- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fel
addikt
válasz
zsolthee #21800 üzenetére
A 8.8-al több minden változott a modokkal kapcsolatban. Többek között a szükséges könyvtárszerkezet is, valószínű ez lehet a baj nálad (én egy sokkal korábbi verziót használok most is). A korábbi ...gui\flash mappa helyett ...gui\scaleform mappába kell tenni a fájlokat. Egyébként a becsomagolt pakkban is így van már a könyvtárfa. Ha így sem megy, akkor nincs több ötletem..
-
bullseye
addikt
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
zsolthee #20444 üzenetére
IS-2 ilyen szempontból azért jobb, mert annak a prém lőszere 300mm átütésű. Bárkit bármikor átvisz t9-ben is. Szoktak is nézni rendesen, meg nooboznak, de nagyon.
Én is elindultam azon az ágon pont az IS-3 miatt, de nekem a KV-1S valamiért nem tetszik. Hiába a dög nagy sebzés, nem jött be. Egy esetleges akció folytán lehet visszaveszem.Majd egyszer, ha sok free xp-m lesz akkor lehet megveszem a T-150-et. Irtó jónak tűnik, de amíg nincs rajta a nagy puska és nagy motor elég használhatatlannak tűnt.Igaz 1 csatát mentem vele stockként, aztán eladtam.
-
Patrick76496
őstag
válasz
A nagy löveges IS-3 nagyon jó kis gép, két napja vettem vissza és nem bántam meg. Azon már érdemes a venti helyett vert stab-ot használni, tehát a célzásgyorsító is maradjon meg, mert ez is lassan céloz. Fényévekkel pontosabb nagy löveggel, bár ez sem a legjobb, de már nagy előrelépés lesz a BL-9 a D-25T-hez képest.
-
Chris0321
veterán
válasz
Mikor én húztam az IS-t még a régi MM volt és 3 Tier különbség is lehetett a tankok között, én 10-esekkel is sokszor össze futottam vele. Ennek ellenére mondom azt, hogy nagyon jó kis tank és jó a 122-es. Az IS3-on is azt kell használnod amíg össze nem szeded az xp-t a BL9-re, szóval jobb ha megbarátkozol vele. Én siettem az IS4 Tier 10be való felrakása miatt és free xp-ből megkapta az IS3 a top löveget mert sokan mondták, hogy elég kemény lesz összehozni, de ez minden stock tankra elmondható, kivéve a SU-152-est.
A lényeg, ismerd ki azt az ágyút ha nem akarsz nagyon kitolni magaddal. -
csapee
őstag
válasz
Ember az IS-el Erlenberg palyan a Var feloli oldalon elore mentem csak spotolni a domb oldalaba, de olyan siemka 8-9-es heavyk voltak hogy egy E-75 fullra kicsontoztam szembol (a tetejen az a kis kupola vpnza a bajt) es egy IS3-at sakkban tartottam. Nem olyan rossz az 8-9-ben, eggyutt kell mozogni a tobbiekkel. Itt is nem mertek kijonni ram, mert volt bagy 3-4 td mogottem ami hirzelen ki tudott osztani 1000 dmg-t.
-
K6000
aktív tag
válasz
zsolthee #20357 üzenetére
Az IS egy rémálom. Kipróbáltam nem nekem való tank így bele sem fogtam abba az ágba. A nagy ágyú rémálom, gyakorlatilag bármiről képes pattani (random) még közelről is! Távolra gyalázat a pontossága, még a nagy (nagyon nagy) tankokat is igazi kihívás eltalálni 300 méter felett. A töltési idő pedig katasztrófális. Az ellenfelek többsége tisztában van vele, hogy nagyon sokáig tölt, főleg sarokharcnál alig várják, hogy ellődd magad aztán már rád is rontanak. A heavy tankok 2 tisztességes találatot is bevisznek mire betölt a medek 3 amiből ez egyik találat biztosan rádgyujtja a tankot, a light meg ennyi idő alatt gyakorlatilag szétlövi a segged. Van egy tankod ami papír, pontatlan, lassan tölt és minden lövés egy igazi orosz rulett, hogy átüt-e vagy sem. Viszont tényleg gyors a maga nemében, de ezek után már ki akar elsőnek odaérni bárhová is?
A 100mm lövegnek az egyetlen előnye, hogy nem mernek rádrontani, mert annak a lövegnek nem tudják a töltési idejét... -
Angel1981
veterán
válasz
zsolthee #20346 üzenetére
A 100 mm-es inkább távolabbra jó, a 122-es abszolút közelharci fegyver, sarokharcolni kell velük, akkor nem gond az utántöltés. (Kibújsz, lősz, visszabújsz, újratöltesz.)
Amit még kalkulálj be, hogy a 100 mm-es ágyúval 250 kreditért sebzel átlag 230-at, a 122 mm-es esetén 1025 kreditért 390-et, és ott egy félrelövés is fájdalmas kredit szempontjából.
Én személy szerint maradnék a 100-asnál. -
törölt tag
válasz
zsolthee #19433 üzenetére
Orlik medál! Szép cucc! Legalább 2 tierrel magasabb tankból kell min. 3-at kilőni, könnyű harckocsival. Az ELC egyébként kiváló erre a feladatra, szétrugdosni a nagyok hátsóját ( ilyenkor ezerrel nyomogatja a helpet, hogy valaki vakarjon már le róla ).
Ma esti mérleg egészen jó... 20 csatából egy vesztes, 83 kill, 2 tankász
-
emre
veterán
válasz
zsolthee #17645 üzenetére
Köszi, de messze nem vagyok profi. Akkor nem csak 1400 körüli átlagsebzésem lenne ezzel a géppel hanem 1700 körüli mint Zsoltinak. A csatáim jó részében átlagos teljesítményt nyújtok és mondjuk 10-ből 2-ben jön össze ilyen átlag feletti teljesítmény. Amihez a csapat is kell. Itt is igyekeztem úgy helyezkedni, hogy a többiek is tudják lőni őket és a jelentésből lázszik hogy az afk-nak tűnő T34 milyen sokat sebzett. Ezeket egyébként nem a dicsőség miatt töltöm fel, hanem hogy lehessen tanulni, hogy bizonyos szituációkat hogy lehet megoldani.
-
törölt tag
-
vhw
addikt
válasz
zsolthee #15094 üzenetére
A "legkisebb" autoloaderes a 6os francia AMX 12t (utána végig az az ág)
(a T10es francia TD-nek 3as tára van)Amerikai vonalon a 7es T71 (onnantól t10ig mind olyan)
A kínai ágon a 6-os 59-16-nak van ugyan egy autuloader lövege, de állítólag nem a legjobb választás azt használni.
-
Mcray
senior tag
válasz
zsolthee #15008 üzenetére
Tegnap elkezdődik a csata. Rohannék a "helyemre", ahol a legtöbbet tehetem a csapatért és (magamért) miután két lövéssel szétszedtem a bázisunkon levő tyúkólt, erre csapattársam leláncol. Utána meg jól seggbe durrant amikor írok neki hogy "ez mire volt jó"...
Az egész csapatunkban neki volt egyedül 42% win rátája. Mindenki másnak 50% felett volt. A viselkedése nem lepett meg...
A csatát csak azért élte túl, úgy hogy idióta módra belerohant az ellenségbe, hogy minden ellenséges tankot kiszedtem, aki kinyírhatta volna őt...Utána esett le, hogy hagynom kellett volna megdögleni a kis faszt.
-
scyllarus
veterán
válasz
zsolthee #9286 üzenetére
Mindhármam volt/van.
Az M4-gyel nem lettünk nagy barátok. Nem rossz, de nem is jó, olyan jó közepes. A PzIV-et imádtam még a nerf előtt, a Schmallturmos időkben a kedvencem volt. Azóta keveset mentem vele, akciókban csak, és már nem ér fel az élmény a régivel.
A T-34-et viszont imádtam, hihetetlen jó. Semmi kiemelkedő, de mindenben jó. (Oké, talán a ROF és a pen kiemelkedő) Az 57mm-es ágyúja egy álom, gyors, pontos. A múlt hónapban visszavettem (hónap tankja volt), 2 nap, 2 Top Gun.
Amit még érdemes figyelembe venni: a további fejlesztések.
Az M4-ből ami kijön, az nekem nem tetszik, nem is vergődtem vele, de állítólag jók.
A PzIV-ből lesz a VK36.01, ami egy istenkirályállatcsászár jármű, ezért érdemes bármit vállalni előtte.
A T-34-ből pedig a szovjet med. ág indul, ott is nagyon jó tankok jönnek sorra, sőt később át lehet menni az IS heavy ágra is belőle. (Mondjuk, akkor kihagyod a KV-1-et, ami eszméletlen jó, és a KV-1S-t, ami sokak szerint nagyon jó, szerintem egy használhatatlan ipari hulladék, utáltam)
Tehát: neked kell dönteni -
bartucc
addikt
válasz
zsolthee #9286 üzenetére
M4-el sokat mentem, nekem nagyon bejött, Pz.IV-el most próbálkozok, de eddig nem egy nagy szerelem, pedig pontos, gyors, és van aránylag páncél is, papíron nekem mindig az ilyenek jönnek be, de ez most nem. Az M1A1-vel nekem jól szolgált az M4.
Ami lemaradt: T-34-el nincs tapasztalatom, de a torony azon pattint a legjobban, az biztos, ellenfélként megtapasztaltam.
-
Atlantis
veterán
válasz
zsolthee #4675 üzenetére
Lassú és papír, de az ágyúja nagyon jó szerintem + messzire lát, azon a szinten semmi nem lát el annyira + jó a camo-ja, megfelelő legénységgel úgy tudsz lőni vele bárkit, hogy észre se vesz. Igazi sniper-gép, támadni vele nem kell, de sunnyogva hátulról lövöldözni tökéletes.
-
Rém
tag
válasz
zsolthee #4675 üzenetére
Csak akkor vedd meg, ha van türelmed kivárni amíg az ellen odajön hozzád! Ha rossz irányba indulsz, vagy a csapatod jó és senki nem támadja a bázist akkor csak néző vagy. Viszont ha valakit meglátsz akkor két-lövés bármi neki. Statjavításra kitűnő, kreditfarmra nem alkalmas a kis tier miatt. Periszkóp kötelező rá!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest