- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz
jano_77 #254464 üzenetére
[Mani] már csinált róla videót pár napja, én is találkoztam már a 8assal. Valahogy ez sem tűnik nekem nagy csodának. Ezek az egyedi rendszerek valahogy nem lettek az igaziak mostanában, gondolom a BZ balhé miatt nem nagyon merik túl tolni ezeket és végül kapsz egy alig használható valamit.
-
CirrMee
addikt
válasz
jano_77 #254354 üzenetére
nem képet kért Tőled, hanem 4-5 csatát, amit végig nézve el mondta volna Neked a véleményét, hogy valszeg mit rontasz el a csatákban. De ahelyett, hogy megköszönnéd Neki, hogy segíteni akart, Te csak leszólod és azt sem érted meg, hogy mi a szándéka.
Itt kezdődnek a problémák.Ácsi!
Először vezesd le, hogy ha rajtam kívül van még 14 másik jómadár minden csapatban, miért csak és kizárólag rajtam múlik minden (értsd: nyerés, hogy ne daráljanak le minket sorozatban kevesebb mint 5 perc alatt, stb), ahogy azt állítani próbálod. -
CirrMee
addikt
válasz
jano_77 #254329 üzenetére
Nem akarom védeni, de amilyen csuda jó árendzsí van mostanában, miszerint ciklikusan egyik héten (inkább random, de jól behatárolható időközben) legyőzhetetlen prő vagy, a következő héten meg hirtelen amatőr kezdő leszel, ha megszakadsz, sem tudsz eredményt elérni, nem éppen arra ösztönzi az embert, hogy a legtöbben csapatban gondolkodjanak.
Most is tartom, hogy a csalást leszámítva mindenki azt tesz a játékban, amit a szabályzat megenged, nem pedig azt, amit Nagy Testvérként az itt fórumozó gondol. Talán méltóztasson normális irányba faragni a várgaming ezt a szörnyszülöttet, hogy akarjanak normálisan játszani az emberek. Ha meg valaki védené a védhetetlent, annak csak egy válasz: igen, minden f*sza, azért zuhan évről évre a játékos állomány...
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
jano_77 #254313 üzenetére
Amúgy nekem még van kb. 20 csatám bérletben a 2002 végén tokengépből kipörgethető Object 283 tankhoz. És anno azt hiszem, valami 40 csatányi bérlet jött a pörgésből.
Nagyon nem fűlik a fogam a hátsótornyos járművekhez, emiatt hagytam fel a másodikként jött ruszki TD ággal, az orosz A-44-nél a sokadik med vonallal, a IX-es német vk b... stb. -
Plata
félisten
válasz
jano_77 #254308 üzenetére
Igazán nem érdekel,minden ág ki van fejlesztve,max nincs meg véve,kivéve ez a géppityus light ág.Az szerintem nincs még meg tervrajzokból sem.
Mostanában nem nagyon van kedvem játszani WoT-al,kéne valami jó event.
Csak ne maraton.
Azon gondolkoztam,megveszem t8 csifit és megpróbálom kihúzni a modjait,állítólag irtózatosan szar. Kihívásnak lehet jó. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #254047 üzenetére
Sajnos ehhez a skinhez még kell 1100 kötvény... hol lehet gyorsba szerezni ennyit?
Nem használsz vert. stabot? Ahogy néztem skill oldalán az erősen ajánlott. A turbó meg elég felesleges, mivel eleve egy gyors tank. Fejlesztett edzést látok sok unicum streamernél. Vagy nem így gondolod? -
Plata
félisten
válasz
jano_77 #254046 üzenetére
Concept5 nekem is kellene, de t9-től frászt kapok, ki van fejlesztve, csak T9 miatt nem tudom megvenni.
Free xp-t meg eltoltam hülyeségre
Type 71 garázsban szép, csatában agyvérzés.
Amikor még 300-at sem üt az ágyúja az idegörlő.
Imádni való amikor négy lövésből egy át üti T10 nehéztankot, és az is sebez 280-at.Közben ő meg vígan átlő bárhol és akkorára már 2k felett sebez beléd.
Mostani BP Concept5 skin nagyon szép. -
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #253992 üzenetére
Én is ilyen voltam és elkezdtem gondolkozni, hogy mi az amit egy unicum/superunicum másképp csinál. Sokat nézek stremeket és ami szembeötlő, hogy ők a csata első 5 percében "hátulról csipegetnek". Onnan szépen összelőnek 1,5-2K dmg-et és olyan 7-8-as állásnál megindulnak, akkor sem kockáztatnak feleslegesen, hogy a végén még legyen dmg. Na ebben kezdtem el fejlődni, régen én is frontharcos voltam, kevés sikerrel.
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #253942 üzenetére
Tegnap roham nekem is vacakul indult,próbáltam játszani td-vel és normálisan,erre állatokat kaptam,az egyik csatában afk csapattárs volt meg leo aki a térkép sarkában elbújt egy bokorban és kb magasról tett az egész csatára,másikban két tvp meg progetto elment a térkép szélén körbe az ellenség indulópozíciója felé,közben meg középütt jött az egész csapat és szétszedtek minket.Úgy hogy úgy döntöttem le van szárva az egész és én is marhulok,elővettem Cs-63-at és jött a vadulok utamból kotródj taktika.
Erre meg sikerült nyerni.Cs-63-al és a brace for impact taktikával egész jól szórakoztam.
De jó lenne ha megint ki lehetne írni a tank elejére mint nagyon régen szöveget.#253947Taragas
Nekem azt hiszem most kb semmilyen tank meg egyéb cucc nem kell a roham-ból,a kötvényemet tartogatom jobb cuccra,amúgy novemberben úgyis kapunk legalább 3k kötvényt.
Roham-ot csak a sok credit miatt tolom.Ajándék prémmel booster nélkül is jön 200k felett is ha olyan küldi van. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #253915 üzenetére
játszik F2P accounton is, ha téged zavar, hogy az ilyen privilegizált accok százasával kapják a ládákat és más az értékrend. A F2P accon már nem szokott ilyen nagyvonalú lenni
. Nekem a prémnap a legértékesebb most, mert annak a segítségével megveszek majd minden tankot, ami kell és utána már nem gond, ha normál fiókkal kell menjek.
Múltkor valaki értetlenkedett, amikor mondtam, hogy 2-3 hónap prém nap simán összejön évente csak játékkal. Csak a waffentróger ad kb 25 napot, mérsékeltebb szerencsével is 15 nap körül összejön + BP + onslougt. Újra 160 nap felett vagyok
pedig idén egészen minimálisan költöttem csak.
zozyk: ha végig tolod a waffentrógert, akkor megkapod 25 csatára, meg a mérnök ládából is kieshet x csata vele. Időkorlátos a lehetőség, tavaly le se játszottam, mert elfelejtettem. -
joker1220
őstag
válasz
jano_77 #253908 üzenetére
Viszont csak akkor nyithatsz olyan tankot ami már megvan ha az összes olyat megkaptad már ami nincs meg. Sőt ha az összes tankot kinyitottad ami nem volt meg akkor már a garantált tank mechanika is kikapcsol és nem kapsz tankot az 50. láda nyitása után ugyanis a wg nerfelte ezt is .....
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #253876 üzenetére
Én régen kedzdtem, de inkább prém tankokkal játszottam. Kb. a fele ág nincs kifejlesztve.
Amit tudok dobni:
- Francia arty ág
- Német TD és light ág
- Svéd TD ág
- USA HT és light ág
- Orosz: HT 277 ág, MED obj. 140 és 430U ág, IS4 ágMondjuk nem tudom, hogy a szétágazó ágak esetében pl. Orosz HT-k esetén hogy számolja majd
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
jano_77 #253867 üzenetére
Értelek, csak én picit más oldalról nézem.
Nekem nem a legénységi rész az érdekes, hanem amit h1mpi is írt, azaz hogy számomra már érdektelen fejlesztési ágak (azaz maguk a tankok!) lesznek cserélhetőek. Olyan ág, amit meguntam/nem vált be, de most helyette kaphatok egy másikat, ami viszont érdekel.
-
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #253813 üzenetére
Én nem játszom annyit hogy felkerüljek magasabb ligába,csak megcsinálom a napi küldiket.
A legyél top3-5-7 xp vagy sebző nagyon könnyű ebben a módban.
CS-63-al csak azon a pályán megyek ahol lehet vadulni,városi pályán olyat viszek ami inkább oda illő.
De CS-63-al nagyon jól lehet vadulni.
Az Obj277-et amit kilőttem azt például le rammoltam és négyszer hátsón durrantottam.Vagy dilis volt vagy figyelmetlen,de rám sem tojt.
Legalább háromszor hibáztam,még csata elején,aztán meg mikor rino bc25-el harcoltam és a végén is csináltam hülyeséget.Be néztem és rossz helyen fordultam. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #253759 üzenetére
a wot plusznál heti jutalom van, számold ki és úgy indítsd, hogy csütörtök legyen az utolsó nap, különben az utolsó héten már nem veheted ki az aranyat a trezorból.
A próbaidőszak alatt le kell mondani, de kissé trükkösén megsz.vtam tavaly, mikor kipróbáltam és azt hittem lemondtam, mert ki is írt valami hasonlót, de nem, mert máshol is le kell mondani és le is kapta az 1 havi díjat és a support elhajtott, hogy nem adják vissza, mert már használtam, mentem pár csatát mire észbe kaptam...
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #253711 üzenetére
Régen tudtam annak a süket modnak a nevét,mert volt aki még büszke is volt rá hogy azzal tolja.De a ragya sem emlékszik már rá.De igen ő neki a mod valami tank ikont mutatott ott ahol a delikvens épp a fákat nyüstölte vagy a kerítést egyengette.
Még videót is csináltak,raktak fel annak idején jujtúbra.
Sajnos én régen szinte mindenre xfirét használtam,annak meg reszeltek. -
köpet
aktív tag
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #253678 üzenetére
azzal még ki egészíteném , hogy a fejleszthető alap szinten nem azonos a sima felszereléssel. ugyan a % értéke azonos de míg a sima felszerelés a megfelelő helyre téve + százalékot kap addig alap szinten a fejleszthető nem kapja meg a hely miatti bónuszt (fejlesztve sem). erre érdemes figyelni.
röviden ha az 1 vagy 2 helyre teszel felszerelést hogy kihasználd az extra százalékot akkor alap felszerelést érdemes mert csak az kapja meg -
Met
nagyúr
válasz
jano_77 #253676 üzenetére
Színtévesztő vagyok
Akkor átfogalmazom.
Van pl. a töltésgyorsító fiktív százalékkalNormál 10%
Jutalom színes 10%
Színes 13%A jutalom színesből volt (régen) a depoban, ugyan annyit %-ot adott mint a normál.
BP tokenért lehet venni felszerelést de nem látom hol írja hogy hány %-ot ad.Van egy csomó tokenem, annak nem látom értelmét hogy megveszem a sokadik tankot amivel nem játszok.
Akkor már inkább költeném hasznosabbra. -
-
ddt500hu
veterán
válasz
jano_77 #253549 üzenetére
Bezony. Ahol egy tag több feladatot lát el, az kap bónusz helyeket.
Még, hogy 6 skilles legénység lesz a maximum.
Annyira szerintem nem súlyos a helyzet, mert az első 3-4 skill az marad. Bajtársak, javítás, álcázás, felderítés stb.
De a 10-es tankjaim elvittek laza 20 percet még így is. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #253471 üzenetére
Itt a válasz a kérdésemre (hátha másnak sem volt tiszta):
"A képzési könyvek minden legénységi tagnak adnak xp-t. Egy 100k-s könyv felhasználva a Manticore esetén összesen 200k xp-t ad, míg egy S.C esetén ez 400k xp, E-100 esetén 600k xp.
Mivel a tankok legénységei különbözőek, és minden legénységi tagnak lehet más xp mennyiség egy tankon belül, a legegyszerűbb ha vesszük az összes tankban fellelhető átlag legénység mennyiséget (ez 4.5), és ezzel leosztjuk az egyes legénységi tagok 6 skillen felüli xp mennyiségét (tagonként egyesével), ezt odaadjuk a felhasználóknak képzési könyv formájában, melyet a játékosok szabadon felhasználhatnak bármely tankon.
A rendszer igazságosságában nem különbözik a jelenlegi képzési füzetektől:
Ha valaki egy 250k-s füzetet (ami értékben 2M kredit) egy E-100-on használ fel, az 0.75 xp/kredit értéket ad, de ha valaki egy manticore esetében teszi ezt, az 0.25 xp/kredit.
Összességében az átváltáskor a 4-6 legénységi taggal rendelkező tankok a beletett xp egészét vagy többet adnak vissza könyv formájában, míg a 2-3 legénységi taggal rendelkezők kevesebbet, DE mivel a felhasználása független, bárki megteheti, hogy a könyveket nagyobb legénységekre használja fel később, miáltal visszakapja egy kevesebb tagból álló legénységnél levont értéket (pl a manticoreból kapott könyvet az FV td-re, vagy az E-100-ból kapottat az RHM-re - vagy fordítva) használja, akkor az átváltás kb 1:1 arányú), de azt is megteheti, hogy a 6 tagú legénység bónusz xp-jét egy másik 6 tagú legénységre fordítja (ez esetben több xp-t nyer ki belőle), egy 3 tagú legénység bónusz xp-jét egy másik 3 tagú legénységre fordítja (ez esetben kevesebb xp-t nyer ki a korábbi xp-ből ami egy tankon volt).
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a rendszer felfele kerekít (értékben), így ha valakinek kijönne a tankjairól összességében 250001 xp, az már kap az 1 xp-re is egy 20000-es könyvet."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged