- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
-
Viktoár
addikt
-
popey37
addikt
válasz
jano_77 #240613 üzenetére
[link] koszi, feltoltei sikerult de a linkje sehol, vagy én vagyok láma.
vagy mégsem?
csak azért tettem fel, hogy a sok konteosnak legyen min elgondolkodnia. ugyanis a CAX loszart em csinál, a mozgásán látni, hogy nem ember irányitja: megáll a szikla mogott pl. és a sziklát nézegeti. stb... mindenki anyit gondol bele amennyit akar.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #240510 üzenetére
Hiába 5 fős a francia arty legénysége, két töltő kell bele és nincs rádiós márpedig a macskát csak rádiósnak lehet kiképezni.
Szerintem egyébként működik 6 és 7 fős legénységgel is csak az a lényeg hogy mind az 5 halloweenes legénységi tag benne legyen, de erre garanciát nem vállalok. -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #240452 üzenetére
Már ne is haragudj, de az általad kiosztott 4k sebzés, az 5 lövés se, ha átlagot kapsz, de nagyon ritkán látok 800 alatti sebzést attól a féreg op tanktól. Normál esetben egy t8-as heavy-nél az 5 sebző lövés az 1500-2500 sebzés. Cserébe bárhova előbb odaérsz mint mindenki más, van egy beüthetetlen frontpáncélod, jó gundeped, és egy ágyúd, ami mindent eltalál. Ha már csak annyira szar lenne az ágyúd, mint egy T34-nek, nem sebezted volna a felét se ennek, mert nem találod el, amit célzol. Ma is volt egy csata, amiben az ellenfél BZ-je 6k sebzést tolt. Kíváncsiságból ránéztem a statjára. Valami 3k-s wot ratinges játékos volt. T8-as heavy-vel az átlagsebzése 800 körül volt. Ezzel 1400. Gondolom hirtelen megtanult játszani. Nagyon sajnálom, de én is küldöm a reportot ezekre a mocsok op szarokra. Nagyon sajnálom, hogy csak napi 10 van. Amíg medekkel játszottam, annyira nem zavartak, mert azokkal el lehet kerülni, de mióta próbálom a harmadik gm-ot rárakni a T34-re egyszerűen szétvet az ideg ezek miatt a csalós tankok miatt. Ha lowrollt nyom is kiszed két lövésből baszki. Ez nem normális. Rohadjon meg az a balfasz, aki ezeket behozta a játékba. Totál szétkúrták vele a t8 heavy gameplay-t. És erre még rátesz egy lapáttal az mm is, amikor 3-at rak az egyik oldalra, a másikra meg egy KV5-öt a T34-et meg egy AMX50 100-at. Hát sok sikert ellenük.
#240490 diegho
Pár napja sajnos megint ez van: délután 5-6 óra között felmegy a pint 130 fölé és úgy fél 11-ig úgy is marad. Arty-zni lehet max. Viszont legalább packet loss-ok nincsenek, legalább is nem villog pirosan a lámpa. De eléggé idegesítő amúgy. -
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #240456 üzenetére
Skill első BZ-176-os videója alá kommentelte a következőt valaki és szerintem teljesen igaza van.
"The fact that the comment section is 99% people saying they enjoy the tank just shows how broken it actually is. When it comes to other tanks like the Skoda T 56,bourrasque or skorpion opinions are really split and there are always people who don't like the armor,the speed,the gun etc. With this tank there's nothing not to like because it's absolutely busted,especially in equal or minus 1/2 mm.The fact that this tank can meet tier 6s like jackson,hellcat,nashorn etc instead of permanently tier 8+ is just mindblowing."
Amúgy most már engem is lehet amúgy utálni. Vettem 3 ládát mert gondoltam adok még esélyt maganak, hátha kiesik még valamelyik tank. Rögtön az elsőben benne volt ez a kínai csoda heavy.
-
válasz
jano_77 #240464 üzenetére
Csak az a baj,h a Chief/Early kevés embernek van meg. Illetve én meg nem láttam őket 2-3 szakaszba nyomulni minden második meccsen. BZ meg kiesett sok embernek a ládákból, nem sokára megvehető is lesz. Amikor közepessel megyek még a helyemre,és csata első 30 másodpercébe kapok egy 800ast. Onnan,ahol nem kéne még nehéznek,vagy nagy alfás td lennie. Na,az megalapozza nálam a csata hangulatát. Eddig a kerekeseket útáltam,most meg a Bz-t. Nem való 8 tierbe. Ha 9 lenne,egy szavam se lenne.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #240462 üzenetére
Holnap reggel szerverindításig vannak az akciók:
Elérhető december 23. 06:00-tól (CET) december 27. 06:00-ig (CET)
Egyébként épp ebben a pillanatban átkozta skill4ltu azt aki a BZ-t betette a játékba.
Azt mondta mindenki akinek egy kis agya van tudja hogy ennek a tanknak ebben a formában nem szabadna a játékban lennie. -
Elit3Zotya
addikt
válasz
jano_77 #240459 üzenetére
Reportot én még csak akkor nyomtam, ha kitoltak az ellenség elé..
Nézőpont kérdése hogy mi OP és mi nem, attól függ miben ülsz ellene.
Az tuti, hogy ha meglátom velem szemben, akkor ha egy mód és lehetőség van rá, akkor tuti más ellenfelet keresek, mindegy ki ül benne.
Ne haragudj ha megbántottalak, nem állt szándékomban.. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #240447 üzenetére
A yolozás teljesen más mint a vízbe fojtás vagy a szikláról ugrálás. A yolozás lehet hasznos is.
Van hogy a yolozás az egyetlen esély a győzelemre.
Csomó olyan szitu van hogy vagy sikerül valami őrült rambó akciót kivitelezni vagy bukta.
Hogy egy klasszikus példát írjak, foglal az ellenfél, ha te nem lövöd vissza akkor befoglalnak, de ha visszalövöd akkor még van esély hogy a többiek is visszaérjenek. Na ilyenkor a normális játékos feláldozza magát és az élete árán is visszalövi a bázist. Gondolom ezzel te is egyetértesz? Ez is yolo.
Sosem yoloztam még azért hogy előbb indíthassam a következő csatát, ha én yolozok az azért van mert abban a szituációban azt tartom a legjobb megoldásnak a csapatom számára. -
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #240403 üzenetére
Hát látod, azt a 7840-s értékelést 3 sebzővel is össze lehet hozni.
Viccet félretéve van ilyen amikor az egész csapatnak nem jön be semmi és tuti bukó. Ilyenkor elbillen a balansz, de nem tudunk tenni ellene. Amit elértél az szép ez vígasztalhat. A győzelmet ne hajtsd az nem rajtad múlik.
Tegnap este ki is léptem inkább. Láttam hogy összesen 9 győzelem kell, nem volt kedvem 30 csatát lejátszani.
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #240322 üzenetére
Japán TD meg heavy ág jön. A blitzben már benn van ez a japán heavy ág már egy jó ideje. A legénységi résznél tetszik, hogy csak 100%-os legénységi tagokat lehet majd toborozni de remélem nem tolják túl a skilles dolgot mint a crew 2.0-nál. Meg, hogy egy legénység 3 tankra lesz tréningezhető, nemzeten belül.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #240274 üzenetére
ha már gyűjtöm az XP-t a 7-es nehézre, befigyelt egy ilyen jobban sikerült csata a Type58-al
Type58 Tank ÁSZsanya53: végre már hogy akciós lesz a garázs hely! Jaaaaa.....hogy van belőle üresen 264 a használt 254 mellé! Hmmmm....remek akció
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #240274 üzenetére
4 fős legénység kell az összesben
Más...
AMD rewards-ról lehet kódot szerenzni ami a következőket adja. [link]
100 Pure Emerald
100 Rock Crystal
100 Warm Amber
100 Meteoric Iron
Five (5) battle missions х5 XP tokens for any tank in the game
x5 personal reserves +50% to battle XP, 1 hour -
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #240249 üzenetére
Megfontolnám a segítséget de se a korábbi megnyilvánulásod sem a mostani nem tetszik.Szóval maradjunk abban hogy csak beraktam milyen jó vagyok
ez úgyis jobban tetszik neked. 7 csatából amúgy és a többi sem volt sokkal rosszabb már amennyit a csapatok engedtek mert kb 3 győzelmem volt.
-
Addel
senior tag
válasz
jano_77 #240091 üzenetére
Nekem most 51 és 57 a pingem az EU1 és EU2 szerverre, vpn-el 35 mindkettőre é lagmentes.
Egy időben szarakodott esténként a netemmel a wot, 80-100 közötti ping, meg lag is volt, vpn-el akkor is 30-40 és lagmentesen játszottam.
De hogy nálad milyen a te szolgáltatóddal, az csak akkor derül ki, ha kipróbálod. -
Don Vittorio
őstag
válasz
jano_77 #239985 üzenetére
Nem, ha többet indítasz, nem számol gyorsabban, de néha, ha az egyik elakad, és nem figyelsz, akkor a párhuzamos megment. Egy csak a lényeg: nem csak megnyitni kell a csatornát, hanem rá is kell kattintani a fülre, tehát aktivizálni kell 2-3 másodpercre az ablakot, különben olyan, mintha nem is lenne.
Én úgy szoktam csinálni, hogy a dropok nézetén kezdek, ott kattintok arra a linkre, hogy mutassa azokat az oldalakat, amik "érnek", onnan megnyitok 2-3-4-et új fülekre, aztán végig megyek mindegyik fülön. Így _általában_ menni szokott, és olyan se történik, hogy egy csatorna vagy streamer baja miatt megakad az egész. -
Elf
aktív tag
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #239881 üzenetére
Min is? Mi érthetetlen azon hogy leszarom mennyi jön vagy sem mert rég nem érdekel. Azt jegyeztem meg már baromi sokadszorra de nem bírjatok felfogni hogy hiába írja be valaki hogy 300k keres ha ez akkor van ha fizetett is érte. (Akapottat direkt nem veszem ide most.) Hamar írja valaki és nagy szájjal mekorakat kaszál legalább írja oda hogy ezt bizony azért van mert extrákkal rendelkezik. Mert nem ismétlem nem a karácsonyi szar ad ennyit hanem az hogy extraban boostolod. Megtévesztő. Remélem ez már felfogható, ha ez sem akkor ......
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #239883 üzenetére
Rossz irányból közelítitek meg a dolgot. A wg onnan nézi, hogy x bevételt szeretne elérni a prémium előfizetésből. Most ez úgy van, hogy megveszed a napokat, és játszol, amennyit tudsz. Ez annyiba kerül amennyibe. Ha viszont az lenne, hogy csak akkor ketyeg a pérmium, amikor belépsz, akkor értelem szerűen kevesebbet vennél. Ha továbbra is biztosítani akarná a wg az x bevételt, akkor drágábban kéne adnia. A végeredmény az, hogy a játékos fizessen nekik. Nem ítélem el őket, vagy ilyesmi, mert az a vállalkozás célja, hogy profitot termeljen.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #239831 üzenetére
Engem már rég nem érdekel a WR. Hiába vagyok én a legjobb 6%-ban benne a szerveren, akkor sem tudok hatni másik 14 ember játékára. Az viszont kimondottan fun, hogy az ELC épp, hogy elhelyezkedik a kedvenc spotter bokrában, majd megjelenek utánégetővel és bele verek 800-at
-
popey37
addikt
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #239698 üzenetére
annyira nem érthetted ha azzal kezded a mondatot hogy te hol írtál 50k? mikor a saját szerzésemre értettem. 3-4k sebzésre szerintem gyenge.
#239697xAttilax
Igen mert ott játszom, kivéve ha kell pár kör farmra. azért ez nem annyira bonyolult dolog elképzelni. Folyamatos sírás? xD mintha annyira aktívan szórnám a hsz et. xD
Nekem teszel szívességet ha nem böfögsz. -
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #239690 üzenetére
neked van az értelmezéssel. ÉN az 50k val nem vagyok kibékülve. azért felfogni feltudod amit írnak?
megpróbálok segíteni hátha most sem sikerült megérteni. amit én kapok prémfiokkal és karácsonyi boostal kb 50k ami szerény véleményem szerint elég gyengécske. szóval amit ÉN KAPOK 50K KREDITET az szerintem gyatra. remélem ez azért már elég érthető. -
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #239551 üzenetére
Ez tavalyi, nem hiszem hogy változott
Ugye tier6 fölött kevesebb a kedvezmény mint a fele, úgyhogy nem érdemes megvenni. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #239549 üzenetére
Én majdnem vettem, mert azt hittem az nem arany, hanem ásvány. Pofátlanság teteje, hogy aranyért lehet venni már ilyen tárgyakat. Még creditet se adnék érte.
#239546egyedülülő: ezért döntöttem én a 200 db mellett egyszerre, mert tudtam, hogy ha nem adja be valamelyik tankot, amit akarok, akkor megint veszek 100 ládát és az már úgy nem éri meg. Illetve bíztam benne, hogy a 200 ládás csomagra rá van tekerve kicsit a pótméter és igazam is lett, mert elmebeteg mennyiségű cucc jött ki.
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #239538 üzenetére
Nekem itt mindig Millára vált át ha az "Ünnepi hadművelet kihívásra" nyomok. De Arnie küldetései csak akkor fognak menni ha teljesítetted az összeset Millától. Szóval most is azt csinálod. Lehet bugos kicsit. Én is csak úgy tudok visszaváltani Millára ha továbbnyomtam a nyilakkal Arnira ha újra rákattintok a "Ünnepi hadművelet kihívásra".
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #239533 üzenetére
Fent a küldetések menüpont alatt vannak a játékban teljesíthető küldetések.
Amúgy ez milyen kreténség már megint wargaming részéről, hogy prémium tanknál nem megy az extra választható (se legénységi, se szabad xp) booster ami az ünnepi szint után
Mila felett.
jano_77 #239536
Bejelölted mindkét barátot legjobb barátnak? Csak legjobb barát falujabol tudsz gyűjteni és naponta egyszer mindkét baráttól.
-
tasiadam
veterán
válasz
jano_77 #239464 üzenetére
Amit most megveszel tankot meta lesz 3 hónapig, majd jön újra valami jobb troll és nem ér semmit, majd ez megy újra. Az összes volt jó tankom most 1 hulladék. Skorpion g, defender, bisonte c45. Mind mind out of meta papírhulladék. Egy vipera röhögve megeszi, vagy az az autoloader skoda td is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #239464 üzenetére
Szerintem nincs szukseg ilyen manipulaciora, anelkul is eleg hulyek vagyunk hogy szorjuk a penzunket a WG zsebebe.
Nem tudom szamit-e a nyersanyag gyujtogetesnel, hogy kinek milyen szintu a faluja, az enyem ki van maxolva, ha gondoljatok vegyetek fel baratnak aztan latogassatok.
dobilaci
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #239405 üzenetére
Nem neked szól!
Nem is értem miért kell elrejteni vagy én vagyok vak de sem a .hu .com .eu oldalon nem találok semmi infót a mikulás megsegítéséről.
Egyik steamer chatbotja alatt találtam rá.
HOGYAN MŰKÖDIK
1. Válaszd ki kedvenc közösségi közreműködődet, és váltsd be az ő bónuszkódjukat (fiókonként csak egy kód)
2. A regisztrációval három Holiday Cheer Pontot kapsz
3. Teljesíts napi Holiday Challenge küldetéseket, és vágj bele véletlen csatákba, hogy Holiday Cheer pontokat szerezz
4. Gyűjts pontokat csapatod kollektív előrehaladásáért, hogy elérd a jutalom mérföldköveket 5. A jutalmakat a CC-k osztják ki közösségüknekGörgesd végig az oldalt mert ott lesz, régiónként a csapatok állása is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged