- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
ollie #229466 üzenetére
Szerintem trollkodásért, meg flamért mehet a figyelmeztetés. Majd egy kis banán igy karácsonyi szezonba.
phoenix1989: full direkt csinálod.
Számold ki 100-1000 csatára vetitve mennyi a különbség a free xpben egy free player és egy prem player közt.
Ha már számolsz. Számold ki előbbi mennyi kreditet keres majd utóbbi mennyit. -
Gyuri27
félisten
válasz
ollie #229450 üzenetére
Mindig is az volt.
Mondok csak párat.
Prem fiók = több kredit (gold és nemigen van minuszos csata) = több xp (azaz lehet freeből maxolni a tankokat nem kell stock modullal szarakodni, főleg német ágon ahol csak láncra elmegy rengeteg xp indulásnak mert semmit nem tudsz rátenni). Némi golddal oda képzed a legényeket ahova akarod.
A mostani event pl improved pass. Meg lehet nézni mit ad freeben és passal.
Meg hát a jófajta egyre jobb és op-bb prem tankok.
Igen pay to win. -
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #229455 üzenetére
Igen. Számtalan prémiumm tankkot lehet megszerezni ingyen.
Nézd meg a profilom. Tömve van prémium tankkal és nem vettem egyet sem. Illetve talán 2 azt is 90% kedvezménnyel. Ott van a kötvény bolt. Legalább ne hülyeségeket beszélj mikor te is tudod hogy, szamtalan lehetoseg van ingyen szerezni. Most volt épp egy maraton vagy nem? -
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #229451 üzenetére
Muszáj odatennem mert ennyire vicces vagy. De ha ez jobban tetszik akkor tessék
Ha nem pénzbe kerül már nem p2w. A p2w az ha csak és kizárólag pénzből vásárolhatód meg. Onnantól hogy nem kell érte valódi pénzt adnom nem lehet p2w ről beszélni.
És továbbra is ha valaki béna jó tankkal is béna. -
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #229447 üzenetére
Itt akit kirohogni lehet az te vagy. A p2w az ha valódi pénzért veszel olyan szolgáltatást ami előnyhöz juttatt de itt erről nincs szó. Azért mert játszom egy játékkal még nem költom a pénzem . Szóval de bátran állíthatom hogy, a farmolassal töltött idő nem penz. Nem vesztek a vagyonból ahogy nem nyer rajta a wg sem. Azon kívül hogy növelem a játékosainak a számat.
-
jr1994
addikt
-
Warton
őstag
válasz
ollie #226133 üzenetére
Meghallgattam.
Abból, hogy a wg kiad egy 9-es tankot, ami creditet és hetente 100 kötvényt termel még szerintem nem következik a "begining of the end", ahogy egyik másik fogalmaz, ez puszta találgatás.
Mindegyik CC egy kicsit drámakirálynő is, ami érthető is, mert akkor kattintanak a videóikra. -
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #226076 üzenetére
Jó camo? Hol? Én nem tapasztaltam még hogy jó lenne. Egy másik pályáról is kiszurnak. Light nak gyenge ahogy mednek is. A bc teljesen más ott van 5 lőszered amivel kiveszel egy tankot itt meg van 2 ami épp nem elég semmire. Páncél nem elég hogy med legyen a dpm meg nem elég hogy light legyen. Szóval bármelyik pozíciónal elvérzik a vele szemben állóval
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #226071 üzenetére
Igazából előre menni is ertelmetlen vele. Nulla páncél szar dpm . Ezért állnak vele hátul és fossak a goldot. Számomra amúgy rejtély hogy mennek olyan durva köröket hogy ilyen magas a kombináltja. Próbáltam már minden stílust egyedül a goldot nem és valószínű ez a titka. Full gold különben egy szar
-
popey37
addikt
-
sith7
félisten
válasz
ollie #226054 üzenetére
Elfelejteni talán nem kellene, csak szemléletet váltani, mielőtt belép az ember a játékba ...
A játékosállomány kb. 90 % - a - és lehet keveset írtam - most így lép be a játékba:
- battle pass van, muszáj tolni
- TOT van, muszáj tolni
- cw van, muszáj tolni
- prémem van, muszáj tolni
- maraton van, muszáj tolni
- karácsonyi láda esik, muszáj tolnistb.,
és ha a fentiekben nincs sikerélmény/haladás, akkor jön a görcsölés, idegrohamok ... pedig ez csak egy játék
Nagyon kevés az olyan játékos, aki azért lép be, mert megyek egyet a kedvenc xy tankommal, húzom az x ágat, mert tetszik, és mindezt görcsölés nélkül teszi
Régen sajnos én is a fenti 90% - ban voltam, mára ez megváltozott már
Néha megyek 3-4 kört, de inkább már az Xbox game - ket tolom. -
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #226054 üzenetére
Ez a prém tank ami most bejön, mindennek mondható, de OP-nek nem. Tornyozni tud, ennyi. Viszonylag korrekt ágyú, pontos, jó átütés, de alacsony dpm és tier9 nehezeknél átlagosnak vagy még annak se mondható alfa sebzés.
A kötvény grind jó dolog, de igazából ha ez is ilyen heti 100 kötvény maximum megoldás lesz, akkor keveset jelent. Bármelyik tier 10 tankkal lehet ennyi kötvényt grindelni.
Én inkább attól tartok, ami ezután jön. Táras, dupla, tripla ágyús, brutális alfás, brutális páncélzatú tankok sora tier9-ben. Ja és így már jobban érthető a frontline változtatás is, hogy tier9 tank is vihető.
Önmagában nem lenne ezzel a tier9 prém tankokkal gond, ha kiegyensúlyozott tankokat hoznának a játékba, de szinte biztos, hogy elgurul majd a gyógyszer a tank dizájnereknél és megalkotnak majd ilyen frankeinstein szörnyetegeket. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #226017 üzenetére
Ez egyébként rohadt logikátlan. Ha már a totál statba beleszámít akkor a napi statban is illene jeleznie. Így biztos egyszerűbb volt nekik leprogramozni, hogy a napi stathoz nem kellett hozzányúlniuk, de azért ez eléggé megtévesztő.
A wn8 le van tojva, de ha valaki kiválósági jelet húz egy nehezen markolható tankra, gyanútlanul bemegy ebbe a módba vele, ott szép nyugisan "tesztelget", körbeautózza a pályát, próbálgatja a pozíciókat, nem törődik különösebben a csatával, aztán egyszer csak azon kapja magát hogy a kiválósági jel amit lehet napok óta kemény koncentrációval tornázott fel szépen le lett rombolva. -
Swinegod
őstag
válasz
ollie #225971 üzenetére
Tessék
Most hogy újranéztem a replayt rájöttem valszeg egyébként az torzítja el kicsit ezt az indikátort, mint mikor artyval vagy tdvel kicsit oldalra vagy dőlve és nem mutatja rendesen a minimapon a kitérési szögeidetEgyébként ha kerestek Far Eastről replayt akkor a mappában dalny_gg-ként van bent
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #225793 üzenetére
Empire's Border a kedvenc med mapom, a hegyen tornyozni csodálatos, északon ha kidöntöd a fát még papír tankkal is lehet peekelni, ha megnyered nézhetsz középre, vagy tolhatod különösebben sok probléma nélkül, light valahova középre aztán elvan, annyira nem jó de nem is vészes, TD hely hát különösebben csak akkor van ha vesztesz de ez minden mapra igaz majdnem szóval meh
Ghost Town papír meddel egész jó a hajóknál, olyannal aminek páncélja van a map másik felén teljesen oké hulldown hely, lightal csodálatos a hajós oldal, TDvel nehezekhez belőni is lehet vagy a pofátlan medeket lőni mind2 oldalon
Minsk a rework óta teljesen játszható meddel mondjuk mostmár belő az arty szóval az elég nagy negatív de lehetne sokkal rosszabb is, TD-vel sem rossz igazából, light hely egész jó, lehet spotolni a TDket mikor lőnek
Pilsent meg leírtam már, hogy milyen
Az arty meg kapja be
-
po1son
addikt
válasz
ollie #225612 üzenetére
Hányszor elhatároztam már én is, hogy kész betelt a pohár, nincs tovább, kártyaadatok törölve, soha többé nem költők.
Én is kezdem unni úgy az egész játékot, lehet mondani a napi küldetéseket végig viszem és utána alig várom, hogy kilépjek mert nincsen türelmem hozzá.
Igaz magammal szembe eléggé magasan van a mérce, világ életemben olyan online gamer voltam minden játékban, hogy a jobb játékosok közé tartoztam, de kezdek kiégni, néha 20 perc alatt elgurul nálam a gyógyszer.
Fél év alatt elfogyasztott az öklöm egy egeret, egy fejhallgatót, egy billentyűzetet +grátsziként a szomszédok örültként tekintenek rám, mivel olykor néha a papírvékony falakon áthallatszik egy k. any.d... -
Swinegod
őstag
válasz
ollie #225612 üzenetére
Kukáskocsinak 3,55s a célzásidő, majdnem fele, szórása is 33%-al jobb, képzeld el, hogy halott a töltős benne, na ez a cucc permanensen olyan. Ne értsd félre, nem védeni akarom mert hihetetlen retardált ötlet, és a 290mm penes prémium AP még nagyobb faszság, de elképesztően idegőrlő lehet majd vele játszani, ha berakják egyáltalán
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ollie #225488 üzenetére
Par sztreamernel lattam mar h a google ilyen 3-4 millio dollaros vagyont is kiirogatott. Az ilyen online vallalkozas ha beut akkor nagyot tud utni az biztos. Sima alkalmazottkent egy ido utan komoly cap tud kialakulni. Esetek 99.9%-ban ezt csak vallalkozokent lehet attorni
-
po1son
addikt
válasz
ollie #225250 üzenetére
Az a baj, hogy a "menő" streamereknél mit lát az ember?!
Fullos lila felszereléssel lévő tankok, direktívák, pótkaja, only gold lőszer stb.
Persze a sok bot ilyenkor mondja, hogy jaj ezek nem számítanak, hiszen ide tudás is kell. Pedig igenis rengeteget számít, néha elkap engem az idegroham és én is így játszok, hát eleve nem vagyok tomato szinten, de ha én is így nyomnám, akkor +3000 wn8-as játékos lennék simán.szerk: Érdekes módon azt nem mutogatják a "menő" streamerek, hogy 1 meccs alatt mínusz ~100.000e-150.000 kreditet ellövöldöznek.
-
popey37
addikt
válasz
ollie #225236 üzenetére
a gold lőszert nem pénzért, hanem creditért veheted meg, tehát nem kerül semmibe, ha valaki annyira balfék, hogy nincs creditje az meg menjen inkább homokozni.
sőt, az összes felszerelést, direktivát, még a prém felszereléseket sem kell pénzért megvenni,
ergó mindenki maga dönti el, hogy milyen felszerelésekkel játszik, de egyformán mindenkinek a rendelkezésére áll.az a baj, hogy egszerűen szarul vannak balanszolva a dolgok: az egyik tanknak az átütése 280-350 mm, a másiké meg 220-250, erre még rájön a +2 tier, meg az hogy a páncél egy nulla, pláne a med-light vonalon.
és akkor jön szembe egy obj 279E vagy maus vagy valamelyik betonheavy, mert azt nem tudod előre kiszámolni, hogy merre jön az ellen, és püfölheted a normál löszerrel, még a festéket sem karcolod meg rajta.amugy a gold lőszer nem mindig jelent előnyt: sokkal többször pattan le mint a normál, ugyanis nem kap kompenzációt: ha szar szögben találtad el a tankot, még a JPZ E 100 420mm átütése is lepattan.
-
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #225173 üzenetére
Azért potenciálisan 750k kreditet csatánként a világon senki nem fizetne, ez még a WGtől is túl sok lenne. Még 50k is egy darabért egy 8-asra is sok pláne hogy valami hátrányt is ad
És igen szerintem is elég fos a UI, az hogy ad permamens buffot is a tankodra, még ha kicsi is szerintem szintén jó ocsmány dolog
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #225149 üzenetére
A fenébe, akkor gondban leszek. A következő BP csak ősszel indul majd valamikor, meg az túl értékes, hogy lövésznek tegyem meg, őket parancsnoknak szánom. A küldetésekkel meg nem haladok olyan jól, hogy onnan kivegyek 2 nulla skilles tankos a közeljövőben. Ez így nem lesz jó akkor. Még az is lehet, hogy bejön a crew2.0 hamarabb, minthogy ki tudjak venni 2 nulla skilles tankost
-
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #225021 üzenetére
De a videóban mozgó tank és vele egyidőben mozgó célzókör (keresi a gyenge pontot) mellett is szűkült a célzóköre. Amit belinkeltem ott pont látható ez lassításban. Na ezt csináld utána, ha tudod
A draxx gyereknek sebész ujjai lehetnek, hogy ilyen finoman mozgatja a tankot meg a célzókört. Vagy aimbot. Hát ki lehet választani a helyes megoldást -
Szibilla
aktív tag
válasz
ollie #224639 üzenetére
Akár több kombinációja is lehet ezek közül, az tény, hogy elég feledékeny vagyok.
Szerintem a bátyám lehetett, aki regisztrálta annak idején, de fogalmam sem volt róla, hogy használja/használta is, azt meg pláne nem tudtam, hogy játszott WoT-t. Én évek óta nem léptem be ide, mostanában is csak a játék miatt, a böngészőm még tudta a jelszót, én már nem.
De így már érthető, hogy miért voltak olyan témák az "itt szóltam hozzá" listában és olyan levelek a privátok közt, amit nem emlékszem, hogy én intéztem volna.
Majd megkérdem tőle, mindenesetre most cseréltem jelszót. Értéke ugyan nincs egy ilyen fióknak, de azért na. -
Geller72
veterán
válasz
ollie #224462 üzenetére
..és mi van, ha az RNG ezt is befolyásolja, mint nagyjából mindent egy csatában? Phanterről, Skoda T25-ről, KV-2-ről pattogok - az utolsó csatában pl. Su-130 még mindig. Amikor keresztül kellene hugyoznia mindegyiket. Egymás utáni 3 lövésem ez volt. Első lövésem szintén pattant Oni-ról, mondanám, hogy mert Oni, de ha egy másik csatában meg T5-ös TD-vel 5/5 átlövöm, akkor azért illene a 130-nak még az alaplőszerével is ugyanott átvinnie. Piszkosul meg lehet ismerni a bukó csatát már az elején az ilyenekről, az undorítóan manipuláltságot. Az Oni úgy lőtt rám a végén, hogy fel sem spotolódott, holott nekem a csigaszem is fent van. Én nem láttam őt, - pedig rám lőtt és utána sem spotolódott fel - de ő felspotolt elgem a bokorban. Egy vicc, de annak undorító.
-
phoenix1989
őstag
-
po1son
addikt
válasz
ollie #223989 üzenetére
Ha szereted a stb1-et, akkor ezt is fogod.
Az ágyú eléggé hasonló a kettőnél, messzire mindkettő általánosságban pontatlan, nem egy leo1 játékstílust képviselnek.
Elől kell játszani vele egyértelműen, főleg a jó toronypáncélzat miatt + a 350es HEAT lőszere a hulldown tankok rémálma, csak nagyon okosan kell pozíciót kiválasztani, jó térkép ismeret kell hozzá a -5 fokos ágyú süllyedésre jó párszor ráfáztam eddig.
Ennél is működik a obj430u féle trükk, ha mozogsz és szemből lőnek rád, akkor pár fokot érdemes beforgatni a tankot.Vissza térve a pontossághoz, egyébként lehet a fejlesztett célzással sokat javulna a helyzet és nem lenne ilyen sok miss lövésem, de valahogy nálam még mindig a régi szentháromság az etalon, szellőzés/vstab/töltésgyorsító.
Pótkaját nem használók rajta, eddig 3x (21 csata) gyulladt a tank nálam és az alaplátótáv 420 méter, amit helyzetfelismerés skill-el 445 fölé tudtam vinni.
Tegnap végül amúgy jól elrontottam vele a statomat, de egyértelműen user error volt a részemről. -
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #223884 üzenetére
Egyébként nagyobb tierben tényleg kevesebb problémát okoznak az arták, a hanglehalkulás hiba is segít most még, amíg ki nem javítják, de a parancsnoki skill is hasznos. Egy tankomon, az 53tp-n fenn van és még szoknom kell, főleg hogy azonnal reagáljak. A másik, ha egyenes vonalban mozgok és bejelez, akkor satufék, ugyanis az arta előre céloz. Kivéve ha nem, mondjuk xvm-el látható lenne az arta játékos képessége, de mindegy, általában előre céloznak.
Ha az oldalamat mutatom azonnal forogni kell, hogy ne derékszögben kapjam be, stb. Még gyakorolnom kell ezt, de van benne fantázia, csak sajnos elvesz egy skill helyet.
Ami szintén jó hír, hogy a tier5 környéki csaták vámpírja a lefh arta ellen különes hatásos. Magas ívben száll a lövedéke és emiatt van idő kitérni előle. Onnan tudom ezt, hogy a 14tp-re visszarakom a legénységet és a med ágat is kifejlesztem rajta, mert nem szeretek úgy eladni tankot, hogy nem fullosan kifejlesztett minden.
Egyébként vicc ez, hogy a wg nem merte lenerfelni azt a lefh p.tkány artit és ezzel rengeteg szenvedést okoz a kezdő játékosoknak vagy akik tier5 környékén szeretnek játszani. Az átütése elég komoly, nem nerfelték, a dpm-je talán még most a legmagasabb az összes arta közül, a látótávja komoly, nehéz megközelíteni, van páncélja is, he lövedéket megfogja, rammolni nem lehet ezekkel a kis sz.rokkal.
Hogy miért nem lehet azt meglépni, hogy tier1-ről indulva mondjuk tier5-ig ingyenes legyen a legénység teljes átképzése? Fel nem fogom. Mennek a játékosok ilyen 50-75%-os legénységgel, skillek, hatodik érzék, minden nélkül és akkor jönnek a seal clubberek, sok ezer csatás, sok skilles legénységgel rendelkező ellenfelek.
Az elmúlt 10 év alatt szerintem megszámolni nem lehet, mennyi játékost veszített emiatt a WG, akiknek örökre elment a kedvük a játéktól mire kiszenvedtek egy tier5 tankot, ahol még mindig sz.r legénységük van és tépi őket mindenki, meg megkapják már tier3-tól a szerencsétlenek ezt az égi p.tkányt a lefh-t, amit nem mert a wg nerfelni, mert hát prémium tank. Kompenzálta volna a lefh tulajokat arannyal és ennyi, az amúgy sem direkt csak indirekt veszteség nekik és egyszer meglépte volna és már réges régen nem lenne probléma.
A jó hír, hogy az arta skill a parancsnokon gyakorlatilag semlegesíti a lefh artit, a lassú lövedék miatt elég könnyű kikerülni és nincs splash, csak hát kis tierben hány játékosnak lesz ez a skill a parancsnokon? -
kchryss
veterán
válasz
ollie #223829 üzenetére
Ezek a videói nagyon jók a WG-nek. Én a helyükben beleraknám a játékba a kiképzőprogramba, hogy minden kezdő lássa.
Nekem újat nem mondott, de például a 3 percnél látható trükköt hogy a kifordított toronnyal benézzek az utcákba mielőtt sidescrape-ben kimegyek nem olyan régóta alkalmazom, iyouxin-tól lestem el még pár hónapja és nagyon hasznos. -
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #223761 üzenetére
Én abbahagytam a svéd TD-t tier8-ban, mert BP-t szinte csak vesztes csatában tudtam vele húzni, nem bírtam a rush normálisan lekövetni és top10-be kerülni győztes csatákban, ez volt a jellemző. Vannak akik meg nagyon szeretik a svéd td-ket és biztos jobban is érzik azt a tankot, mint mondjuk én.
A ranked egészen biztosan a megfelelő tankválasztásról is szól. Hull down, sebesség, nagy tűzerő, dpm.
Én is fel is adtam, 1 nap alatt vesztettem 8 chevront, nincs már erőm újra kiszenvedni az E50m-el. Jó tank, de nem a rankedre való, még akkor sem, ha egyébként a rammolás nagyon sok xp-t ad.
Quickybaby beszél erről egy videójában, hogy próbáljunk meg rammolni is, mindegy mennyit, csak legyen valami, mert sok plusz xp-t ad.swinegod: de ahhoz, hogy azzal odamenj közel, kell támogatás, mert könnyű letrackelni az strv-t, amit egyszer tudsz javítani gyorsan. Utána szétszednek. Néztem is egyik rankeden letalpal egy ilyen az e100 csapattárs mellett, az meg adott neki 2 akkora taslit, hogy csak lesett, 2 lövés 2 trackelés, utána meg várta, hogy szétlőjék. Addig valami keveset sebzett. Bukta a chevront a srác.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #223761 üzenetére
Mondom, rankeden teljesen jó roham TD, egyedül azért nehéz vele stráfot szerezni, mert csak snipera ad extra XP-t a játék szóval ha úgy játszol vele ahogy hatékony, közelről, akkor ilyen 25%-al kevesebb rapasztalatot kapsz csak mert nem a WG által kitalált módban használtad a tankot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Nyaralás topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest