- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #132636 üzenetére
Ahogy írtam, nekem 31
Rengeteg bosszantó, 0 dmg-s vereség lightokkal nem segített. Ilyenkor persze volt jópár Malinovka és Prokhorovka. Elcsábít spotra, azt persze nem lövik, jön a 80 xp-s vereség.jr1994: Én akkor kapcsolom be, ha eszembe jut és tudom, h most fogok két órát játszani. Ritka kombináció.
Midway: nekem működik. Nem lehet, h valami mod kavar be? Tudtommal nem kapcsolható.
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #132619 üzenetére
Miért, mindig csak tankot húztál? Én tartogattam őket, aztán haverom rávezetett, hogy a free xp-set mindig érdemes benyomni bármivel játszol, általában a crew xp-set is, viszont a simát csak akkor használom ha tankot húzok, olyan tankra ami amúgy szar. Most egy M46 Pattonhoz nem kell, mert azzal amúgy is jó játszani, hanem mondjuk a SU-122-54-hez fogom használni ha rávesz a lélek hogy befejezzem a grindot.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #132611 üzenetére
Nekem is hasonló, XP bónusszal együtt 31 csata kellett a 20k-hoz, ebből az utolsó 7 en már nem volt bónusz, 2,5 órába került. 12-12 után 3-4, 874 után 1892. Néha tényleg abba kell hagyni és kilépni egy kicsit. A végét már élvezni is tudtam, az első 2 órában nagyon rosszul játszottam és ez ilyenkor hógolyó effektusként csak egyre romlik.
-
válasz
jano_77 #132209 üzenetére
"A Rangsorolt csaták nem lesznek a nap 24 órájában elérhetőek, naponta lesz egy időkeret, amikor játszani lehet majd bennük." - Ez alatt mit kell érteni pontosan? Hogy mondjuk du 14:00 és 18:00 között lesz elérhető és slussz-passz!? Mert ez esetben tehetnek egy szívességet!
Ehh, kitaláltál egy tökre valószínűtlen scenariot, aztán rögtön fel is húztad magad miatt.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #131694 üzenetére
9.14 patch óta közel 1 éve mikor a "new Audiokinetic Wwise sound platform" érkezett került át a "audioww" mappába.
Szerk:
9.17.1 Patch változások (teljes lista)
forrás: ritastatusreport
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #131689 üzenetére
Rosszul irtam előbb, a mods mappába a hivatalos WG modok mennek majd és a res_mods marad a régi egyelore, párhuzamosan. Ha masolni kell ide es oda is, akkor mindkettőt töltsd fel de Aslain kulső mod igy a res_mods-ba fog dolgozni!
Amugy Quickybaby modpakkjával tele van a t*köm, régi XVM-et hasznal benne es hulyesegeket irkalt itt-ott, ugy kellett atirni meg mas modok nem mennek vele.Bár igy legalabb nem modoltam túl. Csak ha valaki hasonlot tapasztalna, figyeljen erre.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #130935 üzenetére
Van 15k meccsem, de még ez szerencsére kimaradt vagy inkább nem vettem eddig észre. Nem klánozom, tehát az ilyen trükkök kulissza titkaiba nem vagyok beavatva.
fradi81 - biztos, hogy együtt tolták, mert nem nagyon hibáztak és nagyon összhangba tolták... persze én nem vagyok a szintjükön (erős zöld), de vissza néztem a csapatomat és hát nálunk sem voltak éppen rossz játékosok... meccse elején páran már írták is a chatbe, hogy ez nem véletlen
-
Macka
veterán
válasz
jano_77 #128430 üzenetére
Eddig 362 csatám van a 13 90-nel, én nagyon szeretem, de ahogy mások is írták: térképfüggő. Míg a városi pályákon a T49@trollágyú kombóval jobban el lehet boldogulni, nekem ott a 13 90 szenvedősebb.
Meg lehet kövezni, én csak golddal használom, azzal viszont ha elég volt a spotból, vagy nem alkalmas a pálya, 2-3000 dmg-t össze lehet lapátolni vele.Mindkét ágat kihúztam már vele, BC 25t már megvan, de az AMX 30 (8.5 sec reload, 260 pen, 400 dmg) is igazi vadállat, ha tudsz vigyázni rá a papírpáncél miatt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #128368 üzenetére
Amikor pedig nem lövik a spotunkat, akkor nem marad más hátra mint magunk összelőni a sebzést (REPLAY).
Mióta a deríts fel és sebezz meg 3 arty küldetés van bekapcsolva 3-4x buktam el úgy a küldit, hogy egyetlen lövés hiányzott az egyik artyba vagy legutóbb pedig az utolsó artyhoz a 200 WN8-as Bulldogunk hamarabb ért oda sajnos. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #128185 üzenetére
Jogos a felháborodásod. Sohasem szándékoztam acc-ot vásárolni, de néha nézegetem az ebay kínálatát és bizony jelentős értéknövelő tényező (volt), ha "soha többé nem kapható" tankok voltak a garázsban. Az E25, Fury, PzB2, LefetyArty, BT-SV mindig is jól csengő nevek (voltak), de azzal, hogy minden boldog boldogtalan meg tudja vásárolni ezeket, az ilyen acc-ok értéke zuhan, mint egy bot O-I az Overlod-i sziklákról...
-
Emu
őstag
válasz
jano_77 #128050 üzenetére
Jano! Ezt a goldos dolgot remélem nem gondoltad komolyan. Én T34-85-el (míg el nem adtam) tartósan 95% felett voltam, és aki ismer tudja, hogy szinte alig használok gold lőszert. Azt hiszem 99,8%-ig jutottam vele, de sosem erre hajtottam. T37 dettó ilyen, 95% környékén mozgok vele, egy jobb kör után feljebb, egy rosszabb után lejjebb.
Nekem a Leo PTA van "beragadva" 91-93% között, azt hiszem innen már kicsit több skill kelleneés nem skill lőszer
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #127674 üzenetére
Ha csak a színtiszta "szabályzatot" nézzük, igazad van. Ugyanakkor van egy netikett, amit az interneten illik betartani. Íratlan szabály. Ahogyan a munkahelyeden sem rágják a szádba, hogy ne keltsd a hangulatot a társaid között. Vagy hogy hazafelé a buszon ne fingj hangosan. De az asszony előtt sem fogsz áradozni az összes aznap látott nő szép kerek popsijáról.
Az írott szabályok és azok értelmezése fontos és szükséges is. De az íratlan szabályok, amiket egy közösség önmaga állít fel legálabb ilyen fontosak.
Peace! -
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #127669 üzenetére
Jano neked be kéne lépned egy klánba és oda a közös chatbe sírhatnál, mint ahogy én is teszem
és akkor ide csak nagyon erős felindulásból kellene posztolnod, ha nem elég egyszer kiírni magadból.
ui.: esetleg a globál chatet is használhatod ilyenre, csak ne angolul vagy legalább ne hosszú percekig szídd a WG-t, mert akkor chat bant kaphatsz és elveszik ezt a jó kis lehetőséget tőled.
-
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #127577 üzenetére
Mi baj az FV-vel? Egy remek másodvonalbeli támogató tank. Most már nem is annyira lomha, remek karakterisztikájú ágyú, csőlehajlás. Mi kell még?
Most kategóriájában sztem jobban megéri,mint pl. a T54 first prototype. Mondjuk a Mutz-omat nem adnám oda érte, de teljesen jól használható lett (eddig sem volt rossz, csak a sebessége volt a hátránya).Keresek úgy vele mint a Skorpion G-vel. Bár annyi, hogy ehhez több ész kell mint a Skorpion G-hez, nem elég spot-távon kívülről lövöldözni az ellenfeleket. Tudom, van aki med-ként használja, de arra könnyű ráfázni.
Más:
T29-cel mi a probléma? Az hozzáértő kezekben akkora OP-tank, mint az állat. 198-as pen T7-es tankon nem elég???LOL Végül is csak a Tigris és a francia nehéz tanknak magasabb az átütése (Tigrisnek komoly 5 mm-rel, a franciánal 14 mm-rel. Aztaaaa mekkora előny
)
Legjobb T7 heavy tank, persze rendeltetésszerűen kell használni.
Tudom, bevett magyar szokás szerint könnyű sírni, mint alkalmazkodni -
4580693
senior tag
válasz
jano_77 #127577 üzenetére
Nem adom fel, mert kell a grille, de ez a vacak tróger kihozott a sodromból.
Ahogy Rickiboy írta, úgy jártam el én is. Eladtam a fenébe a trógert. A maradék xp-t meg majd freeből betolom.Rlazol: meguntam az állandó seggel beállást, azt, hogy ez miatt állandóan összekevertem a billentyűket és csak frogattam a tankot, mint mókus a mogyorót. Elegem lett abból, hogy a 150 m-re lévő enemyt, aki az oldalát mutatta felém, teljesen beszűkülve nem találtam el. Mozgásban lévőt pedig már meg sem próbáltam meglőni, mert egy-két alkalom kivételével el sem találtam. Hiába 276mm az átütése, ha hetes meg nyolcas lightok megeszik a lövedéket. Vagyis a láncuk megeszi. Meg aztán, amikor a bc 25t-nek csak a tornya látszik, de csak kritikust kap a lánc(!!!), az élmény megfizethetetlen. Bár ez utóbbi nem a tank hibája.
Nagyon szerettem volna ezt a tankot, és ebben csalódtam a legnagyobbat is. -
lacibacsi
addikt
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #127555 üzenetére
Tudom mit mondasz csak nem értem mire az oktalankodás.
Ne mond hogy nem szeretsz VIII-al X-es lőni pláne unikumot ne adj isten azt kiszedni.
Hozzászólásod kb egy új belépőéhez hasonlított avagy "mit kezdjek a VI-os könnyű tankommal a nagyok közt" kategória.
Bocs hogy értetlenkedem! -
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #127555 üzenetére
Csak kicsit már uncsi, hogy valaki 2 naponta besírja, hogy mekkora xar a rendszer a +2 MM miatt. Te is gyakran sírsz emiatt, plussz hogy a prémtankokkal mindig T10-ben vagy (utóbbi alapból bullshit, akkor gondolom nem sírsz ha top tier vagy). Komolyan majd ha lesz 1 pihenőm rászánom az időt, és csak prémtankokkal fogok játszani, feljegyezve a tier-ekett. kíváncsi leszek az eredményre.
Az általad linkelt MM teljesen korrekt, ha úgy játszol ahogy kell. Mutz-cal teljesen jól lehet a 2. vonalból csipkedni az ellenfelet, néhány kivételtől eltekintve az átütésnek sem kell gondot okoznia. Bottom tier-ben nem az első sorban kell harcolni, ennyi a nagy titok. Ez a pálya meg alapból alkalmas arra mindkát oldalon, hogy a csőlehajlást kihasználva támogasd a frontvonalat. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #127511 üzenetére
Ránézésre is egy patent leosztás és ez inkább csak egy rossz(abb) nap utáni elkeseredett wtf lehet tőled.
Eddig egyszer számoltam utána az MM leosztásnak de most is kár volt.
Az más kérdés hogy jól van ez így vagy sem.
Jelenlegi WG MM besorolás a járművek súlyozását is figyelembe vett értékek alapján is ez egy, csontra azonos értékű leosztás. -
Papooo
senior tag
válasz
Ha jól sejtem, az e25 kilépett a csatából.
Semmi furcsa nincs a leosztásban, ha jól sejtem, kevés kilences várakozott csatára, azért nyolcasokkal töltötte fel a helyeket.Ne siránkozz, nemrég benyeltem a wz-111-el egy olyan majdnem full kilences csatát, ahol oldalanként csak egy nyolcas volt, és szinte semmi olyan nem volt a mezőnyben, ami nálam puhább és lőhetőbb lett volna.
-
jr1994
addikt
válasz
Replayt pls ez engem is érdekel. Szerk, ja csak a mapról tűnt el, akkor semmi, valóban dezertált.
A másikra: komolyan, nem láttál még ilyet 29000 csata alatt?! Ember, ebben semmi szokatlan nincs! Jobban örültél volna, ha még a 8-asok helyett is 9-esek lettek volna ellened? -
válasz
jano_77 #127007 üzenetére
Oldalt vastagabb a páncélja, mint a rendes T-54-nek, ráadásul gyengébb a motorja, persze, hogy lassú. Csak sajnos a tornya nem annyira jó. Félig medként, félig heavyként kell vele játszani. Amúgy nem emlékszem, hogy gyakran kigyulladt volna. 44 a végsebessége, nem 34.
Majd ha elszabadulok ma este az asszonytól, megyek vele egy kört, mert szerintem felmegy az 44-ig.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #126395 üzenetére
jano_77: ott nem adott díszeket, hanem típusokat látsz, szerintem. Vagyis a hasonló típusú, de magasabb szintű díszek keverése szvsz ugyanolyan eredményt hoz. Ja, és nem teljes sajnos a lista, pl a tankdíszek hiányoznak róla. Nyithatnánk egy gdocs-ot, amibe mindenki beírja, neki mire mit adott ki, hm?
lacibacsi: a történtek után még ajándékot is akarsz???
amúgy nem tudom, mit kaptál? ha csomagot és automata kibontáson vagy, lehet, h már csak az díszeket kéne keresned, ha tankot, a garázsban nézz körül, stb....
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #126402 üzenetére
Nem szeretnék még após lenni!!!
De rájöttem a dolog nyitjára. A shop-ba kell bemenni és elfogadni az ajándékot.
Kaptam egy dobozt (ami már nem kellene) és 250 goldot. Másoknak nem megy úgy ez a vásárlás, mint nekem...
szerk: azt már tudtam, hogy ki küldte, mert azt kiírta üzenetben a játékba lépéskor. De e-mailt is küldött a rendszer, csak azt nem néztem... Egy kedves ismerősöm küldte ezt a nagyszabású, egy eurós ajándékot. (Remélem, hogy nem olvassa a fórumot, mert akkor most kapok majd a fejemre.)
-
nightmare13
őstag
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #126384 üzenetére
ez a rákfenéje a dolognak.
de türelem: január 16-ig még van legalább 25 játéknap, én minden nap összeszedek annyit, hogy egy 5-öst konvertáljak. Ha már csak kevés hely van, nem szabad eszetlenül konvertálni, hanem meg kell várni, amíg bejön sok, és mivel a kombinációk ismertek, berakni a megfelelőt. Persze lehet, hogy emiatt csak január 10én lesz kész, de hát hova siess? -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #126337 üzenetére
Nem csak két dobozt vettem, hanem a csomagot is! Az elsőben volt a plusz arany, a másodikban a KR. A Skorpion a nagy csomagban volt, amit rövid számolgatások után bevállaltam magamnak. Az 15 rugóba került, de ezért kaptam 23.400 aranyat...
(#126339) Emu : Csak a Skorpióóóó!
(#126348) kchryss: Tisztában vagyok, persze! A lottón meg már túl vagyok. Volt nemrég egy kettesem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest