-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szibilla
aktív tag
válasz
zozyk #222027 üzenetére
Ez jó kérdés.
Alig 1 hónap alatt eljutottam addig, hogy fáj ebbe a topikba benézni, mert 90%-ban nem szól másról, mint károgásról, hogy “mindenki hülye”, “szar a WG”, stb. Tényleg jó lenne tudni, hogy a folyamatosan nyafogók minek játszanak vele tovább.
Szerintem meg tök jó játék, helyén kell kezelni, aztán kész....ha rossz nap van, akkor vagy becsukni és mást csinálni vagy benyelni a vereségeket, a döntés ízlés és hangulat kérdése.Vannak ezek szerint mazochisták, régóta sejtettem, hogy a népünkbe ez kódolva van.
-
Swinegod
őstag
válasz
zozyk #221297 üzenetére
Chi-Ri nekem egészen adta, nem gondolom, hogy rossz tank, de az biztos, hogy iszonyat fájdalmas. Kibaszott nagy, lassú, camo szar, pen szar, lőszersebesség szar, lassan célozm de a tára egész mókává teszi
Geller72: Nem a turtle a legjobb TD a játékban, tényleg olyan mint a Torta csak egy tierrel lejjebb, ha tetszett a torta ez is tetszik
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #220900 üzenetére
Aránylag jól kiegyensúlyozott a japán med ág.
Ruszki szerven pár hete húztam őket a 8-asig így frissek az emlékeim:
5-től 7-ig mindre igaz hogy nagy kartonpapír tankok. Ha az arty eltalál akkor szinte mindig penetrál. Szóval óvatosan kell velük játszani. Az ágyújuk viszont mindnek jó.
A 4-es emlékeim szerint kellemes volt.
Az 5-ös annyira nem jó, de hamar túl lehet lenni rajta.
A 6-os nagyon jó ha valakinek kézre áll a puha medes játékstílus amit igényel. Ezzel alul teljesítettem, sokkal több potenciál van a tankban.
A 7-es chiri-ről írtak már a többiek. Elég megosztó tank. Első 10 csata elment modul és legénység fejelsztésre az lehúzza az átlagot, de miután fullos lett és ráéreztem már stabil 1600-as dpg-t hoztam vele. Én megszerettem, élveztem vele a játékot.
Most leárazásra várok hogy a 8-ast megvegyem, azzal még sohasem játszottam.
A 9-essel EU szerveren sokat játszottam, a buff óta nagyon jó lett az is.
A 10-es meg az egyik meta med jelenleg, de nem könnyű vele jól játszani.4-től 7-ig érdemes elgondolkodni rajta hogy turbót használj felszerelésnek mert elég lassúak.
A 8-as szerintem már gyorsabb lesz és arra már nem fogok rakni turbót, de majd meglátom. -
Bad Pritt
félisten
válasz
zozyk #220900 üzenetére
A Chi-Ri-t sokan nem szeretik és statok alapján nagyon gyengén mennek vele a játékosok átlagban, én mondjuk esőember vagyok, szerettem.
Az STA-1-gyel szenvedek most, egy kis hiba és annyi a tanknak, nagyon egysíkú, support játékot kell vele játszani sajna, max ilyen t6-t8 matchmakingben merek első-második sorban harcolni. -
kchryss
veterán
válasz
zozyk #220629 üzenetére
Csata után nézd meg ezeknek a kemper 10-eseknek a szolgálati naplóját hogy mennyi csatát játszottak a mostani rankeden.
Ha valaki kiseggelte a rankedet sok száz csatával kempelve az lehet hogy szerepben marad. Viszont a wot játékosok nagy része hobbi játékos és sokan még azt sem tudják hogy egyáltalán van rangsorolt csata. Így szerintem különösebben nincs ráhatással a ranked a random játékra. A bosszantó kemper top tier heavy csapattárs a ranked előtt is gyakori jelenség volt. -
Swinegod
őstag
válasz
zozyk #220489 üzenetére
Én már régen is észrevettem, a kulcs a nyeréshez az az, hogy legyen napi szorzó a tankon és ne csinálj vele semmit. Az 5x-ös napi szorzóim évek óta 1 lövéses vagy annyi se meccskre mennek el, mert ahol T8-as tankkal 2-3k dmg-et csinálok azt kivétel nélkül vesztem ha épp olyan kedve van a játéknak
Ja és ne nyomj be semmilyen boostert -
Bad Pritt
félisten
válasz
zozyk #220137 üzenetére
Nem is csodálom, a kacat UPC hálózatnál néha jó időben még a műhold is jobb (true story).
De amúgy a játék gondjait nem hiszem, hogy bármilyen szolgáltatócsere megoldja, nekem 500-as vodával ugyanúgy fos volt esténként a játék, mint most az 1000-es telekommal meg mobilnettel.
-
hulp01
senior tag
válasz
zozyk #219312 üzenetére
A tvp vtu sokkal, de sokkal rosszabb. Ha tudod, ugord át. Talán a leghitványabb t8-as med. Lassú, lomha, nincs páncélja cserébe legalább van egy szar ágyúja. Ellenben a t9-es Skoda az nagyon király tank. Talán skill egyik videójában mondta, hogy a Skoda T27-nek kéne a helyén lennie, az sokkal inkább illik a sorba.
Az első ranked szezonomban próbáltam a batchat-et. Sajnos nagyon eljárt felette az idő. Spotolni nem nagyon lehet vele az ebr-ek miatt (amik HE-vel is tök simán beütik bárhol), rendkívül pontatlan az ágyúja, és még a töltésidők is nagyon hosszúak (intraclip és a tár újratöltése is). Mondjuk leállsz egy stb-vel csatázni, és ő háromszor lő, amíg te kitárazol (5 lövés). Csak neki utána nem kell elmennie 40mp-ig tölteni. Egyedül a sebessége jó még mindig.
-
e-newsee
addikt
válasz
zozyk #218517 üzenetére
Kíváncsi leszek. Akkor a prognosztizált listából még hátravan egy csomó tank. A hiányzók közül egyik sem olyan, ami "nagy dobás" lenne. Talán az IS-3A, ami eddig nagyon ritkán volt megvehető, és az autoloaderesítése elég visszhangos volt ahhoz, hogy speciális ajánlat legyen. Talán.
De az igazi nagy dobás az lenne, ha holnap reggel jönne egy mikropöcs, amivel bekerülne az utolsó ajánlat, valami új, exkluzív 10-es.
Vagy, az összes maradékot betolják egyszerre, és többre is licitálhatsz közülük. -
válasz
zozyk #218295 üzenetére
Hat mivel eddig nem nagyon mentek vele az emberek, igy nem sok lofaxt jelent, ha valaki aszt megy vele...
BTW miota is jelzoje annak, hogy egy tank mennyire "jo", hogy ki mikor megy vele aszt?
Tudod, az asz egy bizonyos tankoz tartozo teljesitmeny kuszob, nem tankok kozotti merce
-
Moleman
addikt
válasz
zozyk #216288 üzenetére
Nekem is hasonló volt a helyzet.
Cserébe semmi értelme, egyetlen prémiumot se lőttem, de 135 ezer ment el lőszerre és javításra (34-ről húztam 70-ig), kaptam 100 ezret a ládából. Plusz szar streamert választottam, a fórumokban először Circont ajnározták, ezért őt választottam, aztán sehol nincs. Inkább elengedem.
-
zodo
nagyúr
válasz
zozyk #215827 üzenetére
Ezért nem teszek fel packot de köszi.
Eskü hogy délelőtt nem volt.
Azért tűnt fel mert páratlan lett a tier 8 tanklista sorom.
Progetto a felső sor végén volt.
Hópihe szűrű sem volt mint eddig.
Sorry!Közben kint van EU-n is a cikk....
World of Tanks servers will be down on 27 January from 1:30 to 8:30 CET (UTC +1). -
Geller72
veterán
válasz
zozyk #215563 üzenetére
Az első 13 csatámból 2 volt win. És ebben tök mindegy, mit csináltam, mindenképpen nyekk. ezen felül a nyertesben is az egyikben nyekk volt, szal a túlélési mutatóm is egy rakás xar. És ez nem egyszer van egy héten, hanem 7 napból hatszor. Ez aztán az élvezetes gamma.
. Jól megcsinálták.
-
hulp01
senior tag
válasz
zozyk #214402 üzenetére
Gratula. Én továbbra is a blokkold a hp-d háromszorosát küldetéssel szívok. Szinte azonnal vált mindenki goldra vagy HE-re. Ja, és a japán bunkerrel játszva ismét csak rá kellett jönnöm, mennyire mérhetetlenül OP a KV2.
Nyugtass meg légyszi, hogy az Emil 2-nek jobb lesz az ágyúja, mint az 1-nek. Talán jó tank lenne, de az az ágyú a pontosságával a sírba visz. Ráadásul 3mp van a két lövés között a táron belül, és az alatt az idő alatt nem szűkül le teljes mértékben. Ez egy vicc.Tegnap meglett a Conqueror is. A Caern nagyon frankó kis tank, nem is adom el egyelőre. A kilences is jónak tűnik, viszont a fejlesztési fát nézve elég vicces. A top ágyúhoz kell a lánc (23k xp) és a fejlesztett torony (28k xp). A fejlesztett torony papíron gyakorlatilag ugyanaz, mint az alap. És utána még 60k xp a nagy ágyú. Szóval 110k xp-t kell összeszedni, mire normális tankom lesz t9-ben. Addig gyakorlatilag stock. Még szerencse, hogy a másik ágról megvan már a top motor és rádió. Egy kilences tank, aminek nincs kilences ágyúja. Ez is elég fura. Annyi szerencse azért van benne, hogy a stock ágyúja azért elég használható. Ha jó pályát fog ki az ember és nincs arty, akkor elég sokat kibír a tornya. Volt már 3,5k blokkolt sebzésem, de itt már 6k kéne. Ja, és néha nagyon fura, hogy hallom, hogy lepattant rólam egy lövés, mert akkorát kong, hogy beleremeg a ház, aztán meg mégse számolja blokkoltnak. Ezt nem is értem hogy lehet.
-
popey37
addikt
válasz
zozyk #212767 üzenetére
egy brutális dőg. szó szerint. igaz csak 11 csatát mentem eddig vele de 3936 a wn8-a eddig. szerintem jó barátok leszünk.
van pár ilyen tank amivel nagyon megy.nekem a nyolcasok eddig csalódás: az isu alapból gyengusz, a gsor pontatlan, lassan tölt, a gisonte szintén. egyedül a bourrasque ami jó aránylag.
-
notika77
senior tag
válasz
zozyk #210827 üzenetére
Ezek a garantált, időalapú dropok, ezeken felül van még egy 4 skinből élló csomag, amihez szerencse kell.
Itt a fórumon volt valaki aki nagyon sírt első nap, hogy nincs szerencséje és nem kap semmit, majd megkapta a skineket is. Én és még sokan mások napok óta futtatjuk legalább egy accounton a twitch streameket és még nem kaptuk skineket.
kchryss legutóbb 1000:1-hez írta (saccolta) a skin nyerési esélyeket.#210828 phoenix1989:
Nem vagyok benne biztos, de az IS-5-tel kapcsolatban szerintem még nem született pozitív hozzászólás ezen a fórumon (sem). Legközelebb talán hiszel nekik -
e-newsee
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
zozyk #209215 üzenetére
Régebben láttam egy tankos összeállításban, hogy Prokhorovkán üldözi valaki utolsóként az utolsó FV304-et, és vagy háromszor rálő, mindegyik lepattan, benyeli, stb. Aztán az arty megfordul, majd kilövi a játékost. Nem biztos, hogy minden részletre jól emlékszem, de a lényege ez volt. Na ilyen az RNG.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
zozyk #204737 üzenetére
Na, akkor ez az, amivel nem számoltam. :) Nálam a logikus sorrend az lenne, hogy sebzed, amivel láncolod is, de azt a sebzést még ne számolja bele. Merthogy azt a sebzést még mozgásképes járműnek okozta a lövés. De így stimm, kicsit wg logika, de láttunk már rosszabbat tőlük is
Köszi a segítséget, a lényeg, hogy sikerült kibogozni -
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #192590 üzenetére
Kinek, mit dob ugye a rendszer! Csak azt nem értem, hogy miért nem ugyan az jár az összes mondjuk 7 éves reg-el rendelkezőnek? Miért van vkinek 6 nap prémium, míg másnak mondjuk csak 2. Én félre ne érts, nem sajnálom Tőled, csak nem értem. Ráadásul, ha jól látom, Neked 6 éves a reged, mégis kaptál 6 nap prémet. Hol ebben a logika és a hűség megjutalmazása?
Én azt mondom, hogy ez elég karcsú lett így sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest