-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
mobilnet, 30-60 szokott lenni a pingem, pár honapja csinálja ezt a szarakodást, már 5G-s hálozaton tolom és mégis szar, de csak a wot.
meglestem progikkal, nincs csomagvesztésem, adatvesztésem, semmi gond a netemmel, a 30-as ping a wotban már 90 kornyéki, az meg már a játszahatatlan kategoria. -
Elit3Zotya
addikt
Gratulálok...! Nekem is hasonló az értékelésem, igaz nekem kell még egy pici a 7k-hoz.
Viszont a wn8 az nálam úgy alakult, hogy az első 15 ezer csatánál még 600-800wn8 körül volt.
Csak a 10-es tankok kihúzása érdekelt és a hülyéskedés, stat semmilyen szinten nem.
Viszont 20 ezer csata után már kicsit jobban odafigyeltem, fel is kúszott picit.
Na de most, hogy kb 4-5 ezer csatával ezelőtt elkezdtem a tankok markolását, ez tényleg fejlődésre kényszeríti az embert és most így néz ki a wn8-am. -
zodo
nagyúr
Egyik fő célomat a játékban amit most hogy visszakerestem ami a T 55A megszerzése volt, akár szülinapi ajándék is lehetett volna mert hogy 20.-án születtem.
Anno nem esett le.Másik célom hogy ha már ennyi időt játszok (jelenleg 7év / 30k csata) akkor ne legyek nagyon noob avagy valamit csak konyítsak a játékhoz.
5 éve mikor behozták a személyes értékelést akkor mondtam magamnak hogy majd egyszer legalább a 7000-es értéket érjem el.Ma már nem játszom, egy csatát kellett mentem érte.
Tudom, biztosan rá lehetett volna gyúrni hogy hamarabb összekaparjam de sosem érdekeltek ezek a számok vagy cső jelek hajkurászása (3 tankon van 2) vagy WN8 ami most sem magas.
WR na az igen hiszen sokkal gyengébb játékosként volt 51.55% aztán egy szempillantás alatt (pár hét) mélyrepülés 51.0 környékére és talán már évek óta stabil 51.20 környékén tanyázók de már elengedtem.
Játszom ahogy tudok, néha még szórakoztató is tud lenni.
Pro sosem leszek az tuti de nekem ennyi már elég. -
jano_77
nagyúr
Naaaaa......rossz fiú!
Nekem is teljes lett a legénység. De hiányolom a nyávogást a hangok között.
Mondjuk a mai nap nagyon durva volt. 4 csata kellett, amiből 1 tudtunk csak nyerni. Első kettőben szerintem ugyan azok az emberek voltak mindkét oldalon - még a tankok sem nagyon változtak - mert ugyan az a balfasz csapatom volt. Sikerült is elsőnek végeznem. Egyszerűen nem néték a minimapot, hogy hová is kellene menni. Valójában többször azt éreztem, hogy az enemy teljes csapattal, mi meg pár emberrel lézengünk a pályán. -
popey37
addikt
miért kell ticketet irni ahhoz, hogy teloszámot rendeljek az accountomhoz? ez már itt sántit. ha meg van hozzárendelve és meg akarják változtatni, a biztonsági kodot kikuldik a telora, tehát ez is sántit. talán feltorik a jelszot, bár egy felhasználonévbol nem igazán lehet tudni az emailt, ugye azzal kell belépni. ráadásul szeintem mindenkinek elég komoly jelszava van, /nekem pl. 16 karakter vegyesen/, már egy 8 karakterbol állo jelszot is nehéz feltorni, akik ilyenekkel probálkoznak azok találomszeruen csinálják, egy profi hacker nem foglalkozik a wotos accokkal, nincs belole haszna.
-
Viktoár
addikt
"Hogy játszottál ha le van tiltva?"
Úgy játszottam eddig hogy nem volt zárolva a fiók. Tegnap kaptam az emailt hogy elkezdtek foglalkozni a ticket-emmel és ma már nem tudok belépni.
"Ha tudtad hogy visszaállítást kérsz akkor elgondolkodhattál volna "abból baj lesz" ha játszol."
Nem nagyon értem hogy miért rovod fel nekem hogy játszottam?
Nagyon nem mindegy hogy 1- 2 nap múlva vagy egy hónap múlva akarnak "resetelni".
Sokan azt mondták hogy 1-2 nap szokott lenni a válaszidő. Gondoltam addig pötyögök, és milyen jól tettem mert egy hónapig csak vártam volna hogy történjen valami. Sokkal jobban jártam így hogy nem csak vártam a válaszra, most meg már tehetnek egy szivességet.Az első két suna már megvan, a harmadikat akartam ma megszerezni de nem most tudok belépni.
popey37
Köszi, azt már megtettem másnap.
-
erikke17
őstag
Igen mindegyik amiben volt _hd.pkg töröltem, persze előtte SD-re állítottam klienst majd fájlellenőrzést csináltam. Konkrét FPS számot nem tudok de simában fut úgy érzem főleg laggok tűntek el, nem laggol be ha sniper módba megyek vagy ha alt-gombbal meg nézem részletes infót akkor sem. Meg amikor számol vissza csatába gyorsabban be vannak töltve textúrák
Azért próbáltam meg így mert gondoltam ha HD kliensre váltasz akkor ezeket a fájlokat tölti le pluszba.
Persze ez tegnap csak 2 csata volt majd ma meg nézem hogy megy továbbiakban -
popey37
addikt
én jobb szeretem ha a használt progik ugyanazon a meghajton vannak mint a windows, a képfeldolgozo progiknál egyértelmuen kijon a sebességkulonbség: sokkal gyorsabban végez, ha ugyanazon meghajton van a progi és a win is. azért 80-120 db. 50megás RAW képet nem két perc másolgatni.
én HDD-t nem is használok, 1 terra a rendszer, 2 tera a háttértár. a laptopon a fele.
-
popey37
addikt
hát azért az a 128 giga elég karcsu: a wot kb. 42GB, a win vagy 7-10 GB plusz a progik esetleg, nem sok hely marad. nekem 1 terrás ssd van, mondjuk használok vagy 4 képfeldolgozo progit: Syril, PS, DSS, meg van pár stackelö, elég sok helyet zabálnak. plusz a fotok, 1 foto 50 mega korul mozog, van tobb száz a vinyon. kell a tárhely./ asztrofotozás a hobbim/
-
erikke17
őstag
Aha köszönöm a választ.
Viszont át állítottam SD kliensre és az összes HD pakkot ki töröltem, futtattam egy ellenőrzést nem e hiányzik valami.
Picivel talán több lett az FPS meg lehet gyorsabban tölt be. Igaz SSD van be töltési idővel nem volt gond de mivel nem HD textúra jobb mivel csak 1GB Vram a van. Sokszor homályos volt itt ott textúra mivel nem volt be töltve szerintem
Tárhely nem volt lényeges de ha nem használja HD pakkokat akkor nem tárolom -
popey37
addikt
plusz egy tipp, ha kevés a hely a meghajton, a wot fokonyvtárban az update mappa tartalmát ki lehet torolni, oda tolti le a frissitéseket, ha telepitette, arra már nincs szukség./ én sem tudtam, amikor elmondták, kitoroltem és lett vagy 10 giga szabad tárhelyem plusszba./ volt benne vagy 40 frissités még az ókorból.
/
-
kchryss
veterán
Másnál is olvastam hogy kicsi a térkép. Nem tudom mitől függ hogy kinél jó és kinél nem.
Megnéztem beállításokban és a gombok jól vannak beállítva. Normál csatában jó a minimap mérete és állítani is tudom a szokásos gombokkal.
Mindegy annyira nem fontos, így is simán tudom hozni a küldetéseket. Csak kicsit zavaró hogy nem látom hol és mikor jelenik meg a spéci képességeket adó tök. -
kchryss
veterán
Tényleg ugyanaz a kettő, rossz fület nyitottam le a magyarban amikor kerestem.
#238181 Elit3Zotya
Grat a 3 markhoz!
#238187 Addel
Sajnos biztos vannak akik battle pass pontok farmolására használják ezt a roham játékmódot. Lewandowskiego az egyik bp tank és azzal +1 pontot kapnak a top10-es eredményre. Namármost 7v7-ben mindig teljesül a top10 így akkor is kap pontot ha nem csinál semmit. Vereségre 4 pontot kap, győzelemre 6-ot, akkor is ha afk ...#238147 Viktoár
Az "szép". Sosem értettem hogy tudják ennyire felhúzni magukat egy játékon egyesek, hogy ilyen dolgokat írjanak. Az volt még szép amikor még volt közös cset és csata alatt is ment ez. -
kchryss
veterán
A streamer bónusz kódok csak visszatérő játékosoknak van, vagyis akik épp nem aktívak, már 30 napja nem léptek be a wot-ba, de a streamer kevdéért előveszik a játékot újra.
Nekik megadja az adott streamert parancsnokként, 14 nap prémet meg még pár cuccot:
https://worldoftanks.eu/hu/content/monthly-drops-commander-edition/quickybaby/
Kipróbáltam és a régi acc-omra aktiváltam és megadta rá kukibébit:Az aktív játékosok Twitch-drop tokenekből vehetik meg játékon belül a parancsnokokat amiket november 28-ig lehet gyűjteni. Ha jól értem akkor max 100 tokent lehet gyűjteni és egy parancsnok 35 tokenbe kerül, vagyis csak 2 parancsnokot lehet belőle venni, a harmadik parancsnok 5 token híján nem jön össze.
Ehhez kapcsolódó kérdésem: a Twitch-drop tokenes küldetések nem látszanak a kliensben? Hol tudom megnézni hogy megcsináltam-e a küldetéseket? -
zodo
nagyúr
Időközben kiderítettem ....
EU3-as fiókkal az Automata klánkeresőben rengeteg klánhoz engedne csatlakozni.
Rákeresve korábbi vagy jelenlegi EU-s fiókom klánjaira ... "A klán toborzása lezárult"
Inaktív a csatlakozási lehetőség.
Viszont ha a klán küld meghívót akkor működik a kapcsolat.EU profil: z_o_d_o
RUprofil: zodoru -
Gyuri27
félisten
Ez megy egy ideje. Annó megkérdeztem a supportot. Irtam nekik ha csak belépnék a csatába is lenne 25-30% wr (mint amiket a game produkál, sőt nem ritka a 20% alatti sem). Erre ők elmondták, hogy erre nincs ráhatásuk, közük. Mert az mm nem nézi ki milyen bot.
Persze az ilyen napokon ha megnézed a csapat töbsége 44% kürül ballag. -
Dobi 562
addikt
+ amikor spottolom az E25-öt és repkednek a lövések körülötte de nem találják el?
Vagy amikor 3-an nem tudtak kilőni egy 100 hp-s Tigert?
Tegnap nagyon rossz nap volt számomra a WoTban, 40% győzelmi aránnyal zártam és volt jó pár csata ahol tényleg képtelenség volt bármit csinálni mert a csapatom 2/3-a normális kezdőpoziciót nem tudott felvenni..
+ folyamatosan aláztak le 1vs1-ben a 41-45% win rate pléjerek, mert hiába forgatom a tankot és célzom a weak spotot, nem ütöm be, ők meg jönnek elő sidescrape sehol és kapáslövésekkel gyújtanak meg lőszerrekesz.
Eskü! Mindig az ilyen játékosok aláznak le, már van is egy kisebb gyűjteményem, le szoktam fényképezni az adatlapjukat.
-
Gubu0101
veterán
Konyvtar valasztasnal volt gond amit automatikusan o kijelolt az nem volt jo.Kovetkezo lepesnel,mikor ki lehet valasztani az osszetevoket,akkor a jobb felso sarokban irja,hogy nincs talalt kliens.Ha jo konyvtar van kivalasztva,akkor irja,hogy EU kliens
Igy mar mukodik is. -
-
-
popey37
addikt
ezek szerint a medek szerepe a spottolás majd a spottolt ellen lövése, mert csak a saját spottolt sebzésre ad . akkor a lightok minek?
de ugyanez a kitétel a TD-re is: a látótávolságon belüli sebzésre (saját észlelés alapján)
jól el van cseszve. lényegében, menj előre mindennel, ha szerencséd van le tudsz adni pár lövést. -
tasiadam
veterán
"Nem vártam többet, szokásos nyálas szar hogy ők mindent is szűrnek és nem is fordulhat elő és stb. Ticket persze zárva."
Teljesen megszokott reakció nőlök. Szűrik az anyjuk picsáját. Megy a bot ami a chatet nézi és kapod a reportot érte, majd ha összegyűlik X akkor szevasz, amúgy meg semmi reakció semmire. Fölöslegesen van nekik support. Volt h nemm ent valamiért a game, kilépett, jrták h a monitorral van a baj. mondom mivan? -
zodo
nagyúr
Itt az ász kör videója ha valakit érdekel.
-
popey37
addikt
mert ez egyfajta szórakozás, csak vannak akik kicsit tovább lépnek.
minden pc-s játék szórakozás, kikapcsolódás, és sok embert nem érdekel a stat meg semmi, belép, megy pár csatát, és ennyi.
van itt olyan is akinek 150k csatája van és nincs 1k wn8-a, mert pont letojja a számokat. -
galervin93
addikt
Most akkor én az egetrengető szűk kétezremmel kérdezzem meg, hogy a z_o_d_o nevű játékos mit élvez 14xx wn8-ban? Mert hogy én azt 36 óra ébrenlét után is hozom fél év kihagyás után köbö.
Tőlem meg megkérdezi ollie, dobi stb., hogy én mit élvezek.
Na ennyire van értelme feszegetni ezt a kérdést. -
HellGreg
őstag
Apósom is ezt csinálta, 13k csata, kb 2500-as rating. Ment lövöldözni minden fajta stratégia és elgondolás nélkül. Aztán megunta és abbahagyta. Ennyi. Nem mindenkit érdekel a statisztika, szerintem sokan csak szórakozásból játszanak. Aki meg komolyan veszi, az túl komolyan veszi. Szerintem sincs sok értelme komolyan venni ezt a fost. Leszedtem minden fajta modot, soha nem nézem a wn8-at, azóta szórakoztatóbb a játék is.
Igen, amúgy sokan azt is elfelejtik, hogy ez CSAK egy játék, a sok közül. -
-
kchryss
veterán
Tudom hogy kötvényre váltották, de mint írtam kötvényem mint a tenger, rohadtul nincs többre szükségem.
De egyébként ez is milyen már hogy ki sem írta a kliens belépésnél hogy mennyi kötvényt kaptam vagy mennyi pontom volt. Most screenshot-ok alapján számolom hogy mennyi bp tokenem lehetett. Improved passt csak egyszer vettem a rankedből szerzett aranyból és a 3 szakaszt sem toltam végig mindig.
76645 kötvényem volt tegnap, ma pedig 78845-tel kezdtem. Vagyis 2200 kötvényt kaptam, tehát akkor 22 tokenem volt. Ahogy olvasom a kunze 18 tokenbe került volna, a TD 12-be.
Nagy tragédia nem történt mert annyira nem izgultam rá se a kunzéra se a TD-re, ezért is feledkeztem meg ilyen könnyen az egészről. És a battle passt sem a tokenekért csináltam hanem csak játszottam ahogy szoktam és jutottam benne ameddig jutottam.
Csak az bosszant kicsit hogy ennél a tényleg szinte semmi mennyiségű kötvénynél költhettem volna hasznosabb dologra a tokeneket. Ha már kötvényre váltották illett volna 1:1000 arányban váltaniuk. 10 ezer kötvény felett van egy normális tank ára a kötvény boltban, erre kiszúrják a szemem 2200 kötvénnyel mikor több tokenem volt mint a kunze ára?
#229996 joergie
Igen ez volt hogy nem tudtam a gombra rákattintani vagy nem is volt gomb.
Hát ja ez pech, hogy pont most tartottam szünetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest