- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #249094 üzenetére
Én most a Japó TD ágat húztam az ünnepek alatt, de úgy, hogy a 7-től indultam - alapból mindegyik már tervrajz töredékekből meglett volna - és a modulokat azt csak a 7-esen maxoltam, a többin gyűjtögettem. Ezt tervezem a Japó hevayknél is, mert túl sok free XP-m már nem maradt sajnos. De nem is akarok sietni velük, most úgyis mindenki ezekkel fogja tolni.
Plata: miért kell free XP-ből kihúzni!? Mert az elsők között akarnak vele játszani.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Kelvin
őstag
válasz h1mpi #249089 üzenetére
Én is hasonlóan csinálom, nincs az az isten, hogy stock tankkal játszak. Csak modulokra használom a free xp-t. Egy-egy nagyon rosz tank/tier esetében töredékeket is használok.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #249085 üzenetére
Csak egy oldalt kellett volna visszalépni!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #249064 üzenetére
Én a T8-ast jobban szerettem,amikor én húztam még szeretett betenni két szinttel nagyobb csatába ahol nem sokat ért.
A T8-as ma is a garázsban van,csak nincs benne személyzet azt hiszem.
De a prém változata is meg van,Caernarvon AX,azt hiszem 5 milla kredit volt az ára.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz h1mpi #248947 üzenetére
Nem is kell, az utolsó skillüket nem választod ki, így amikor új tankra képzed őket kreditért, akkor onnan veszi el az xp-t. Tehát van egy 3x100 1x85% legénység, a 85%-os nincs kiválasztva, ha új tankra képzed őket a 85% csökken, de a fő képesség 100% marad, amit elbuktál a 85-ből, azt pedig legénységi füzettel vissza tudod szerezni.
-
addikt
válasz h1mpi #248932 üzenetére
Szinte az összes 10-es tankot az első 15 ezer csata alatt szereztem meg kb 30at, akkor az volt csak is a cél, bár az átlagsebzéseken meg is látszik. Azóza a csúcssebzéseken látszik inkább a mai teljesítmény.
De mára már csak prémium 90%ban az tuti.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
-
phoenix1989
őstag
válasz h1mpi #248874 üzenetére
Igen régen meg nem töltött újra, ha most sem töltene akkor nem kapkodnanak annyira
Engem most egyedül az idegesít hogy az fv183 még mindig nincs lemarkolva. Tegnap 92% ról 82% ra zuhantam le. És sajnos már nem ez az első hogy onnan pusztítja le a game. Odáig minden fasza aztán jönnek a 0sebzo körök afk csapattársak , csak kritikus lövések.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248862 üzenetére
Csak az nem mindegy ugye, hogy mikor csináltad meg. A nagy arty átalakítás előtt meg lehetett csinálni mind a t55a és az obj260-t akár kitüntetéssel. A régi accomon megvolt az obj260, mind a 60 arty küldetés kitüntetéssel.
Utána viszont kitüntetéssel közel lehetetlen, de a rohanós csaták és az xp számítás átalakítása miatt, a fő küldetések is csak nagyon szerencsés esetben jönnek össze. Artyval több, mint 1 éve voltam utoljára top xp és ez csak az egyik követelmény, kell még assziszt is, ami a rohanós csatákban nem fog összejönni. Én meguntam, hogy nagyon sokáig elakadtam a t55a spg15-el, amikor minden más megvolt és ráraktam a 4 tokent. Utána gondolkodtam csak, hogy hát akkor ez most örökre beragadt oda. Az közel lehetetlen, hogy mindhárom küldetés elemet teljesítsem, ráadásul az átalakítás óta ezek egymásnak ellent mondanak. Vagy sebez az arty vagy stunol. A WG is mondta, amikor átalakították az arty mechanikát, hogy majd a küldetéseket átdolgozzák, aztán hagyták a francba. Akinek megvan az obj260, annak megvan, a többiek meg izzadják ki a másik 4 tank osztállyal, ahogy akarják. Legalább annyit kéne módosítaniuk, hogy top 3 xp legyen a csapatban/csatában, az se könnyű, de az hozható lenne. Top xp csak kivételesen böszme saját csapat esetében, akik azért elég sokáig életben maradnak és tudnak sebezni is.... vicc kategória valahol ez az elvárás
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #248862 üzenetére
Talán összességében a orosz most a legjobb arty ág tier 8-tol.
Felakartam rakni egy replay-t, de megint a tankozás áldozata lettem, mert jelenleg karbantartás alatt az oldal, régi szép idők.
wotreplays.eu (nyilakkal lehet irányítani, space tüzelés)[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #248614 üzenetére
Fura?
Nem fura,hanem iszonyatosan elmaradott és béna.
De van benne magyar ág.
Bár a Warthunderben a tank fejlesztés iszonyatosan gáz,nem lehet csak egy ágat fejleszteni,egyszerre kell egy nemzet minden ágát fejleszteni,mert csak úgy mehetsz köveztkező tierbe.
Plusz az orosz tankok piszkosul Op-ok.Főleg a prémek.
Volt szerencsém már teszt időszakban is játszani meg később is,amíg az elején csoda szép volt a grafikája olyan gáz volt a fizika benne meg a tankok mozgása.Mára már a grafikája is elavult lett.Plusz nagyon sokáig lehetett benne legálisan csalni.Ma már nem tudom működik-e.[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #248375 üzenetére
sztem ez a világ legnagyobb rejtélye mi alapján adja be. jó csata? 5 win zsinórban? 5 loss zsinórban? 1000 alap xp fölötti csata? meg még lehet sokminden. elég sokat toltam mostanában, volt sztem minden benne mégse adja.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248357 üzenetére
na ja
normál tankkal még nem akadtam fenn ott az új fizikai óta, de ez pozitív élmény volt, olyan szépen felült azokra a beton elemekre a tank, meg az is, hogy a lövés energiája az ellenkező irányba tolta a tankot. Azt nem tudom, hogy a franczia prémmel is fenn lehet-e akadni azokon a tankcsapdákon, az szerintem inkább felborul vagy valami, ez a brit szélesebb valamivel. -
jr1994
addikt
válasz h1mpi #248314 üzenetére
Az elhangzottakon kívül, T34-85 kezdőbarát talán, de a svéd medekből is lehet tanulni. Nagyon jó az ágyú, 0 páncél. TD tanulásra a két amerikás ág párhuzamosan jó lehet szerintem.
Első 10-esnek a 60TP-t csak ajánlani tudom. A lengyel heavy ágon nincsen rossz tank, és amennyire egy HT lehet, hülyebiztosak.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Gubu0101
veterán
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248284 üzenetére
Kezdőknek még mindig a ruszki ágak ajánlhatóak. Ha "taktikusabban" szeret játszani, lesipuskázni, akkor az orosz TD vonal, ahol választhatja majd a brutál páncélozott V4-t vagy a klasszkus td obj268 vonalat. Ha akciódúsabb játékot szeret, akkor kv1-ig elmenni és után lehet ágat választani. Sőt ott a kv2, ami ajánlott fun tank és abból át lehet térni a TD-ket kipróbálni.
Kezdőbarát még nagyon az amcsi nehéz ág, kb tier7-ig, utána viszont véleményes, mert sokan nem szeretik a t32-től felfele. A német tankok meg direkte nehezebben játszható, bár a tigris szerintem nagy vonzerő kipróbálni.
Szerintem az összes többi ág olyan, hogy inkább bünteti a kezdőket.
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #248305 üzenetére
Én a weboldalra mentem, "Ünnepi hadművelet" menü pontban találtam.
Játékon belül nem dobot fel semmilyen üzenetet, max. napokkal ezelőtt a -80% ajánlatot nagy dobozokra de akkor nem láttam 4 dobozt közte.Derron
Igen, 2 acc amit oda is írtam.
EU1 és volt RU fiókom amit áthoztam EU3. -
kisharsany
tag
-
Gubu0101
veterán
válasz h1mpi #248255 üzenetére
Bétában IS-7-ig jutottam,mikor jött a nullázás és ott/ezen az ágon tanultam meg, kb ennyi idő kell "ráérezni".De javarészt az első klánba ahova beléptem,ott mentünk sokat gyakorlópályákon.Ha még lehet így menni gyakorlóba,akkor vidd be magaddal és tanítsad ott,milyen szögben álljon be stb Pár 1v1 csatát lenyomtok és majd ráérez.Persze ha megoldható és van külön gépe.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #248250 üzenetére
Szerintem max T5, úgy max T7-et lát, nem lesz tele T8 farmoló/funoló prémekkel.
Valentine kis tierben tök muri, asszem relatíve jól páncelozott. Ruszki T-28 bálna, de papír med jó ágyúval, szintén ajánlott. Matilda lassú, de legalább van egy kis páncél, meggymagköpködő.
Torony nélküli TD-k közül a németek és az angolok T5-ig.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Gubu0101
veterán
válasz h1mpi #248223 üzenetére
Tegnap en is mentem jo par kort a masik accomal,nem adta a ladakat,hiaba futottam jo kort.Ma meg elso csata utan kuldte is,hogy kedvezmenyesen vehetek ladat,pedig gyalazatos kort mentem
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #248138 üzenetére
Karácsonyi etap szerintem a legjobb időzítés a kezdéshez a rengeteg potya cucc végett.
Jó meghívó kód és sok szabadidővel hogy az ingyen prém fiókot leginkább ki lehessen használni.
Érdemes az összes kampány küldetést bekapcsolni.
Végig menni a "kiképző" feladatokon, be lehet húzni pár jóságot.
Ha lehetséges klánba kerülni a boosterek véget. -
aktív tag
válasz h1mpi #248138 üzenetére
Megerősítem, nem egy leányálom.
Nekem van egy kis accountom, pár éve csináltam és semmit se költök rá. Most tartok a Tigris II-nél, az eleje elég meredek volt “noob” legénységgel, meg fogyócikkek, felszerelés nélkül.
Nem irigylem azokat, akik mondjuk resetet kértek, ugye ott úszik minden jó legénység is, köszönöm, de nem vállalnám be. -
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #248134 üzenetére
megnéztem neked, még bent volt a könyvjelzőmben, innen vettem ki egyszer cimbinek:
https://earlygame.com/codes/all-active-world-of-tanks-codes-get-exclusive-wot-rewards
van egy kazal, de elég kesze-kusza az oldal, középen keresd decemberi wot invite kódok, a pewdiepie kód egész korrektnek néz ki, ha még aktívja meg ne felejtsd el a toborzóba is behívni, még mielőtt nekifut egy csatának is vagy várhat 30 napot, amíg nem lép be Bár már moderáltan adják a cuccokat ott, de még mindig sok jóságot ki lehet venni belőle
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #248105 üzenetére
Szoktak osztogatni olyan kódot amit új acc kreáláskor kell beváltani.
Nem tudom ez működik-e,de múltkor reklámozta valaki.
Elvileg új acc kreálásnál kell használni.
HANDOFBLOOD
Ha nem megy bocsi,én is cseten láttam.
Jut eszembe ez is meghívókód vagy mi.
WOTGURU.
Ha jól emlékszem az egyik T34-et a másik T14-et ad.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #248087 üzenetére
Az ingyen tankokról jutott eszembe,én játszom WoT mellett néha WoWs-al és WoWp-vel is utóbbival nagyon ritkán ha lehet napi 500 aranyat szerezni olyankor.
Mert ugye a WoT-al közös az arany és az xp.
De most a karácsonyi eventen játszom legalább napi 5-6 csatát hajós játékkal,a napi küldikkel lehet pici ládákat kapni,néha nagyot is.Ma lett meg a harmadik napi küldiből nyitott prém hajóm,T8-T7-T7.Plusz a konténerekből nyitott egyéb dolgokból vettem egy T10-est akciósan,mert kaptunk 25%-os kupont is.
WoT-hoz képest iszonyú bőkezű a WG WoWs-ban az idén.
[kép][ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz h1mpi #248068 üzenetére
Kpz07-el egy gond van, hogy 200-at sebez és sokszor kell vele kinézni. a mostani meta-ban szerintem azok a tankok érvényesülnek jobban, amivel kevesebbet kell kinézni, de legalább 400-at sebez és van némi páncél a tornyon. Skill4ltu most nyomja vele twitch-en.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Gubu0101
veterán
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #247701 üzenetére
Nyilván, ha jó játék a cél vele akkor mihez nem. De egy bot is meg tudja nyomni a W-t majd egyet belédverni, T8-ban leszaggatja a 2/3 hp-dat, miközben esze annyi mint egy kakaós bögrének.
Szerencsére sosem voltam oda a heavykért, T-34-2-ben ülve találkoztam vele, mondjuk sok köszönet nem volt benne.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #247699 üzenetére
Faca, kicsit átnéztem a száraz statokat, hát bőven elég lett volna egy 185 körüli alap, meg 220-as gold (HEAT) átütés meg egy 550-600-as alfa, mert ez így elég fail.
Mondjuk nagyon nem találkozok vele, de megértem hogy borítja a T8-at...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest