- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Nincs normális aktuális lista a magyar klánokról. Több mint 300 magyar klán van és én ennek jó ha 3%-át ismerem ezért nem ajánlok.
Van egy klánkereső a wot főoldalán, de nem működik tökéletesen: [link]
Beállítottam hogy a lehető legtöbb magyar klánt adja meg, így több mint 300-at listázott, ebből 75 klán volt amelyik legalább 40 fős, de ennél valójában több van, mert nem listázott mindenkit.
Amin megakadt a szemem az a FEKI klán. Tetszik a logójuk. Fel lennének szerelve a tankjaim dudákkal.(#117282) @Viktoár:
Szakaszban IS mellé az IS és IS-2 tűnik jó választásnak. A T-29 talán jobb tank, de az a dombos helyeket szereti az IS meg épp azokat nem és ezért gyakran másik részére kéne mennetek a pályának. -
tarka_szarka
tag
Egy valamit érdemes megtanulni és használni az elhangzottak mellett. FACEHUG
Jellemzően nem tudnak beütni, ha rámész szemből az ellenre és nem engeded eltávolodni. Sokszor mentette már meg az irhámat. Persze, ha te meg sebezni akarsz, akkor tudni kell eltalálni a weakspotokat.
-
Lanash
senior tag
-
lacibacsi
addikt
Ez az öt másodperces szabály. Ha eléri a 100%-ot a foglalás, még vár 5 mp-et az eredményhirdetéssel. Ha ezalatt befoglal az ellenség is, akkor döntetlen. Vagy meglőnek a foglalókörben és visszaesik a foglalás, akkor megy tovább a csata. Támadás módban nincs ilyen, ott a 100% az 100%...
-
kchryss
veterán
Egy körben vagy javítás vagy álca. Keverve nem jó, mert mindkettőnek akkor van észrevehető hatása ha majdnem mindegyik legénységi tagon van. Jól páncélozott medekre jól jöhet a javítás, puhákra egyértelműen az álca.
Attól függ mi van a garázsodban. A netto kereseti lista becsapós, mert lehet valamelyik tankkal jobban megy a játék akkor azzal többet keresel. KV-1 jó választásnak tűnik. 5-ös normál tankokkal mind jól lehet kreditet farmolni, de azért az igazi az lenne ha lenne tier 5-8-as prém tankod erre a célra.
szerk. Most jut eszembe van egy Rudy-d. Akkor egyértelműen az. -
SoulReaver
veterán
Ráviszed az enemire és aktiválod. Aslain modpackban van egy afféle rásegítő, nem kell pont rávinned, elég, ha a közelébe viszed a célkeresztet és aktiválhatod.
Én főleg a puha tankok ellen használom, mert akkor felesleges gyenge pontot keresni. A rétegelt oldal lemezes tankok ellen felejtő, mert mindet benyelik.
-
-
emre
veterán
"Sebzés hozzájárulás kijelző létezik valamilyen formában?"
Ez van, de a fejlesztése leállt, nem tudom működik-e.
-
-
szbalogh
addikt
Egyébként ahogy pluhi is írta, nem valami élvezetes a játék. Lehet, hogy xp-ben is jobban járok ha lemondok a szerezhető bónuszokról és rendes meccsen élvezetes játékkal (artyzás) teszem az xp-t a tankba meg legénységbe. Túl hosszúak a meccsek és nehéz gólt lőni. Csak ha véletlenül arra pattan a labda.
-
-
lacibacsi
addikt
"Rudy és a T-44 legénységét felcserélem az full ingyen van és veszteség mentes, max a képzés fülön kell a "jelenlegi tank típust" módosítanom?"
Nem! Ingyen és "veszteségmentesen" a T-44 legényeit tudod átültetni a Rudy-ba. Ehhez semmit sem kell átállítani. A T-44-ből elküldöd őket a barakkba (előtte kipipálod a legénység automatikus visszahelyezését), a Rudy-ban meg betoborzod őket. (Ott is pipa) Ezután oda-vissza maguktól átülnek.
Ahhoz, hogy a Rudy-hoz kapott legények 100%-osak legyenek más tanktípusban, át kell őket képezni. Az meg nem ingyen van. Illetve van olyan is, csak az már nem veszteségmentes...
(De ez bizonyosan csak beugratós kérdés tőled. Azért elég öreg motoros vagy már ehhez...)
-
wwenigma
Jómunkásember
0.9.13-ig, egy mag teljes 100%on ment nálam, mig a többi csak egy kicsit dolgozgatott - ez javult a hangok kulon feldolgozasaval (0.9.14) de egyikuk folyamatosan 100-on pörgött míg a GPU terhelése a grafika beallitasok valtoztatasaval aranyosan nőtt-csökkent de max 80% volt. (4mag4GHz, egyik folyamatos 100%)
0.9.15-ös tesztszerverrel kiegyenlitett a magok terhelése és a GPU 100-on teper, ergo a korábbi CPU limitből GPU limit lett de ez nem azt jelenti hogy a grafikai valtoztatások miatt jobban enné, mert e mellett komoly FPS növekedés is jelentkezett ugyanazon beallitasoknal illetve nem tudtam (nem is nagyon neztem igaz) CPU limitet létrehozni. (4mag4GHz, mindegyik 60-80% között, minden maxra allitva kiveve az arnyekok visszavéve ultra-rol maximumra, ami 50-ről 80FPS-re valo ugrast eredmenyezett)
Probaltam monitoroztatni de az AB nem akarta az igazat...
A procidnak a magjai külön frekin skalazodnak tehat nem lehet tudni hogy épp idlében csinal valami aprosagot vagy dolgozik illetve a gépedben levő 7770-nel GPU limited van, ezért nem latod. -
stork13
aktív tag
Nekem van.
1'000'000 pénz -
rlazol
veterán
zodo: minden tankot ki kell fullozni. Fullosan egész másképp viselkedik, sokkal nagyobb élmény vele kigrindelni a következő tankhoz való XP-t. Ne feledd: nem az a cél, hogy meglegyen a következő tank! Az a cél, hogy élvezd a csatát. Erre fullos tankkal mindig nagyobb esélyed van. Arról nem is beszélve, hogy más tankokhoz is jó lehet még az.
-
lacibacsi
addikt
A szeretet szubjektív dolog!
Szerintem (kizárólag szubjektív szempontok alapján) a T-44 nehezebben kezelhető, mint a T-43, de hát muszáj azon is túl lenni. Annak ellenére, hogy a T-44 egy osztállyal feljebb van, a statisztikám (WR, WN8, pontosság) szinte ugyan az vele, mint a kistesóval. Egyedül az átlagsebzésem magasabb, de csak kicsivel... Pedig hát a legények is fejlődnek közben, csak hát egy olyan noob kezében mint én ez nem feltétlen előny. Már várom a T-54-et, teszt szerveren 100%-os legényekkel is elég szép köröket mentem vele, azért az már egy más világ a T-43/44-hez képest. Szerintem...
(Közben rájöttem, hogy mi történhetett! A keresőben nem EZT a hozzászólást láttad véletlenül? Mert az ott nem én vagyok, még ha az a pofa pontosan ugyanolyan is, mint én úgy általában...
)
-
lacibacsi
addikt
Megtisztelő, hogy engem kérdezel ilyen ügyben, de én messze nem vagyok olyan jó játékos, hogy a véleményemre alapozni lehetne. Azért elmondom... Egy med-nél szerintem fontos a sebesség. Ha csak egy kicsit is hozzá tesz a nagyobb motor, akkor mindenképpen megéri. Mondjuk én eleve elitre fejlesztek minden tankot mielőtt továbblépnék rajta, de med-ek és light-ok esetében a legjobb motor akkor is cél lenne, ha nem így tennék. Ha pedig egyszer mégis elindulsz a Obejct 263 vonalon, akkor ez a motor nagyon jól fog jönni a SU-101-ben. Viszont ha sietsz és nem szeretnél sokat tökölni a T-43-mal, akkor a közepes motorral is ki lehet húzni a T-44-et, csak okosabban kell előre rohanni, mert kicsit döcögősebb lehet a menekülés.
(#115314) Piti1 : Bocsánat! Nem akartalak megbántani, de azóta már volt vagy 5-6 verzióváltás és ezzel a problémával nem nagyon találkozni a fórumon. Nyilván akkor is azért nem volt válasz, mert másnak nem voltak hasonló gondjai.
-
mcwolf79
veterán
-
Sebestyen01
őstag
Lehet elorelatoan gyujtogetni a free xp-t vagy ha akarsz valthatsz is mind csinaltuk mar, mindazonalltal, nem olyan borzaszto az a 225-os pen T9-10-ben en meg mindig azt mondom!
A T10 mozgekonyabb egyik masik mednel, tessek kihasznalni, amigy verekedni is lehet vele, mert azt alairom az a gun snipolni nem jo!
-
jozefgucci1
addikt
Azt az ágat , mint a legtöbbet az utolsó tank, ez esetben tankok miatt érdemes húzni . A T54 nekem nagyon bejött , imádtam vele menni .Azonban itt hatványozottan igaz volt , hogy a gold lőszer sokat dobott a játszhatóságán. Nálam 15 volt benne alapból és sokszor el is pufogtattam . Szerintem a KV13 jó kis med én szerettem ,de hamar túl lehet lépni rajta , aztán a T43-44 már annyira nem fun . Amivel nem voltam a T44-nél kibékülve az az átütés 175mm azóta mintha buffolták volna ) és a borzalom lomhasága ! Nem hagyott bennem mély nyomokat az biztos !
Szóval a T54-re sok-sok free xp kell majd , mert mint a legtöbb med ez is fullosan az igazi .Aztán már csak az a kérdés , hogy melyik tizest húzod ki belőle ? Persze a T62A az ágyú miatt adná magát ,de van aki elsőre az OB140-et veszi , bár a másik randomban használhatóbb . Nekem még nincs harminc csatám a T62A-val ,de még nem éreztem rá , pedig hatalmas potenciál van abban a tankban !
-
rlazol
veterán
-
-
Black_Sheep
tag
Kezdőként beleestem abba a hibába, hogy sok ágat húztam egy időben. A kreditgondok T8-tól jönnek, ha több tankot és felszerelést kell megvenni, a magasabb tierekről nem is beszélve. Majd meglátod.
A cél egy grind során általában a top tier kifejlesztése, megfelelő legénységgel. De nem mindegy, hogy jól szórakozol közben (IS-7 ág, orosz med ágak, BatChat ág), vagy szenvedsz (Foch ág, FV183 ág, kínai ágak).
Számold ki, hogy mennyi csatát kell beletolnod, szorozd fel 9 perccel, és szörnyedj el az eredménytől; ennyi időt inkább élvezetes tankokkal tölts el. Szenvedni rossz. :-) -
Black_Sheep
tag
Azért ezt újra átgondolnám a helyedben. A T-34 egy brutálisan jó med iszonyat tűzgyorsasággal és megfelelő agilitással; skilles legénységgel durva köröket lehet vele menni. A T-34-85 sok játékos kedvenc tankja, nem véletlenül.
A KV-13 emlékeim szerint nem kiemelkedő semmiben, lélektelen grind a T-43-ig.
Azt is érdemes átgondolnod, hogy alacsony tierben megtarthatnál egy medet, mert az ág végén 2 tankot fejlesztesz ki, de csak egy legénységet. A T-34-85 ideális a második legénység húzására. -
kchryss
veterán
-
nyunyu
félisten
Ha már frissítés.
Ilyenkor felülírok minden fájlt aztán visszamásolom a saját "res_mods\configs\xvm\zodo" beállítás mappámat?XVM frissitesek csak a \res_mods\configs\xvm\default\ mappat irjak felul, nem bantjak a res_mods\configs\xvm\xvm.xc-bol linkelt egyedi konfigokat.
(mar aki linkeli a sajatjat. En meg mindig az oldschool mindent egybe xvm.xc-t pofozom.) -
kchryss
veterán
Mivel abban amit letöltesz nincs zodo mappa így elég ha rámásolod és kész. Nem is kell semmit átírni mivel xvm.xc.sample van benne így továbbra is a te xvm.xc-det és zodo mappádat olvasná.
De ha nagyon precíz akarsz lenni akkor letöltöd a zip-et és csak a res_mods/0.9.14 és res_mods/mods-ot másolod. -
kchryss
veterán
A lóhere egy embléma amit bármelyik tankodra felrakhatsz. Viszont miután felraktad onnantól kezdve csak azon a tankon használhatod. Valami szerencsétlen tankot kell keresni hátha segít rajta.
xvm-nél mondtam hogy próbáld ki a legújabb béta buildet, most frissítettem az 5250-es buildre és megoldotta a problémát, nálam már mutatja az akciós tankoknál is.
-
nyunyu
félisten
Felteszed a legfrissebb beta XVMet, aztan mukodik.
Mit kell ezen meg jobban javitani?Changelog szerint a 9.14 release utani napon kerult be a tooltip javitasa az 5228-as nightlyba.
-
jano_77
nagyúr
Legénység ki és átképzésnek, álcafestésnek és a Tier 8-as tankok akciózásának kifejezetten örülök! Kb mintha én kértem volna.
Pont ezekre volt/van szükségem.
Ez az M46 Patton Kr(isztus) mennyire használható tank, van ilyen vkinek, mik a tapasztalatok? Érdemes lehet megvenni? Persze az olcsóbbik verzióra gondolok, mert felszerelés van a depóban illetve legénységet is találok bele.
Amúgy az EU oldalon még mindig nincs kint semmi......a fiúk nem kapkodják el a dolgokat.
NOOBMETER: vmi gond van az oldallal, mert az értékeléseket nem mutatja nálam - se WN7, se EFF, se Performance Rating? Ez mitől lehet?
-
popey37
addikt
ez az opció elvileg arra lenne hivatott, hogy a csata közben ha szembetalálkozol egy erősebben páncélozott gépállattal, ami ugye elég sűrűn előfordul a + 2 tiernek köszönhetően, ne kelljen kivárnod az esetleges 10mp feletti töltési időt mig áttöltesz goldra. ha kivárod akkor áshatod a gödröt
persze ehhez ismerni kell az adott tankod penjét és az ellen páncélozottságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest