- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
zsolthee #73378 üzenetére
Asszem xvm-et is választható, hogy fel-e kerüljön.
Én is sokáig legóztam a modokat, de pár peccsel ezelőtt elszántam erre magam, most pedig már folyamatosan ezt használom. Annyi a gondom, hogy nem sikerült még visszaírnom a kódba, hogy az ellenfeleknél csillag legyen, ha még nem spotolták fel. -
RCH663
aktív tag
válasz
zsolthee #72049 üzenetére
Szia!
Mint írták mások is, a német med vonal egészen más stílus, mint a többi nemzet.
Panther: "szívószállal" felszerelve, megfelelően használva nagyon dúrva tud lenni. Ne akarj vele verekedni, mert nem arra való. Bár elölről, kicsit beforgatva szépen pattint azonos tier-ig, mindenütt papírból van.
Viszont kegyetlen pontos, és ha tudod a gyenge pontjait a többi tanknak a pantherrel azt ki is tudod lőni. A szívószál löveg tényleg vérszívásra való. Messziről apránként bármit le lehet vele gyengíteni, vagy be lehet vinni a kegyelem döfést. (Sokszor ha megszorítanak egy HT-t vaalahol, de nem tudják kilőni, mert pattint, és jó helyen van, oda nézel a szívószállal, ás vége is.)
Álcaháló kell rá, mert nagy dög és mindenhonnan kilátszik. Stílusra kicsit talán a Hellcat-hez hasonló, csak fele a sebzés, de gyorsabban tüzel és nagyon-nagyon pontosan.
Mint írták, Ha nem toptier vagy, akkor TD szerepben kell lenni.
A Panther 2 egészen más lesz, az igazi support tank, ami mesterlövésznek is jó, szerintem nagyon egyben van.
Az e-50 meg talán a legbrutálabb med t9-ben, szinte havy-ként pattint, és páncélozott elölről, de gyors, és igen nagyot harap.
-
scyllarus
veterán
válasz
zsolthee #72053 üzenetére
Nekem is megvan a mai napig, meg is marad. 55% WR-em van vele. Az a 198 pen nem tűnik soknak, de annyira jó az az ágyú, hogy mégis mindenre elég. A sor aljáról sniper, feljebb igazi medként is használható. Abáltam már le vele T32-őt is 1-1-ben, ugyanaz a pen, hiába a nagyobb alfa, erősebb páncél, de a tűzgyorsaság és a pontosság győzött.
-
rlazol
veterán
válasz
zsolthee #72053 üzenetére
hát nem fog úgy körbetáncolni egy királytigrist, mint az orosz medek, az biztos.
Viszont 350 méterről biztonsággal belövöd a teknős kupoláját. És 450-ről is jó eséllyel.
Használd eleinte TD-ként. Lapulj meg, sniperkedj, csipkeLŐdj. Ha valaki elszakad a csordától, a tied. Ha át kell menni a túloldalra, ne menj át koppanásig, állj meg 150 méterrel hátrébb és onnan oszd az áldást.sokan írták már korábban, hogy idő megszokni a stílusát, de utána nagy a szerelem.
ha akarod a hosszú hétvégén szakaszozhatunk is, bár nem vagyok egy csúcsjátékos. De a párducokat ismerem.
-
rlazol
veterán
válasz
zsolthee #72049 üzenetére
nekem az első igazi nagy szerelmem volt ebben a játékban. Most megcsalom a P2-vel, de megvan még. Alapvetően sniper. És ha meglesz a full motor+lánc, meglesz a mozgékonyság. És bár alapvetően papír, meglepően tud pattintani, ha jól van forgatva. - emlékszel, téged is pattintottalak a t32-ben pedig közel voltál!
Nézz meg pár replay-t - egészen más stílust kér.Szinte bármit átüt, ha jó helyen lövöd, arannyal meg végképp bármit, ami szembe jön. de nemigen használtam benne aranyat.
Próbálj meg második vonalban maradni vele, csipegetni. Használd a tűzgyorsaságát (töltésgyorsító!) de ne hagyd kinn sokáig sehol (nagyon modulérzékeny a lelkem). Amikor letisztult a kép és mindenki sántít lehet közéjük robbanni.
szikla mögött bujkálós fordulóharcban esélytelen.
a ráteszel egy csigaszemet, kigyúród felderre a legényeket és találsz egy jó sniperhelyet nem túl elöl, nem túl hátul, 2k spot is simán összejön a dmg mellé.
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
zsolthee #70262 üzenetére
Hogy miért nem álltam meg anno a T30-nál? Mert akkor még nem kapott nerfet az E4, azóta megváltozott kicsit a világ. Egy szép nerf befigyelt pont miután megszereztem majd nem rég a sebzés minden td-nek.
De jelenleg ami bosszantott vele kapcsolatban az az alfa a töltésidő mellé.
Pár körre elővettem múltkorában és amikor az is-7 nagyobbat sebzett belém mint én belé akkor majdnem lefordultam a székről. Nincs visszatartó ereje, ahogy néztem nem féltek egyáltalán tőlem, lazán kigurultak elém és bevállalták a lövéseket majd jöttek tovább. FV td elé kimennek így vagy egy wte-100?A másik oka az eladásnak, hogy inkább kifejlesztem az E3-at és legyen az a garázsban. Ha kell CW-re akkor viszem majd azt, randomban úgy sem akarok ezekkel nagyon játszani csak amíg kifejlesztem és kitapasztalom velük a mapokat, a legénység meg akkor így adott lesz.
Medekkel szeretek már menni. 50B meg E100 amit még megszerzek majd mostanság ami már elérhető közelségben van, többi már csak med lesz. -
Bad Pritt
félisten
válasz
zsolthee #70262 üzenetére
Gyakorlatilag egy E5 az a tank, csak kicsivel nagyobb, kicsivel lassabban gyorsul és a tornya is gyengébb, a DPM-je pedig enyhén szólva szörnyű. Az E 100-hoz szokták még hasonlítani, de szvsz még goldammo nélkül is köröket ver rá a német.
Amikor én próbálgattam egyszerűen nem találtam vele a helyem, távolra nem jó, túl közelre sem jó, a hull down nem működik vele úgy, mint a többi keményfejűvel, most a medek zergelésének idején pedig hatványozottan rosszabb lehet, mint egy évvel ezelőtt. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
zsolthee #69360 üzenetére
Akinek nincs takargatnivalója, azoknak itt mind tudjuk a nick nevét. A többi meg egy névtelen senki, akinek a hozzászólását is felesleges elolvasni. Néha veszekszünk egy jót, de akkor is vállaljuk magunkat. Én a valós énemet is, nem bújok ip címek mögé, ott van az adatlapomon. Ennyi a véleményem röviden.
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
zsolthee #69140 üzenetére
Nem veszem magamra de pont kapóra jövök akkor ha már felvetetted ezt a randomos dolgot, nem szoktam amúgy sosem felhozni példálózásnak az accom. Nick lent aláírásomban. Csatáim legalább 90%-át egyedül mentem randomban és még ma sem változott nagyon az arány. Ha megyek is akkor klánból ha olyan kedvem van vagy ismerősök közül megkeresnek pl innen.
-----
Ha már prémtank akkor meg jelenleg fcm ami szóba jöhet ha játszom. (vagy még a küldi miatt előveszem a typedarálót) SP megvan az event óta, de még egy kört sem gurultam vele, lassssú. JT szintén parkolóállásban van jelenleg, bár az nagyon fun tud lenni azzal a töltésidővel.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
zsolthee #69123 üzenetére
Bizony a T44 elég sokat pattan, van hogy puha tankok oldaláról is... és sajnos a keményebb vasaknak a fenekét is hiába lövöm (MAUS, E100). Persze, tudom én, lőjek a 0 mm páncélos részekre, célozzak, stb. Ha megállok célozni olyan ammo rack lövést kapok rögtön, hogy kirepül a laptopból a t44 torony... Viszont golddal okosan lehet operálni, csak drága nagyon. Társ kell hozzá.
Bingisz&Diarmand: Azt Én is szeretem, amikor osztjátok az észt, hogy mennyi a sebzésetek és milyen lámák vagyunk mi, de gondoljatok bele: szinte mindig platoonban játszotok, legalábbis amikor csak lehet és nem megy fel a vérnyomásotok, ha el kell lőni 1-2 gold lőszert.
Nekem felmegy, mert én a t44-el, Indien panzerrel és IS-3al tartom el az accom, pedig nem olcsó tankok, de nyereséges vagyok. Mostanában megyek pár kört Nashornnal, így meg rengeteget keresek magamhoz képest. Mindezt a heti egyszeri játékkal, hétvégén, full randomban, mert társaságot nehéz találni ismeretség nélkül. Szóval ne hasonlítsátok az átlag játékoshoz kérlek magatokat. -
Antonius1978
addikt
válasz
zsolthee #68676 üzenetére
Hat ha megteheted, akkor ne is.
Nem sok tankomon van 3x100as kepzettsegu legenyseg, a multkor az IS legenyseget alakitgattam, ami az IS-6-ban csucsul.
Mar 290%-osak voltak, es 2x dobtam el a kepzettseguket, mert valahogy mindig kimaradt valami.
A 2x-es eldobassal vesztettek 10%-ot, ne tudd meg, 2 het kellett amig visszakaptam a 10%-ot vagy tobbet, prem nelkul (szerencsem volt a +2x -es legenysegi szorzo akcioval).
Ugyhogy csak megfontoltan.Mondjuk ha van sok aranyad, akkor nem gond -
Angel1981
veterán
válasz
zsolthee #68660 üzenetére
"Ha jól emlékszem van egy olyan szabály is, hogy a 100%-os skill-ből a rendszer már nem von le .
PL: Parancsnok 100% +12% képzettségi szintnél jár, akkor csak a 12%-ból vonhat le, a 100%-ból már nem, ugye?"Nem, semmi ilyesmi nincs.
Van a legény összes képzettség XP-je, abból von le a rendszer minden egyes alkalommal:
- ezüstér való átképzés esetén 10%-ot
- ingyen való átképzésért 20%-otAztán ebből számolja ki, hogy melyik skill hány százalékon marad a továbbiakban.
Ha 100+12%-nál dobod el, 96-97 körüli fog maradni kb. (vagyis ha az első 100% pl. a 6. érzék volt, akkor azt ilyen esetben buktad is átmenetileg). -
Antonius1978
addikt
válasz
Jol erted, ugy van ahogy az elso bekezdesben mondtad.
A masodik bekezdesed viszont nem igy van, kb 45-50% kell +ban legyen a 100 mellett, ha pl a 100%os javitast + 50% egyeb kepesseget le akarsz cserelni (eldobassal) mondjuk mindenkinek 100%os BIA-ra.
Ha a parancsnok 100+12%os, akkor sacc per kb, olyan 95%ot kaphat vissza velemenyem szerint ha mas kepzettseget akarsz kivalasztani neki, ha meg melleje mas tankra is at akarod kepezni, akkor meg tobb elvesz.
Celszerubb beket hagyni a kepzettsegeknek, es siman atkepezni, meg mindig kevesebb TP-ba kerul hogy elerd a 100%os legenyseget, mint utanna 2x annyi jatszani, hogy ujra elerd a legenyseged eldobott kepzettseget (%ban), mint ahogy az urge csinalta.
Persze, van amikor kivanatos a dolog, pl alap tankoknal (kepzelj el egy KV-4-et alap lanccal es motorral), nos egy nem 100%os legenyseggel ugy mozog mint egy beteg csiga. -
dfsz34
őstag
válasz
A tank teljesen mindegy egyébként a legénység a kérdés.
Itt egy példa. Ennek a legénynek 31e xp kell a következő szinthez. Ha megyek annyit a tankkal, hogy már csak 1e kell neki (itt nagyon vigyázni kell, hogy ne lépjen szintet!), akkor ott van 30e fel nem használt xp.Ha átképzem egy másik tankra, akkor ott beszámítja neki ezt a 30e-t, de a "szükséges tapasztalat a képességhez" visszamegy 31e-re a kamo skill esetében.
Megnéztem a kalkulátorban és 39e xp kell az alap képesség esetében 90-100%-ra, tehát akkor ezek szerint csak 4 skilles legénynél lehet megcsinálni, ott is csak a vége felé, hogy 100%-ról induljon átképzés után, de mondjuk ebben az előbb leírt esetben is az van, hogy 97-98%-ról indul a legény átképzés után, hiszen beszámolja neki beszámolja a 30e xp-t.
Másik lehetőség, amit én gyakran alkalmazok, hogy nem választasz ki semmi képességet. Ilyenkor ha átképzel és van elég xp a legényen, akkor 100%-al indul az új tankon. A parancsnok külön fontos, mert az hozzátesz minden más legény képességéhez is.
-
dfsz34
őstag
válasz
zsolthee #68656 üzenetére
Ha van olyan xp-d, amit még nem használt fel a rendszer, akkor azt felhasználja, ha másik tankra képzel.
Pl. ha hatodik érzéket, BiA-t fejlesztek, ezért nem választom ki soha, csak amikor már elérte a 100%-t. Ha közben legénységet kell átképeznem, akkor ebből a szabad xp-ből oldja meg és 100% szintről indulnak az új tankon.
Továbbá, ha sok skilles legénységed van, simán előfordulhat, már akár a harmadik szint vége felé is, hogy mondjuk 98%-on áll a képesség és mondjuk 37e xp kell a 99%-hoz. Ilyenkor, ha felhalmozol 30e xp-t és átképzed a legénységedet, akkor innen fog 30e-t felhasználni és voalá, 100%-ról indulsz.A képességnél meg marad a 98%, de nem marad szabad, fel nem használt xp.
Komolyabb legénységeknél érdemes ezt kihasználni. Illetve a 100%-on aktiválódó képességek esetében lehet megfontolni, hogy csak a végén választod ki és addig minden tank átképzésnél 100%-ról indul a legény az új tankon. Mondjuk aki cserélgeti a képességeket, annak ez nem segít, de ha legalább 3 skilles már a banda, akkor érdemes arra figyelni, hogy másik tankra akkor képezz át, amikor már elég sok fel nem használt xp összegyűlt a legényen.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
zsolthee #68534 üzenetére
A T-44 meglepően jó tank. Nem egy sniper annyi szent, viszont egy igazi közelharcos gép. Kb hasonló felszereléssel használom én is. Nincs is nagyon szívem eladni, mert egész jó vas. 265 csata kellett a T-54 kifejlesztéséhez. Nem túl acélos 52%-os WR-el jutottam idáig.
3 tank ász kör vele:
[link]
[link]
[link] -
zsolthee
senior tag
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
zsolthee #68240 üzenetére
Én még nem nagyon éreztem rá a vasra. Pár csatán vagyok csak túl, de valahogy nem tudok még mit kezdeni a testtel. A löveg isteni. Pontos, gyors, kicsit alfa? Nem nagyon számít. Maximum akkor ha városban van az ember, és csak lövésváltásra van lehetőség.
Viszont a kaszni még idegen nekem. Nem tudom, hogyan kell forgatni, mozgatni. Ezt a hátsó tornyos létet még nagyon meg kell szokni. -
Djuree
félisten
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
zsolthee #68115 üzenetére
A T10-es ánglius nehézke eléggé random függő jelenség: ha az veled van, akkor egy jót fun-noltál, ha nincs, akkor a legramatyabb T9,5-es gép az egész játékban!
Vagy legelöl vagy és a többiknek derítesz fel (+csipegetsz; de ezt csak jó hátvédsornál és random-nál célszerű eljátszani vele, fedezéktől fedezékig gurulva), vagy bírod a szidalmakat és a 2. sor tájékáról sznájperkedsz véle (szintén nem hátrány a jó random, hogy találjon és sebezzen is a lövésed).
A páncélja szintén a véletlen-generátor által dobott értéket tükrözi: ha éppen jó, akkor azért tud pattogni...
A tank egyetlen "jó" pontja az ágyúja lenne, de mivel az szorosan kötődik a 25%(+) random-hoz, ezért a tank eléggé szélsőséges tud lenni - ill. nem is: mindig x@r, csak 10 csatánként rád mosolyog/már rajtad röhög SerB!
-
MaximPeti
csendes tag
válasz
zsolthee #67809 üzenetére
Este 6 óra körül lesz elérhető:
9.3 Test 2 Patch notes -
.mf
veterán
válasz
zsolthee #67187 üzenetére
"Nem is tudom... A PTA top lövegén siralmasnak tűnik a 2,9 mp-es célzási idő. "
-- az alap toronnyal. Előbb ugyebár a nagyobb ágyút fejleszti az ember, mert oda már nagyon kell az átütés; de utána a top torony... ott jön meg az igazi ereje, nem csak gyorsabb töltés, de sokkal gyorsabb célzás is. Számokat nem tudok mondani, top torony, top ágyú, 3-skilles BIA-s legények, venti és stab van az enyémen, 1.x mp alatt, nagyon gyorsan céloz; nagyon pontos, legvastagabb pontok kivételével minden tankot átüt.
Nálam a PtA akkora nagy kedvenc, hogy a T10 Leot meg se vettem. Mondjuk így is többnyire T10-es meccsre kerülök vele... -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
zsolthee #67200 üzenetére
Én csak egy okból nem adom el a használat nélküli tankokat. Garázshelyem több van, mint szabad barakkhely. Így van néhány tankom, ahol egyszerűen csak parkoltatom a legénységet. Egyszerűen túl jól képzettek, ahhoz hogy csak úgy kidobjam őket. Pl a TigerP-t szerintem hónapok óta nem vettem elő. Az ARL44 is a garázsban van. Még lusta voltam nekikezdeni az utódjának. A T25/2 is várja jobb sorsát. Bár ott szentimentális okok tartanak vissza. Az első tankom ami megkapta a csillagot a lövegére. Még agyalok, hogy t28 proto vagy a sima t28. A sherman jumbo-t még néha előveszem, de már nem az igazi. A KV1S hordák elveszik az örömömet. Nem úgy pattint az a tank se, ahogy régen. Amikor bejött, igazi álom med volt.... Az indien pz-t is csak belepi a rozsda.... szóval nálam is van bőven fémhulladék.
-
Dryman
őstag
válasz
zsolthee #67189 üzenetére
Katt az eladandó lőszer sávjára, majd jobb egérgomb tulajdonságok/jellemzők, a megnyíló ablakban látod hogy milyen löveggel kompatibilis..innen meg tudod/tudhatod hogy az melyik tankra volt használatos anno....
Én az első ilyen raktársöprésemnél 420ezret tettem vissza a perselybe..... -
Mcray
senior tag
válasz
zsolthee #67179 üzenetére
Mindkét 9-es fantasztikus gép, ha ki vannak húzva. Mindkettőt szívből ajánlom.
De a Leo, míg nincs meg a löveg (hogy csökkentse a töltési időt) meg a nagy löveg, addig kín szenvedés, ellenben a Centi a közepes löveggel, amit a 8-asról hoz, már tökéletesen használható
Érzésre a Leo-nak jobb az álcája, és imádom, hogy jó mobilis.Felderítőnek sem utolsó. Cserébe minden átviszi.
A Centivel az alacsony max sebesség, és hogy nem tudok vele észrevétlen maradni zavaró csak, cserébe a gyengébb felderítők nem tudnak lerohanni úgy mint a Leóval. -
törölt tag
válasz
A 7/1 megtartós lett.
Már stock állapotban is kellemes, kifullozva pedig rövid idő alatt öszejött a 4202.
A tornya valami hihetetlen hogy miket pattintott.
A mozgékonyságára sincs egy rossz szavam se.
Anno vettem hozzá 10 goldot, de mindig elfelejtem kipróbálni.
Pontos, és szinte mindent átüt autoaimmal is.
A kedvencem, amikor lerohanok vele egy magányos kilences fullhps heavyt, és miután röhögve szétkapom, elkezd anyázni a chaten. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Ha az angolokat papírnak tartod akkor a németet minek? Főleg t9-10-ben?
Én csak az angoloknak kezdenék neki első körben, ha választani kell, elég szórakoztató az összes tank azon az ágon. Szépen változnak, ahogy egyre feljebb kerülsz a tierben, mondhatni, hogy alkalmazkodnak a gépek tulajdonságban. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
A cent felé tényleg a prémesítés tényleg nagy érv.
Ha a német ág felé akarnék érvelni akkor ezt mondanám:
-Sokkal gyorsabb, mobilabb játékstílust tudsz velük játszani. A 10-es leo egy nagyon jó dög. Nagy tűzerő, mobilitás, cserébe viszont papír. Kicsit olyan hellcat életérzés. Hamar el tudod foglalni a kulcspozíciókat, és időben le is tudsz lépni ha kell.
-Az angol ág sokkal megfontoltabb stílust követel. A végsebessége jóval alacsonyabb. A torony viszont tud pattintani. A lövegek jók. Az FV egyik nagy előnye az, hogy bár nem gyors, viszont azt bármilyen terepen produkálja. Az angol ág akkor könnyebb, ha már a nehéz tankokat megcsináltad. Löveg fronton igen jó az átjárhatóság.A leopard PTA-n, most én is erősen agyalok. Pont a rögösebb út miatt. Viszont megéri a végeredmény. Legénység is lenne hozzá. Nálam a PTA és a T54 versenyez most a pénzemért. A t44 meglepően jó tank... és az utódja csak jobb lesz.
-
Mcray
senior tag
válasz
zsolthee #67128 üzenetére
Igen néha jön egy Batchat, és spotol 12 000-ret, a mi kárunkra, de kell az is, hogy minden tankunk az oldalát mutassa az ellenfél felé. Ha ez a feltétel nincs meg , akkor nem spotol csak 1200-at...Ennek semmi köze, ahhoz, hogy én milyen jó vagy rossz vagyok. Arra, hogy más mit nyomkod Bangladesben a billentyűzetén, nekem nincs kihatásom. (Sajnos)
Amikor 10 csatából 9-ben utolsó vagyok a csapatomból (vannak ilyen napok...) és néha még nyerek is, akkor elég nehéz másként tekinteni a többi csapattársra, mint fa alatt rohadó hangyalepte barackra. Az meg, hogy ilyenkor a chat attól ég, hogy én mekkora retard vagyok, az meg no komment.
Ha látnád, hányszor kapom meg egy nap
Pedig de. 1% profi. A maradék 99% csak halad egy utón a profizmus felé. Van, aki egyszer odaér majd, és van, aki menet közben annyi defektet kap, hogy feladja, és közli, hogy "Mindenki kapja be, én csak szórakozásból játszom, azért öltem meg 3 csapattársam a kezdő körben..."
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
zsolthee #67120 üzenetére
Ezen a mapon igazából az szívja meg, akinek valamiért nem tölt be időben a játék. Mindenki másnak van ideje fedezékbe húzódni. Nehéz tankkal amúgy is azonnal a hegynek veszem az irányt. Nem maradok ott a kezdeti agyaggalamb lövészetnél, mert könnyen én is célponttá válhatok.
Könnyű tankkal vagy gyors közepessel néha a pálya szélén a víz mellett berohanok felderíteni. Ha ügyes az ember akkor ott nagyon szép spot dmg-t tud összeszedni és túl is élheti. Feltéve ha fél úton nem találkozik egy hasonló elgondolású ellenféllel. Mert akkor már kellemetlenebb a játék. -
Mcray
senior tag
válasz
zsolthee #67117 üzenetére
Mit nem értettél abból amit leírtam?
Leírtam, hogy ha én magam a lassú Churchill-lel biztonságba tudok húzodni, akkor más is meg tudja tenni ugyanezt olyan nehéz tankkal ami 40-nel is tud menni. Újra írom: Aki hülye, az meghal. Ennyi. Se többet, se kevesebbet nem írtam.
Ha szerencsém van, és nem komplett agyhalott csapatot fogok ki, akkor hiába jön felderítő át a mezőn, senkit sem veszítünk el.
Ha úgy kezdődik a csata, hogy én tier 6 vagyok és azonnal meghal 5 tier 8 nálunk, akkor tudom, hogy game over...vagy lehozom egyedül és tank ász a vége.
Sokkal komolyabb probléma az, hogy a maradék 9 csapattárs ott helyben feladja és padlógázzal átmennek a mezőra azzal a szöveggel, hogy "Ok, we lost. Kill me too. I want my tank back"
Az idiótáknál akik kilövetik magukat az elején sokkal jobban zavarnak azok a szándékos suicid barmok, akik előre feladják a csatát és a halvány reményt is elveszik, attól, aki tudja mi a dolga és le is hozná a csatát, ha elég időt kapna rá.
-
vhw
addikt
válasz
zsolthee #67106 üzenetére
A harminc ki tudja hány térkép közül van egy(!) ilyen, amin ezt el lehet játszani.
Mellette van legalább ~10 olyan, amin gyakorlatilag nem lehet mit kezdeni scouttal - egy alulfegyverzett med szerepbe kényszerítenek.
Van megint jó pár, amin néha összeakadhat egy jobb csata, ha olyan a csapat, vagy nem lakják be az ellenséges med tankok a terepet. (itt se a spoton van a hangsúly, csak elég tagolt a táj, hogy lehessen sunnyogva lőni - gyorsan lelécelni)A végére marad olyan ~5 térkép (malinovaka, murovanka, prohorovka, highway, red shire) amin valóban lehet csinálni valami érdemi spotolást.
A jelenlegi irány meg az, hogy még ezek közül is heavy-baráttá alakítanak - a még ez után érkező friss térképekről nem is beszélve...
(És itt nem csak a könnyű tankokról van szó, hanem a páncélzat/torony nélküli TD-kről - Nashorn, Dmax, ARL stb... - lassan már nem lehet 200-300 méternél távolabbi lövést leadni; a tegtöbb T8 alatti TD pedig képtelen effektív harcra ilyen távolságból)
-
Mcray
senior tag
válasz
zsolthee #67106 üzenetére
Aki Malinovkán kezdéskor meghal, mert egy light bespottolja, az meg is érdemli.
20 000+ ezer csata alatt csak annyiszór haltam ott meg, amíg meg nem tanultam, hogy kezdéskor azonnal el kell onnan pucolni, mert jön a spot (vagy nem...)
A Jackson ellentétben a hellcattel, nem pukkan el egyetlen HE lövéstől. Alacsonyabb átütéssel rendelkező gépeknek szemből gondot okoz. Ritkán nagy lövedékeket is pattint. Cserébe lassabb. Számomra a sebesség is egy fegyver, így én a Hellcat-et preferálom, de sokszor sírok, hogy bárcsak Jacksonban lettem volna mikor egy lövéssel eldurrantanak.
-
rlazol
veterán
válasz
zsolthee #66979 üzenetére
zsolthee - azért lássuk be, a tankok nyirbálása sokkal egyszerűbb, mint egy pálya átszabása...
Bingisz - 2015 végéigén úgy értettem, tél januárra már lehet, h meglesz, tehát tavasszal már esélyes...
dfsz - hétvégén az vasárnapi vezető stílusú apukáknak és 10 éves gyerekeknek is lényegesen több idejük van, mint hétközben. A jó játékosok többsége meg kb ugyannyit játszik minden nap (bár persze hétvégén ők is többet, de arányaiban nem annyival). Ráadásul hétvégén a mindenféle akciók miatt sokan erőltetik a játékot. Ezek miatt nehezebb hétvégén boldogulni, sajnos nem kell ehhez belenyúlni semmibe. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
zsolthee #65208 üzenetére
Félreértettetek!
A profikon nagyon sok múlik, emelem kalapom előttük, én csak annyit mondtam, hogy sok béndzsó-kamikaze, vegyük a szomszédodat pl bemegy egy halálvölgybe, ott vagy mint profi sebzel az általa spotolt ellenségnek -1000 damaget!
Ettől ő még megmakkant, de tételezzük fel lesebzett még egy 15%al egy nehéz tankot, akivel később tűzharcba kerülsz.
Ettől még nem mentesülnek(ünk) a logikátlan dolgok miatt, és ez csak egy elfuserált példa volt, de remélem érted mit akarok ezzel mondani, ha pl ő nem rohan be nem sebzel 1000et a nehéz meg kilő, mert a tűzharcotokban marad 16% élete, neked meg 0%.
Valaki jön tolni?
VI TD-vel megyek. MinionFlash a nickem.
-
jr1994
addikt
válasz
zsolthee #64569 üzenetére
Nekem pont így vannak a képességek
Az lenne az én kérdésem hogy játszani hogy kellene vele? Még alig mentem vele, az átképzett 13 90 legénység bőven nem százas, de akkor is, nehéz vele játszanom. Nem volt még ilyen papír közepes tankom, ez ráadásul akkora mint egy busz... -
Kakumix
senior tag
válasz
zsolthee #64501 üzenetére
Valószínűleg a következő tankon nem lesz ilyen szerepe az emberednek és így nem lesz aktív a most fejlesztett képzettség. Hogy ez pontosan, hogy működik - inaktív, de 100%-ra ki kell húzni a következőért (valószínűsítem) vagy automatikusan eldobja a képzettséget és választhatsz újat (nem hiszem) - nem tudom, mert nem próbáltam.
-
dfsz34
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby elektronika
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest