- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Apple Watch
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
jano_77 #184865 üzenetére
Félreértettél.
Amiről szólt a poszt, amire válaszoltam: bele tud-e nyúlni a fejlesztő a saját maga által fejlesztett termékbe? A válasz egyértelmű "igen", ezért is írtam, hogy soha, senki nem kérdőjelezte meg.
Amire te gondolsz, az maga a tény, hogy ezt meg is teszi-e vajon. Ebben nem foglaltam állást. (Ezért sem tiszta, miért írod nekem, hogy "számotokra", de ez mellékes is...)
Arra reagáltam, hogy képes-e rá, arról nem volt szó, hogy meg is teszi.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #184865 üzenetére
Troll ON:
Szerintem a WG olvassa ezt a fórumot, és a hozzászólásaidat, és megjegyzett magának.
Troll OFFAmúgy nem tudom, szerintem annyi, hogy egy-két rosszabb csata után már felhúzod magad, és onnantól megy a kukába a higgadt, odafigyelős játék. Nem tudod elengedni a dolgot, és jön a hógolyó effektus.
Plusz megnézném, amikor szerinted egy izgalmas fun csatában győztök, akkor az ellenféltől hány játékos mormogja el magában azt a mondatot, hogy "Megint az én csapatomban volt az összes balf@sz!"Én azt figyeltem meg egyébként, hogy amikor vesztésre áll a csapat, akkor mindig megy a chat-en a csapat hibáztatása. És mindig a többieké. (néha én is így járok sajnos
). Függetlenül a játékosok szintjétől. Csak az indok más mögötte.
Aki jó játszik, az akaratlanul is magához méri a csapatot, és azt hiszi, mindenkinek egyértelműnek kellene lenni, ami neki az. Csupán azért, mert neki ez reflexből jön. Ezért anyázik a többiekre.
A közepes játékos azért szidja a csapatot, mert azt hiszi, ő már elég jó ahhoz, hogy megmondhassa, kinek mit kellene/kellett volna csinálni, hiszen már tett le valamit az asztalra, és nem hülye a játékhoz.
A rossz játékos meg azért szid mindenkit, mert nem ismeri a játékot, a tankokat, így bármit tesz, szerinte az a jó, és mindenkinek azt kellett volna tenni, és még őt is kisegíteni mellette. Ezt erősíti az a tévképzete, hogy szerinte a két sebző lövés is már elismerendő teljesítmény, hiszen "Nem jöttek segíteni, hogyan tudtam volna többet tenni?"Szóval ez nagyon kétélű, én is végigjártam ezt, de egyre jobban el tudom engedni már. A rossz emlékek evolúciós okokból nagyobb arányban maradnak meg az emlékekben, és hatással vannak az ember későbbi csatáira.
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #184787 üzenetére
Az a lényege, hogy gyanússá vált az, hogy Skill ellenfeleinek folyamatosan laggja van a csatában. Ráadásul olyan lag, amit a fenti ping mérő ki se jelez. A videóban ki is derül, hogy lövéseknél 1-2 mp-es késéssel reagál a játék a pirosaknál mint a zöldeknél. A tesz mondjuk azért szar, mert kellett volna csinálni egy kontrollt. Regelni egy új accountot és kipróbálni úgy is.
Az mondjuk tényleg durva, hogy a sokéves pályafutásom során sose volt megmagyarázhatatlan lag problémám a játékkal, de az utóbbi 1-2 hónapban elő-elő jön nálam is.
-
Starchm
őstag
válasz
jano_77 #184787 üzenetére
A litván csávókám akinek látod a képét, egy viszonylag erős játékos / WG cc-ként is "dolgozik" /. Az összes gunmarkja megvan és emiatt páran /jelezték 10-15 ember/ felé, h ha ellene vannak akkor később lő a tank mint ahogy kéne, amikor számol vissza akkor észrevehető, h a saját csapattársai egyből lőnek, míg az enemy tank nem lő egyből. (Idáig néztem a videót tekergetve) Gondolom azt hiszi, h a WG valami féle bónuszt adott neki, h könnyebb legyen a 3gm márkolása, ha már az egyik legnagyobb streamer.
-
KISDUCK
addikt
válasz
jano_77 #184621 üzenetére
Lehet hogy félre olvastad? A feladatban közepes tankokat kell tízszer sebezni és a linkelt képen nem látom, hogy ez sikerült volna.
"Gold, part 2
Auxiliary direction
Cause damage to enemy medium tanks 10 times.
These missions can be completed in Tier VII-X vehicles (except for historical vehicles) in Random Battles and Grand Battles."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #184112 üzenetére
BC 25t, Grille, IS-7, T57 HT camo-k. Itt gurulkázzál lefele és ottvannak.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #183299 üzenetére
Szerintem kezdik leszoktatni a népet róla.
Főbb patch érkezés után lassan 1 hetet kell várni a csomagra aztán minden x.1 tized patch érkezésekor már kuka amire vártál.
Színezés nem izgat talán ha 4x aktiváltam eddig (szín alapján kár következtetni mert a lila is kempül a hátsó sorba és cseszik segíteni és képes totál vereségig húzni egy simán nyerhető csatát) csak a kényelmi funkciók miatt használom de ez így gáz, régen nem ez volt a jellemző. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #183299 üzenetére
Most jatszottam, igaz nekem csak minimal mod van de mukodik rendesen az utolso nightly-vel. Itt a pakkom. Battle hits + yasenkraken benne, QB setup.
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #183102 üzenetére
az nem lehet h o tovabb volt eletben mint te es mondjuk be volt szorulva valami helyre ahol nem tudtak kozvetlenul ramenni, lerohanni mert mondjuk fedezve volt? neha arra is ad pontot(nem is keveset) ha csak szimplan az ellenseg kozeleben vagy x ideig, azt ugy veszi a jatak mintha vallt vetve kuzdenel pedig lehet full passzivba toltal xar jatekot es a fenti eset allt fent. melle losz egyet es masodik harmadik vagy xp-ben mert mondjuk eltoltottel 3 percet ugy 50 meteren belul volt egy vagy tobb ellenseges tank. ezt mar tobbszor eszrevettem pl himmelsdorfnal, bemesz a templom melle a hegyen valami gyors tankkal es az ellenseg ott probal side-olni tornyozni melletted tiz meterre ugy h veled egyenlore nem tudnak mit kezdeni, meccs vegen kapsz annyi xp-t mint a franc pedig nagyjabol csak proxiszpotolod oket x ideig tok feleslegesen. persze ha nem 2 perc a csata
mindjart feldobok egy tigris aszt amit nemreg mentem, ne azt nezd h bene voltam csak magat a szituaciot.
(masik palya ruinberg) [link] -
dvids
aktív tag
válasz
jano_77 #183102 üzenetére
Azért jár egy kevéske xp, ha egy tankot először spotol valaki (neki 2, neked 0).
A kritikus sebzésekért is jár egy kevés, pl. letrackelt valakit sebzés nélkül (ezt még átütésnek sem jegyzi az eredményjelző), de ha löveget lő ki, vagy a megfigyelő bigyuszt az is ér. Meg persze a sebző lövése is sebezhetett valamit bent.
Ezek általában elhanyagolhatóan kevés XP-k, de itt mindketten nagyon keveset kaptatok. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #182980 üzenetére
UP TO 50%-ot ír a hivatalos oldal is amit linkeltél. Magyarul: "Akár 50%". 8-9-10-es tankokra biztos, hogy nem 50% lesz hanem a szokásos 15% várható, de így sincs ok panaszra, bőséges a kedvezmény kínálat.
4. fontline epizód máj. 13. - máj. 20.
Az 5. epizód pedig majd jún. 17. - jún. 24.
Rangsorolt csata szezon szerintem a kettő között várható valamikor. -
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #182952 üzenetére
Valóban ... a fórum motorja kchryss fórumtárs !! Segítőkész és nem mellékesen nem olt le minden erre tévedőt , mint ahogyan azt egyesek teszik . Szóval ...
Más .
Kifarmoltam a X-es Svéd közepeset , de nem merem megvenni . Lehet úgy járok vele mint a IX es kis tesóval .
Mondjuk egyre jobban adja , de ebből nem merek messzemenő következtetést levonni . Az a tuti , ha teljesen szemben állsz az ellenféllel és a hasi lemezt elrejted . Csak úgy kong a bádog .
Sajnos kevés az ilyen pozíció és szituáció .
Gondolom a X es tankokból max 10 % kedvezményt adnak , ha egyáltalán adnak . (?)
-
Pakmara
őstag
válasz
jano_77 #182922 üzenetére
Régebben sokkal jobban felb*ott a játék. Még ma is néha néha, de akkor rendszeres volt. 2 dolgot csinálok máshogy: 1.) ált. mindig magasabb a telj. elvárásom mint az aktuális teljesítményem. Ezt engedtem el: Rosszabbul is játszok, kevésbé koncentráltan, de cserébe nem baszom fel magam. 2.) Tartok szünetet két kör között. Főleg ha rossz kört mentem. Nem sokat: 1-2 percig nézek vmit youtube-on vagy ilyesmi. Ha nagyon fel tudod húzni magad, utóbbi kipróbálását melegen ajánlom. Így kevésbé zabosan mész be a köv. körbe.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #182922 üzenetére
én a való életben vagyok hasonlóképpen, melóhelyen nagyon szó kimondó vagyok mikor már sokszor elmondom az emberkének hogyan egyszerűbb a melóját végezni, de nem érti meg, mikor meg is mutatom neki...erre teljesen másként csinálja...
nagyon sok süsü embert felvesznek hozzánk.
Nálam a chat ban azért nem megy, mert általában max annyit írok be hogy idiot team vagy valamelyik idióta csapat társ..de ennél durvábbat sose...Játék alatt ti hallgatok zenét?
én rendszeresen -
-
Pakmara
őstag
válasz
jano_77 #182908 üzenetére
Továbbra is tartom, hogy ez nem érdeke a WG-nek uh ilyesmi soha nem fog megvalósulni, és nem is baj szvsz. Eltűnne a játékos állomány egy nagyon nagy hányada, ami se a WG-nek se (áttételesen) a maradóknak nem lenne jó.
Miért szenvedős a játék ha gyenge/tapasztalatlan játékosokkal kerülsz össze? Mert nem úgy játszanak ahogy az adott tank megköveteli,vagy mert nem ismerik vagy mert nem is érdekli őket: utolsó bokorban campelő top heavy és light esete stb. Viszont epic köröket is miattuk fogsz menni (fúú sembeztem 3-5-8K-t és kilőttem 8 tankot lehoztam a meccset; ha abban a nyolc tankban 3K WN8-as játékos csücsülne, nem sebezne a delikvens X K-t meg lőné ki mind). Azaz szvsz a fóka az kell. Én is azzal értek egyet, hogy az elosztásuk a lényeg. 15 v 15 nél figyeljen arra az MM- hogy a két oldal kiegyenlítettebb legyen pl ne 500 vs 1200 legyen a WN8 (vagy bármely más mutató) aránya, hanem mondjuk 900 vs 900 körüli.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #182908 üzenetére
Nem értettelek félre. Sima random csatában én nem tartom jó ötletnek bármilyen tudás alapú korlát behozását és szerencsére ilyen nem is lesz soha. Ezek szerint veled ellentétben, de én biztos hisztiznék ha olyan tankokat hoznának be amikhez olyan korlátot szabnának amit én nem lennék képes megugrani.
6. érzék szerintem még idén alap lesz, csak előtte még más fontosabb elfoglaltságuk van mint prém lőszer nerf, tank rebalance.
Tankok egyensúlyozásával egyébként nehéz dolguk lesz. Az a helyzet, hogy bárhogy csinálják meg, mindig lesznek akiknek nem tetszik. Vicces volt olvasni most is amikor a 430u-t akarták nerfelni, hogy mennyire ki voltak akadva rajta sokan (főleg a ruszkik), aztán amikor visszavonták a tervezett nerfet akkor meg a másik oldal volt kiakadva, hogy mi az hogy már megint kimaradnak az op orosz tankok a nefelésből. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #182865 üzenetére
Szerencsére ilyen képesség alapú korlát sosem lesz a wot-ban. Képzeld el, hogy bevezetnék, hogy a jó játékosok jutalomból kapnának 11-es tankokat amivel egy külön ligában játszhatnának. A korlát az lenne, hogy 10-es tankokkal 1000 csatán keresztül 3000 wn8 feletti átlagot hozzanak. Megnézném a fejed amikor ezt meglátnád, elsők között lennél akik kiakadnak miatta és szidnád a wg-t.
Másik szitu amibe érdemes belegondolni: agydaganatos, kisebb szellemi fogyatékkal élő vagy mondjuk mozgásszervi betegséggel rendelkező ember feljön ide a fórumra és megkérdezi ő miért nem játszhat 10-es tankokkal mikor ugyanúgy végigküzdötte magát az előtte lévő 9 tankon mint a többiek. Mit mondunk neki? Sajnáljuk, de te túl "hülye" vagy "béna" vagy a 10-es tankokhoz?Azzal egyetértek, hogy amikor már bedobálta a 30 játékost az mm akkor megpróbálhatná mondjuk személyes értékelés alapján elosztani őket, hogy lehetőleg mindkét csapatban egyformán legyenek jó és rosszabb játékosok.
-
törölt tag
-
Pakmara
őstag
válasz
Soha nem lesz ez ilyen formán megoldva, mivel nem érdeke a WG-nek. Magas tierben nem lehet/sokkal nehezebb kigazdálkodni a bukó köröket, ill. kell prém. fiók vagy sokat kell farmolni. Ami bevétel a WG-nek. +ha valaki béna és ezért a játék nem "engedni" eljutni az end game content-be (ez mondjuk legyen tier 10) akkor egy idő után feladja és otthagyja a game-et.
Nem is tudom melyik játéknál olvastam, hogy a csalókat (illegal mod) úgy kezelte, hogy egy csatába tette őket. Játszanak egymással. A 40K tier 5 pedózást is lehetne hasonlóan kezelni. Arra viszont nincs ellenszer hogy vki 2 hetente csináljon új accot és a meglévő tudásával vadásszon fókákra tier 5-ben (mondjuk ebben az esetben nyilván nem fejlődik az acc/legénységek stb sehova)
-
e-newsee
addikt
válasz
Én nem a felfelé korlátozást mondom, azzal én is egyetértek. Hanem a lefelé korlátot. Hogy akinek 30-40k csatája van, az ne mehessen vissza pedózni a párezer csatások közé. Akinek meg annyi csatával is csak 300 wn8-a van, azon nem segít az sem, ha nem mehet feljebb. Én arra próbáltam az ötletemmel megoldást kitalálni, hogy vonzóbbá (kevésbé ijesztővé) tegyük az alacsony szintű csatákat a kezdők számára, te meg azt mondod, hogyan lehetne jobb a felsőbb szint. Mindkettő jó megoldás lehetne, el is férne egymás mellett.
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #182835 üzenetére
Nekem nem az egyik pillanatról a másikra , hanem szinte azóta , hogy elkezdtem játszani az UDES 16-tal . Ilyet nem tapasztaltam a többi tanknál . A csapatomban a játékosok többsége átlagos narancs , míg az ellen tele van zöld statisztikás játékosokkal . Vannak jobb körök , de az nem számottevő . Kb 10 %
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #182797 üzenetére
Tanácstalan vagyok mint egy kisközség ... a legényekre nem lehet panasz . A negyedik képesség 84 % os . A parancsnoknál az 5. 85% os . Nem megy , de nem adom fel .....
Ismétlés a tudás anyja .
German_TD : Valóban ..... a legtöbben a háttérből operálnak . Én is próbálkoztam ezzel a taktikával de nem jött be . Nagyon nem . Igaz , nincs sok tapasztalatom a közepes tankok terén . A Lansen C és a Leo jobban adta .
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #182818 üzenetére
Ezt most jól összefoglaltad, milyen élet az ilyen?
Persze, biztos csinálnak mást is mellette, bár Skill-t nézve, amikor néha-néha elszólja magát és éppen kondizni volt vagy Tank Fest-en, de amúgy stream-en kívül is játszik ezzel a f*ssal nem vagyok benne biztos, hogy sok a mellékes
Amúgy amikor hétvégén elhatározom, hogy na most grindelek valamit, sosem sikerül, a 2 óra szavidő lejár és eldobom a francba az egészet, nekem ennyi ideget nem ér az egész. Az hogy Ők meg 12 órát nyomják, majdnem egyfolytában és nem töri ketté a billt...hát le a kalappal -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #182793 üzenetére
Normál tankokat nem a streamerek szokták tesztelni, ezt ő is akkor kapta meg mint mi. 133 csata kellett neki a 3 jelhez, ráért, sokat játszott vele a napokban.
Visszanézhető egyébként az összes csatája vele, szóval ha kíváncsi vagy rá hogyan csinálta, nézd meg!
Utolsó 2 csatáját mindenképpen érdemes meglesni. Egymás utáni két csata egyikben 7k sebzés és ász, másikban 8k sebzés és első osztály: [3ó46p15mp-től 4ó9p-ig] -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #182608 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy amikor a csatajelentőt látod, akkor már megkaptad a csatában szerzett XP-t, ami így ment a legénységre. Azután kikapcsoltad a képzést, majd azután rányomtad a 3x-os szorzót. Így az extra XP, mivel akkor már ki volt kapcsolva a gyorsított képzés, a tankra ment. Semmi extra nem történt, időrendben mentek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged