-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #213829 üzenetére
én ezt értem, de mi értelme a kis lövegnek? nincs akkora átütés: hiába töltesz gyorsabban, ha nem lövöd be az ellent. ez csak egy esetben állja meg a helyét: ha a két löveg átütése hasonló, max pár mm az eltérés. de ilyen meg kevés van. a T30-as kilences TD-t én is a proto nagylövegével használtam, de kizárólag goldal. mert a sima a tizesben kevés.
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #213825 üzenetére
itt kikaptunk, balfék volt a csapat, de a heteseket lehetett inzultálni rendesen. és top 3 xp, top1 sebző. persze full gold. de ezt a statot csak igy lehet tartani ezzel a tankkal.
azért az a 243mm gold átütés néha okoz meglepetést: jön ezerrel a tier-7-8 szembe, kap gyorsba 2 lövést és úgy menekül mintha tizes lennék. -
popey37
addikt
válasz
Geller72 #213824 üzenetére
" . Így én általában egy ilyen csatába már nem a top löveggel megyek, hanem egy kisebbel," ezt hogyan csinálod? hiszen előre nem tudhatod, hogy hova fog rakni?
a +2 tier meg a tier 6-nál még jó is, hiszen az átütés megvan, gaz goldozni kell, de ha ott meglősz 2-3 nyolcas tankot, sebzel 1k felett akkor ott vagy a top 3-ban. -
adrian360
őstag
válasz
Geller72 #213825 üzenetére
T6-os ként max 3 darab T8-as lesz az ellenfélnél, ilyen esetben is az ellenfél legalább kétharmadát tudod inzultálni. az a baj hogy sokan a meccset az első 10 másodpercben akarják megnyerni, és inkább a halálba rohannak, minthogy visszafordulva másik pozíciót, másik ellenfelet keressen magának.
-
CirrMee
addikt
válasz
Geller72 #213421 üzenetére
Szokásos - szitu függő.
Mondjuk emlékeim szerint ez volt az első olyan meccsem, ahol a tevepatának úgy mentem neki, hogy nem érdekelt, hol tart a tárral, 1v1 szitunál egyszerűen csak nekiugrottam. Pár meccses gép, legénység 95%, prém lőszer feledékenység miatt a depóban hagyva...
-
popey37
addikt
válasz
Geller72 #213370 üzenetére
én 3 25-öst vettem, az első kewttőben csak a kis tankokat adta, de volt amelyiket 3x. a 3. csomagból jöttek a nyolcasok, volt amelyik duplán. meglett az összes tank, meg 46k gold és a többi cucc is. mindent összevetve, megérte, bár lesz olyan nyolcas amitől megválok.
-
kchryss
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
Geller72 #211833 üzenetére
Isten látja a lelkem, én is azon az oldalon vagyok, akik azt vallják, hogy a játék el lett qva, nem kicsit! Hogy nincs minden rendben, mert nem hetente kellene újabb és újabb kitalált, légből kapott agyatlan prém tankokat berakni, hanem régóta fennálló hibákat javítani, stb! DE!
"Senki nem úgy jön ki a pelenkából, hogy kisujjában van az egész, mindenki elkezdte valahol, csak ezt ilyenkor valahogyan nehéz lenne bevallani. (?)" - igazad van ebben is, hogy senki nem így jön ki a pelenkából! Nem beismerni nehéz ezt, hanem az olyanoknak, mint Te is pl, elismerni azt, hogy ha kicsit utána néznél dolgoknak, működéseknek, pályáknak, replay-eknek, akkor lehet Te is tudnál fejlődni, javulni! Ezt olyan baromi nehéz elismerni, bevallani! Sokkal egyszerűbb sipákolni, siránkozni.
Igen, időnként belőlem is kitör, amikor tényleg sorozatban szopót kapom és az agyatlanabbnál agyatlanabb csapatokat, de én időnként nézek videókat, jobb játékosoktól replay-eket és meg lehet nézni, hogy fejlődöm. A WR az sajnos nem igazán akar a WN8-al együtt emelkedni, de azt már kezdem elengedni, mert nem tudok a másik idióta 14 helyett is játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest