azért én is elengedtem...
-
04ahgy
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #73020 üzenetére
Érdekes ,én még sosem voltam ilyen peches.
Mondjuk tegnap egy Tiger II kilőtt, mert meg mertem jegyezni, hogy Ruinberg-en top tier-ként nem a bázison kellene kempelnie. Ezt nagyon zokon vette, ki is lőtte az FCM50-emet.
De akkor sem lőttem vissza. Report, oszt kész.
De kb. 2 havonta talál meg ilyen vadbarom.
Hál istennek bukták a csatát, és nem veszett kárba a napi szorzó. -
ddt500hu
veterán
-
szallasi007
őstag
válasz
jano_77 #72810 üzenetére
Tök igazad van, tegnap T71-el spotoltam 7 tankot, gyakorlatilag egyhelyben álltak, spot damage-om vmi 237 volt. Nem értettem miért nem lövik őket. Aztán megnéztem a csapatot mégis mizu, mindenki a másik oldalt nézte, embertelen. Szóval scouttal én csak akkor megyek spotolni ha legalább egy zöld vagy kék jön abba az irányba, ha nem akkor azonnal pozit váltok csak akkor meg ugye benne van hogy megmozdulok és rommá lőnek
-
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #72513 üzenetére
Kár, hogy így csomagban adják, mert ez így elég drága. A csomag maga persze jó ár/érték arányban van, de nekem a tank kéne csak más nem, főleg hogy van SP-m USA med húzásra.
A kredit hozama nagyon jónak tűnik ennek a Fury-nak és mozgékonyabb, mint az SP, szóval érdekelne, de ez a közel 10e forintos ár...
-
benvolio
őstag
-
-
Angel1981
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #72199 üzenetére
Így már oké(bb).
"Megsemmisítése a szövetséges közepes harckocsik számára csak hátulról volt lehetséges mert ott csak 60 mm volt a páncél vastagsága, de ehhez meg kellett kerülniük a tankot, ezért egy Tigris megsemmisítéséhez 5–6 darab M4 Sherman elvesztésével kellett számolniuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest