-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
dfsz34 #53155 üzenetére
A megmondóemberek tegyenek fel jobbat, örültem hogy sikerült ez is, és túléltem
Ha azt nézzük mennyi tank volt az én oldalamon ahol mentünk, plusz azt hogy nem vagyok egy unicum nekem ez bőven jó, kreditet így is lehet farmolni
A vidit ma reggel szerkesztettem mert maga a csata bőven éjfél után volt, megmondom őszintén elfelejtettem leprintelni az összesítőt, kicsit sajnálom de ez van
-
jano_77
nagyúr
válasz
dfsz34 #53055 üzenetére
Reggelt!
Tényleg maradt mára - utolsó 8.11 nap - a 5x szorzó!? Nem lenne rossz, ha munka után még meg tudnám csinálni a fontosabb tankokra.
Oroszok most kapják a 9.0, mert nem lehet fellépni az oldalra!?Egyébként ha jól számolok, akkor holnap reggel 10-kor fog kijönni nálunk.
-
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #52802 üzenetére
"Magyarul nem lehet a csapatra számítani, tehát fel kell szereld a tankodat, hogy minél univerzálisabban tudjon a harcban részt venni, ebben meg a létező legfontosabb dolog a tisztességes látótávolság."
+1
A binocular, vagy a coated optics nekem is ott van minden tankomon, még a heavyken is!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
dfsz34 #52770 üzenetére
Őszintén? Szerintem aki ennyi pénzt kidob egy vagy akár több ritka tankra, az hülye.
Más: ez a 10K xp elég nevetséges az 5x szorzóval, 7110-et mentme ma T-62-vel első meccsként és van legalább 4-5 olyan tankom, amivel talán még jobbat is tudok futni. Nem mintha baj lenne.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dfsz34 #52451 üzenetére
Megmondom őszintén én el is gondolkodtam hogy egy ilyen T5-6-os prém tankra beruházzak-e hogy 50 vagy 30% kedvezménnyel lesznek. De jobban átgondolva fölösleges, inkább még gyűjtök.
Zadia: egy Pz 4 Schmalturmot megfontolnék viszont annyim nem is lenne amiből azt megvehetném. T3-as prém gépet viszont tuti nem vennék.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #52376 üzenetére
Egyetértek.
Én bizonyos ászaimra vagyok büszke, a többségre abszolút nem vagy mert nem volt nehéz vagy mert tényleg a szerencse sokat számított benne.
T-54-el sok ászt mentem már, ezekre azért vagyok büszke, mert teljesen arany nélkül játszom és tudom, hogy a T-54-es játékosok többsége full arannyal tolja.
Büszke vagyok nagyon az Indien panzeres ászomra, mert sem sokkal később értem el, mikor bejött az ág és brutálisan nehéz volt, mert minden jó játékos azzal ment.
A T21-es ászom azért emlékezetes, mert első köröm volt a kicsikével és rögtön sikerült egy nagyon jót menni.Érdekes lenne, ha nem egy adott körre adná a rendszer, hanem adott átlagos teljesítményre.
-
dvids
aktív tag
válasz
dfsz34 #52376 üzenetére
Még a legjobb játékosoknak is kell némi szerencse a tank ászhoz, persze minél ügyesebb vagy annál több helyzetből tudsz jobb teljesítményt kihozni. A mastery badge-eket tekintve talán érdekesebb adat lenne (most, hogy már meccsenként számolja) kinek HÁNY ace tanker medálja van. Egyszer mindenkinek összejöhet különleges teljesítmény nélkül, mert épp azon a héten alacsonyabb XP-re megadta, vagy mert egyenként az ágyúd elé állt az ellenséges lemmingsereg. De ha valakinek sokszor összejön az ász az már jelent valamit. Bár a játéknak nincs szüksége még több e-pénisz mérécskélésre, de az ember kitűzhet maga elé ilyen célokat, hogy érdekesebbé tegye a játékot. Nekem is van olyan tankom, amivel már csak azért játszom, mert az istennek se jön össze vele az ász.
-
ddt500hu
veterán
-
törölt tag
válasz
dfsz34 #52376 üzenetére
Tank ászhoz mindenképp kell, hogy jól játsszál abban a körben. A szerencse persze jól jön, de minél kevésbé érzed az adott tankot, annál nehezebb összeszedni. Az ászhoz a játékosok 99%-nál kell jobbnak lenni. Ahhoz, hogy ezt a szintet folyamatosan hozd, legalább még egy nagyságrenddel jobban kell játszanod ( 99,9% vagyis legfeljebb minden ezredik játékos képes arra... ).
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #52156 üzenetére
Pár napja kb. ugyanezt írtam le. Minden elismerésem az olyan jó játékosnak, aki light tankkal mer játszani.
Mikor kék játékos osztja nekem az észt, hogy hogyan kellene könnyűtankkal játszanom és kilövéssel fenyeget, ha nem spotolok neki, akkor még bennem is felmegy a pumpa. Hogy lett ez kék, ha fogalma nincs róla, hogy talán nem az a jó scout aki azonnal meghal, de ő egyet tud lőni az ellenre?
Már kék játékostól se lehet elvárni úgy látom, hogy elhiggye tudom mit csinálok. Akkor mit várhatok egy pirostól vajon? -
-
Djuree
félisten
válasz
dfsz34 #52156 üzenetére
én már kikapcsoltam a csetet. sokszor akarok beírni vmi lebaszást de mindig ráeszmélek h hoppá, nem tudok.
így ban se lesz, meg van oldva, meg nem is idegelem fel magam annyira. látom h hülyék, jóvan, le vannak fosva.
teljesen közömbössé teszem magam a hülyékkel szemben.
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #51959 üzenetére
Úgy-úgy. Nincs annál örömtelibb érzés, mikor a sarok mögött gubbasztva meglátod, hogy nagy erőkkel jön az ellenfél, majd mikor felspottolódsz, mind megállnak és tanácstalanul forgatják a tornyukat
Aztán egyikük felbátorodik és kidugja magát (DIRR, 1800+), és szinte hallom ahogy üvölt cseten, hogy engedjék vissza
Komolyan mondom ez az egyetlen jármű, ami miatt soha nem lesz waffen e100-am.És tényleg meglepő, hogy mennyien nem tudják használni a HESH lőszert, beszarás hányszor kapom meg cseten, hogy LOL 1900, HOW? Ammo rack? meg a többi baromságot. Pedig csak tudni kell hová célozz...
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
dfsz34 #51874 üzenetére
Ha szemből jön az IS3 nem igazán gond számomra. A frontja simán lőhető. Ha beforgatja akkor szintén nem akadály. Ugyebár akkor ismét csökken a páncél védettsége, mert nekem mint ellenfélnek javul a szög a csuka orr miatt.
Na az oldalát viszont nem szeretem. Az egy igazán troll rész. Hajlamos benyelni a lövéseket.
Közelharc tank ez igaz. Bár túl közel se szabad vele menni, mert elvész az előny. Egy T32-vel tangózni nem életbiztosítás.. Az a nagy helyzet, hogy szerintem a tier nyolcas nehéz tank mezőny eléggé kiegyensúlyozott minden nemzetnél.
IS3 - Egy igazi frontharckocsi. Tömegben halálos.
110 Kínai IS3 igazából egykutya..
T32 -Remek pozíció védő. Ha kedvez neki a terep, nehéz áttörni rajta. A löveg nem túl erős, de még éppen megfelel. Ha arctámadózik, akkor szinte bárkit lenyom a saját tierjében.
Caernarvon: Hasonló a T32-höz csak kicsit nagyobb távolságokból operál. Igazi gyorstüzelő support tank.
Tigris 2: Jó ágyú, korrekt páncél. Igazából nem tűnik ki a tömegből
VK4502: Talán a leggyengébb a csapatból. Eddig csak egy kört mentem vele ismerős accjával. Nekem tetszett a mobilitása. Kicsit közepes harckocsi érzésem volt vele.
AMX: Táras dög. Jó kezekben igazi mészáros. Persze papír, de ilyen tűzerővel ezt igen könnyen el tudjuk nézni neki.
KV4: Soha nem mentem vele, nem tekintem komoly ellenfélnek. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
dfsz34 #51863 üzenetére
Mondjuk bármennyire is rajongom a T32-t, tényleg kiváló hull down képességei vannak. Viszont egy kicsit is pontos lövegű tankkal két pillanat alatt megbúbozom. Pl a kannával
Mondjuk bármelyik tanknak megvan a gyenge pontja.
Az IS3 meg... hát azt tényleg úgy és ott lehet átlőni ahogy akarjuk. Viszont relatív gyors és mozgékony. Ha CW-n vagy században nem állnak meg, még mindig ők a legjobb lerohanó harckocsik. Bumm, bele az ellenfél nyakába és kész a csata. Nem az a tartsuk a távolságot és pötyögtessünk harckocsi. -
Djuree
félisten
válasz
dfsz34 #51863 üzenetére
én a caerntől jobban félek mint az is-3-tól, is-3-at 100%-os biztonsággal belövöm akármivel, egy nagy weak spot az egész, a caern viszont olyan magic tank mint az is-7, nem tudod biztonsággal meglőni, akárhonnan tud pattintani. de a herceg meg még ilyenebb volt. is-3 nagyobb alfával bír, de a caern meg nagyobb rof-al, néha ez jobb néha az. én mindenesetre szerettem nagyon, bár a T32-őt is szerettem, az meg olyan hülyebiztos, mindenki tud vele jól menni.
-
unravel
őstag
válasz
dfsz34 #51328 üzenetére
"valami mm phaszság miatt van ez, azt én biztosra veszem"
Az mm dolga összepárosítani a játékosokat akik a Csata ikonra klikkeltek. Figyelembe veszi a szintet, a szakaszokat, hogy milyen módod van engedélyezve (normál, összecsapás, ütközet) ... mit még? ennyi jutott eszembe
Azt állítod, hogy beleírták, hogy aki dfsz34 névvel jelentkezik be annak csak veresége lehet?
Mesélj még! -
Drenadar
veterán
-
Dreadloord
senior tag
válasz
dfsz34 #51292 üzenetére
Hát igen, ezekkel a küldikkel azok járnak jól, akik legalább zöld szint környékén vannak, és van klánjuk, mondjuk ennek örülök, hogy végre nem arról szól minden, hogy ki tud több órát ülni a gép előtt
Ha 10-ből 10-et buktál, akkor inkább hagyd a mostani akciókat, és fejlődgess még, illetve keress klánt, ahol segítenek megtanulni játszani
Mondjuk 10 csapat meccsből 3-4-nél átlagban olyan ellenfeleket kapunk, akik full vörösek, kb randomból összerakva, ts nélkül, elképzelni nem tudom, hogy lehet ilyenektől kikapni vagy egyáltalán tankot bukni...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dfsz34 #51264 üzenetére
Na az már elég rossz mérleg. Szerencsére amit írtam nem sűrűn esik meg velem de "megfelelő" csapat esetén előfordul. Egyébként mostanában ezért is kérdezgettem a Jpz E100-ról mert néha felmerült bennem hogy csak jó lenne egy 10-es TD de aztán némi mérlegelés után mindig az jön ki hogy maradok a JT-nél.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
dfsz34 #51258 üzenetére
Üdv!
Kezdd el az AT-2, 8, 7 tankokat. Azoknál nem is fog érdekelni, ha mögéd kerülnek, mert onnantól kezdve vége a mókának. Azokkal hiába kezdesz el forgolódni, ha nincs a közelben valaki, esélytelen vagy. Elfordulsz 90 fokot addigra a kedves scout már a második kör felénél jár körülötted.Alkalmazni kell a tipikus TD mentő vagy gruppensex-es "technikát":
Vigyázz ki ne maradj a buliból, de a segged mindig a falhoz legyen szorítva. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
dfsz34 #51258 üzenetére
Nem annak a tanknak a specialitása. Jártam már így JT-vel is. Sajnos a nagy lomha TD-knek néha ez a sors jut: ha nincs segítség elég egy fürgébb tank és esély nélkül hullasz el. Általában így keletkeznek a 0dmg-es köreim is. Múltkor is elhullottak egy pillantás alatt a társak és betámadtak egyszerre többen is JT-ben ülve, mondanom se kell nem lett számomra szép vége ennek az ütközetnek. Ráadásul minél lomhább egy gép annál kiszolgáltatottabb.
SHiZUOKA: most kaptam munkára céges Thinkpad T430-at, ahhoz járt nekem is külső bill meg monitor de játékra ezt sajnos nem foghatom be.
-
dvids
aktív tag
válasz
dfsz34 #50989 üzenetére
A pályarotáció bevallottan nem véletlen, linkem nincs róla, de régebben a WG is lenyilatkozta már. Adott időintervallumokban x számú pályából rotál, emiatt fordul elő, hogy egy nap egymás után többször is előjön egy map. A háttérben szerverterhelési ügyek állnak. Jó lenne ha valóban véletlenszerű lenne, de nem az. De nem is állítják, hogy teljesen véletlenszerű lenne a pályaválasztás.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #50989 üzenetére
T34-el Sand Rivernek álomnak kellene lennie, hisz dombok mindenhol.
Amúgy volt egy időszak mikor be volt kapcsolva nálam is a támadás mód, mert támadni imádok, de védekezni nagyon nem szeretek, ezért ki is kapcsoltam. Amikor támadó voltam, akkor az esetek 80%-ban nyertem. Sokkal könnyebb támadni, mint védeni szerintem.
-
törölt tag
válasz
dfsz34 #50982 üzenetére
Van benne valami....
Tegnap a Bishopot húztam( 40 csata), ebben a felállásban:
Abbey - Sima vereség - 1 kill 600 sebzés
Himmelsdorf - Nehéz győzelem - 1-3 kill 800-1300 sebzés
Sand river - Sima győzelem(1 kivétellel) 2-3 kill 500-1000 sebzésMás pályára szinte be se rakott, de ez a három pálya papírforma szerint hozta az eredményt.
-
Kakumix
senior tag
válasz
dfsz34 #50855 üzenetére
Az ok, hogy kék, de attól még lehetne pocsolya is, ki kell próbálni. Viszont mi lehet hogy úgy fogjuk megnyerni a második csatámat, hogy az előbb mikor kilőttek már csak egy afk tankunk volt az ellenfélnek meg még 4 tankja. A 4-ből 3 biztos mozgott mert kb. fél percenként fulladtak meg
Még volt hátra nyolc perc, de nem bírom a feszültséget és inkább kiléptem.
Veszítettünk, ezek szerint az utolsó játékosuk rájött, hogy kell a falat lebontani és nem a vízen próbált meg átjönni a mi oldalunkra
Vagy a miénk ébredt fel és próbált átkelni a Nagy Vízen. -
sebijani1982
senior tag
válasz
dfsz34 #50849 üzenetére
Inkább Tier 10-be kéne dobni!
HP és Sebzés maradhatna.
Átütést mondjuk 180-250-körülire változtatni.
De csak és kizárólag a mostani tűzgyorsasággal!!!!
Lenne ellenfele a WTF E100-nak!Legalább lenne oka mindenkinek szidni az arty-kat.
DJuree: Bent hagyhatnák véglegesnek is akár. Az sem érdekelne, hogy nincs XP és kredit. De néha jól le tudná vezetni a feszkót egy kis ökörködés vele.
-
válasz
dfsz34 #50761 üzenetére
szerintem spotternek a célmegjelölés az jó skill, +2 sec, lehet, hogy pont annyi kell az artynak
az álca skill is hasznos mint előttem már mondták.
safe stowage is hasznos lehet némely tankoknál, is3, leo1, stb.
szerelés ugye az egyértelmű
clutch braking, off road, smooth ride, ezek simán jók medeknek.több hasznos skill van, mint haszontalan szerintem
egyedül ezzel a bia-val nem tudok dűlőre jutni... egy teljes skillsort elfoglal, és ad 5%-ot... ventivel tényleg megérhet egy misét, de önmagában... -
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #50761 üzenetére
Azért a TD-k, lightok, medek az álcázásból is sokat profitálnak!
A több nagyrészt tényleg placebo - kedvencem a "Call for Vengeance!"#50760 FoBCRaistlin: Próbáld meg azt, hogy miután bejött az oldal, frissíted!
Korábban nekem is volt ilyen, hogy ha pont akkor menetem fel a honlapjukra, amikor épp karbantartás volt, akkor onnantól fogva akkor is a karbantartás felirat fogadott, amikor már rég véget ért - a böngészővel való frissítés viszont azonnal működőképessé varázsolta ilyenkor. -
válasz
dfsz34 #50173 üzenetére
Jah, csak lövést követően fél percig imádkozol letolt gatyával. Plusz az egész tank kecses, mint egy tégla. Nem leszólom, tényleg baromi nagyot tud odapörkölni, de erősen rá van utalva a csapatra. Camper pályákon annyira nem.
Mondom mindezt úgy, hogy én csak ellenfélként találkozok vele. -
Djuree
félisten
válasz
dfsz34 #50074 üzenetére
lehet majd megint nekiállok én is. a töltési idő megszokva, van F155 meg batmobil is. hihetetlen mennyien nem számolják a lövéseket, vígan hagynak tölteni. kicsit úgy teszek mintha támadni akarnék, mozgok előre hátra, ezek a hülyék meg menekülnek, közben még fél percük lenne kifilézni.
-
Szilu
tag
-
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #50051 üzenetére
"Hát igen, ez egy fogós kérdés, hogy melyik tank hozza a legjobban a kreditet, ha a vételárhoz képest is nézzük."
Szerintem adott teljesítményre az SP tejel a legtöbbet bruttóban, de az a gyenge ágyú sok frusztrációt, és prémlőszert igényel!
Árához mérten nettóban szerintem a JGDT 88 a legjobb kredittermelő - illetve a Type 59, de az ugyebár már nagyon régóta nem kapható... -
diegho
nagyúr
-
olcsii
aktív tag
válasz
dfsz34 #49984 üzenetére
Az előbb emlitett csatában 4200 sebeztem pedig tök bukó volt. már az elején láttuk. Mert jól helyezkedtem és pontosan adtam le a lövéseket. A második ha jól emlékszem 1400 sebzett.
Biztos te is részt vettél olyan csatában amikor nyertetek elég gyorsan és alig tudtál sebezni. ez is elég gyakori tud lenni.
De biztos vagyok benne hogy többször veszel részt oylan csatában veszteszholott 50% körüli a winrated!!
( csak uyg irtam egy értéket)
A lényeg az hogy ha viszonylag lassan bontakozik ki hogy vesztes csapatban vagy, és nem vagy olyan szerencsétlen hogy te is hamar elhullottál. akkor sok HPt te tudsz lelőni, és ha ugyes vagy a vesztes csatát nyertessé tudod tenni, de ha nem is nyersz sokat sebzel. viszonylag gyakoriak nálam ezek a csaták.
szóval meg győztem magam hogy az átlag usernek nem jobbde nem is kell oylan jól játszanod mint mondjuk diegho. Ha fele olyan jól játszol már jó neked. ha nem akkor még tanulni kell. Amugy ez a játék fejben dől el
-
Bingisz
addikt
válasz
dfsz34 #49949 üzenetére
Mindenki tudja hogy vannak anomáliák. De egy ekkora adatbázisból és ennyi változóval dolgozó rendszerben ez nem is meglepő.
Amúgy ez a győzelmi bónuszos dolog rosszul van megközelítve általad. A rendszer úgy számol hogy van egy alap xp amit a teljesítményedért kapsz, és azt szorozza fel a győzelem miatt. Na most ha kisebb lenne a győzelmi szorzó azzal csak azt érnéd el, hogy az is lassabban szerezné az XP-t aki sokat nyer. Az egyéni teljesítmény meg jól van honorálva, 2 évébe telt a WGnek, hogy annyi időt kelljen belefektetni egy tank kihúzásába, hogy minden tierben legyen elég játékos, és hogy ne lehessen túl gyorsan végigszaladni az ágakon. -
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #49930 üzenetére
Nem értem én ezt. Ez nem az első ilyen széria. Általában mindig 2-3 ászt szerzek egy nap, aztán sokáig semmit. Ez már sokszor előfordult.
Az odáig rendben van, ezt elfogadom, hogy nem tudatos akarat és programozás eredménye. De ezek a hullámzások és szériák valamiféle kiegyensúlyozatlanság és anomália terméke, amit a wg szerintem nagyon pontosan ismer.Pff. Kiegyensúlyozatlanság? Anomália?
Srácok gondoljátok már végig amit leírtok, mert ez kezd már fárasztó lenni. Milyen kiegyensúlyozatlanság? Hol? Merre? Az, hogy három napig szar csapatokat oszt be mellém a MM? Ez lenne a hatalmas unbalance? Természetesen ha ez megtörténik, akkor FU MM, mert hogy lehet ezt tennie velem, összeesküvés minden irányban, és a többi hülyeség. Utána meg jéé, nyertes meccseid lesznek, de erről már mélyen hallgat a kedves játékos, mert ha nyer, az természetes és annak úgy kell lennie.
dfsz34 azt meg te sem gondolod komolyan, hogy az ász medál az úgynevezett anomáliákon múlik.
Hullámzások, szériák, ne már. Senki nem bírja megérteni, hogy nincsenek hullámzások, nincsenek vesztes anomáliák, nincs szopóág, csak egy végtelen hosszúságú sorozat, amiből példákat ragadtok ki? Játszod a több ezer meccsedet, és ha éppen sokszor vesztesz, akkor egyből le kell írni, hogy mertmostaztánkibaszvelemazMM.
Mi az, hogy hullámzás? Esküszöm kezdem azt hinni, hogy egyesek arra vágynak, hogy Vesztesz, Nyersz, Vesztesz, Nyersz, Vesztesz, Nyersz, Vesztesz... egészen a végtelenségig. Mert ez lenne az egyensúly, amire oly nagyon vágytok. Összeesküvés mindenhol, mégsem romlik a statisztikája a játékosoknak, hanem - általában - javul. Most akkor hogy van ez?Esküszöm, ez a csúcs mondat:
De ezek a hullámzások és szériák valamiféle kiegyensúlyozatlanság és anomália terméke, amit a wg szerintem nagyon pontosan ismer.Milyen különös, hogy a sportban is vannak ezek az anomáliák, mert kikaphat egy esélyes csapat már az első körben egy gyengébbtől nem? Mégsem futnak az edzőbácsik a Sportszövetséghez, hogy mikrochipelve volt a labda. Vagy lehet rossz szériája is egy csapatnak/játékosnak. Összeesküvés? Hol, mikor?
Azok a képek is nagyon jók, hogy jaj nálam full piros/sárga, náluk full zöld és urambocsá, ez mégsem borítékolja a végeredményt, tudjuk mire gondolok, láttunk már rá nem egy példát.De tegyük fel, hogy a két csapat teljesen ki van egyensúlyozva (tanktípusok, stronk-képességek, minden, nem lenne +/-25%, stb). Mit mondanátok ebben az esetben, ha ötször-hatszor egymás után vesztenétek? Mire fognátok rá a dolgot?
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #49930 üzenetére
Megmondom őszintén nem ismerem a súlyozást. Ebben a topikban már le volt írva egyszer elég részletesen. A lényeg, hogy nem ilyen egyszerű, hogy egy-egy tankot csak úgy ki lehessen cserélni, még ha nagyon logikus is lenne.
Amiről a többiek írnak, az emberi tényező hihetetlen mennyire számít. Volt úgy, hogy simán csak ki akartam próbálni, hogy át lehet-e egy helyen menni a vízben valahol és belefulladtam. Ezzel máris 0 sebzéssel zárt egy kék játékos. Persze én vagyok a hülye, hogy randomban próbálkozom ilyennel, de most erre volt kedvem. Ha csak ennyi történik már ez is számít, de ha véletlenül ketten csinálnak ilyet, mert olyanjuk van, máris eldőlt a csata.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #49925 üzenetére
Az 1-es pont azért nem megvalósítható, mert minden tanknak van egy súlya és az alapján osztja a két oldalt. Tehát nem tud variálni 30 kiválasztott esetében, mert akkor valamerre eldőlne a tank súlyozás. Persze lehet, hogy ezt egy jobb játékos tudja kompenzálni, de gyanítom nem két percig gondolkodtak ezen mire kitalálták és bevezették.
10 napja nézem a napi statomat, amit jól lehet a wotinfo.net-en követni.
Jelenlegi win százalékom 54.33.
Ebből a 10 napból egy olyan nap volt, mikor jelentősen eltért ettől, ezen a napon a WN értékem is nagyon eltért a jelenlegitől. A többi napon volt, hogy ennél 1-2 százalékkal kisebb win arányt produkáltam, de a WN értékem sokkal, de sokkal jobb volt, mint a jelenlegi.
Ahogy már sokan írták itt, a rossz sorozatra mindenki jól emlékszik, de mikor jól megy azt kevesen veszik észre. Direkt ezért követem én is, bár én pontosan érzem, hogy rendben van mind az MM, mind a randomfaktor. Természetesen sokszor nagyon bosszantó és nagyon jó meccsek mennek el rajta, de máskor viszont észrevétlenül kapja vissza az ember ezeket.
Kék játékosként 10-ből 1 rossz nap szerintem teljesen rendben levő dolog. Ez zöld játékosnál ez 10-ből gondolom 2-3, egy sárgánál meg mondjuk 4, tehát még náluk is több a jobb nap mint a rosszabb, főleg ha fejlődik is a játékos.
Azt még hozzátenném, hogy csak egyedül játszom. Gyanítom szakaszban, ha WN-em nem is nőne az egymástól elvett sebzések miatt, de a győzelmi százalékom tuti. Szóval, akit zavar, hogy keveset nyer, annak a szakaszozás tuti segít.Talán kicsit lehetne csökkenteni a 25%-os random arányt, de valószínűleg nem véletlenül ennyi. Muszáj a gyengébb játékosok miatt. Egy közepesen jó játékos már együtt tud élni vele véleményem szerint.
A medálért full xp már egy jó lépés, nekem bőven elég lenne már az, ha a top3 xp-s kapnak teljeset
-
Diarmand
senior tag
válasz
dfsz34 #49910 üzenetére
Hagy kérdezzek valamit. Hogy lehetne ezt kiegyensúlyozni? Folyamatosan nyerni akarsz? Folyamatosan? Vagy egyfolytában veszteni? Egyfolytában?
Nem lehetséges - persze tévedhetek -, hogy pont a mostani állapot a kiegyensúlyozott, mert hosszútávon mégiscsak 50% körül mozog az ember győzelmi rátája, ami nekem hosszútávú egyensúlynak tűnik -
mrszitya
senior tag
válasz
dfsz34 #49817 üzenetére
Én mondjuk továbbra sem értem, miért ennyire problémás a WN8-at megszokni. Kicsit nagyobbak a legtöbb esetben a számértékek, kicsit más a színezés, ennyi...
A WN7 sem árult el több információt a játékosok pillanatnyi lelki állapotáról, vagy arról, hogy a konkrét tankkal emberünk milyen hatékony, avagy azt hogy épp a fiók tulaja, illetve annak 10 éves gyerkőce játszik, stb. Aztán fordított esetben, ha a piros játékos jelentős fejlődésen ment át az utóbbi csatákban, a WN7 is hallgatott erről, nemcsak a 8.
Biztos vagyok benne, hogy a WN7-es időkből is van mindenkinek olyan emléke, hogy a zöld, kék, lila játékos idő előtt feladta a harcot, vagy iszonyat bután kilövette magát. Nekem van egy pár ilyen a memóriámban, ahogy olyan is, hogy piros játékosok taktikusan játszottak.
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34 #49817 üzenetére
Még egy gondolat erről a borzalom csatáról. Ha eltekintünk a medáltól, akkor az ellen cromwell 127 dmg + 570 spot-ra kapott pontosan ugyanannyi xp-t, mint én 3289dmg és 2 frag-re.
A medál miatt persze megkaptam a magasabb xp-t, de anélkül ez nagyon durván aránytalan.
Egy olyan cromwell, aki gyakorlatilag alig csinált valamit, az kap ugyanannyi xp-t, mint az, aki utolsó lehelletig védekezett és súlyos sebzést kiosztott. Ez egy nettó baromság ebben a játékban. Teljesen aránytalan.
Ha a győzelemnek ilyen komoly hatást adtak, akkor fordítsanak már b.sszák meg energiát az mm-re is, hogy ilyen vadbarmokat ne sorsoljanak egy csapatba. Ezt nem lehet annyival elintézni, hogy majd a véletlen megoldja.
Ráadásul nem is lenne bonyolult egy sokkal normálisabb elosztást készíteni, de legfontosabb az lenne szerintem, hogy a valós csatában nyújtott teljesítményre adjon xp-t és a győzelemnek lényegesen kisebb hatása kéne, hogy legyen.
(#49830) mrszitya A wn8-al az a baj, ha más kategóriát mutat, mint a wn7, és persze szinte kizárólag szebb színben mutatja a játékos (eddig egy játékos láttam, akinek a wn8 rosszabb volt, meg is jegyeztem magamnak), szóval ilyen esetekben a játékban mutatott teljesítmény mindig, nem túlzok, mindig a wn7-nek felel meg sokkal jobban.
A wn8-al sikeresen megoldották, hogy a népszerű húzótankokkal, mint pl a hellcat, már sokkal nehezebb a statot húzni, de valami totálisan félrecsúszott és nagyon megbízhatatlan.
Ez a baj vele, hogy a wn7 messze messze megbízhatóbban mutatja a játékos várható erejét. A wn8 még béta, szóval van esély rá, hogy kijavítják, de ahogy most van, én csak azt tudom javasolni, hogy így ne használja senki. Nagyon becsapós és átverős, a wn7 messze megbízhatóbb.
-
Petyus87
aktív tag
válasz
dfsz34 #49759 üzenetére
Igen! Nekem is ez a problémám, de senki nem tud rá mondani semmit, hogy mitől lehet.
Milyen modokat használsz?
Drenadar cimborám írta, hogy töröljem le a modokat, de ez kb. olyan volt, mintha a WG írta volna.
Most nincs türelmem a modok rakosgatásával és próbálgatásokkal tölteni az időt.... -
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #49581 üzenetére
"Ha véletlen életben maradna a végére, az annyira b..ssza a főleg moron idióták szemét, hogy állandóan inzultálnak."
Egyetértek, nekem akkor lett végleg elegem a chatből, amikor az ELX AMX-et húztam, és 3 nap alatt 120 csatát mentem vele. Azért az 58,5% befigyelt, csak nem voltam olyan rossz scout....
Szerintem ezek azok a játékosok, akik amikor scoutot játszanak, az első percben berongyolnak az ellenség közé, lesz ami lesz. Náluk nem az van, hogy várnak kicsit, amíg a csapat valamennyire felveszi a kezdő pozíciót, aztán derítenek egy sort, visszajönnek, megint derítenek, visszajönnek, figyelik a térképet, próbálnak az ellenség résein átsurranni és levadászni az artikat, majd onnan csipegetni a hátul maradt TD-ket, stb.
Ők valszeg így játsszák, és ha más nem így csinálja, akkor minimum inzultálás, rosszabb esetben TK - többszörös tapasztalat.
-
joergie
őstag
válasz
dfsz34 #49307 üzenetére
nyilván, ha én használnék illegális modot, akkor a videó készítése közben, amikor lejátszom a replay-t, én is kivenném őket. Tehát a "szerinted" megállapítás pont annyira elég, amennyi látszik. semmire, mert engem nem érdekel senkinek a véleménye
hiszem amit látok. amit meg nem látok, az vagy ott van, vagy nincs.
ettől függetlenül lehet hogy tényleg nem használ illegális modot, de ilyen szempontból a te véleményed mit sem változtat a dolgon, 50-50% az esélye, akár azt mondod hogy szerinted igen, vagy nem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
dfsz34 #49307 üzenetére
Ez a srác fele annyi pontot kap WN8-ban, mint a másik és szerinted ezek nagyon pengék. Nincs több kérdésem.
(#49309) Motyi: Azt hiszel, amit akarsz, csalással nem fogok játszani, csak hogy neked bizonygassak dolgokat. A játék eszközeivel nem lehet ilyen eredményt hozni, de majd rájössz.
Nem érdekes, amit Zsömi mond, hogy a srác megsértette a játék szabályait, Motyi? Vagy csak túl jó volt szakaszban és ezért kicsapták?
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #49198 üzenetére
Nekem is gyanús, sokkal jobb vagyok WN8 szerint, mint WN7-ben, illetve ma is láttam nem egy zöld WN8-ast, akinek fogalma nem volt arról mit kell csinálnia a tankjával.
Vagy inkább úgy kellene fogalmazni, hogy rossz a színezés, lehet hogy maga az értékelés jó, csak nem jól van eltalálva az egyes színek határai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged