- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Brian O'conn #116074 üzenetére
Köszi. Önerőből én is ezt választottam (volna) csak a 100% képzési szint elérése tart(ott) vissza.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Brian O'conn #115936 üzenetére
O.K. Legalább mi ketten nemfogunk összeveszni egy házibuliban, hogy ki melyik csajra hajtson rá...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Brian O'conn #115454 üzenetére
Beleestem az egyforma avatarok csapdájába, mint Zodo nemrég velem kapcsolatban...
-
rlazol
veterán
válasz
Brian O'conn #115055 üzenetére
Brian O'conn: a Panther nagy ágyújában pont az a jó, hogy kicsi az alfa
senki nem ilyed meg, amikor belesebzel, de jön hozzá egy 4 mp alatti töltés, és így nagyon hatékonyan lehet távolról vele csipegetni.
Az ágyú rettenet pontos volt, sajnos a tavalyi pontosság nerf betett neki (egész pontosan az M10-en tapasztalom, de gondolom, a tesó is így járt), de attól még jó sniper.lacibacsi: gratula!!!
-
rlazol
veterán
válasz
Brian O'conn #115048 üzenetére
én is.
általában jót tesz, mert a kicsi DPM/gyenge páncél/lassúság/stb miatt óvatosabb vagyok, mint amúgy.
De magas tierben 60-70k XP kigrindelése egy gyenge ágyúval már tényleg nem éri meg, így bizonyos tankoknál, ahol nagy a különbség (E50, Centi) beáldoztam a free-t, ami amúgy pont erre van.bár most arra vagyok kíváncsi, össze tudok-e gyűjteni annyit, hogy a 0-ról kihúzzak egy 10es tankot
-
vgabri1
tag
válasz
Pl:T44 alap ágyú 140 átütésű ami még 8-as tierben is kevés, és sokszor 10-es tierbe rak.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Az első öt tierben minden nemzet minden tankját elitre fejlesztettem ki. Alig használtam free XP-t. (Még a DW2-t is free nélkül fulloztam ki. Na Enzo! Ez mi ha nem perverzió?) Van is tartalékban, csak meglehet, hogy kicsit fösvény vagyok, így csak arra költök amire már nagyon muszáj...
És bizony majd te is rájössz, hogy tier 6 felett már nem minden tankkal olyan nagy élvezet stock állapotban nyomulni. Van amivel lehet, de attól tartok ez a kisebbség...
-
Veatta
aktív tag
válasz
Brian O'conn #114980 üzenetére
Jelenleg nincs szerverek között átjárás. Újra kell regisztrálni az eun,vagy kicsit magasabb pinggel tolhatod az eredeti szerveren is.
-
rlazol
veterán
válasz
Brian O'conn #114980 üzenetére
tudtommal nem lehetséges egyik szerver accountjával a másikat használni
vagyis újra kell kezdened, ha hazaköltözöl. esetleg keríts meghívó kódot.
po1son - ez nem igaz, mások épp azért sírnak, h ezek mennyit mennek 10esbe.
amúgy a tierlimit miatt a csatáid legalább felét saját tierben vívod, ez nem elég nagy előny?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Brian O'conn #114737 üzenetére
105? Licitálhatok? 100! Én apukám Skoda 100-asát hajtottam először. 1987-1993 között tettem bele kb. 50 ezer kilométert. Micsoda idők voltak! Csak sajnos eljött az idő, amikor már a prém előfizetéssel is csak vitte a kreditet a sok javítás, így eladtuk és átálltam az elnyűhetetlen
KV-1-reLada 1300-ra... -
Dr.Én
veterán
válasz
Brian O'conn #114737 üzenetére
Az is papír volt, Mint a cseh tankok? :-)
-
po1son
addikt
válasz
Brian O'conn #114732 üzenetére
Med ág lesz most?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest