- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emre
veterán
Utolsó csata: 2017. 06. 06. 09:52 CEST
Még nem környékeztek meg, vagy mocskos módon lemaradtam a lehetőségről.
-
zodo
nagyúr
Feltettem yt-ra ha valaki megnézné.
Hozzáteszem reggel már bántam hogy elkezdtem játszani a bérelt Löwe-el mert 1/5 később más tankokkal 5/15 pedig 1600-1800 wn8 minden más mint k/d vagy sebzés is jócskán pluszos volt csak hát a csapataim nem akartak nyerni és éjfél előtt megtört a jég. -
Dr.Én
veterán
a kis profilt csak azért csináltam a toborzó program miatt ..
végig toltam, meglett a cél...kb 3-4 hete be se léptem ..a héten kaptam a WG-töl egy emailt
( Congratulations, Commander!
A surprise is waiting for you in-game.
Get at least 7 days of Premium time and maybe even more.
Log in now to get your hands on your gift.)ez volt az e-mailben
-
e-newsee
addikt
Ez egy kicsit Simon's Cat stílusra hajaz. Én elsőre azt hittem, hogy az is.
A másik meg hát ugye a "Szép cica...", ahogy notika77 is észrevette.
-
Zolee_70
senior tag
Pedig a VK nagyon jó tank. Most húzom, kifejezetten adja vele. Sokan a kiságyúval használják, én meg azt mondom, a nagyobb jobb. Ha Tier10, akkor goldammo. Páncélja kitűnő, beforgatva hatalmasakat lehet vele pattintani.
Persze, ha a csapat idióta, az ellen nincs orvosság.
-
e-newsee
addikt
Hű, ez jó!
Van pár kiképzendő legényem, akik már megkezdett skillek miatt lettek beletéve a nem megfelelő tankosztályba, így jó nagy adag büntivel indulnak. Mindezt magasabb tierekben természetesen. De így 100 aranyért már bevállalom a kiképzésüket. Aztán meg mennek könyvet olvasni. -
Yofej75
aktív tag
Dettó. Még 2000 körül. Most géppel vettem a GT Sportot amiben valamivel könnyebb a jogsi szerzés, jóval kevesebb az autó viszont a látvány és az élmény a régi
A vicc az, hogy anno a PS2 + GT 3 drágább volt (számszerűleg), mint most a PS4 + GT Sport + God of War + Horizon Zero Dawn + 3 hónapos Plus kombó... -
Yofej75
aktív tag
Oh...a Gran Turismo...hány éjszakám ráment úgy, hogy hazaértem, PS2 ON majd a gép elől indultam munkába...akkoriban valóban meg kellett felelni bizonyos követelménynek ahhoz, hogy magasabb szinten versenyezz és a követelmény nem a péntárca vastagsága volt.Most meg szinte minden játék tele van tűzdelve mikro- és gigantikus tranzakciókkal. Vicc...
-
CirrMee
addikt
Az a lényeg, hogy egyedül ne hősködj vele az első sorban, mert kegyetlenül szétszedik. Az elején használtam amúgy az első löveggel is, az kicsit precízebbnek tűnt, de a nagy döggel buli szórakozni. Most 20/20/20 felállással tolom, mondjuk mostanában többet megy előrenyomin, mint randomban.
-
CirrMee
addikt
Nekem E100 lett meg, de nem bántam. Kicsit könnyebben belövöldözik, de ha második sorból tolod (frontgépek mögött, hogy azok fogjanak), akkor a nagy löveggel, alaposan megtépheted az ellent. Gold lőszerrel megpakolni, azzal szakít, a repesze meg a kicsit, de azt annál biztosabban elv alapján szinte mindenre megoldás.
Természetesen toronyforgatást megtanulni nem árt hozzá.Type5 nerf előtt szoktattam rá a klánt, hogy jó lesz az nekik, ha azzal megyek. Beálltam a japó dömperek mögé, aztán olyan pusztítást rendezett ilyenkor, hogy ihajj.
Napokban is jött előrenyomin a kérdés, hogy ki tépte le a leopárducról azt a kb 900 -as sebzést? Mondom ja...
U.i.: állítólag hónapok óta az a téma, hogy buff érik neki.
-
KISDUCK
addikt
Köszi a tippet, a kupon beállításban néztem is korábban hogy mit enged. A problémám csak az hogy a kuponon feltüntetve az áron kívül nem olvasható más korlátozás.
Discount 15%
15% OFF PACKAGES ABOVE €19.99
Enjoy a one-time 15% discount on a vast selection of packages of €19.99 or above, purchased in World of Tanks. The coupon is not applicable to gold-only and gold & credits packages.A vásárlási lázam letudtam most azzal, hogy megvettem a pudeles 2 hét prémiumos csomagot a 10%-os kuponommal.
-
zodo
nagyúr
Gyorsan meg is jött a kompenzáció.
PTA full alap, löveg szórás valami vicc és a csapatok, hagy ne mondjam mert kritikán aluliak.(#186400) ollie: Gratu!
-
Dareiosss
senior tag
Behalok rajtad, kb 4 szer leírtam, hogy nem kezdtem újra az accot, az elején kb 300 wn8 al játszottam 2000 csatát, utána kezdtem el megtanulni játszani, ezt a fél évet leszámítva előtte 2,5 évig játszottam 1600 wn8 körül. DE én vagyok a hibás, mert leállok veled vitázni... pedig veled úgy látom nagyon kár, mert képtelen vagy a tényeket felfogni.
Továbbá nem vagyok prémium, nem költöttem a játékra közel két éve egy ftot sem. Ebből kifolyólag alig használok gold lőszert. A tankokat nem szabad xpből húzom ki, hanem ki szenvedem alap ágyúval az xpt. De ezt is kár leírnom neked, mert csak fújod a magadét, még azt sem írtad le nekem, hogy bocs hogy más játékos szar statját húztad rám.
-
Dareiosss
senior tag
5 hónapja havi 3-400 csatát toltam, azért tolok ilyen keveset mert a 20-45% wr miatt nincs kedvem játszani. Mielőtt jött a szoporoller, 1600-1700 as volt a havi wn8 átlagom, ennyire vagyok képes, hogy miért van csak 1200 átlagos wn8om? Mert nem kezdtem új accot miután megtanultam a pályákat és a tankokat...
5 éve játszok a wottal, hiába akarod megmagyarázni, hogy egyik napról a másikra elfelejtettem játszani attól még nem lesz igaz.De ott van nézd meg a tankjaim statját, ha nem hiszed.
Ui: ma nyertem zsinorban 10 csatát, ez az első ilyen nap 5 hónapja, díjaznám ha ezentúl 50% körül lenne a wrm újra.
-
adamgreen
senior tag
Én a med ágon mentem anno régen.Indien panzer nagyon jó kis fun tank a leo pta-nál meg kell a szabad xp arra figyelj hogy nagy ágyúval menjél.ha nem akkor indienpanzer ágyújával puffogtatsz tier 9-10 ben. na az a rémálom hidd el én tudom.
elötte lévő tankok is a vk és társai is szokhatóak.
-
ooloo
őstag
Nem szakaszoztam .... alkalmi szakaszba szoktam belépni , de az a csata megkezdése után jön létre .
KISDUCK : Az ASLAIN van telepítve , de eddig nem tapasztaltam , hogy kizárt pályákra rakott volna . Van prémium fiók is ... két pályát is kizártam . Ensk-et és Minszk-et . Nem nagy ügy , csak érdekes .
-
popey37
addikt
ez engem is érdekelne, mivel van meghivottam, de nem igazán játszik a wottal, én szoktam néha.
viszont az első 500 pontot megszerezte, a másodiknál talán 60 hiányzik, de azt irja, hoy az első idöszak végéig 3 nap.
az a kérdés, hogy a 3x 500 recruit pontos idöszaknak van vége, vagy csak a 2. résznek.
mert azt az 560 pontot 3 nap alatt igen nehéz lenne összeszedni.
vagy nullázódik minden? -
BÁ Nutrition
addikt
A kliensben ez van: idoszak1: 3nap van hatra az idoszak vegeig.
Ha jol tudom ez a francia td-s kuldi olyan h egy hetig visszamenoleg teljesiteni lehet. Ezert kerdeses h megcsinaljam-e, elvileg meg megtudom, viszont akkor az accot nem lehet ujrarecruitolni asszem 4 honapig. Akkor meg mar lesz a kovetkezo idoszak gondolom. Sot valszeg mar most nyaron elinditjak -
kchryss
veterán
Mióta frontline van a kreditnek nincs semmi értéke. 277-et megveheted bármikor, a bulldog lehet nem lesz többet vásárolható kreditért. Ha nekem nem lenne meg 100%, hogy kreditért begurítanám még akkor is ha nem lenne ilyen jó tank, de egyébként nagyon jó szóval már csak ezért is megéri.
-
-
ooloo
őstag
Azért veszi ki , mert lesül a pofájáról a bőr , hogy milyen játékos állományt rak egymással szembe . Döntő többségben 4-5 percesek a csaták .... ez annak a következménye , hogy az xvm értékek jóval magasabbak az egyik csapatnál . Arról már nem is beszélek , hogy sok esetben a tankok eloszlása is jobban kedvez az egyik csapatnak , mint a másiknak . Szvsz.
-
zodo
nagyúr
Tegnap is egész jó napom volt de nagyon sok kellett még az áhított cél eléréséhez.
Ma már félve léptem be de 1,2 és 3 győztes csata után újra 51.33% a total wr.
Tudom nem nagy szám de pontosan 1251 csata ment el hogy visszaszerezzem úgy hogy ez idő alatt tuti nem voltam 51.20 alatt egyszer sem.Más:
Maga szintjén melyik használhatóbb Conq vagy S. Conq?
Kifejlesztettem 135 csata alatt a tízest de nem mindenáron akarok Nehéz tankkal játszani úgy hogy a Conq-ot egész megszerettem.
Conq statom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest