Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bad Pritt #52758 üzenetére

    Az a helyzet, hogy nem a te pénzed költi aki speciális prém tankot vesz. Egyetértek abban veled, hogy nem tűnik ésszerűnek egy virtuális dologra költeni, hiszen nem kézzelfogható és valamikor biztosan le lesz kapcsolva a szerver és oda a tank. Ilyen szempontból még azt is jobban megértem, ha valaki szalvétát gyűjt, mert bár furcsa hóbort az is, de ott van valami tárgy, amit lehet őrizgetni.

    A felháborodásodat viszont nem értem, mire fel? Attól nem lesz valaki hülye, hogy virtuális tankot gyűjt, ráadásul nem kért tőled baráti kölcsönt hozzá, amit most nem akar megadni (legalábbis remélem :) ).

    Arról nem is beszélve, hogy ilyen nagyszámú játékos esetében sok gyűjtőszenvedélyű ember is van, azaz egy igényes kollekció horror áron eladható nekik, akiknek van mély pénztárcájuk de kevés idejük és hajlandóak áldozni rá, hogy valaki összegyűjtötte. Lehet, hogy üzletnek is nagyon jó, összerakni egy kollekciót ritka prém tankokból és egyben feldobni, de ezt csak tippelem, tapasztalatom természetesen nincs.

    azon gondolkodom én is, ha majd megunom a játékot, akkor megpróbálom feldobni az accot valahol, tűrhető stattal, 18-20 tízes tank lesz addigra, meg egy kazal prémtank, bár ritka prém nincs köztük, úgyhogy csak kb a beker árat lehet elkérni, vagy még inkább az alatt

Új hozzászólás Aktív témák