- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Azért vonták gyorsan vissza, mert akkor éppen egy eszméletlen OP tank lett belőle. Ha most visszatennék kb. olyan lenne, mint a Type-59: A neve szépen fénylik, legendák fűződnek hozzá, de a mai metában nem sokat ér.
(Amúgy bocs a flood-ért, de telefonról nem tudok valamiért rámenni a szerkesztés gombra)
-
jano_77
nagyúr
Én tegnap és ma mentem ezt a 7v7 és a 6-os szintig jutottam eddig. Ha tudok, még ma megyek majd pár kört, de ez a páromtól is függ, hogy mit szeretne, Ha alszik, mert korán kel és tegnap nagyon későn feküdtünk - társas party volt - akkor tudok még játszani. X-es szintért járó festés mennyiben más, mint amit meg lehet vásárolni a boltban 1750 goldért?
-
kchryss
veterán
Az nem túl jó bónusz.
Frontális támadás, területellenőrzés és óvatos megközelítésnél nem éri meg játszani szerintem, vagy csak akkor ha nem érsz rá akkor amikor a jobb bónuszok vannak.
Intenzív csata nem rossz bónusz Skillnél, a többieknél nem megérős. A trükkös taktika Skillnél nem jó mert ő vezet, a többieknél viszont nagyon jó mert nincsenek hátrányban a buktákkal.
Ösztönzésnél éri meg a legjobban játszani, főleg a rosszabb helyezéssel rendelkező streamereknél, mert ők több pontot kapnak ilyenkor egy vesztes csatára mint Skill csapata egy győztesre. -
Stigma.HC
senior tag
Aham, most pont jól jön mennyi xp-t farmoljkak rá vissza.
Nap lámáját köszönthetjük személyemben.
Történt ugyanis, hogy volt 100k xp farmolva a kv3-ra. Na de volt most freexp váltási akció, mondom nosza úgy is hiány van belőle. Váltottam is szép számmal.
Na és miről sikerült elváltani mindet? Persze, hogy erről -
Stauffenberg
nagyúr
Sokat nem érzel a Tier limitből, mivel Tier 6-os löveg van rajta és a páncélzata sem az igazi. A tornya legfeljebb Tier 6-os ellenfelek ellen tud aránylag sokat pattintani, felette már lutri. Érzésre inkább ez egy Tier 6-os tank, ami Tier 7-ben fut, de limites matchmaking mellett.
--
(#197159) BÁ Nutrition: Igen ezt írtam is, nem olyan mozgékony, mint a Cromwell/Comet, de hasonló szerepet tölt be, kicsit csíp, de azt sokszor és főleg oldalról támogat, tornya pedig jobb, hull down pozícióban érdemes használni. Nekem eddig bejön (jobban érzem, mint a Super Hellcat-et, amivel valahogy nem lettünk barátok, pedig az alap Hellcat az egyik kedvenc tankom a játékban).
-
e-newsee
addikt
Ezért is írtam, hogy nekem nem sokat számít, mert jelenleg annyi ág van, amit húzok/huznék, hogy azzal a napi pár csatával, amit tudok menni, nem fogom mostanában elérni a celomat. Pontosabban mondva, májusig nem tudnám hova tenni őket értelmesen (addig lehet őket toborozni). Feleslegesen meg nem teszem bele őket olyan tankba, amivel nem fogok játszani. Elvileg 3 tagot ki tudok venni az álcapakkon kívül. Őket beleteszem az Elc zümibe, a karácsonyi csajok pedig jó eséllyel mennek majd a 430U-ba, esetleg a 9-es olaszba. De ott is még csak a 8-asnál tartok, viszont jó eséllyel megtartós lesz mind a 3 táras.
A duplacsövűhöz meg már van több skilles csapat a KV-3-ban. Egyelőre ezeket húzom aktívabban, plusz vacsi közben arty.
Nem mondom, hogy nem tudnám őket elrakni, csak nincs sok értelme, mert nincs időm több tankkal játszani, ezekkel viszont szeretek menni, így ezekre koncentrálok. -
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem mindig jól jön egy 100% BIA-s alap legénység, ha nyitom a T-44-ből az Obj.430-at, már pakolom is rá.
A Panther/M10 meg a Cromwell/Comet stílusára emlékeztet kicsit, talán csak kevésbé mozgékony, de preferált MM van, nem kap Tier 8-nál nagyobb ellenfeleket (a löveg miatt nem is csoda).
-
lacibacsi
addikt
Ez most hogy is van? Látom, hogy kettő elemet aktiváltál, de azt is látom, hogy a goldcoin-od meg nulla lett. A négy elemhez tehát ténylegesen el kell költeni 1200 coin-t. Na most a játékban ettől még nem fog lecsökkenni a megszerzett coin mennyiség, ugye? Mert az elég "érdekes" lenne...
Ráadásul ha jól gondolom, akkor a tankokat is ebből a coin mennyiségből kell megvásárolni. Vagyis, ha szükséged van a 4 legénységi tagra, akkor 1900 coint kell vásárolnod, hogy a maradék 600-at kiegészítsd egy tank árára... Ügyes...
(Vagy rosszul látom, amit látok?) -
e-newsee
addikt
Nálam az lesz a gond, hogy 3 nap biztosan nem tudok majd játszani. Pedig be akartam húzni a 4 legénységi tagot, és az álca pakkot is (az a zoknis kurvajó
), de mindenhez éppen 1800 pont kell. Én meg tudok gyűjteni max 1350-et. Szóval lehet, hogy kihagyok pár emberkét, abból most úgyis bőven van annyi, ami a tervezett ágakhoz kell, és azért egy 100%-os BIA-s legénység nem egy nagy cucc. Álcafestés viszont mindig jól jön.
-
Stauffenberg
nagyúr
Valóban a napi missziók rohadt könnyűek, de pont azért, mert az igazi fődíjat nem lehet kinyitni belőle. De legalább az álcák és legénységi tagok kvázi ajándékba vannak adva, nem kell érte semmi extrát tenni.
Az Ardenneki csata kicsit grindelősebb és szivatósabb volt, jobban megdolgoztatott, mert nem minden nap van időm leülni a WoT elé, szóval előre kellett dolgoznom token gyűjtésben. De szerintem megérte. Nincs sok csatám a Panther/M10-ben, de eddig nagyon tetszik. A WZ-120-1G FT azonnal vonzza a figyelmet ha spotolnak, ezt meg sokszor le se szarják, mert kicsiket csíp, aztán hopp, pillanatok alatt lezabálja a HP-t. Keresni is jól lehet vele (premium előfizetés mellett), mert fillérekért van a lőszer. A WZ-nél egy standard lövés is egy ezresbe kerül és gyakran elnyeli az RNG dobókockaisten.
-
e-newsee
addikt
Én megnézném azt az 5 csatát (azt mondjuk nem tudom, mikor
). Már ameddig éltél, mert ha ilyen rosszul sikerült, akkor gondolom nem te voltál az utolsó halott. Mindezt persze bármiféle rosszindulat nélkül mondom, mert velem is volt már ilyen.
Más:
Honnan van ez a statisztika, amit ide fel szoktál rakni? Valami oldal, vagy alkalmazás? -
-
Gyuri27
félisten
A support egy szar.
Párszor irtam Ivánéknak, hogy nem jó ám állandóan +1 tierben jáccani és sose top tank lenni. Ezt ugye stattal alá is támasztom.
Mindig jön a sablon válasz. Linkelik az mm-et. Mellé dumálnak és elmondják, hogy nem a top tierség befolyásolja stb-stb. Azaz paraszt jó neked a bot és a mid is. -
e-newsee
addikt
Nem írta be véletlenül csata elején, hogy "Kapjátok be gyíkok, én leléptem!"? Lehet, hogy szándékosan dezertált ilyen módon, mert úgy látta, bukó lesz a csata. Nem lennék meglepve.
A kupon pedig szerintem a szokásos "Epikus medálért epikus ajánlat" kupon. Néha van ilyen kampány. -
Stauffenberg
nagyúr
Köszi a válaszokat! Így már jobban értem mire jó a több account eltérő régiókban. Mondjuk nekem nem érne ennyi vesződséget, hogy a nulláról kezdjek új accountot és tengernyi grindet tegyek új ágak kihúzásába.
Jelenleg a főbb nemzeteknél amúgy is megvannak azok a tankok kifejlesztve, ahonnan át lehet térni más/újonnan érkező ágakra. Az orosz duplacsövűek is ilyenek lesznek.
-
peterson79
őstag
Van akit zavarhat, ez ember válogatja. Nekem hasznos, de csak annyi, hogy rá pillantok, na most okés vagyok vagy sem.
Tegnap például mentem olyan kört Obj430u-val, hogy csak lestem. Bekerültem egy olyan szituba, hogy 4 tank esett rám, abból az elsőt még úgy ahogy ki tudtam lőni, de a többi bekerített, az volt a szerencsém, hogy a csapat pár tagja ott volt a hátam mögött és lötték öket mint állat. Fél perc ha lehetett az egész esemény, de kb éveknek tűnt, lett 2000 sebzésem és több, mint 4000 spot assistom...és maradt kb 80 HP-mez a meccs első 2 percében történt, szal jól kezdődött.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én tudtam, hogy a tegnapi 70%-ot közelítő winrate csak múló csoda volt. Ma már 12 csatán vagyok túl és csak 1 győzelem. A többi mind lement 3-4 perc alatt, mindegyiknél az a forgatókönyv, hogy a csapatunkból 10+ fő extrém gyorsan elpatkol, miközben az ellenségnek nulla vesztesége van a megmaradtakat bekerítik és minden irányból orrba-szájba gangbangelik.
Ott szakadt el a cérna, mikor Tiger I-el megyek (top tierként, a kedvenc tankommal, dörzsöltem a tenyerem). Épület takarásából másik Tiger I csak kibújós-visszabújós játékot játszik, mint valami retardált, emiatt túl sok HP-ja sem volt. Én még sértetlenül érkeztem ehhez a ponthoz fullos HP-val, megálltam hát és rászűkülve, becélozva vártam a következő kibújást. Az ő tankjáról a célzókör kb 20%-a lógott le. A 4 skilles legénységem olyan gyönyörűen küldte mellé a lövést az egyik legpontosabb heavy lövegből, hogy öröm volt nézni, ő viszont egy pillanatra sem állt meg, csak elsütötte rám. Egyetlen lövéssel szétvetette a lőszerkészletet, torony lerepült és a full HP-ból már nulla HP van. Szerintem én ezzel a tankkal még soha nem kaptam be ilyet, legfeljebb csak valami durvább két tierrel magasabb TD-től legfeljebb.
Ááááá... nem szól bele súlyos mértékben az RNG a játékba. Nem.
Picsába már, ennyi erővel játszhatnám azt is, hogy falhoz csapkodok egy marék dobókockát és ha a kockákon szereplő számok összegének tizenkettes hatványának kétharmada prímszámra jön ki akkor nyertem. De csak akkor. Ha bármi más jön ki, akkor egy szatyornyi fagyott csirkelábbal kell agyoncsapkodni magam.
-
CirrMee
addikt
A ruszki antiskorpió motorja igencsak erőtlen, az első kis emelkedőtől is szeret megrettenni, ráadásként szeretik marasztalni is a ragadósabb talajviszonyok. Löveg problémamentes, viszont az álcája (főleg a lövés utáni) sokkal használhatóbb, szóval olyan helyen is nyugodtan lehet vele köcsögösködni, ahol a SK Gézával már menekülni kell.
Részemről
pálinkatöltésgyorsító, álcaháló, meg távcső ment rá. -
Barret001
addikt
-
zodo
nagyúr
Lehet szórni a felhalmozott készletet avagy Happy New Year Special
-
grizlisandor
veterán
Nincs saját konfigom, csak bele szoktam javítani az eredetibe.
Azt nézem, hogy átírták ezt a színezős részt:
// Current scales values for ratings are listed on this page: https://modxvm.com/en/ratings/xvm-scale/colors/
// Текущие граничные значения для рейтингов указаны на данной странице: https://modxvm.com/ru/ratings/xvm-scale/colors/
//
// Custom dynamic colors by ratings.
// If you want use your own color scales,
// uncomment this block and replace "rating_name" to one of this values: "eff", "wn8", "wtr", "wgr".
// Динамический цвет по указанному рейтингу.
// Если вы хотите использовать свои собственные границы цветов вместо стандартных,
// раскомментируйте блок и замените "rating_name" на одно из следующих значений: "eff", "wn8", "wtr", "wgr".
// "rating_name": [
// { "value": 500, "color": ${"def.colorRating.very_bad" } }, // 0 - 500 - very bad
// { "value": 1000, "color": ${"def.colorRating.bad" } }, // 501 - 1000 - bad
// { "value": 2000, "color": ${"def.colorRating.normal" } }, // 1001 - 2000 - normal
// { "value": 3000, "color": ${"def.colorRating.good" } }, // 2001 - 3000 - good
// { "value": 5000, "color": ${"def.colorRating.very_good"} }, // 3001 - 5000 - very good
// { "value": 99999, "color": ${"def.colorRating.unique" } } // 5001 - 99999 - unique
// ], -
CirrMee
addikt
Cső állása befolyásolja (lejtő, síkon vagy emelkedőn állva) hogy mennyit dönt nekem a testen?
Van ugye a csőlehajlás. Na, amikor az lefelé elérte a maxot, akkor ha továbbra is lefelé húzod a mauszt, onnantól a géptest segít rá, te nem tudod azt vezérelni. Ha jól rémlik, akkor sebességfüggő is a kis drága, ezért leginkább kb álló helyzetben tudod használni.
Mivel nem személyesen vezérled ezt a funkciót, ezért szokni kell, ennyi a lényeg. -
-
ooloo
őstag
"Megvettem a 8-ast átugorva a 9-est " Nálad már szilveszter van ... adhatnál a jóféle bódító koktélból nekünk is ...
A tréfát félre téve ... nekem csalódás volt a Svéd közepes ág . Annyira nem adta , hogy ott porosodnak a garázsban . Amiket látok a csatákban ( elég kevés ) , azok is inkább TD pozíciókat keresik .
-
peterson79
őstag
Valóban sokat számít a premium előfizetés és a sok booster, lehet velük haladni, mint a rakéta.
Amiről Janó beszél, az csak egy picit idegesítő, elversz 5-10 perceket arra, hogy összekaparj 500 XP-t, aztán meg jön egy olyan kör, hogy ugyanazt megteszed és csak annyi a különbség, hogy nyersz és máris kaptál 2500-at...szóval ki van ez kompenzálva, csak azért zavaró nah.. -
jano_77
nagyúr
Nem a táblázat érdekel, hogy mi szerepel benne, hanem a tény, hogy ami benne van egy nagy rakás SZAR!
És esetleg lehetne ezért, ezen picsogni, sírni a WG fórumain, mert az artykat biztosan NEM veszik ki, de ezen talán változtatnának, ha sokan panaszkodnának és talán igazságosabb lehetne! -
jimmy74
őstag
Hát 8 tier felett könnyebb lesz
sőt tier 10 ott van bőven mit lőni.
Szerintem onna bármelyik TD alkalmas feltéve ha van olyan
Nem nagykèpűsègből írom de minden 10es TDvel meglőttem 6000felett bőven,
Tegnap pont a grillèvel chimera küldetés 6 kill kellett és lett mellé 7,5k dmg.
Szerintem nagy csatában megoldható nem lehetlen. -
Argh!
aktív tag
Az a ventillátoros autó szerintem a télapó szánja, azt hitted még rénszarvasok húzzák? A télapó is fejleszti a tech tree-t, a rénszarvasos az még tier 3 szán volt, ez meg tier 8as prémium. Meg ilyen csajokat sem tudna sima szánnal felszedni.
Ez van, már a télapó se a régi.... -
e-newsee
addikt
Ha sosem játszottál velük, akkor ne reklamálj, míg nem tudod mennyi esélye van egy artynak egy nyitva "felejtett" jobb szárny ellen. Vagy amikor telibe találsz egy O-I-t egy 7-es artyval, és azt mondja 0 sebzés és 0 critical, meg valami 4sec kábítás. Megtörtént eset M12-vel. Fogalmam sincs, hol találtam el, hogy ennyire futotta csak.
-
galervin93
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged